Mobile Phone Repeaters

Hvordan virker en Signalforstærker Work

Efterhånden som flere og flere mennesker ender med en mobiltelefon, er de begyndt at se ud til mobile-relaterede fordele. De er begyndt at foretage opkald med deres smartphones, ved hjælp af internettet, og selv bruger sociale medier konti overføre billeder eller skrive statusser. De ønsker at gøre disse ting, uanset hvor de er, uden at skulle tænke to gange.

Betydningen af ​​mobiltjeneste

Enkeltheden bag behøve adgang til en 3G eller 4G netværk er det, der gør dette emne vigtigt. Og det er ligegyldigt, om din bygning er en fem-stjernet hotel, en konvention center eller en kommerciel kontor.

Hvis du vil bruge en obskøn mængde penge på telefonregninger derefter sin vigtige at få, hvad du betaler for. Derfor er et pålideligt netværk er et must eller din mobiltelefon isnt kommer til at være meget værd på alle.

Ved hjælp af denne vejledning, kan du implementere et par tips til at sikre, at du får en stærkere mobiltelefon signal på få sekunder. Hvis du har brug 4G signal trinene er stadig den samme, bare den forstærker til 4G signal booster vil operere fra en separat frekvens.

Dette betyder at du ønsker at bevare klare syn mellem dig selv og tårnet. Dette isnt altid let afhængigt af hvor du befinder dig, men noget i denne henseende kan gøre en mærkbar forskel.

Hvad skal jeg vide for at finde den rigtige mobil signal booster

En af de vigtigste betingelser for at vælge en mobiltelefon signal booster for effektivt at øge dine signaler i hjemmet eller på kontoret, er at afgøre, for det første, hvor stærk den udenfor signal er, og for det andet, at finde ud af nøjagtige type GSM, 3G eller 4G signal, du har brug for at øge.

At tale om mobil signalstyrke, mange mennesker tror, ​​at signalstyrken af ​​deres mobiltelefoner kan være evaluerede med antallet af barer på deres mobiltelefon. Dette er faktisk en af ​​de nemmeste måder for at gøre det, men desværre ikke den mest pålidelige. Mens mange telefoner viser signalstyrken på en 5-bar skala, kan nogle af dem har kun 4 barer og andre har 8. Når mere præcision er nødvendig, foretrækker eksperter måler signalstyrken i decibel. Men du behøver ikke at være ekspert for at bestemme signalstyrken, at du er modtagende. De fleste telefoner har en indstilling, der hedder Field Test Mode at lade dig lære nyttige oplysninger om din telefon, herunder signalstyrken i decibel.

En anden nyttig information, som kan findes ud takket være Field Test Mode Function er 3G / 4G eller GSM frekvensbånd bruges af din udbyder, for at levere den pågældende signal i dit område. Kendskab til den mobile signal frekvens er afgørende for at vælge den rigtige booster model, som vil forstærke det nødvendige signal og dermed vil tjene dig på den mest effektive måde.

måling signalstyrke

1. Beslut hvad netværkstype du vil kontrollere: 2G, 3G eller 4G, og sørg for din iPhone er sluttet til det nødvendige netværk - Gå ind i Indstillinger> Wi-Fi og slå WiFi Fra> kig på symbolet i øverste venstre hjørne af skærmen:

Gå til det sted, hvor du ønsker at teste signalet> vente 3 0 sekunder at indhente signalet aflæsninger> kig på det øverste hjørne af skærmen: i stedet for signalsøjler nu du kan se et negativt tal efterfulgt af udbyderen navn og den netværkstype. Dette er signalstyrken i decibel. Jo tættere dB signal-niveau til 0 , jo bedre mobiltelefon modtagelse du får. Hvis du ønsker at kende den præcise betydning af signalstyrken i dB, skal du konsultere nedenstående tabel.

Hvordan kan jeg måle signalstyrken på mit android?

Adgang Field testtilstand på Android-telefoner er også ekstremt let. Alt du skal gøre er at gå til Indstillinger> Om telefonen, og afhængig af telefonmodel dit numerisk signalstyrke vil være tilgængelig under enten Netværk eller status.

fortolkning af resultaterne

Dårlig modtagelse kan ødelægge en god telefonsamtale, og få et godt signal i nogle områder kan være virkelig udfordrende. Mobiltelefon boostere forstærke signalet til hjælp mobile enheder fortsætte med at arbejde og kommunikere på svage eller døde zoner.

