Mobile Wallet Guide Google Pay Vs. Apple Pay vs Samsung Pay

Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs Lenovo Tab P11 SmartPrix

Køb af enhver bærbar computer er en stor beslutning: Du kan ende med at bruge det i flere år, før du får en anden, og der er mange mærker, modeller og chipkonfigurationer at vælge imellem. Heldig for dig, prøvede Weve ud af mange af de nye udgivelser i det forløbne år. Disse er vores topvalg for de allerbedste bærbare computere, du kan købe lige nu.

Hvis du ikke ved præcis, hvad du har brug for, eller hvad alle de forskellige hardware jargon betyder, skal du sørge for at læse vores laptop køb guide. Og tjek vores mange andre guider, herunder de bedste MacBooks, Best Gaming Laptops, bedste billige bærbare computere og bedste laptop rygsække.

lys som luft

Apple bruger et værktøj kaldet Rosetta til at oversætte disse apps til at arbejde med sin egen M1, og de fleste af dem løber lige så godt, hvis ikke bedre. Hvis du er bekymret for kompatibilitet, er det godt, og flere udviklere frigiver M1 versioner af deres apps. For eksempel har Adobe allerede M1 versioner af Lightroom og Photoshop.

Luften bevarer et slank og letvægts design med solide højttalere, et fremragende tastatur og et godt display. Vi elsker også, hvordan det nu øjeblikkeligt vågner fra søvn, ligesom din telefon eller tablet. Hvis du vil have en Mac og ikke planlægger at redigere video eller på anden måde beskatte den for meget, er dette den MacBook, du vil have. Hvis du har brug for mere strøm, skal du se nedenfor for flere M1-drevne MAC-bærbare computere.

A Formidabel Konkurrent

Det kan ikke være så prangende som hybrid tablet-laptop design, der gjorde Microsofts overflade mærke berømt, men den nye overflade laptop 4 er alt, hvad en bærbar computer skal være: slank og letvægts med en fremragende skærm og tastatur.

Den overflade laptop 4 leveres i 13- og 15-tommers størrelser. Der er også AMD ryzen chip og intel chipsets til rådighed. Hvis du håber at lave lidt lette spil eller videoredigering, foreslår jeg ryzen. Enten vil være masser stærk nok til at arbejde på dokumenter, surfe på internettet og tjekke e-mail. En stor ændring fra sin forgænger er den meget forbedrede batterilevetid. Microsoft hævder opad på 17 timer. Min test hidtil har været tættere på 16, men det er stadig langt mere end nok til en hel dag med arbejde.

Thinkpad Air

Skærmen er en usædvanlig 2.160 x 1.350 pixel, hvilket gør det skarpere end basen Dell XPS 13, men ikke så skarp som 4K-indstillingen. Jeg fandt det masser af skarpt og lyst nok til at stirre hele dagen uden øjenstamme. Batteriets levetid er også stor; Jeg lykkedes 17. timer i en batteriafløbstest, som er fem timer mere end XPS 13 leveret.

en ny udfordrer

Pixel 6 repræsenterer fremtiden for smartphones. Ikke alene er det den første flagskib-kvalitet pixel i år, men det har også lynhastlige assistentkommandoer takket være AI-opgraderinger med sin Google Tensor Chipset. Plus, dens kamera kvalitet gør spring og grænser over konkurrencen.

Pros.

Takket være en 120Hz AMOLED display, stadig banebrydende snapdragon 888 SOC, tre bagkameraer til mere foto alsidighed, og næsten lige så meget software support som pixel 6, forbliver Galaxy S21 et godt køb. Især hvis du vil have en mere kompakt, letvægts telefon.

Pros.

3 Hong Kong Samsung Galaxy A22 5G

Snapdragon 888 var Qualcomms premium chipset, da S21 lancerede, og det har vist sig i de fleste 2022 flagskibe siden. Selvfølgelig har nyere snapdragons overgået det siden, men denne hardware holder stadig op utrolig hurtigt til daglige apps og spil uden at dræne batteriet for meget.

Techies Wansing benchmark kampe for at afgøre, om Tensor eller Snapdragon 888 er hurtigere. Nanoreview hævder begge chips udføre lige, utroligt Godt til spil, men Tensor falder knapt bagved i batterilevetiden og længere bagved i CPU-ydeevne. Og pixel 6 ejere, der sender deres Geekbench CPU scoringer og vilde liv ekstreme scoringer viser, at det falder bag 888 i CPU-ydeevne, men besejre det i GPU-ydeevne.

