Placering Services Den gode, den onde og den grusomme

Brug Placering Services mere sikkert

Du forstår, at din telefon ved hvor du er placeret. Dette er, hvordan GPS fungerer, hvordan Find My Friends ser din placering, og hvorfor du får lokale annoncer på Facebook og Google. Det lokaliseringsdata, ligesom andre data på din telefon, er en varm råvare til internet marketingfolk i dagens digitale økonomi.

Faktisk målrettet reklame er en af ​​de største virksomheder på nettet. Virksomheder er ivrige efter at tjene dig annoncer for produkter Youre tilbøjelige til at købe, og at data hjælper dem ramte deres mærke. Nogle virksomheder har endda gjort det deres primære forretningsmodel. Tryk eller klik her for at se en chokerende måde Facebook sporer dine data.

Heldigvis, dont du nødt til at stå for denne form for dataindsamling, hvis du ikke er fortrolig med det. Disse taktikker er lovlige, fordi selskaberne bag dem give dig et valg til opt-in eller ud, men ikke alle ved, hvordan du ændrer indstillingerne. Nå vise dig, hvordan at stoppe din telefon i at spore dig. Klar til at gå mørke? Lad os komme igang.

nappe dine telefoner indstillinger for placering

Hvis du finder denne foruroligende, kan du slå funktionen fra. Her er de grundlæggende trin, men afhængigt af din specifikke model og operativsystem, kan du nødt til at følge et andet sæt af instruktioner.

Sluk placeringsindstillinger på Apple-enheder

Disse værktøjer vil ikke helt stoppe virksomheder fra at spore din telefon aktiviteter, og de plejer at begrænse antallet af annoncer, du ser, men de vil give dig mulighed for at nulstille dit annonce-id og fjerne linket eventuelle målrettede reklamer profiler forbundet med dine gadgets.

iPhone, iPad eller iPod touch

Google-tjenester er kommet under beskydning for at gemme dine lokaliseringsdata â € ”selv om youve sammenknebne de personlige indstillinger på din iPhone eller Android-gadgets. Hvis du vil slå Googles placering sporing til gode, så prøv disse indstillinger:

Sluk web og app aktivitet:

Til automatisk at slette din aktivitet, bare rulle ned til web- og appaktivitet eller YouTube Historie og tap Administrer aktivitet. Øverst til højre, skal du klikke på menuen med tre knapper og Keep aktivitet for. Ændre den tidsramme her.

Pause Placering Historie udvisninger helt slukke Googles placering markører; selv om det stopper Google fra at tilføje din bevægelser til din tidslinje, lokaliseringsdata er stadig gemt på din web og App aktivitet.

Denne sjove kendsgerning er vigtig. For at forhindre placering markører i at blive gemt, er du nødt til at holde pause din web og App Activity toggle, også. Når denne funktion er sat på pause, vil ingen af ​​dine aktiviteter fra din Google-tjenester gemmes på din konto.

overveje en anden browser på din telefon

Mange af jer er bekendt med private webbrowsere. Men få besked om de browsere, der giver dig mulighed for at søge på internettet på en mobil enhed med langt mindre sporing. Dette er praktisk, hvis du ønsker at slå op et produkt, for eksempel, uden at blive spammet med annoncer for det senere.

8 skjulte kort og trackere, du har brug for at slukke

Alternativt kan iPhone-brugere bruge standard Safari-browseren og få adgang til en privat vindue for snigende browsing. trykke Bare ikonet vindue i nederste højre hjørne, og vælg Privat. For at forlade denne tilstand, skal du følge de samme trin, og tryk Privat igen for at vende tilbage til din almindelige netlæsningsvinduer.

Hvis du ikke kan lide tanken om Google optage alle dine søgetermer, dont alternative søgemaskiner såsom DuckDuckGo spore dig som aggressivt . Tryk eller klik her for at få Google alternativer, der dont spore dig.

tjekke dine online konti

Brugere af Facebooks mobile app er formentlig klar over, at sociale medier app tilbyder visse lokationsbaserede tjenester. Det giver dig mulighed for at dele din placering med dine venner og mere for nylig, finde Wi-Fi pletter omkring dit område.

Visse Facebook funktioner såsom nærheden Friends og Find-Wi-Fi er afhængige af lokaliseringsdata for det at være effektiv. Med Location Services, disse funktioner er i stand til at modtage de nødvendige data for at være operationelt.

