Motorola moto g stylus 5g gsmarena

Moto G Power er nu tilgængelig i Republikken Trådløs online butik

Her er de laveste priser, vi kunne finde for Motorola Moto G Stylus hos vores partner butikker. Lick på nogen af ​​priserne for at se de bedste tilbud fra den tilsvarende butik. Vi kan få en provision fra kvalificerende salg.

Den prisfastsættelse, der er offentliggjort på denne side, menes kun at blive brugt til generel information. Mens vi overvåger priserne regelmæssigt, kan de ovenfor anførte, være forældede. Vi kan heller ikke garantere, at disse er de laveste priser, så shopping rundt er altid en god ide.

Hvis du beslutter dig for at foretage et køb, skal du sørge for at gennemgå listen omhyggeligt, så hardwarekonfigurationen, varens tilstand, og dens pris alle matcher, hvad du forventer. Tjek garantisedækningen for dit land og vær opmærksom på eventuelle ekstra ekstra gebyrer som omsætningsafgift og forsendelses- eller toldgebyrer.

Vi leverer linkene til pris sammenligning, men som associerede virksomheder til Amazon og de andre butikker, der er knyttet ovenfor, kan vi få en provision fra eventuelle kvalificerende køb, du laver, fordi vi har henvist dig til butikken. Affilierede programmer GSMArena deltager i er helt uafhængige af vores redaktionelle produkt gennemgang proces og vores redaktører ikke er omfattet af plukke ud konkrete tilbud.

Fampidirana

Ny Moto G malaza dia nidina ho isa roa tamin'ity taona ity - Motorola dia manolotra mpandray Anjara telo aminy laharana hiarahana aminy G Stylus, G Power ær G Play manomboka aminy Janoary, ær manana ny Moto G10, G10 Power ær G30 isika izao. . Ny fandaozana ny fitohizana aminy fitadiavana fahasamihafana, ny trio dia mitana ambaratonga samihafa aminy medium, ny Moto G30 ingen mahomby indrindra. Andeha isika hanomboka amin'io.

Ny Endri-javatra miavaka any Moto G30 amin'ity telefaona marobe mampivarahontsana hed dia ny fampisehoana Avo lenta - Avo lenta aminy 90 Hz, saingy avo Kokoa Noho ny ambiny. Raha tsy izany dia tsy dia tafio-drivotra loatra izany - ny efijery LCD- misy fanapahan-kevitra 720p aminy diagonal 6,5-tommer dia legetøj ny mpandeha en-tongotra Araka izay azony.

Toy izany KOA Intet azo lazaina momba ny Snapdragon 662, na dia aleonay manolotra izany aminy hazavana Tsara Kokoa - ho mpilalao mellemtone voalanjalanja izay sady matanjaka ingen mitsitsy, ær fandrosoana miavaka aminy SD460 any G10.

Ny fakan-tsary lehibe 64MP ihany KOA dia mametraka ny Moto G30 ho ambony Noho ny fianakaviany akaiky, izay mahatratra 48MP. Ny 8MP faran'izay midadasika dia toa zaraina aminy G10, G10 Power, ær G Stylus, mifototra aminy isa ihany, na dia mety hisy ny nuance amin'izany. Na izany na tsy izany, manana G10 izahay ho fampitahana mifanila - ara-potoana daholo.

Esory ny boaty Motorola moto g

Ny Moto G30 dia Tonga aminy fonosana manga flåde tokana any Motorola. Ao anatiny ny telefaona, efa ao anaty fonon-Tanana malefaka mangarahara - voaaro aza alohany alainao Avy ao anaty boaty.

Ingen ved midten tier â € ”eller midt tier forbrugerne en €”ligesom Motorola, siger selskabet, da det løfter sløret fra tre nye G-serie midten rangers. Alle tre kan bestilles i dag, selv om det kun Play er klar til at sende, er de to andre kommer næste uge.

En Snapdragon 678 blev aflyttet at køre Android 10 og Stylus-specifikke custom software som Moto Note app. Pennen kan også bruges til at skitse noget eller for at fremhæve tekst og hurtigt kopiere den til en anden app.

