Motorola Moto G Play 2021 specs, sammenligninger og faq, meninger

Motorola Moto G Play 2021 anmeldelse

Hvis du er på udkig efter en mid-range smartphone, der kan udføre alle de vigtige opgaver, mens den stadig er overkommelig, ser ikke yderligere. Motorola Moto G Play er et budget smartphone, der vil gøre det trick. Selv om G-Play er lave ende, du stadig få en flot telefon, der fungerer godt.

Den Moto G Play er den mest overkommelige af de fire telefoner Motorola nylig afsløret. udstyrsliste Den Moto G Afspiller gør prisen rimelig: en 6. -inch LCD-skærm med 720p-opløsning og standard opdateringshastighed, en Snapdragon 460-processor med 3 GB RAM, og en generøs 5000 mAh batteri.

På forsiden er en 6. -inch LCD-skærm med en drop-formet udskæring til kameraet. Skærmopløsningen er 1600 med 720 pixels med en tæthed på 269ppi. Skærmen er lys og klar, og er perfekt til visning af videoer. Selv ved nærmere inspektion , billeder og tekst synes blød. Dens ikke en dårlig ting, men hvis du foretrækker at læse lange artikler eller e-bøger på din telefon, skal du kigge efter en lysere skærm.

På bagsiden af ​​telefonen, vil du finde en lidt tekstureret panel med en mat pulver finish. Dens varm og komfortabel, men blade fingeraftryk. Det har en firkantet kamera modul i midten i toppen, og nedenunder er Motorolas ikoniske fingeraftryk sensor.

På toppen af ​​telefonen er hovedtelefonstikket, og under dette er USB-C-opladning port og højttaler. Knappen Volumen og teksturerede afbryderknappen er placeret på højre side, mens SIM / MicroSD slot er til venstre. Heldigvis, kontrollerne er hurtig, nem at finde, let at identificere og let at klikke.

Den Moto G Play er drevet af Qualcomms Snapdragon 460 chipset og 3 GB RAM. Det har 32 GB lagerkapacitet, med kun 14. GB tilgængelig i ulåst model. Men hvis du køber AT & T-model, kan du finde det mindre tiltalende, fordi det kommer med mere end to dusin forudinstallerede apps. Heldigvis kan du tilføje så meget lagerplads som du ønsker, takket være microSD slot.

Dette budget telefon gør ikke tilbyde den samme lynhurtig ydeevne som sin dyrere modstykker , men det Snapdragon 460 SoC processor er hurtig. G Spiller processor er en octa-core processor med fire effektive Cortex-A-73 kerner og fire effektive Cortex-A-53 kerner, og det har en Adreno 610 GPU ligner den mere kraftfulde Snapdragon 665 processor.

Der er en lille forsinkelse, når du åbner apps eller skifter mellem skærme, men thats alle du kan håndtere. Hvis alt hvad du ønsker at gøre med din telefon er rulle gennem sociale medier, se videoer og tjekke din e-mail, så G Afspiller præstation er god.

Som for udførelsen af ​​spillet, er der fordele og ulemper. Telefonen blev testet ved at spille PUBG Mobile eller Altos Odyssey i et par timer. Loading tider for begge spil var lidt langsom, men der var ingen uventede eller pludselig afbrydelser . Hvis du er i smartphone spil, du ønsker high-end hardware.

I Geekbench, en standard, som kvantificerer rå regnekraft, Moto G Play scorede 255 i single-threaded mode og 1269 i multi-threaded tilstand. Til sammenligning er den billigere Moto scorede 228 i single-core og 791 i multi-core.

Motorola påstande om, at de 5,000mAh batteri tilbud om tre dage mellem opladninger, og var villige til at tage deres ord for det. Med regelmæssig daglig brug under testen, kunne vi bruge det til nøjagtig tre dage før det skulle være genoplades .

