Logitech Combo Touch Case til iPad Pro 11 1st2nd3rd Gen

Apple iPad Pro 12. tommer 2018 WiFi-cellulære pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med tilføjelsen af ​​hot-swappable NP-F batterier kan brugerne køre deres iPad-proffer i lange perioder af tid eksternt. Buret tilbyder indbygget opladningsbeskyttelse, mens du er tilsluttet strømindgangen på iPad Pro via det medfølgende USB-C eller Lightning Type-kabel.

Den nye 12. version har en indbygget skrivebordstand, der gør det muligt at placere iPad på en passende flad overflade. Den indbyggede dæmpning af stativmekanismen betyder, at den kan placeres på en række vinkler til visning. Buret selv har også flere 1/4 20 huller til montering. Det kan nemt være knyttet til lysstande, stativ, bilmonteringer, kamera rigge osv.

Pris og tilgængelighed

At slippe af med din gamle iPad Pro bør ikke være hovedpine, hvorfor BankMyCell oprettet en retfærdig mappe for at hjælpe dig med at få den bedste handelspris derude. Tjenesteudbydere, Kiosker og Handelsbutikker videresælger ofte din enhed, når du har tændt den, hvilket betyder, at du ikke er i stand til at få den bedste iPad Pro-værdi. Med BankMyCell kan du søge og sammenligne flere tilbud på et tidspunkt fra velrenommerede leverandører, der tilbyder eksklusive tilbud og rabatter.

Vores mål er at vise dig den bedste iPad Pro-pris, der er tilgængelig via betroede online-leverandører. Vi har ingen økonomisk incitament â € "bare for at give dig de bedste priser og tilbud til rådighed for at aflæse dine gamle enheder, så de ikke samler støv. Vi beskæftiger os kun med velrenommerede købere, der også tilbyder gratis forsendelse og returnerer.

Kontroller vores pris sammenligning diagram, og vælg derefter hukommelseskapaciteten på din iPad Pro, og sammenlign. Når du er klar, skal du klikke på sælgeren efter eget valg og følge instruktionerne for at modtage hurtig kontanter. Det er en simpel proces, der sætter penge i lommen og rider dig af tech, du ikke længere bruger.

På vores sammenligningskort skal du vælge Cracked under fanen Tilstand for at få de bedste iPad Pro-priser for en iPad Pro 12. Med en revnet skærm. Mens prisen vil falde, kan du stadig få en rimelig pris for det. Skærme kan løses, hvilket betyder, at virksomheder stadig kan reparere og videresælge dem.

Broken telefoner omfatter dem, der ikke tænder, har funktionsfejl, vandskader og lignende. Hvis du har en brudt eller defekt iPad Pro 12., vælg defekt i fanen Tilstand for at gennemgå forhandlere, der måske vil være villige til at købe din brudte enhed. Selvom det er en deflateret pris, er det altid bedre end ingenting!

Variationerne af den model, der tilbydes af Apple, omfatter Wi-Fi-kun versionen, herunder dual-band 802. 1 A / B / G / AC Wi-Fi med HT80 med MIMO-kapacitet, og dets Wi-Fi og Cellular konfigureret analog. Bortset fra de første repræsentanter mangler cellulær tilslutning, deler de to modeller identiske specifikationer.

Specifikationer

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Detaljer

Feriesæsonen er hurtig nærmer sig , og hvis du planlægger at give gaven â af æble til en særlig person, er det nu en god tid at score nogle store besparelser. 2022 udgaven af ​​Apple iPad Pro er tilgængelig for mindre end $ 800, hvilket er en kæmpe 30% rabat.

Motorola Sidekick Slide

Uanset om du er en spirende digital kunstner, en amatør fotograf eller bare elsker højhastigheds video streaming, Â Dette dyr af en tablet skal være det perfekte værktøj. Det har en enorms-skærmbilledet 12. -Inch Liquid Retina Display, et langvarigt batteri med op til 10 timers brug og en lynhurtig ydelse understøttet af Apples A12X Bionic Chipset.

På grund af overvældende efterspørgsel og uundgåelige lagerforsinkelser vil denne vare intermitterende være ude af lager for resten af ​​kampagnen Timeframe . Venligst tjek tilbage regelmæssigt for produkttilgængelighed i dit område. Vi undskylder for ulejligheden.

Funktioner:

Kun medlemmer: Varehus afhentning er tilgængelig for denne vare, og standard leveringstid gælder. Bemærk venligst, at Bill-to-kreditkortet Adressat kan afhente produktet. Gyldigt tilstand eller offentliggjort foto-id er påkrævet på tidspunktet for afhentning.

Anmeldelser

Apple introducerede den nye iPad Pro med en spektakulær serie af statistikker, der gjorde laptops synes som en gammel nyhed. Flere iPads sælges end nogen andre Companys hele laptop lineup! Den nye iPad Pro med en otte-core A12X processor er hurtigere end 92 procent af bærbare pc'er sælges i dag! Den grafiske ydelse er 1000 gange hurtigere end den første generation af iPad og nu rivaler en Xbox One S! Den har en USB-C-port, der kan køre 5K skærme!

Alle disse data blev brugt til at støtte lige så spektakulære påstande om, hvad en iPad egentlig er. Det er en magisk stykke glas, der kan være noget, du har brug for det til at være, Apple CEO Tim Cook sagde, tilføjer, at al denne magt kommer til at skubbe, hvad du kan gøre på iPad eller på en hvilken som helst computer, endnu mere. Den overvældende budskab var iPad er mere kraftfuld, mere i stand til, og mere i fremtiden end enhver laptop â €”Æbler ejer nye MacBook Air inkluderet.