Flere Android Central Writers bruger Galaxy S21 som deres Daily Phone, og dens ydeevne for spil og krævende apps er top-notch. Snapdragon 888 og dens 8 GB RAM holder op for at undersøge over et halvt år efter lanceringen. I mellemtiden har vi kun haft en kort tid med pixel 6 og Google Tensor hidtil, men vores korrekturlæser fandt det at være "smør glat" 99% af tiden, med bemærkelsesværdigt få bugs for en første gen chipset. Tensor er en multitasking champ, let håndtering flere apps på en gang uden at køre varm â €”noget tidligere Pixels kæmpet med.

Så mens vi ikke vil hævde at vide med sikkerhed om Tensor eller Snapdragon 888 er hurtigere begge chipsæt er mere end hurtig nok til at retfærdiggøre at købe enten telefon. Så lad os tale om den immaterielle uden for ydeevne.

Den Pixel 6 vil få fire års softwareopdateringer til Android 16 i 2025; det vil modtage dem straks sammen nyere Pixels i efteråret, mens ældre Android flagskibsinitiativerne normalt nødt til at vente, indtil vinteren eller foråret det følgende år. Plus, vil det få endnu et år af sikkerhedsopdateringer gennem efteråret 2026. Det er uden fortilfælde for alle ikke-Apple-telefon.

Google pixel vs Samsung Galaxy S: sammenligne kamera kvalitet

Spec til spec, hver telefon har sine styrker og svagheder. For eksempel er de Pixel 6 vinder med sin kraftfulde 50MP vidvinkel bageste kamera, men det har kun det, og en 12MP ultrabred på dens bageste modul. På Galaxy S21, får du 12 MP vidvinkel og sensorer ultrabrede og en 64MP teleobjektiv. Og S21 vinder knapt selfie kamp med en 10MP sensor over en 8MP Pixel 6-sensor.

Men som med de processorer, specs kun afsløre så meget. Efterbehandling sager lige så meget for fotokvalitet, og både Google og Samsung excel i denne kategori. Så lad os se på de faktiske billeder taget af begge enheder og sammenlign.

Som du kan se, at Pixel 6 tager levende, smukke billeder, der gør et stærkt indtryk. De mangler detaljerne i et sandt flagskib 108MP sensor, men udkonkurrerer hvad du ville forvente fra en $ 600-telefon. Som vores korrekturlæser sagde, "Detaljer er sprøde, belysning er stor på begge dagtimerne og natlig skud, og farverne er virkelighedstro liv." NIGHT MODE billeder ser fremragende, og Googles nye Virkelige Tone initiativ sikrer, at dine billeder af mennesker vil se naturtro uanset deres hudfarve.

Mens Apple har til formål at give dig en lignende oplevelse på tværs af sine enheder, Android omfavner sort og tilbud telefoner fra forskellige producenter. Resultatet er masser af distinkte personligheder og funktioner at vælge imellem.

Hvad er den bedste Android telefon lige nu? I øjeblikket er vores top anbefaling er Google Pixel 6 Pro. Men vi også rådgive checke ud Samsung Galaxy S21 Ultra, OnePlus 9, Oppo Find X3 Pro og Xiaomi Mi 11 Lite 5G.

Vores top pick: bedste Android phoneÂ

Den Pixel 6 Pro er Googles mest højtydende smartphone til dato. Det har fået en top tier kamerasystem parret med fantastisk software, og er masser hurtige takket være den nye Tensor chip på sin kerne.

Android-telefoner, vi anbefaler også

Mens Google Pixel 6 Pro er øverst på vores liste, vi ved, det vil ikke være den rigtige telefon for alle. Vi ser alle til forskellige ting i en smartphone. Måske har du brug top gaming ydeevne, eller måske din højeste prioritet er kamera kvalitet. Med det i tankerne, har vi også valgt følgende enheder for dig at overveje.

Samsung Galaxy s ultra

Samsung leveret varen med Galaxy S21 Ultra, som er et sandt flagskib for 2022. Det er stærkt, med en fremragende skærm, men bakkes op af et kamera, der rent faktisk leverer varen - og så meget mere end Galaxy S20 Ultra den erstatter.

