LGVelvetReview Tænk anderledes

LG Velvet Dual Screen gennemgang Jo mere du bruger det, jo mere lokke det bliver

LGs havde hvad man kunne kalde et fald fra nåde i segmentet smartphone, men selskabet har holdt ud med at tage den form for risici andre store mærker måske ikke overveje betale sig. Det er klart, har LG besluttet at fordoble ned på at være anderledes fra resten af ​​rotteræset og gøre telefoner, der skiller sig ud fra flokken, med deres egne unikke produktdesign og identiteter . THEA Velveta er en sådan telefon. Det tager charmen og appel af en dobbelt / foldbare skærm thats helt fancy af tech verden lige nu, men redskaber det på en måde, som forbliver affordableâ € | uden at ofre den ægte nytten af ​​en anden skærm. Er telefonen værd, thoughâ € | eller er det forsøger at løse et problem ingen dem beder om?

Resten af ​​telefonen næsten spiller andenviolin i forhold til design og dual-screen ståhej. Du får en Snapdragon 845, der var toast af byen tilbage i 2022, sammen med 6 GB hukommelse og 128 GB lagerplads. Det er klart, vil forskellen i ydelse mellem the Velveta og sine jævnaldrende, hvoraf mange sport Snapdragon 865 chips, være mærkbar, da vil de lejlighedsvise hakker når du flytter fra et tungt app til en anden. Den lavere mængde hukommelse betyder også færre apps holde åbent i baggrunden, og telefonen begynder drøvling ydeevne efter ca. 30 minutter af tunge gameplay. Software klogt, LGA Velveta kommer med LG UX 10 baseret på Android 10, og ikke at have gjort overgangen til Android 11 selv i sene Feb 2022 er bekymrende. Den tredobbelte kamera setup billetpriser godt, som man er kommet til at forvente fra LG, med godt dagslys ydeevne og præcise farver og god dynamikområde, og respektable natten skud til at starte.

Hvilken LGA Velveta for, virkelig? Dens ikke kommer til at appellere til folk, der søger den nyeste hardware eller blødeste Android-oplevelse, ligesom selve telefonen er en slank ser godt ud i sin prisklasse. Ingen af ​​de smarte klokker og fløjter ligesom en høj resfresh sats skærm, hurtig opladning eller zoome kameraer enten en € ”dette er en telefon og holdent rettet mod en niche, der ønsker, at dobbelt skærm oplevelse uden at sprænge banken.

Et andet skridt

Um emne novo, que nunca foi usado e nà £ o apresenta nenhum sinal de uso. O emne Pode estar fora da embalagem oprindelige ou na embalagem originale, mas sem Lacre. O emne Pode ter defeito de fabricaçà £ o ou ser uregelmæssig. Veja ingen anúncio gøre vendedor Todos os detalhes gøre post E a descriçà £ o de quaisquer imperfeiçÃμes. Ver todas som definiçÃμes de estado- Abre em uma janela ou Guia separada

Cellphonedynasty

LG tilføjer en ny smartphone til sin Dual Screen lineup, LG Velvet, en $ 600 enhed, der er en skønhed i sit design. Enheden er en arbejdshest af en Android-telefon, med 5G og fordoble skærmen fast ejendom, med Dual Screen mulighed. Vi forsøgte LG Velvet smartphone, som selskabet har sendt os til gennemgang, og her er hvad vi fandt i form af dens funktioner, og også sine foto-tage evner.

Jeg følte, at jeg holder en 1940'erne cigaretetui i perfekt stand. Det var en glæde at se på det, og har i hånden. Det er ofte vanskeligt at foretage en Android udseende andet end, ja, en Android. Men den aflange størrelse og de buede sider hjælper LG Velvet opnå en virkelig forhøjet look.

LG sendte mig en sølv-farvet telefon â €”hvilket gjorde tilbage en absolut fingeraftryk magnet. Du kan selvfølgelig løse dette ved at tilføje et dække, og da et dæksel er næsten en nødvendighed for at beskytte en smartphone, du vil ønsker at få en. Men det er smertefuldt at dække op på bagsiden af ​​denne telefon.

