Maxis lancerer ny hotlink efterbetalt og fiberplan

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Download spil til at downloade spil gennem hotlink til din telefon enhed klik her. Du kan se her spil gennem genrer som handling, advernture, arkade, basketball, hjerne spil, kort, fodbold, golf, racing, skydning, puslespil og meget mere.

De angivne priser er steget siden den sidste opdatering. Desværre er det ikke muligt for os at opdatere priserne på vores hjemmeside i realtid. Hvis en butik ikke tilbyder priser i din lokale valuta, kan vi beregne den viste pris på daglige opdaterede valutakurser.

HotLink I-Share er en første-in-Malaysia-tjeneste ved Maxis, der blev lanceret i april i år og gør det muligt for sine forudbetalte abonnenter at dele Airtime-kredit med deres venner og familie til flere lande, herunder Indonesien og Filippinerne gennem en Nem at bruge delt top-up applikation udviklet i fællesskab med transferto.

At fejre Aidil Adha, som falder den 8. december i år, vil alle nye hotlink i-dele kunder blive belønnet med yderligere 10.000 indonesisk Rupiah top-up sendt direkte til den første person, de genindlæste tilbage i Indonesien. En tilsvarende forfremmelse vil være tilgængelig i juletiden for alle I-Share-top-ups sendt til Filippinerne.

Efter deres samarbejde for at lancere HotLink I-Share til Indonesien og Filippinerne, fortsætter Maxis med at arbejde med Transferto i at give værdi for oversøiske udenlandske arbejdere i Malaysia. Maxis tilbyder også HotLink I-Del til Vietnam og Bangladesh.

Gennem Hotlink I-Share Service er Maxis i stand til at løse behovene hos to millioner indonesere og 650.000 filippiner, der bor og arbejder i Malaysia. Disse indvandrergrupper, der hovedsagelig er forudbetalt brugere, overfører traditionelt en del af deres indtjening hver måned direkte til husstandshovedet i deres hjemland. Men de har ingen passende løsning til at sende mindre beløb til resten af ​​deres familie ved særlige lejligheder. HOTLINK I-Del-tjenesten kommer som den perfekte løsning til at give ud forudbetalt kredit som gave til fødselsdage, Festivaler , Religiøs Fejringer og andre lejligheder .

Da vores tidligere forfremmelse til Ramadan måned modtog et meget godt svar fra vores indonesiske forudbetalte kunder, er vi overbeviste om, at hotlink I-Share Aidil Adha-kampagnen vil være en succes, Featherstone tilføjet. Da vores partnerskab med Transferto giver os adgang til de vigtigste mobiloperatører i Indonesien og Filippinerne, glæder vi os til at udvide denne kampagne under andre festlige begivenheder, som f.eks. Juleksig.

Et globalt netværk er påkrævet for Aggregate Mobiloperatørerne Airtime over hele verden. Som en betroet tredjepartsleverandør, Transferto sammenkoblinger Operatører fra udviklede og nye lande med en gensidigt rentabel Business Model, sagde Eric Barbier, administrerende direktør for Transferto. Ved at blive medlem af dette voksende netværk fordeler Maxis fra vores globale eksponering og er nu i stand til at udvide I-Share service og forfremmelse til andre indvandrergrupper i Malaysia.

Navngivet Asian Mobile Operator of the Year 2022, fungerer Maxis Group i øjeblikket på tre nøgle asiatiske markeder â € "Malaysia, Indien og Indonesien â €" med en 5.000 stærk arbejdsstyrke kollektivt Servering over 24 millioner kunder og tilbyder et omfattende udvalg af kommunikationstjenester, herunder mobil- og fastnet telekommunikation, værditilvækst data og indholdstjenester, trådløse og fastnet bredbåndstjenester og internationale gateway-tjenester.

UPDATE 1 FEB 2022: Nå, det ser ud til, at Maxis bliver spjæld deres forudbetalte ubegrænsede planer til 512 kbps mellem kl. 20.00 til 12.00 i bestemte perioder. Hotlink-brugere er underlagt netværksstyring mellem den tid.

I den 4. juni 2022 chokerede Maxis det malaysiske telekommunikationsmarked ved at lancere ubegrænset forudbetalt internetplan til offentligheden via deres forudbetalte mærke Hotlink. Selvom Maxis ikke er den første Telco til at lancere ubegrænsede forudbetalte planer, har denne hidtil usete bevægelse af Maxis fået andre Telcos til at lancere eller genoplive deres ubegrænsede planer, hvilket fører en priskrig på segmentet. Og så besluttede jeg at prøve planen den 28. august for en måned for at finde ud af det.

Først skal jeg få en Sim Starter Pack fra en forhandler / Maxis Shop, da jeg ikke ejer et hotlink SIM-kort. Det vil koste dig RM10 for at få en startpakke og forudindlæst med RM5-kredit og grundlæggende internethastigheder på 64 kbps, op til 500 MB pr. Måned.

Sammenlign Apple iPad Pro 2021 til Apple iPad Pro 2020

Når du får et SIM-kort / port i HotLink sørgede for, at du får den korrekte type startpakke / plan, da der er 2 typer starterpakker / planer på markedet, er en af ​​dem den forudbetalte video Plan, der fokuserer på højhastigheds internet og gratis video streaming kvote, som er mærket video pantas percuma. Se altid efter, at Tanpa havde, når du får en startpakke. Hvis du har købt startpakken forkert eller ved hjælp af en arvplan, kan du ændre til den forudbetalte ubegrænsede plan for RM5.

