Moto E6 vs Moto G7 Play Kan købet E6 konkurrere med rabatten G7 Play

Motorola Moto E6 Plus alle, specs anmeldelser

Du har sikkert købt din Moto E6 Plus, og du bliver nødt til at sætte dit SIM-kort i den. Men du sandsynligvis spekulerer på, om SIM-kort, du har, er kompatibelt med Moto E6 Plus. I virkeligheden er der forskellige typer af SIM-kort-formater, og du skal have den rigtige for det at arbejde. Vi vil faktisk tillade dig at kende den rigtige størrelse til din smartphone. Vi vil først se, hvad der er de forskellige SIM-formater. Vi vil se i et andet trin, hvad der er på størrelse med SIM nødvendigt for Moto E6 Plus. Vi vil se senere hvordan du bestiller et nyt SIM. Endelig vil vi se proceduren for at indsætte sidstnævnte.

De forskellige typer af SIM-kort

For at din Moto E6 Plus til arbejde og være i stand til at oprette forbindelse til netværket, skal du sætte et SIM-kort i sin smartphone. Men der er 3 forskellige formater af SIM-kortet. Hver smartphone accepterer en bestemt kortformat. Her er de tre typer af størrelser til rådighed:

Proceduren for at opnå et nyt SIM-kort i den rigtige størrelse til moto e plus

Hvis din nuværende SIM-kort ikke svarer til formatet af Moto E6 Plus, vil du nødt til at ændre SIM. Det er en forholdsvis nem betjening. Faktisk skal du blot logge på din operatørs internetportal og bestille et nyt SIM-kort. Hvis du ikke har adgang til internettet, kan du altid gå til butikken, hvor du kan placere ordren. Denne service er fra tid til anden fakturering ti euro af operatører.

Kan vi skære den sim-kort, så det passer ind i moto e plus?

Hvis dit SIM-kort er for stor i forhold til størrelsen accepteret af din Moto E6 Plus, være opmærksom på, at der kan være en teknik! Faktisk er det muligt for dig at klippe dit nuværende SIM-kort, så det svarer til den rigtige størrelse. Vær forsigtig, fordi at gøre dette kan skade dit SIM. Du er nødt til at gøre det meget nøje. For at opdele et SIM i Nano-SIM, er det muligt at bruge en saks og klippe plast, indtil kortet går i rack af din Moto E6 Plus.

Nøglespecifikationer

Motorola Moto E6 er fyldt med Snapdragon 435-processor. Det har en CPU på Octa Core 1. GHz Cortex-A53 og en GPU af Adreno 505. Det kommer op med en vædder og opbevaring af 2 GB, 16 GB sammen med batteriet af flytbare Li-Ion 3000 mAh batteri.

Multimedie og tilslutningsmuligheder

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Motorola Moto E6 har en 5. 5 inches, 720 x 1440 pixel IPS skærm med en pixeltæthed på 295 ppi. Kommer til kameraer, det har en 13 MP bageste kamera og et 5 MP front kamera til selfies. Den har en mikrousbort til datasynkronisering og opladning. Der er et fingeraftryk sensor til stede på Motorola Moto E6 så godt, sammen med en sensor og accelerometer sensoren. Det er en dobbelt SIM smartphone med understøttelse af 4G LTE, USB OTG, Wi-Fi, FM-radio og GPS også.

Bagkamera

Både Motorola Moto E4 og Motorola Moto E6 kommer med samme RAM. Med hensyn til skærmopløsning, Motorola Moto E6 har bedre opløsning på 1440 x 720 end Motorola Moto E4, der har opløsning på 1280 x 720. Begge har den samme mængde intern hukommelse.

Detaljeret sammenligning

Lanceringen Dato for den første telefon er juni 2022. Udgifterne til Motorola Moto E4 Rs. 6199. Lanceringen Dato for den anden telefon er den 25. juli 2022. Den forventede udgifter til Motorola Moto E6 er Rs. 9999.

Display sammenligning

Motorola Moto E6 har større skærmstørrelse på 5. inches i forhold til Motorola Moto E4 s 5 tommer skærm. Motorola Moto E4 har IPS skærm type, hvor som Motorola Moto E6 har IPS LCD-skærm type. Motorola Moto E6 har display tæthed på 296 PPI & Motorola Moto E4 har kun 294 PPI skærm tæthed. Motorola Moto E4 har 16: 9 billedformat hvor som Motorola Moto E6 har 18: 9 format.

