MINT Coolpad Surf CP332A Wifi Hotspot Sprint 4G LTE

MINT Coolpad Surf CP332A Wifi Hotspot Sprint 4G LTE til salg online eBay

Mens mange af os ser frem til den bredere udrulning af mobilt 5G, er T-Mobile vende vores opmærksomhed tilbage til sin 600 MHz LTE. T-Mobiles 600 MHz-netværk fik sin første hotspot i dag, døbt Coolpad Surf. Så dum som navnet kan lyde, kan dette faktisk være et nyttigt redskab for dem i landdistrikter, der er afhængige af T-Mobiles 600 MHz LTE for en mere konsekvent mobildataforbindelse.

T-Mobile siger, at Coolpad Surf er i stand til at forbinde til 15 forskellige enheder på en gang og har en 2150 mAh batteri, der kan vare i 5. timers kontinuerlig brug eller 48 timer på standy. Beyond 600 MHz LTE, hotspottet understøtter også 4G LTE Bands 2, 4 og 66, sammen med 3G Bands 1, 2 og 4. Så hvis du er nogensinde i et spot thats ikke omfattes af T-Mobiles 600 MHz netværk, som er stadig i færd med at blive rullet ud, kan du i det mindste få service gennem andre bands.

Som altid, theres nogle småt at overveje såvel. T-Mobile siger i sin meddelelse om, at der kan kræves en $ 25 SIM-startpakke, når du køber enheden, og at efter du overgå din månedlige tildeling af data, vil du blive bremset til 2G hastigheder. Virksomheden siger også, at kunder, der bruger mere end 50 GB data om måneden kan have deres hastigheder bremset i tider med trængsel, men var ikke helt sikker på, hvordan youd skud afsted punkt, hvis hotspot planer kun gå op til 22DK før den aftager til 2G.

Den Coolpad Surf er tilgængelig fra T-Mobile i dag, med det selskab siger itll også være tilgængelig på Metro begynder den 28. januar hvor itll blive kendt som MetroSMART Hotspot. Nærmere oplysninger om Metros hotspot prissætning kommer op i næste uge, så vel være at holde øje med dem.

BEMÆRK: I øjeblikket vil denne hotspot forbindelse til Sprints netværk, og vil falde tilbage til at bruge T-Mobile netværk, hvis Sprint-netværket ikke er tilgængeligt. Dette kan ændre sig i fremtiden, da fusionen mellem Sprint og T-Mobile fortsætter.

Bemærk venligst, at max teoretiske hastigheder afspejler en enheds kapacitet inden for rammerne perfekte laboratorieforhold. Mange variabler , herunder som terræn, hotspot placering, afstand fra tårnet, netoverbelastning og andre faktorer, kan påvirke hastigheder målt under konventionel brug. I praksis vil de fleste brugere med et frit udsyn til den mobiltelefon tårn opleve faktiske max hastigheder omkring 30% så hurtigt som den teoretisk max.

Klik hereÃ, at tilmelde dig Over skillelinjen, The Inquirer og spejle to gange ugentligt nyhedsbrev, så du får både nyheder og en skive ø-livet, kurateret med indhold skabt af Nantuckets eneste hold af professionelt uddannede < a6> journalister .

For up-to-the-minut oplysninger om Nantuckets breaking news, båd og fly aflysninger , vejr indberetninger, sport og underholdning nyheder, tilbud og kampagner hos øens virksomheder og mere, Tilmeld dig Inquirer og Mirror tekstmeddelelser. Et klik her

Den Coolpad Surf mobilt hotspot brugsanvisning tjener som en ressourcestærke dokument, der uddanner dig på din enhed. Når youve mestrer brugermanual, garanteret youre at få en stærk forbindelse.

Enhed layout

Inden du starter på dens specifikationer, at youll behov fokusere på Coolpad Surf Mobile Hotspots layout først. Dette afsnit introducerer dig til de hotspots generelle komponenter. Som du kan se i dette afsnit, er hver del gives en etiket, så du nemt kan identificere dem.