Kom data på din placering fra din smartphone isnt præcis vanskelig i betragtning af, at de fleste smartphones har GPS-funktioner indbygget i dem. , Alle Facebook-app skal gøre, er som sådan til at modtage tilladelse fra brugeren at få adgang til lokaliseringsdata.

Når data foreligger, kunne programmet Facebook derefter gå videre til at bruge disse data til at spore din placering samt aktivere visse funktioner, der kræver lokaliseringsdata. Den førnævnte Søg Wi-Fi-funktionen er en af ​​dem, da det ikke kører, hvis Lokalitetstjenester isnt aktiv.

Den nemmeste måde du kan fortælle, hvis Lokalitetstjenester er aktiveret på Facebook app er, når du forsøger at skrive et nyt indlæg. Når du forsøger at skrive en ny statusopdatering, youll varsel et felt over postkassen, at højdepunkter din placering.

Alternativt anden måde at vide, om Placering Services arbejder er gennem meddelelserne. Som nævnt ovenfor, har en tendens Facebook til at give visse forslag, der er afhængige af lokaliseringsdata. Hvis youve fik disse underretninger før, betyder det, at Lokalitetstjenester er aktiv.

Alternativt kan du deaktivere Location Services ved at tilbagekalde den apps tilladelse til at få adgang lokaliseringsdata. Hvis du er en Android bruger, vil du behov for at gå til dine enheder Settings menu, skal du trykke på menuen Apps og vælg programmet Facebook.

Deaktivering Placering Services er en fantastisk måde at forhindre den app i at spore dine bevægelser eller give væk din aktuelle placering. Men gør opmærksom på, at nogle funktioner ikke kan tilgås, når Placering Services er nede.

Facebook og Twitter kan også drage fordel af GPS på din mobile enhed ved at geotagging statusmeddelelser og tweets sendt fra det. Hverve i et sociale netværk geotagging tjeneste, og alle, der kommer en besked eller tweet fra du vil vide, hvor du er.

Din telefon ved altid, hvor du er, og mens der er masser af fordele for det, er det ikke nødvendigvis en god ting. Hvem kan se, at data? Stort set enhver app du giver tilladelse til; og de kan se det en masse. Ifølge en nylig undersøgelse fra Carnegie Mellon University, mange populære apps indsamler din enhed placering så ofte som hvert tredje minut. Med andre ord, er Groupon bogstaveligt spore din hvert skridt.

Når du ringer i syge fra arbejde

Jeg er ikke over at kalde i syge fra arbejde, når jeg ikke er faktisk syg, men smartphones gør det vanskeligere at holde op det paradeforestilling. Hvis du tager en sygedag for at shoppe eller se spillet, skal du sørge deaktivere du dine lokaliseringsdata, før du indlæg noget at sociale medier â € ”det sidste, du har brug for er for dine tweets om, hvordan helt syg du er til at være < a2> uforvarende tagget "AT & T Park."

Når du lyver om at være ud af byen

Bare fordi McDonalds ved siden af ​​den 24-Hour Fitness stadig teknisk set placerer dig på gym på din Google-placering Historie kortet betyder ikke bør du ikke føle sig dårligt om udstationering gym selfies mens scarfing ned en cheeseburger.

Når du ønsker at shoppe i fred

For et par uger siden, jeg tilmeldt Target s Cartwheel app, og nu, når jeg får inden for 50 fødderne af en Target butik, får jeg en masse irriterende pop-ups om, hvor meget jeg kan spare på rengøring forsyninger.

Når du er på ferie

Når du går på ferie, behøver du forlader et skilt på din dør advare potentielle tyve til tilstedeværelsen af ​​et tomt hus? Nej, du gør ikke, fordi det ville være dumt. Men er det meget smartere at være udstationering en flok billeder tagged "Bora Bora", når dit hus er helt alene i San Francisco?

Når du forsøger at grøften nogen du mødte på fyrtøjet

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Du kan bruge lokationsbaserede tjenester såsom at få bedre lokale søgeresultater, ligesom pendler forudsigelser og nærliggende restauranter baseret på din telefon placering, når du tænder placering på i indstillingerne.

Forstå placering tilgængelige indstillinger på din telefon

For Android 12 og højere, kan du styre hver apps tilladelse til at få adgang præcise placering. Dette adskiller sig fra Google Location Nøjagtighed, som er et sted indstilling til din enhed, som gør det muligt for din telefon til at bruge flere kilder til den mest præcise placering. Selv med Google Positionsnøjagtigheden på, kan du give en app kun tilnærme placering tilladelse, hvis du ikke ønsker at lade det få adgang til dine enheder præcis placering. Hvis du slår Google Location Nøjagtighed kan apps ikke være i stand til at få dine enheder præcis placering. Lær at håndtere app placering tilladelser.