Hukommelsessammenligning

Motorola Moto E6 er 13 MP bag Kamera overstråler Motorola Moto E4 s 8 MP bag kamera i forhold til opløsning. Begge står lige med hensyn til Front kamera resolution som begge har 5 MP Front kamera.

Teknisk sammenligning

Selv om det har stået over for nogle alvorlige konkurrence for nylig, Motorola er stadig den uofficielle konge af overkommelige smartphones. Men når det kommer til at udpege en juvel i Motorolas krone, har slaget altid været mellem G-range og E-serien. I år er konkurrencen varme op med udgivelsen af ​​Moto E6 â €”en $ 149 smartphone med et udskifteligt batteri, gode budget specs, og Android 9. Pie. Men med Moto G7 Spil nylig at se et prisfald til $ 149, dit valg mellem disse to smartphones er sværere end nogensinde. Hvilken en fortjener en plads i lommen? Vi fandt ud af.

Performance, batterilevetid og opladning

Det plejede at være, at vælge en billigere telefon betød træg ydeevne. Thats ikke længere tilfældet. På kort tid weve havde med det, Moto E6s Snapdragon 435 forudsat glat og bidsk ydeevne. Men dens klare Snapdragon 632 i G7 Play er langt mere kraftfuld, giver gode resultater med de nyeste 3D-spil. Begge telefoner har 2GB RAM kraftoverførsel multitasking, men G7 Plays 32 GB intern lagerplads nemt overtrumfer Moto E6s sølle 16GB, selv om begge telefoner har understøttelse af microSD ekspansion.

Begge telefoner sporten en 3,000mAh batteri, og selvom kapaciteten synes lavt, konservativ specs mener det bør let komme igennem en enkelt dag bruger med magt til reservedele. Den Moto G7 Play har kanten i opladning, med en USB-C-port og 10W opladning. Den Moto E6 maxes ud på 5W, og kommer med en MicroUSB port.

Design og holdbarhed

Disse enheder er lavet af polycarbonat, men theres en klar forskel i udformningen af ​​hver telefon. Den Moto G7 Play har et moderne design, med slanket kanter og en chunky hak i toppen af ​​skærmen. Mens du er usandsynligt, at fejl det for en dyrere telefon, det ser endnu bedre end den dateret, big-bezel Moto E6. På denne dag og alder, theres virkelig ingen undskyldning for sådanne store kanter på selv de billigste af telefoner. Alligevel gør Moto E6 har et udskifteligt batteri, som nogle vil finde ønskelig .

At være plast, vil du sandsynligvis få en bedre langsigtet holdbarhed, end du ville med de fleste glas telefoner â €”men begge mangler vand-modstand. Theres ikke en enkelt IP-rating i bopæl her, med Motorola tilbyder en vand- frastødende nano-belægning i stedet. Hold begge telefoner væk fra puljer og de bør være fint.

Skærm

Med en 5. -inch visning på Moto E6 og en 5. -inch display på G7 Play, youre beskæftiger sig med en lignende størrelse på skærmen, uanset hvilken du vælger. Beslutninger ligner også med E6 rokkende en 1440 x 720 pixel opløsning. Den Moto G7 Afspiller 1512 x 720 opløsning er lidt højere, men begge kommer ud med en tilsvarende pixel-per-tommer måling, hvilket betyder at de har omtrent samme skarphed.

Der kan kun være én vinder, og til Moto G7 Play var at give det. Den Moto E6s skærm er lidt dim, især sammenlignet med den lyse skærm på G7 Play. Dens tæt, men Moto G7 Play tager det igen.

Kamera

Theres en lignende kamera suite på begge disse telefoner. Begge har en enkelt 13-megapixel objektiv med en blænde på f / 2. omkring bagsiden, og evnen til at optage 1080p video. Theres støtte til manuelle indstillinger, stående, og meget mere. Vi har ikke haft en chance for at teste E6s kamera endnu, men vi forestiller itll ligne G7 Play, som viste sig i stand nok i god belysning â €”selv om det var svag i lavere belysning og absolut afgrundsdyb, når de behandler stående tilstand skud.

Software og opdateringer

Youll finde den samme version af Android 9. Pie på begge disse telefoner, og uden for et par Motorola tilføjelser â €”og nogle Verizon bloatware, i tilfælde af Moto E6 â €” dens hovedsagelig lager Android. Dens glatte og zippy på begge, hvilket er rart at se i billigere telefoner.

Men theres en betydelig forskellige når det vedrører opdateringer. Den Moto G7 Play er sandsynligt at få Android Q til sidst, mens Moto E6 synes udelukket at få nogen større opdateringer på alle â €”, som er en bitter skuffelse . Det alene giver Moto G7 Play kanten.