Under layout, youll finde mere beskrivende information om hver komponent. Fra den nede til LED indikatorer , alt er forklaret kortfattet for at hjælpe brugerne med bedre at forstå enheden.

On-screen indikatorer

nogensinde spekulerer nyheder sker på din Coolpad Surf mobilt hotspot? I modsætning til smartphones, hotspottet gør ikke har en kæmpe skærm, der fortæller dig, hvad slags aktiviteter foregår. Men det har på skærmen indikatorer at lade dig vide om Netværk, WiFi, SMS, batteri, eller Data oplysninger.

Sætte op

LG V20 US Unlocked LineageOS 18.

Nu hvor du har bekendt dig selv med det grundlæggende i den Coolpad Surf mobilt hotspot, er det tid til at sætte den op korrekt. For at gøre dette, vil du nødt til at lære at oplade din enhed. Dont bekymre sig om det. Brugsanvisningen har en tre-trins retningslinje der viser dig, hvordan man korrekt oplade din hotspot.

Når dets opladet, at youll behov indsætte dit SIM-kort. Vær venligst oplyst, at hotspot kun Plads til en bestemt SIM-kort type. Find ud af hvad SIM-kort kan du bruge og hvordan du manuelt indsætte det i hotspot.

Tilslutning wi-fi-enhed

Tid til at få forbindelse med Coolpad Surf mobilt hotspot. Den hotspot er i stand til flere tilslutningsmuligheder. En af dem er ved at slutte dit Wi-Fi-enhed til din mobile hotspot. Dens en problemfri metode til at få adgang til internettet.

I Coolpad Surf mobilt hotspot brugsanvisning, youll finde flere måder at forbinde din Wi-Fi-enhed til hotspot. Hver enhed, såsom Windows-computer, Mac-computer, iOS-enhed, og Android-enhed, har sin egen metode til at forbindes med den mobile hotspot. Bedre opmærksomme på dette afsnit.

Håndtering af hotspot

Brugerne skal styre deres Coolpad Surf mobilt hotspot fra tid til anden. Den brugsanvisning kan lære dig, hvordan adgang til din mobile hotspot-enhed oplysninger ved hjælp af en internetbrowser. Alternativt kan du også lære at få adgang til disse oplysninger via en computer via et USB-kabel. Hver metode har sine egne specifikke retningslinje , som du kan henvise til i dette afsnit.

Enhedsindstillinger

Den Coolpad Surf mobilt hotspot er fyldt med mange forskellige aktiviteter for at sikre, at enheden fungerer perfekt. Men hvis der er en eller to ting, der du gerne vil forandring, kan du gøre det ved at få adgang til enhedens indstillinger.

Brugsanvisningen viser dig en liste af enhedsindstillinger, som du kan konfigurere til dit hjerte indhold. Fra Account Management til Wi-Fi Sleep Indstillinger, alle disse muligheder er tilgængelige ved hånden à ¢ â,¬â € œ forudsat at du læser gennem brugermanualen.

Softwareopdateringer

Ligesom alle moderne apparater, youll nødt til at opdatere din Coolpad Surf mobilt hotspot. Formålet med softwareopdateringer er at sikre, at dens ydeevne forbliver i tip-top form, og youll få en stærkere forbindelse. Find ud af, hvordan man kan søge efter softwareopdateringer og lære at opdatere enheden korrekt i brugermanualen.

Download brugsanvisning

Thats alle kan vi levere i sammendrag for nu. Hvis du er opsat på at lære mere om denne fantastiske mobile hotspot, har vi gode nyheder. Du kan hente den fulde version af Coolpad Surf mobilt hotspot brugermanual. Bare klik på den tilgængelige download-linket for at få den brugermanualen.

Hent venligst en moderne browser:

Det virker også som om du kan starte enheden i en slags fastboot tilstand Mens enheden er slukket hold WPS ned og sætte USB i computeren. Alle lysene på enheden vil holde fast grønt.

ADB-enheder viser ikke noget. Jeg kan heller ikke finde nogen fastboot kommandoer, der virker. Ikke sikker på, om jeg måske har brug for forskellige drivere. Måske nogen derude har nogle andre ideer. Bare troede, jeg ville se, om nogen andre var rode med disse enheder.