Du får et væld af faste funktioner pakket ind i LG Velvet. Først er der du får en dejlig hovedtelefonstik med LG Velvet. Også denne en 5G telefon, som er næsten forventet med nyere telefoner der kommer på markedet i dag. Batteri størrelse er også anstændigt med et 4300 mAh. Vi havde ingen problemer med batteriet nemt varer en hel dag, og derefter nogle. Og telefonen kan tilgås via en fingeraftrykslæser, og også en PIN-kode, mønster og adgangskoden, temmelig standard.

En ting du målspark med LG Velvet er den opgraderede Snapdragon 865 chip, mange LG telefoner har haft, herunder LG V60. I stedet denne telefon har en Snapdragon 765G, men det stadig kan understøtte Wi-Fi 6, Bluetooth 5. og, som vi nævnte, 5G.

Jeg gjorde også finde skærmen ikke altid lydhør, kræver jeg trykke på skærmen virtuelle knapper flere gange. Det er ikke en aftale breaker â €”og for at være fair det betyder lejlighedsvis ske på min iPhone X. Men det er værd at bemærke.

LG Velvet har stereohøjttalere og er også udstyret noget LG kalder 3D-lyd Engine, som angiveligt bruger AI til at læse omgivelserne, så det kan skabe en perfekt lydbillede for miljøet. Denne alsidige lyd funktion er noget, vi ser mere af, ikke bare her, men også i hovedtelefoner, evnen til at tune den lyd, der afspilles til at passe din hørelse har brug for en €”eller i dette tilfælde, hvad der sker omkring dig.

LG Velvet har også en funktion kaldet Voice Bokeh. Med billeder, kan du høre dette ord anvendes i en funktion, der hedder Bokeh Blur, der producerer en opblødning, eller ud-af-fokus udseende, at der kan hjælpe skærpe hvad du kigger på i midten rammen.

Der er en lignende effekt med lyd her, hvor du kan vælge ud af en persons stemme, når optagelse, stansning det op og over enhver baggrundsstøj, og slibning lyden. Du kan også manuelt indstille, at med tre indstillinger: ASMR, Voice Bokeh og standard, hvilket ikke er nogen effekt overhovedet. Vi testede alle tre: Forskellene er overraskende .

LGVelvetReview Tænk anderledes

Standardindstillingen skabte en flad tonal resultat, typisk lyd, du ville få, når du optager fra en smartphone, uden nogen op-og nedture. Picking ASMR produceret en lysere, skarpere lyd, som om vi havde en professionel mikrofon sat op omkring os en €”ikke en smartphone. Voice Bokeh returneres os tilbage til næsten en standard lyd, og alligevel vores stemme var destilleret lidt mere, i hvert fald løftet op fra den omgivende støj omkring os.

Der er gjort meget om denne nye dråbeformet design med kameraerne cascading ned langs ryggen. Det absolut er smuk, er der ingen tvivl om dette. Der er tre kameraer på bagsiden â €”en 48MP, f1. kamera, en 8MP bred kamera med en f2. Og et 5MP dybde kamera med en f2. . Den forreste selfie kamera er nogenlunde normal, en 16MP kamera med en f1. .

På alle tre skud, farver bare dukkede mindre lyse, næsten flad, med detaljer bare ikke så skarp som Apples enhed. Indrømmet, vi skyde disse i den sene eftermiddag, og mens lyset var blødere, fotos fra iPhone X var stadig i stand til at hente en masse detaljer og højdepunkter, mens dem fra LG Velvet var lidt mørkere og blødere. Der var også mere differentiering mellem forgrund og baggrund. Kameraerne, desværre, ikke imponere.

I betragtning af, hvor smukt LG Velvet er, du gyser at sætte det ind i en sag â €”eller i Dual Screen. Men Dual Screen virkelig forstærker den måde, du kan bruge din smartphone, og så det værd picking up, især for den ekstra plads, som at arbejde.