Men computere er mere end blot salg og processor specs: theyre om software. Og den ene ting Apple didnt virkelig ændre på iPad Pro er iOS 12, som har alle de samme muligheder og begrænsninger iPad brugere er kommet til at forvente. Apple ønsker dig til at tro, at iPad Pro er fremtiden for computing, men hvis du allerede har brugt iOS 12 på en iPad Pro, du ved præcis, hvordan du har det med den idé.

Apple gav mig en helt maxed-out 12. -inch iPad Pro med 1 TB lagerplads, LTE, og den valgfrie $ 199 Smart Keyboard Folio og $ 129 Apple Blyant til gennemgang. Det gør for $ 2.227 af iPad Pro â €”mere end alle, men en standard MacBook Pro konfiguration. Det er umuligt at se på en enhed denne kraftfulde og dyre og ikke forventer det at erstatte en bærbar computer til dag-til-dag arbejde.

Dens også umuligt at se på iPad Pro og ikke blive ramt af sit design. Dette er den første ægte nye Apple mobil hardware design i lang tid, og det har en dybere forbindelse til MacBook Pro end iPhone eller tidligere iPads. I stedet for afrundede hjørner og bløde former, iPad Pro er alle hårde hjørner og flade sider, med massive, asymmetriske antenne linjer på bagsiden og et kæmpe kamera bump. De fleste mennesker jeg viste vores plads grå gennemgang enhed til troede, det kiggede cool, men jeg tror, ​​dens slags brutale ser €”næsten som en reference design.

De, kvadreret off kanter og mindre kanter ændre skærmen-til-krop-forholdet i positive måder: den 11-tommers model passer til en større skærm i samme størrelse krop som den gamle 10. -inch model, og den 12. -inch model krymper kroppen så det passer til skærmen, hvilket gør det langt mindre klodset at bruge end den udgående model.

Apple holder siger iPad Pro nu har en alt skærm design, der går fra kant til kant, men lad os bare være ærlige: intet om disse kanter er kant-til-kant. Det er dog en yderst nice 264ppi LCD-skærm, og jeg fortsætter med at være en fan af Apples fancy teknik til at afrunde hjørnerne af LCD-skærme.

Bortset fra hjørnerne, den nye iPad Pro skærm er væsentligt det samme som sidste år Pro, med Æbler ekstremt glat 120 Hz ProMotion variabel opdateringshastighed-system, True Tone automatisk farvekalibrering, og bred farve support. Dette er en af ​​de bedste, mest præcise mobile skærme, du kan se på.

Selvfølgelig udvide visningsorganet theres ingen hjem knap eller TouchID sensor. I stedet IPAD Pro har samme TrueDepth kamera og Face id-systemet som iPhone XS, med en 7-megapixel kamera, infrarød projektor, og IR-kamera. Den store ændring er, at det nu virker i alle retninger, så du kan samle op og låse iPad nogen måde, du ønsker.

Der er nogle pæne affordances til at håndtere, at fleksibilitet: hvis du holder iPad i liggende og dække kameraet med hånden, itll fortælle dig, med en pil, der peger til kameraet på låseskærmen, så du kan afdække det. Hvis du har kameraet i bunden, vil låseskærmen instruere dig at kigge ned, så FaceI D ordentligt kan se dit ansigt. Og hvis du har tastaturet dækslet på, du kan trykke to gange på mellemrumstasten for at hurtigt låse med Face ID, hvilket er meget hurtigt â €”og meget minder Windows Hej. Hvis blot Apple sætte dette system på sine bærbare computere, også.

manglen på et hjem knap også betyder, at du nu navigere iPad Pro med de samme fagter som iPhone: du kan trykke på skærmen for at vågne, swipe op til at gå hjem, og knalde op en smule mere til åben app switcher, og stryg langs bunden for at skifte mellem apps. IPad version af iOS har også en dock, så du kan knalde op bare en lille smule i en app til at bringe det op, hvilket er, hvordan du skubber en anden app på skærmen, eller hurtigt pop en app over din arbejdsområde for at få noget gjort.

Vigtig

Forbes Indien sprænge den billige IPhone Myte I Indien

Forbes Indien sprænge den billige IPhone Myte I Indien

iPhone 11, har iPhone 12 mini og iPhone 12 priser i Indien blevet skåret med op til Rs. 14.000 få timer efter iPhone 13 lanceringen. Tjek de nye priser her.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I betragtning af en lys og lommeløs telefon læses gode husholdninger Anmeldelse af Apples mindste variant af dets flagskib, iPhone 13 mini.

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Apple har mange forskellige modeller af iPhone 5 nu SE, iPhone 6, og iPhone 7. var her for at hjælpe dig skelne mellem de to, for at være sikker på at få dig den rigtige Loopy

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

Du kan få en iPhone 13 Mini starter ved 700, men der vil være en iPhone 14 Mini Måske ikke.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

OtterBox Symmetry iPhone 11 Pro Max sag, Gul

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

HANDSON med alle de nye iPhone 11 pro tilfælde muligheder og farver, herunder ny silikone, læder, læder folio og klare tilfælde.

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G sammenligning baseret på specs og pris. Du kan også sammenligne kamera, ydeevne og anmeldelser online for at afgøre, hvilken enhed er bedst at købe.

The Big Phone Store

The Big Phone Store

I nærheden af ​​IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. for salebuy online i bedste pris i Jaipur. IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. Brugt Mobiltelefoner QuikrDoorstep

iPhone Sammenlign modellerne

iPhone Sammenlign modellerne

Ingen kan bebrejde dig for at være en smule tabt, når det kommer til alle de nye iPhone-modeller. Der er en masse af dem. Borte er de dage af årets iPhone. Husk, at huske, når der var kun én Ha. Nu er der omkring fem nye modeller med hver udgivelse, alle med navne, der lyder stort set den samme.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.