Opsæt wi-fi & bluetooth scanning

Efter et afsluttet nødopkald eller tekst under hvilken ELS var aktiv, kan telefonen sende deidentified brugs- og Analytics-data til Google med henblik på analysere hvor godt ELS værker. Disse oplysninger indeholder ikke den placering, der sendes til autoriserede nødpartnere, og identificerer dig ikke.

Hvis du bruger en ældre Android-version

Den Google Privacy Policy beskriver, hvordan vi behandler oplysninger, når du bruger Googles-produkter og -tjenester, herunder placeringsoplysninger. Denne side indeholder yderligere oplysninger om de placeringsoplysninger, vi indsamler, og hvordan du kan styre det.

At give nyttige, meningsfulde oplevelser er kernen i, hvad Google gør, og placeringsinformation spiller en vigtig rolle ved at gøre netop det. Fra kørselsvejledning, for at sikre dine søgeresultater inkluderer ting i nærheden af ​​dig, for at vise dig, når en restaurant typisk er optaget, kan placeringen gøre dine oplevelser på tværs af Google mere relevant og hjælpsom. Placeringsinformation hjælper også med nogle kerneproduktfunktionalitet, som at give en hjemmeside på det rigtige sprog eller hjælper med at holde Googles-tjenester sikre.

Vigtig

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Køb Easy Antal SIM-kortet og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Hvad er et GPRS SIM-kort

Hvad er et GPRS SIM-kort

Et SIM-kort adapter kan du bruge din nanosim kort i stedet for en mikro eller standard en. Lær at bruge det på den rigtige vej gennem denne vejledning.

Airtel 4G data planer, Netto Pack tilbyder Liste for forudbetalte December 19, 2021

Airtel 4G data planer, Netto Pack tilbyder Liste for forudbetalte December 19, 2021

Airtel 3G til 4G Sim swap proces er meget let. ou kan opgradere din gamle SIM-kort med nye 4G sim-kort nemt enten ved hjælp af sms eller My Airtel App. ere er proceduren for at opgradere dit gamle SIM-kort med nye Airtel 4G SIM-kort.

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Shop online Sim Extender og Sim Kort Adapter i Bangladesh i bedste pris. Besøg på kablewala at shoppe sim værktøj og tilbehør i lave område.

Jio tilbud overførsel af kreditmaksimum på andre teleselskaber

Jio tilbud overførsel af kreditmaksimum på andre teleselskaber

52 jio 4g Mobiltelefon Simcard Forhandlere i Hosur HO, Hosur. Find Mobiltelefoner Forhandlere, mobiltelefon DealersMI, mobiltelefon Reparationsservice, Postpaid Mobiltelefoner Simcard DealersAirtel, mobiltelefon reparation ServicesiPhone i Hosur HO, Hosur. Få telefonnumre, adresse, anmeldelser, Fotos, Maps til top jio 4g mobiltelefon Simcard Forhandlere nær mig i Hosur HO, Hosur på Justdial.

Hvordan man får en koreansk SIM-kort

Hvordan man får en koreansk SIM-kort

Vi har fantastiske O2 sim tilbud til løn månedlige kontrakt, pay as you go sim tilbud, tabletter og dongle data Sims samt internationale sims fra 1p per minut til fastnet og mobiltelefoner.

5 måder at genaktivere din tmobile SIM-kort

5 måder at genaktivere din tmobile SIM-kort

Dette indlæg indeholder affiliate links. Jeg begyndte at skrive dette indlæg ved poolen på et hotel i Siem Reap, Cambodja, mens sms'e med venner over hele verden på min

Glad Telecom Australien 10 dag ubegrænset data forudbetalt SIM-kort 4G Mobile Data kun, ingen Voice

Glad Telecom Australien 10 dag ubegrænset data forudbetalt SIM-kort 4G Mobile Data kun, ingen Voice

Tilgængelig fra EXPANSYS Thailand, Happy Telecom Thailand 5 dag ubegrænset data forudbetalt SIM-kort også tilbehør, bundle tilbud, anmeldelser og videoer.

Straight Talk Hold din egen telefon Mini Sim Pack Universal Tripunch Bundle Walmart. om

Straight Talk Hold din egen telefon Mini Sim Pack Universal Tripunch Bundle Walmart. om

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud på Walmart Family Mobile Standard og Micro Sim Starter Kit til de bedste online priser på ebay gratis forsendelse til mange produkter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.