Skærmen falder ned til 720p-opløsning. Og mens telefonen holder den vigtigste 48MP kamera, dens begrænset til 1080p opløsning for videoer. Også den ultrabrede modul gået, men de to 2MP dem forbliver om bord.

Motorola moto g stylus g

Så du spekulerer præcis hvad du får for de penge, bortset fra pennen, der er indlysende, fordi det er i navnet? Lad os se. Telefonen har en 6. -inch 1080x2400 LCD touchscreen, Snapdragon 480 5G chipsæt, 6 GB RAM, 256 GB kan udvides opbevaring og et 5.000 mAh batteri med en 10W oplader i kassen.

På bagsiden har du en 48 MP f / 1. primære kamera, en 8 MP f / 2. 118-graders ultrabrede, 5 MP makro cam, og en 2 MP dybdemåler, mens det på forsiden til selfies der er en 16 MP sensor i venstrestillet skærm hulning. Telefonen kører Android 11, er lavet af plastik, og vil kun blive tilbudt i en colorway kaldet Cosmic Emerald.

Tilbage i november, lærte vi, at Motorola planlægger en efterfølger til 2022 Moto G Pro, også kendt som G Stylus i USA. Det oprindelige sæt hardware specs var mere-for nylig fulgt op af hvad vi troede var en flok gør af telefonen, høflighed af en Amazon notering slip-up. Eller i det mindste, så vi troede. Hvad enten bevidst eller ej, ser det ud til, at disse billeder ikke var ægte, eller i det mindste ikke er repræsentative for den endelige enhed, der er at være den G Stylus 2022. Det er den aktuelle arbejdsmappe teori, som er fremsat af velrenommeret leakster OnLeaks.

Læsning i selve den nye læk, ser det ud til, at Steve Hemmerstoffer, alias OnLeaks bekræfter de tidligere Evan Blass, alias evleaks sæt af specs. Selvom de to kilder synes at være uenige om den holdning af telefonens fingeraftrykslæser. Evans læk sætte det på siden af ​​telefonen som en del af afbryderknappen, mens denne nye kilde, og det gør klart tyder på, at læseren vil være på ryggen, efter den velkendte Motorola trope af inkorporerer det ind i logoet og old-school "smilehul".

Da dette er tilfældet, er det svært at sige, om dette nye design er faktisk den korrekte eller i det mindste helt rigtige. Den særlige kamera ø arrangement på denne ene synes at følge de aktuelle tendenser mere-tæt, hvis der tæller for noget.

Den Moto G Stylus 2022 forventes at pakke en Snapdragon 675 chipset, med 4 GB RAM og 128 GB lagerplads. Sin beslutning siges at være FHD +, på en 6. 1-tommer skærm, at være endnu mere præcis. Kameraet setup vil bestå af en 48MP vigtigste snapper, en 8MP ultrabrede og to 2MP sensorer, for dybde data og makrobilleder hhv. For hvad er det værd, de nyere kilde hævder, at den makro kamera vil være et 5MP enhed, snarere end 2MP. På forsiden - en 16MP selfie kamera og kraftoverførsel det hele - et 4000 mAh batteri. Ikke for lurvet, i betragtning af at Motorola stadig fundet plads til den stylus til dias inde telefonens krop og angiveligt også forladt 3. mm jack intakt.

Prisfastsættelse disse er de bedste tilbud fra vores affiliate partnere, vi kan få en provision fra kvalificerende salg

1 Baseret på laboratorium testing. Resultaterne kan variere. Batteri strømforbrug afhænger af faktorer såsom netværkskonfiguration, carrier-netværk, signalstyrke, driftstemperatur, valgte funktioner, vibrere mode, baggrundslys indstillinger, browser brug, hyppigheden af ​​opkald, og tale, data og andre applikationer brugsmønstre.

Vi understøtter kun den nordamerikanske fabrik ulåst version af enhver BYOP telefon. Vi støtter ikke carrier-branded eller internationale varianter. Venligst foretage visse enhver telefon, du overvejer for BYOP understøttes ved at installere Republikken Wireless app til at tjekke for kompatibilitet, eller ved høring Forummet vejledning på hvordan man kan finde en kompatibel Unlocked Telefon.