Splinterny: Laveste pris

SIM Type: Nano SIM. USB type: Type A Micro USB. Max Wi-Fi: 10 Brugere. Wi-Fi Specs: 802. 1 b / g. LTE: B2 / 4/5/12/13/25/26/41. og forbrugsdata. OS: Linux 3. 8. Processorhastighed: Single-Core 1. GHz.

Om dette produkt

Coolpad Surf kombinerer førsteklasses design og kraftfulde teknologi til at levere problemfri high-speed trådløs internetadgang på farten. Tilslut op til 10 enheder på samme tid, og styre dem gennem en enkel og nem at bruge web-interface. Dens den ultimative hotspot-enhed for dem, der ønsker pålidelig trådløs internetadgang i et slankt, let og bærbar enhed.

Beskrivelse.

I dag, T-Mobile annonceret lanceringen af ​​den Coolpad Surf, en 600MHz mobile hotspot thats formål at bringe service til landdistrikterne. Dens første mobile hotspot for at støtte Band 71, eller 600 MHz LTE, som T-Mobile for nylig vandt spektret licens til fra Federal Communications Commission Broadcast Incentive auktion i april sidste år. En række af telefoner er blevet løsladt med Band 71 støtte siden da, herunder iPhone XS og XR, Samsung Galaxy S9, og OnePlus 6T. T-Mobile siger, at båndet 71 er designet til at give bedre dækning for landlige kunder, hvilket traditionelt har været et svagt punkt for transportøren.

Vigtig

Hvordan kommer man til Craigslist i Seattle med bus

Hvordan kommer man til Craigslist i Seattle med bus

Seattle boliger er inkluderet i denne seneste PhD undersøgelse om stigende huslejer baseret ud af alles foretrukne online klassificeret markedsplads.

Økonomiske konsekvenser Betalingsoplysninger Hvad du behøver at vide

Økonomiske konsekvenser Betalingsoplysninger Hvad du behøver at vide

Før du kan opdatere dine husstandsoplysninger, skal du vælge, eller tjekke dine betalinger, du skal oprette en IRS-konto. Godt vis dig hvordan.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Der er flere ting at blive oplyst om, før du bliver en ivrig kreditkort bruger. Heres en tjekliste for kreditkort brugere

Læsning af dit kreditkortopgørelse

Læsning af dit kreditkortopgørelse

Kreditkortsinteresse tilfalder dagligt, ofte til meget høje priser. Du kan undgå det helt, hvis du betaler dit kreditkortregning i sin helhed hver måned.

Hvad er en kreditkort faktureringscyklus

Hvad er en kreditkort faktureringscyklus

Brug for hjælp til at forstå din kreditkortopgørelse Lær, hvordan du læser din erklæring, herunder erklæringsperioder, begrænsninger, betalingsoplysninger, kontooversigter og meget mere.

Mint Mobile vs Cricket Wireless Hvilket er bedre for dig

Mint Mobile vs Cricket Wireless Hvilket er bedre for dig

Cricket trådløs dækning Maps. Fårekyllinger også endelige CDMA dækning, absorberes af ATT.

Verden Cricket Championship 3 MOD APK v1. . Alle Unlocked download

Verden Cricket Championship 3 MOD APK v1. . Alle Unlocked download

Virkelige Cricket 20 Mod APK 4. Ubegrænset Penge, Unlocked Alt Hent Virkelige Cricket Alle Unlocked alle turnering, billetter, OBB File spil

2021 Sådan Lås Cricket telefon gratis 100 Arbejde

2021 Sådan Lås Cricket telefon gratis 100 Arbejde

Få gratis Cricket oplåsningskode Request nu og bruge Cricket oplåsningskode Anmodning straks at komme i gang eller fra eller gratis forsendelse

SIM låse din Cricket Freeish Aktuel Cricket Kunder

SIM låse din Cricket Freeish Aktuel Cricket Kunder

Ønsker du at låse din cricketlocked iPhone Læs denne artikel for at finde svaret

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.