Udendørs, i godt lys, den 13-megapixel kamera er god. Alle eksponeringer er afbalanceret og kameraet udvisninger gøre overdreven HDR, hvilket er godt, men du behøver ikke at komme tæt på se detaljerne. Det gør ikke udføre så godt i svagt lys, og G Play egner sig ikke til fotografering i svagt lys. Den selfie Kameraet har også intens anti-aliasing i standard Face Beauty Auto indstilling, men dette kan slås fra.

Batteriets levetid af Moto G Play er imponerende. Under batteritest, ville jeg få ti timers skærm tid i tre dage, før batteriet døde. Og thats sikkert takket være den energieffektive karakter af Snapdragon 460, skærmen 720p og den enorme 5,000mAh batteri, der driver telefonen en € ”, som er lige stor. Så batteriets levetid er mere end tilstrækkeligt til en længere periode.

Lader antage din interaktion med din smartphone er mindre komplekse end de mennesker, der tilbringer timer stirre på den lille lysende skærm i deres hånd, skift mellem sociale medier apps og gøre mest muligt ud af deres telefoner kamera. I så fald, Moto G Play er perfekt for dig. Det kan købes for $ 160.

Ofte stillede spørgsmål

Dette Motorola Moto G Play har Android 10 som sit styresystem. Den smarte telefon vejer kun 204 gram, der også omfatter 5000 mAh ikke-udskifteligt Li-Po batteri. Desuden dens opladning system understøtter Hurtig opladning 10W.

Motorola Moto g play specs gennemgang

Den 10W Motorola supercharge teknologi giver Motorola Moto G Afspil et løft i opladning hastighed. Det omvendte opladning funktion på Motorola Moto G Play lader dig oplade din smarte tilbehør som Motorola Magic høretelefoner med lethed.

Motorola Moto G Play fik Dual kamera 13 MP bred & 2 MP dybde. Hertil kommer, at kameraerne også deltage i LED-blitz, HDR, panorama, såvel som der er videokvaliteten 1080p ved 30/60 fps. Dens brede kamera er til episke landskabsbilleder, mens Lens er der for up-close skønhed. Tilsvarende Dybde Assist Kamera skud smukke portrætter & Main Kamera til hverdagens øjeblikke.

Motorola Moto g play specs gennemgang

Den Moto G Play har IPS LCD, der giver bedre betragtningsvinkler i forhold til de andre LCD-teknologier. Samt, smart telefon har 6. inches display med 720 x 1600 pixel opløsning. Mobiltelefon har LTE-A med HSPA 42. eller 5. 6 MBP / s hastighed, for at nyde hurtige 4G internet. På den anden side det har alle de andre tilslutningsmuligheder funktioner som WLAN, Bluetooth, NFC & USB type C 2. osv

Afsluttende ord

Med multi-vindue kan du svare på beskeder i et flydende vindue uden at slutte den aktuelle app, uanset om du spil eller ser en video. Desuden kan du endda træk og slip billeder, tekster eller endda filer på tværs multi-vinduer. Dens et smart valg.

Moto G Play

2022/11/18 Â · Den Moto G7 Play, annoncerede ved siden af ​​G7 Power, G7 og G7 Plus, er den mest overkommelige af de fire, pakning fleste af deres specs og designmæssige fordele til den laveste pris. Budgettet telefon er.

Den forventede dato for denne telefon lancering er jul, skal du kontrollere senere for flere detaljer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

CPU på Moto G Play 2022 er samme CPU anvendes i Lenovo K12, som er en Snapdragon 460. Det har en octa-core CPU på indersiden clocket på 1. GHz, sammen med adrenoreceptor 610 GPU, 3 GB RAM og 32 GB kan udvides interne lager.

På kameraet afdeling, er to linser bruges på ryggen, som er en 13-megapixel vigtigste shooter, bundet med en 2-megapixel dybdesensor sammen med en enkelt LED blitz, mens en 5-megapixel selfie snapper pladser i indsnittet forhånd.