Forsigtig! Dont bestille nogen af ​​de sager, som viser hovedtelefonstikket i toppen af ​​telefonen. Den Moto G Powers hovedtelefonstik er absolut i bunden af ​​telefonen, til venstre for USB-C-port.

I modsætning til de noter, det bruger en simpel kapacitiv stylus. Du kan købe dem separat for enhver telefon, men du vil også nødt til at bære dem separat. Den Moto har en rum til at huse pennen, men der kan have krævet nogle reorganisering, som skubbede bagmonterede knapperne på the € |

Som du kan se, denne 5G model har sine quad bageste kameraer arrangeret anderledes end 4G-version, selvom vi ikke er sikker på, hvad det betyder i forhold til aktuelle følere, der anvendes - de kunne være identisk med skytterne på 4G Stylus, eller anderledes måde.

Specifikationer

På trods af ikke at kunne downloade videoen på tidspunktet for publikation , den hjemmeside linket upload af kanalen Umairs ønskeliste, som havde adgang til indholdet. I det, Motorola fremhæver følgende punkter i Moto G Hurtig:

Det er muligt at identificere aspekter af Moto G8 linje i denne nye enhed. På den anden side, er dens nomenklatur ikke bære nogen tal. Som bemærket af GSMArena hjemmeside, dette er fælles for Moto G mobiltelefoner i USA og Europa. I Tyskland blev Moto G Stylus lanceret som Moto G Pro.

Hvad ved du? Nogle visuelle detaljer i den formodede Moto G Hurtigt kan ses. Dens skærm har et hul i venstre hjørne for frontkameraet, som i andre i G8 linje. Den venstre-justeret kamera mønster er også gentaget på bagsiden, samt fingeraftrykslæseren. I alt skal telefonen have tre kameraer.

Videoen også transitter til tider i Moto programmets brugerflade, som samler fagter og skærm ressourcer. Knapperne på tænd / sluk og volumen kontrol er placeret på venstre side, men det var ikke muligt at identificere en 3. mm stik til hovedtelefoner, f.eks.

Fra de billeder, frigivet, vil mobiltelefonen har mere synlige forkanter end de nuværende modeller af Moto G8 linje. Især i det nederste område. På trods af dette er detaljer som tekstur på bagdækslet også genvundet på den formodede Moto G hurtig.

Vigtig

Motorola Moto G 5G Plus gennemgå Den moneysaving mobil

Motorola Moto G 5G Plus gennemgå Den moneysaving mobil

Lær at placere din telefon på opladning ikon og kontrollere, at dets opladning og figur ud af, om din telefon er kompatibel med trådløs opladning.

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Motorola One Handling Vs. Moto G7 Spec Sammenligning Digital Trends

Tjek den nye Motorola én handling. Fortæl din historie med en ultra vidvinkel handling cam og forbedret video stabilisering.

503 backend læsefejl

503 backend læsefejl

Hvilken telefon er bedre Motorola One Fusion Plus eller Moto G 5G Se den detaljerede sammenligning af Motorola One Fusion Plus og Moto G 5G specifikationer kamera, design, processor, RAM, batteri og priser.

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus Pris i Indien 2021 17.490. Check Motorola One Fusion Plus specs og anmeldelser. Undersøg Motorola One Fusion Plus Priser fra forskellige butikker.

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola One Hyper er spædet til at tage på i samme prisklasse Pixel 3a med en 64MP hovedkamera foran popup kamera.

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Motorola Én Makro sælger sig selv på makrofotografering, men thats ikke sin styrke.

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Jio Moto One Power tilbud Køb Motorola One Power Få Fordele op til 4,450 Oplev den rigtige kraft af en smartphone med Motorola One Power. Besøg os for at kende Moremoto One Power

Motorola One 5G gennemgang

Motorola One 5G gennemgang

Motorola Én anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide Stor, lys display IPhone XR udseende, meget lavere pris ikke lide Glas føles lidt billig

Motorola One Vision Gennemgå udfordrende opfattelser

Motorola One Vision Gennemgå udfordrende opfattelser

Moto One Vision er en af ​​de første nonsamsung smartphones, der skal drives af Exynos-processoren. Riced på 19.999, er den ene vision tilgængelig i en enkelt 4 GB RAM128GB opbevaringsvariant

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.