OnePlus

Det giver store præstationer, at lys-touch OxygenOS software behandling, virkelig hurtig opladning og en stor 120 Hz skærm - at med et par hjørner snit på byggekvalitet ramte en mere overkommelig pris.

Oppo finde x pro

Både Galaxy S21 Ultra og iPhone 12 Pro Max har ekstra store skærme, der producerer flotte farver uden meget af et fald i kvalitet, når du kigger på skærmen i en vinkel, plus dem begge få meget lysere end din gennemsnitlige telefon så du kan mageligt bruge dem udendørs.

På papiret er det Galaxy at Hasa den lidt større skærm. Forskellen på 0. inches, er imidlertid knap mærkbar, og disse to er klart strække grænserne for, hvor stor en skærm du kan få i en ikke-foldbar telefon.

En signatur iPhone skærm element forbliver den hak, som huser sine komplekse Face ID sensorer og front kamera, mens Galaxy S21 er udstyret med en langt mere diskret slag hul foran kamera, der ikke hindrer dit udsyn. Det er nemt at vænne sig til iPhone hak i hverdagen, afslappet brug, men det kan være meget mærkbar, når du ser videoer og især når du spiller spil.

Galaxy har en anden ejendommelighed : en lidt tilspidset skærm i forhold til den flade ene på iPhone. Den koniske skærm gør det lettere aflæse bevægelse og det hjælper også opnå en tyndere bezel-look for et mere futuristisk , all-skærm udseende.

Vigtig

CUTE KAWAII AIRPOD TILFÆLDE UNIQUE 3D beskyttelseskasser FOR AIRPODS

CUTE KAWAII AIRPOD TILFÆLDE UNIQUE 3D beskyttelseskasser FOR AIRPODS

Gå på behandle dig selv, du fortjener det. Beskyt dine AirPods Pro i stil med vores slanke, men hård slagfast plast bæretaske med karabinhage inkluderet Hver af vores sager er trykt med Sass designet til at vise din unikke personlighed. Designet til at passe AirPod Pro.

Billig iPhone 12, mobil tasker, Top Kvalitet. På salg nu. Ønske

Billig iPhone 12, mobil tasker, Top Kvalitet. På salg nu. Ønske

Encontre Ofertas imperdveis ingen eBay em Capas para Celulares, Capas e Skins para Apple. Voc encontrar Produtos Novos ou usados ​​em Capas para Celulares, Capas e Skins para Apple ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. Faa Compras na maior seleo de produtos gøre mundo e encontre som melhores ofertas de Capas para Celulares, Capas e Skins para Apple. COMPRE com confiana ingen ebay

Beskyt din store, smukke iPhone 12 Pro Max med en ny sag

Beskyt din store, smukke iPhone 12 Pro Max med en ny sag

Dyk ned i vores luxe samling af nuttede sager lavet til iPhone 12 pro max. Oplev sager, der vil gøre en erklæring virkelig wow alle.

Udfordringen Rivals

Udfordringen Rivals

Hvad er den bedste sæson af udfordringen Nows din chance for at give din mening. Var MTV Udfordringen Vendettaer din favorit årstid eller var du mere af ...

GoDaddy Security Access Denied

GoDaddy Security Access Denied

CVS Pharmacy Store 5830 CVS Pharmacy 1087 Queens Blvd Forest Hills New York NY 11375

ATT Black Friday Cyber ​​mandag tilbud 2021 iPhone Android Salg Anmeldt af Saver Trends

ATT Black Friday Cyber ​​mandag tilbud 2021 iPhone Android Salg Anmeldt af Saver Trends

Black Friday weekend er en stor dealhunting begivenhed, og med alle de tilbud til rådighed, kan du gået glip af dit skud til at købe en af ​​de bedste Android-telefoner på en større rabat. Men dont bekymre nogle af vores foretrukne tilbud er stadig til rådighed for Cyber ​​Week, hvis du vil ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den ferie shopping sæson er her, og mange detailhandlere deltager i Cyber ​​mandag salg. Denne vejledning hjælper dig med at finde de bedste tilbud på tech produkter.

Bedste Cyber ​​Mandag Black Friday mobil kontrakt og iPhone beskæftiger 2021

Bedste Cyber ​​Mandag Black Friday mobil kontrakt og iPhone beskæftiger 2021

Black Friday er næsten over os og var at bringe dig de bedste tilbud mobiltelefon around.If du leder til at opgradere, youve kommet til det rette sted.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.