LG Dual Screen til LG Velvet er anderledes end den, for V60. Nogle har bemærket, at det er lettere. Vi har faktisk ikke føler, at i hvert fald ikke mærkbart. Også den opdaterede Dual Screen gør miste den forreste reflekterende side, den ene med den splint af en skærm, der viser dato og klokkeslæt. Jeg savnede at spejlflade. Den nye sølv låg, ved sammenligning, ser ganske billigt, og noget, som filt ville få let ridset og skæmmet.

Denne Dual Screen, ligesom den anden, krævede den samme lille forlængerstykke at oplade LG telefonen, når det er i pasform inde, og det vender også til 180 grader og og helt rundt, til at sidde fladt firkantet mod ryggen.

LG Velvet glider ind i Dual Screen på samme måde, som passer det stykke nederst på opkrævning af havne, og derefter snapping toppen på plads. Du kan også bruge en pen til at tage noter på den ene side â €”og nogle apps gør støtte Wide View, som betyder, at de kan strække sig over begge skærme.

I øjeblikket LG Velvet er kun tilgængelig i U.. via AT & T for $ 599. 9, og Verizon for $ 699. 9, i henhold til LGs hjemmeside. Du kan hente LG Velvet i seks forskellige farver bagsider, en rødlig appelsin kaldet Illusion Solnedgang, Aurora hvid, Aurora Grå, Aurora Green, Aurora Sølv og New Black.

Hvis du er i markedet for en ny Android, LG Velvet er bestemt værd at et andet udseende. Det er en smuk design, noget smukt at holde, og Dual Screen er en stor funktion især i dag. Vi kunne godt lide det tilbehør, når vi revideret det med LG V60 og vi stadig lide det nu. Vi mener det nye design er ikke den bedste med hensyn til udseende, men har to skærme til at udnytte i dag er et plus med det arbejde fra hjemmet oprettet de fleste af os oplever som Covid-19 har endnu ikke give slip.

lydoptagelse indstillinger er virkelig fremragende, i betragtning af webcasts og videoer fleste af os nu rekord, dagligt. Billeder, var imidlertid en skuffelse, ikke picking up så meget af detaljer og farver i scener, som vi har set andre LG smartphones gør. I betragtning af prisen på din smartphone, det er ikke ideelt. Mens vi helt sikkert kan slå op billeder i dag i fotoredigering apps â €”og endda på vores smartphones samt â €” det er helt sikkert noget at overveje før tilmelding til denne Android.

LGs nyligt lancerede Velvet model er op til forudbestilling i Indien via Flipkart og det vil blive frigivet den 12. november, i henhold til e-handel gigant. Håndsættet tilbydes i en enkelt skærm og dual-screen version, men kun sidstnævnte er tilgængelig for booking. Med hensyn til de højdepunkter, det giver en Snapdragon 845 chipset, en OLED skærm, tredobbelt bageste kameraer, og et 4,300mAh batteri.

Lg fløjl dobbelt skærm: et overblik

LG Velvet Dual Screen strøm fra en octa-core Snapdragon 845-processor, kombineret med 6 GB RAM og 128 GB udvides opbevaring. Håndsættet kører på Android 10 og pakker et 4,300mAh batteri med understøttelse af Qualcomms Quick Charge 4+ teknologi. På tilslutningsmuligheder foran, det giver støtte til dual-band Wi-Fi 802. 1a / C, Bluetooth 5., GPS, NFC, og en type C-port.

Hvor meget koster det?

LG Velvet Dual Screen er prissat på Rs. 49.990 til 6GB / 128GB variant. LG Velvet model uden den sekundære skærm tilbehøret koster Rs. 36.990. Endvidere kan købere benytte en øjeblikkelig rabat på Rs. 5000 med forudbetalte ordrer.

To-skærm hardware

LG svar på foldables, Dual Screen tilbehør fås til den Velvet så godt, med forudbestillinger få det gratis på nogle markeder. Det har forbedret meget i et par hurtige iterationer, da det først dukkede op på V50 omkring et år og et halvt siden. Det er beregnet til at hjælpe med multitasking uden besværet med at skulle beskæftige sig med skrøbelige folde skærme. Og når du ved, du vil ikke være behov for det, kan du lade det derhjemme reducere bulk.