Motorola Moto g deltage fuldt specs og funktioner

Vi kan ikke garantere, at oplysningerne på denne side er 100% korrekt. Hvis du ser nogen oplysninger, du mener, er forkert, kan du rapportere det med "denne" knap. Nogle funktioner kan ændre sig lokalt.

Populær sammenligninger

Du vil finde den Snapdragon 460 i hjertet af denne operation, samt 3 GB RAM og 32 GB lagerplads. Hvis du er på udkig efter mere lagerplads, kan du også tilføje et microSD-kort til mix. En ting du ikke behøver at bekymre sig om for meget er batteriets levetid â € ”Motorola pakket en 5,000mAh celle i sit budget tilfælde. En 6. -inch HD + skærm sidder på toppen af ​​det hele, med en lille V-formet kærv for selfie kamera.

Motorola også holde tingene temmelig bart i kassen, tilføjer bare en opladning pad og et USB-C-kabel til mix. Du vil finde en SIM-værktøjet til at hjælpe dig i gang og væsentlige dokumenter til stifte dig med terrænet.

Den Moto G Play er langt fra den eneste solid mulighed for mindre end to Benjamins. Nogle gode alternativer omfatter Samsungs Galaxy A12 og Nokias 3.. Galaxy A12 matcher den massive 5,000mAh batteri, mens Nokia er en bedre indsats, hvis du vil have den samme Snapdragon-processor. Hvis du ønsker at holde fast i Motorola, Moto G Power tilbyder en ekstra kick, selvom det koster lidt mere på $ 249.

Vigtig

Moto G Stylus 2020 Global Unlocked 128GB Mystic Indigo amerikanske garanti Walmart. om.

Moto G Stylus 2020 Global Unlocked 128GB Mystic Indigo amerikanske garanti Walmart. om.

Leder du efter den bedste Motorola Moto G Stylus 2020 Sag Find det på vores hjemmeside Med mere end 2. 00 eksklusive design til rådighed, vil du finde det perfekte match for dig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Motorolas kommende Moto G Stylus 5G vil også komme med 6 GB RAM.

Det er de allerbedste Motorola telefoner du kan købe

Det er de allerbedste Motorola telefoner du kan købe

De bedste budget smartphones skal have stor skærm kvalitet, batterilevetid og kameraer uden at sprænge banken. Vi testede budget smartphones fra Nokia, Motorola, Samsung, og andre.

moto g stylus 5g kamera Codeurself

moto g stylus 5g kamera Codeurself

Sådan læser eller fange QR-koder på en Motorola Moto G Stylus 5G. Ansøgninger til visning eller åbne QR-koder med Motorola Moto G Stylus 5G kamera gratis. Scan QR-koden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Alt Om Motorola Se mere Moto G Stylus 5G Motorolas næste startsystem telefon til funktionen en næste generation netværksforbindelse har netop haft et par mere

Motorola Moto G Stylus 5G

Motorola Moto G Stylus 5G

Læs om Motorola Moto G Stylus 5G nøglefunktioner, pris i Indien, fulde specifikationer, ekspertanmeldelser og få den bedste udveksle pris udelukkende på Cashify.

Motorola Moto G Stylus 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

Motorola Moto G Stylus 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

Moto G Stylus 5G Bedste pris i Indien er Rs. 29.190 pr. 18. december 2021. Checkout Moto G Stylus 5G Fuld specifikationer, Funktioner, Brugervurderinger, Ekspertanmeldelser og meget mere. Sammenlign Moto G Stylus 5G priser før du køber online.

Motorola Moto G Stylus 5G Specs, Anmeldelse, Release Date PhonesData

Motorola Moto G Stylus 5G Specs, Anmeldelse, Release Date PhonesData

Lej en ny ulåst Motorola G Stylus 5G med SmartPay og betal over tid. Nyd landsdækkende service med lige snak trådløst.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Alt artikel eller telefoner med Moto g pennen 5g anmeldelse tags

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.