Disse boostere varierer i størrelse og udbredelse, som regel beregnet til et hjem eller køretøj, og bygget med antenner og forstærkere til løft modtagelse. De Arent en celle phone tilbehør, du installerer på telefonen, men de kan arbejde med en række forskellige telefoner og carrier services.

Hvordan mobiltelefon boostere arbejde?

Reception forbedrer fordi den cellulære repeater forstærker signalet, så det kan være rebroadcast til indersiden antenne. Mobiltelefoner inden for de boostere spænder derefter drage fordel af boostet modtagelse angivet med ekstra stænger. Nogle køretøjer boostere omfatter vugger til at huse telefonen til en mere direkte løft.

Hvilken slags signal boostere er der?

Ikke alle mobiltelefon signal boostere er bygget til de samme indstillinger. En booster til hjemmet kan være nødvendig, hvis indendørs modtagelsen er ofte dårlig eller svag, hvilket fører til faldet eller urolig opkald. Nogle byggematerialer kan påvirke signalkvaliteten. Ældre bygninger med tykkere mursten eller en masse af stål og beton kan blokere signaler fra kommer ind med det samme troskab som udendørs.

Køretøjets signal boostere holde receptionen foregår på vejen, hvor kørsel i mere fjerntliggende områder kan gøre det sværere at fange et godt signal. De kan arbejde i enhver passager køretøj, men også arbejde lige det samme for flåden køretøjer. Hvis du har en RV eller båd, kan du finde et signal booster lavet til dem.

Hvilken teknologi gør mobiltelefon boostere støtter?

Alle mobiltelefon signal boostere, herunder dem fra weBoost, SureCall, Smoothtalker og andre leverandører, arbejde med aktuelle netværksteknologier, ligesom GSM, UMTS, CDMA, HSPA + og LTE. De understøtter også en bred vifte af frekvensbånd disse net arbejder på, hjælper boost signalstyrke yderligere.

Det betyder de vil arbejde med alle de store cellulære luftfartsselskaber i både Canada og USA. Der kan være nogle band restriktioner begrænser kompatibilitet med visse luftfartsselskaber, som Freedom Mobile, selvom nyere model boostere har færre problemer på den måde.

Hvad mobiltelefoner gør boostere arbejde med?

Den type telefon du bruger doesnt faktor for, hvor godt det booster kan arbejde. Uanset om det er en iOS eller Android håndsæt gør ikke bestemme niveauet af kompatibilitet. Det samme er tilfældet, når der anvendes en booster under roaming i USA. Boostere forstærke signalet over hele spektret, det være sig 2G, 3G eller 4G LTE.

Boostere er fleksible nok til at arbejde med ældre mobiltelefoner, så de kun ved ikke gælder for de nuværende modeller. Hvis du har et håndsæt understøtter alle nuværende trådløse luftfartsselskab, bør du være i stand til at nyde ekstra gevinst, når boosteren er tændt.

Vil du have mere info? tjek nogle af vores ressourcer på det bedste køb blog:

Er du på jagt efter en mobiltelefon netværk booster, som kan vise sig at være en effektiv løsning til svage signaler i dit hjem eller på kontoret? Men forvirret blandt et væld af dem opført på vores hjemmeside? Vi bringer dig et omfattende sortiment af Cell Phone Signal Boosters og 2G, 3G, 4G Mobile signal boostere i Delhi fra verdens bedste booster mærker: Seguro og Lintratek .. De varierer i teknologi, produktudbud og priser med hver catering til signalet repeater eller forstærkende behov hos mennesker over hele kloden.

G, G & G mobile signal boostere

Vi stoler på vores smartphones til stort set alt, herunder virksomhed i disse dage. Faktisk smartphones er hurtigt at erstatte pc'er som den foretrukne computing opløsning. Men, hvis det mobile signalet er svagt, og brugeren kan ikke få forbindelse, er alle mulighederne i denne teknologi gjort meningsløs . Så kvaliteten af ​​den mobile signal endelig begynder at få den opmærksomhed, den fortjener.