Da jeg flyttede ind i et fattigt dækningsområde, bliver jeg ofte afbrudt, mens jeg laver live radio streaming eller live tv streaming. Ved en lejlighed, på grund af det dårlige signal, stødte jeg på video buffering, mens jeg følger live prihatin 2. tale af PM på farten. Dette havde fået mig til at miste nogle vigtige oplysninger.

Der er også en fair brugspolitisk grænse for alle ubegrænsede planer. Fair brugspolitikken ligger i 5 GB, 15 GB og 50 GB til daglige, ugentlige og månedlige passerer. Dette er tydeligt angivet på hotlinks FAQ side. Hvis du nåede den hastighed, bliver du spredt til 512 kbps. HotLink hævder, at det vil muliggøre en ret god brugeroplevelse for video streaming på standard definition, sociale medier apps, internet browsing.

Maxis har roligt indført en ny hurtigere hastighed for sin populære hotlink forudbetalt ubegrænsede plan. Introduceret sidste år med enten 3 Mbps eller 6 Mbps hastigheder, der er nu et højere 18mbps ubegrænset månedligt pass, som lover at tilbyde 6x hastigheden, og du får stadig ubegrænsede opkald til alle netværk.

For at anbefale, tilbyder hotlink forudbetalt ubegrænset ubegrænset data og taleopkald fra så lidt som RM35 / måned. Basis RM35 / månedsplanen leveres med en 3 Mbps Speed ​​Cap. Hvis du vil fordoble hastigheden, kan du tilføje RM10 til 6 Mbps-indstillingen, som er prissat til RM45 / måned.

Som vist ovenfor koster den nye 18mbps ubegrænsede internetmulighed RM60 / måned. Hvis du er berettiget til RM180 Jaringan Prihatin-tilskuddet, kan du gemme RM15 månedligt i de første 12 måneder. Fra udseendet af det har 18mbps ubegrænset forudbetalt plan været på markedet allerede i 1. september 2022, men Maxis har ikke gjort nogen meddelelse om den nye plan.

Bemærk, at forudbetalt plan ikke kommer med hotspot data inkluderet. Hvis du planlægger at bruge dine data som et WiFi-hotspot til din bærbare computer eller andre enheder, kan du tilføje RM5 / måned for at aktivere ubegrænset hotspot-brug. Bemærk, at gyldigheden, den faktiske hastighed og FUP-kvote følger din månedlige PASS-indstilling.

Hvis du har brug for hurtigere ubeskadiget hastigheder, kan du købe ekstra datakvote fra så lidt som RM1 for ubegrænsede data i 1 time. Alternativt kan du få 3 GB til RM3, som er gyldig i 24 timer, eller 5 GB højhastighedsdata for RM10, der gælder for en uge.

Vigtig

E-mails bliver blokeret Tag et skridt til at eliminere levering spørgsmål.

E-mails bliver blokeret Tag et skridt til at eliminere levering spørgsmål.

Problemet E-mail fra G Suite GMail feriesvar bliver blokeret. I min egen indbakke, får jeg en email fra Message Delivery System mailerdaemongooglemail. about, fortæller mig besked blokeret ... Din besked til er blevet blokeret. Se...

Spørgsmål Hvordan at hente Blokerede SMS'er Android OS dag

Spørgsmål Hvordan at hente Blokerede SMS'er Android OS dag

Hvis du sender en sms og dens blokeret, nyheder foregår Lær, hvad du kan gøre for at løse dette problem. Denne artikel har også tips til at undgå dette problem.

Karriere

Karriere

Chennai Metro Rail Limited

Santiago Metro Line 3 fanget af Mara Gonzlez

Santiago Metro Line 3 fanget af Mara Gonzlez

Arkitektur Fotograf Maria Gonzalez fanget Santiago Metro Line 3 på åbningsugen tilbage i 2019.

The Dodos, med særlig gæst Ebb Nova på Metro Baltimore den jan 29, 2022 800 PM

The Dodos, med særlig gæst Ebb Nova på Metro Baltimore den jan 29, 2022 800 PM

Millers Elegant Hardware og VVS uddannet personale er klar til at hjælpe dig med dit valg af VVS inventar. Vores uddannede fagfolk vil hjælpe dig med det rette valg af lys til at passe dit køkken eller bad design behov. Millers Elegant Hardware og plumbings overlegen service og personale er et klik væk ...

Metro Federal Credit Union, Arlington Heights, IL

Metro Federal Credit Union, Arlington Heights, IL

Metro Låneforeninger Online Banking er praktisk og giver dig mulighed for at få adgang til kontooplysninger, overføre penge, kontrol konto historier og meget mere.

101 ledige stillinger Delhi-metro og ledige stillinger i Delhi, Delhi December 2021

101 ledige stillinger Delhi-metro og ledige stillinger i Delhi, Delhi December 2021

Delhi Metro Rail Rekruttering 2016 Assistent Manager Junior Engineer Offcampusjobs4u. OM OFF Campus Jobs Freshers Jobs Off Campus Drives 2022 Batch

DMRC Recruitment 2021 Delhi Metro Rail .. Sarkari Naukri Live

DMRC Recruitment 2021 Delhi Metro Rail .. Sarkari Naukri Live

Delhi Metro Rail Rekruttering 2016 Assistent Manager Junior Engineer Offcampusjobs4u. OM OFF Campus Jobs Freshers Jobs Off Campus Drives 2022 Batch

101 ledige stillinger Delhi-metro og ledige stillinger i Delhi, Delhi December 2021

101 ledige stillinger Delhi-metro og ledige stillinger i Delhi, Delhi December 2021

Delhi Metro Rail Rekruttering 2016 Assistent Manager Junior Engineer Offcampusjobs4u. OM OFF Campus Jobs Freshers Jobs Off Campus Drives 2022 Batch

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.