Særlige funktioner

De fleste af de særlige funktioner på Motorolas billigere telefoner falder helt og holdent på Moto app, som indeholder muligheder for at bruge forskellige bevægelser som genveje, og Moto Display, der viser meddelelser på din sovende telefonens skærm. Den Moto G7 Play kommer med fuld suite, men var ikke sikker på, hvilke muligheder Moto E6 vil omfatte. Sidste år Moto E5 Plus kom med alle de muligheder, mens E5 Play havde en skrabede ned suite. Var ved at forlade dette som en uafgjort for nu.

Pris.

Den Moto G7 Play er i øjeblikket tilgængelig fra en række forhandlere, herunder Best Buy, B & H Photo, og Amazon. Det kostede oprindeligt $ 200, men de seneste prisfald har set det gå ned til $ 149. Det er den samme pris som moto E6, som nu er tilgængelig udelukkende fra Verizon. E6 bliver tilgængelig på andre luftfartsselskaber og som en ulåst telefon senere på året.

Samlet vinder: Moto G Play

Mens moto E6 er en fin budgettelefon, kan det bare ikke sammenligne med Moto G7-playet. G7-playet har en stærkere processor, mere opbevaring og et smukkere design. Da der var en pris på $ 50, var det stadig værd anbefale G7-spillet over E6. Nu hvor du kan få moto G7 Play for den samme $ 149 pris, det er klart, at du bør vælge det over Moto E6.

Endnu mere forvirrende, forskellene blandt disse 4 moto-E6-modeller er ikke indlysende, undtagen de to størrelser. Motorola bør sandsynligvis frigive en, i det mindste ikke mere end to modeller, Moto E6. For eksempel adskiller MOTO E4 og E4 plus signifikant.

Skærmstørrelse: Â ³ eller ³ ³

Moto E6 Plus har en nano-sim slot og en mikro-sim slot. I MOTO E6 Plus-boksen blev en Micro-SIM-adapter inkluderet. Så du kan bruge to nano-sim-kort eller et nano-sim og et mikro-sim-kort på Moto E6 Plus.

Vigtig

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Læs om Motorola Moto G7 Power nøglefunktioner, pris i Indien, fulde specifikationer, ekspertanmeldelser og få den bedste udveksle pris udelukkende på Cashify.

Motorola Moto G7 Power Smartphone anmeldelse

Motorola Moto G7 Power Smartphone anmeldelse

For alle på en smartphone budget streng, tilbyder Moto G7 Power en overvejende fast allaround erfaring med et batteri, der ser ud til at vare evigt. Trods nogle lowend komponenter, dens en stor overkommelig mulighed for den gennemsnitlige kunde.

Motorola Moto G7 Power Anmeldelser, Specifikationer Pris Sammenlign

Motorola Moto G7 Power Anmeldelser, Specifikationer Pris Sammenlign

Bestil Motorola Moto G7 Power Black på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Motorola Moto G7 Power XT1955 tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Motorola Moto G7 Power XT1955 tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Moto G7 Play skjult tilstand Download, Safe, Recovery

Moto G7 Play skjult tilstand Download, Safe, Recovery

Moto G7 Play Skjult Modes Download, Safe, Recovery Når du ved, hvordan at låse skjulte modes såsom fejlsikret tilstand, Hent Mode eller Recovery mode

Sådan nemt Master Format MOTOROLA MOTO G7 G7 PLUS med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master Format MOTOROLA MOTO G7 G7 PLUS med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Her er hvordan du genstarter din moto g7 magt, hvis det går ned og nulstiller, fryser eller kører langsomt.

Sammenligning T Revvlry vs Motorola Moto G7 Play PhonesData

Sammenligning T Revvlry vs Motorola Moto G7 Play PhonesData

Pakken indeholder en af ​​tmobile REVVLRY, Motorola Moto G7 Play, G7 Optimo XT1952DL Phone Case. Nem dias og snap design kræver ingen yderligere værktøjer til at installere. Customcut med adgang til alle funktioner, knap og porte.

Motorola Moto G7 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Motorola Moto G7 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Motorola Moto G7 Motorola er tilbage, men en højere pris og mere konkurrence betyder Moto G7 er ikke længere kongen af ​​budgettet telefoner

Lås Motorola Moto G7 med Glemt adgangskode eller mønster lås

Lås Motorola Moto G7 med Glemt adgangskode eller mønster lås

Motorola Moto G7 64GB Keramisk Black ulåst Single SIM

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.