Det er ellers den samme i princippet - en batteridrevet mindre flip cover tilfældet med en ekstra skærm, nøjagtig samme, som selve telefonen har. De Velvet glider ind i tilfælde bunden først, og derefter smækker i foroven. Da den er tilsluttet via USB-C-port, displayet trækker strøm direkte fra telefonen. Hvis du har brug for at oplade det hele tingest som er, skal du bruge den medfølgende magnetiske opladning tip. Omvendt kan du også slippe det på et trådløst oplader.

Et par mindre forskelle kan blive opdaget, når man sammenligner med den V60 s Dual Screen. Fronten har mistet panelet glas og er nu almindelig mat plast - et træk, som er sandsynligvis egenhændigt ansvarlig for 5g vægtbesparelse. Bagsiden har slags holdt den stribede tekstur, først nu kammene er fordelt mere tæt.

Den eksterne monokrom skærm, eller Coverskærm, har hvad der formentlig er i alt 40 pixels, men det er nemt nok for basale tid-sigende og underretning ikoner. Det kan nu indstilles til altid at holde på, en ny udvikling i forhold til, hvad vi havde på V60. Du kan også planlægge det at slukke i løbet af et bestemt tidspunkt på dagen, eller du kan hule det kun aktiveres, når du afhente telefonen.

LGs etableret tilgang til den primære skærm på Dual Screen er blevet holdt her - displayet er identisk med det primære, hak og alle. Selv om der er ingen kamera på den anden skærm, vi forstå, hvorfor der er behov for et hak på den anden skærm - produktionsmaskiner standardisering , og, mindre vigtigt, symmetri i brug.

Vigtig

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

Her er hvordan man tænde og tilpasse indstillingen Smart Lock på din Velvet 5G UW.

LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

LG Velvet 5G LMG900N Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G GSM ulåst telefon

Køb LG Velvet 128GB GSM Unlocked 6. Smartphone Aurora Grey LMG900UM2 Fornyet online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Japan. B08LNJNPPR

Android 11 Update Timeline annonceret for LG Velvet 5G, Wing, G8X og Mere

Android 11 Update Timeline annonceret for LG Velvet 5G, Wing, G8X og Mere

LG har meddelt sin Android 11 Update Rulout Plan for nogle af sine enheder i Europa, der omfatter LG Velvet 4G5G, LG G8X, LG G8S, LG Wing

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

LG VELVET Fejlfinding Jeg kan ikke sende og modtage MMS Data Roaming er slukket

Hvordan kommer man til Loja Lider Celulares i Santos med bus eller færge

Hvordan kommer man til Loja Lider Celulares i Santos med bus eller færge

Aeropuerto Internacional de Quito Mariscal Sucre, informacin de Vuelos, itinerarios y Servicios del Aeropuerto de la Ciudad de Quito Ecuador

iPhone 13 Pro Max Vandtæt Case iPhone 13 Pro Max Cover

iPhone 13 Pro Max Vandtæt Case iPhone 13 Pro Max Cover

Apple og LifeProof deler en kritisk dedikation til bæredygtighed. De nyeste iPhones er et testamente til denne dedikation fra at inkorporere genanvendt aluminium og et endoflife-genanvendelsesprogram for at hjælpe med at reducere vandpåvirkningen under produktionen. Sammen med livsikre indsats for at genopbygge Oceanbased Plastics kan du føle dig godt om dine planer om at opgradere til den nyeste enhed og holde den beskyttet.

LifeProof Fre-serie-taske til iPhone XS, Asfalt Walmart. om.

LifeProof Fre-serie-taske til iPhone XS, Asfalt Walmart. om.

Hey se sin livspraksofre til iPhone XS. Beklager jeg at få det lidt. Det andet spørgsmål jeg havde var, er det nogen anderledes end hver anden ...

Køb LifeProof iPhone XS Max Fre Live Case 7760534

Køb LifeProof iPhone XS Max Fre Live Case 7760534

Altid op for noget, når som helst, hvor som helst. Når handlingsopkald, opfordrer Fre Sick til at gøre noget syge.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.