Hvordan en signal booster værker

En mobiltelefon signal booster tager en uden signal og forstærker det med henblik på at sende det på et sted, der har noget signal, eller hvor signalet er meget svagt. For at gøre dette til at ske, det bruger en ekstern antenne, et signal styrke forstærker, og en intern antenne.

Mobiltelefon signalstyrke

Under købsprocessen, vil leverandørerne ofte spørge, hvad den udvendige signalstyrke af mobiltelefon er, hvor du vil installere booster. Dette er fordi et stærkt signal vil dække den tilsigtede optagelser af indretningen. De udvendige signaler identificeres som stærk, medium og svag.

Hvis du gerne vil måle den faktiske styrke din udenfor signal, så kan du sætte din telefon intoa field test-mode. Dette vil vise den faktiske decibel aflæsning af den aktuelle signal. Det er forskelligt for hver telefon mærke så konsultere din manual eller spørg din tjenesteudbyder.

Dækningsområde

Signal boostere er Kategoriseret af hvor meget dækning, de yder. Dette er naturligvis afhænger af mange forskellige forhold, og i de fleste tilfælde er de nødt til at være ideel til at levere de specifikationer fabrikanten har opført.

Fordi hindringer for at modtage et klart signal kan variere â € "for eksempel byggematerialerne i dit hjem eller kontor eller en forhindring som en nærliggende bygning â €" Du bør forsøge at købe en booster med det mest magtfulde signal muligt Så det kan fungere under alle omstændigheder. Hvis du ikke har en klar forståelse af dette problem, skal du ringe til virksomheden, så de kan vælge det bedste produkt til dine behov.

Indendørs og udendørs antenner

Panel og kuppelantenner bruges til indendørs installationer, og de giver hver især en bestemt funktion. En panelantenne Broadcasts og modtager signalet i en retning, mens dome antenner bruger signalerne i alle retninger.

Udendørs antenner er stort set de samme, men med forskellige navne. Omnidirectional antenner er i stand til at sende og modtage signaler i alle retninger, og Yagi-antenner, ligesom panelantenne til indendørs, send kun signaler i en enkelt retning.

CABLE.

Efter antenneinstallationen skal du sørge for, at det valgte kabel er af høj kvalitet. Afhængigt af typen, kvaliteten og længden af ​​det kabel, du bruger, kan signaltabet være noget kontrolleret. Hvis du vil have den bedste ydeevne, skal du bruge det korteste og højeste kvalitetskabel, du har råd til.

køretøj trådløse og vugge boostere

Booster du vælger afhænger af bekvemmelighed og hvor meget du er villig til at bruge til det. En vugge booster understøtter kun en telefon, og du skal placere den i holderen og bruge en Bluetooth-forbindelse eller højttalertelefon for at lave og besvare opkald. Det er dog betydeligt billigere end en trådløs booster.

Vigtig

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Amazon. n gratis mobiltelefon

Amazon. n gratis mobiltelefon

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Ønsker gratis internet på din mobiltelefon Vi er skyld fik 7 nemme måder for dig at få gratis adgang til internettet på deres Android eller iOS-enheder lovligt ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Det er også en meget populær app, der er helt fri for omkostninger og giver alle de nødvendige oplysninger om de tilgængelige wifi pletter. yderligere

File Path Opdateringer Startende med Android 10

File Path Opdateringer Startende med Android 10

De fleste af de nye Android-enheder har en intern sdcard og en ekstern sdcard. Jeg ønsker ... Enhver hjælp værdsat. Se QuestionAnswers flere detailos

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Som pr UIDAI, der har et registreret mobilnummer er ikke obligatorisk for Aadhaar kort downloade

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Har du mistet dit AADHAAR kort Få dublerede AADHAAR kort herfra. Find AADHAAR center i nærheden af ​​dig. Ansøg om AADHAAR online. Hent AADHAAR ansøgningsskema. Dokumenter, der kræves for AADHAAR.

Microsoft Overflade GO 2 LTE fra Telstra Small Business

Microsoft Overflade GO 2 LTE fra Telstra Small Business

Få svar på spørgsmål om, hvordan du bruger en dataplan på din overflade og administrer dine dataindstillinger.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.