Motorola Moto G7 superbruger udtalelser og anmeldelser

Motorola Moto G7 Power Smartphone anmeldelse

Den Moto G7 Power er et voluminøst enhed. Dens 159. 3mm x 76mm størrelse, tykkelse 9. mm og næsten 200 g vægt gør det ser ud og føles som en tyk håndsæt â € ”og det føles lidt akavet at bruge på grund af det. Â Hvis du har små hænder itll være svært at nå ud til alle hjørner af skærmen, og trække enheden ud af en lomme eller at bruge det, mens du går føles lidt mere besværlige end gift ud.

Den plastiske bagsiden af ​​enheden gør ikke føler så imponerende eller beskyttende som Gorilla Glass af G7 og G7 Plus, men i det mindste det føles solid nok til at være i nogen fare, hvis du skulle tabe det. Den Moto G7 Power kommer med en tyk plast tilfælde også, for ekstra beskyttelse, som gør øge størrelsen af ​​enheden, men også giver det med nogle nødvendige greb.

Relaterede artikler

Motorola er ikke et navn, du forbinder med de allerbedste telefoner derude, men i de sidste par år, har det været navnet bag nogle af de mest succesfulde og elskede overkommelige telefoner på markedet: Moto G-serien.

Nu, i 2022, Moto G-serien afkast med den helt nye Moto G7 familie af telefoner. Her er alle fire af disse nye søskende: entry-level, latterligt billige Moto G7 Play; den lidt dyrere og batteri-centreret Moto G7 Power; så kommer den vigtigste stjerne af showet, G7, der har den bedste pris-til-ydelses-forhold i flok; og endelig, G7 Plus, en telefon, der går et skridt videre end G7, men desværre er den eneste, der ikke vil blive solgt i USA.

Tl; dr:

Nogle særlige detaljer er fælles for alle fire af disse telefoner: de alle kommer udstyret med den nyeste Android 9 Pie om bord med den rene Moto hud, alle af dem vil støtte microSD-kort til udvides opbevaring, de har en USB- C-port til opladning og alle af dem har den gode gamle hovedtelefonstik om bord.

Sammenlignet med dyrere telefoner som $ 550 OnePlus 6T, det Motorolas fornemmelse som en væsentlig kompromis med skærmkvalitet, samt med kamera og behandling af ydeevne. Blandt deres pris jævnaldrende, men de forbliver en pålidelig, sikker valg og vil sandsynligvis forblive vores anbefalede overkommelig telefon valg for 2022.

Design

Basen Moto G7 Play model, især skiller sig ud med sin tekstureret plast krop, der ikke føler sig så glat og præmie som de andre telefoner i lineup, så du nemt kan se det fra hinanden. Det er den mindste en så godt, med en 5. skærm kontra en 6. skærm på de andre, og thats et plus for dem, der værdsætter en kompakt enhed. Nyheder ikke så stor er den påfaldende store falsen hele vejen rundt i siderne af skærmen. Én mindre ting, vi også bemærket på G7 Play er, at dens vibrationer motor føles wimpier end på andre G7-telefoner; vibrationsfeedback føles anderledes, og ikke på en god måde.

Den Moto G7 Power skifter plast til glas, som giver det en mere præmie, solid følelse. Denne model er også klart den største, bulkiest af dem alle. Det er lidt højere og bredere, men hovedparten er mest mærkbar i omkreds: G7 Power foranstaltninger 0. 7 inches tyk, mens de andre tre foranstaltning omkring 0. 1 inches. Så ja, mens G7 Power bringer en massiv batteri, dette gør også telefonen fysisk væsentligt større.

G7 og G7 Plus dybest set ser ens. Disse to der betragtes som de flere premium modeller i familien, og i modsætning til de to foregående, her dont du har en regelmæssig hak, men i stedet får du en tinier, mindre påtrængende Teardrop hak. Både G7 og Plus har et glas krop og kameraet cirkel på ryggen har de to kameraer arrangeret vandret . En interessant detalje, at vi plettet var, at kameraerne ikke er helt centreret, lidt design giveaway, viser den overkommelige, let kompromitteret karakter af disse telefoner.

Fingerprint scannere

Den fingeraftryksscanner på alle fire nye Motorolas er placeret på bagsiden, med M logo trykt direkte på sensoren. Dens en smart måde at sætte nogle ekstra branding, der er slet ikke påtrængende , og vi forstår ikke, hvorfor Motorola måtte også udskrive fulde Motorola mærkenavn på forsiden af ​​telefonen så godt.

Men når det kommer til fingeraftryksscanner, Registrering fingeren med det er en hurtig og nem proces, ligesom det er rent faktisk at bruge scanneren i det virkelige liv. Vi havde nul problemer, og fingeraftryksscanner låser telefonerne næsten øjeblikkeligt. Godt arbejde, Moto!

Kameraet Código så kraftig som sine søskende, G7, G7 Play og G7 Plus men thats tradeoff for sin imponerende batteri. han Moto G7 Power er på salg i hele Europa, med en pris på 249 179 omkring AU330. Den kommer i to konfigurationer, og hvilken en du kan få, afhænger

Skærm

Alle fire Moto G7 telefoner kommer med LCD-skærme, og thats forventes i betragtning, hvor meget billigere LCD-skærme er i forhold til OLED-skærme. Mens LCD-skærme varierer en hel del mellem hinanden, generelt de taber til OLED i form af kontrast, farve mætning , betragtningsvinkler og svarprocent.

Stadig, Moto G7-serien skærme er anstændigt overvejer overkommelig pris af telefonerne. Den nemmeste måde at fortælle den lidt dyrere G7 og G7 Plus fra de to andre er ved at se på den type hak: du har en dråbeformet hak på G7 og Plus, og en større, traditionel hak stil på G7 Power og G7 Play.

Den anden vigtige forskel er i opløsning: G7 og Plus-funktionen 1080p Full HD-skærme, mens Play og Power har lavere opløsning 720p skærme, noget, der er særlig mærkbar, når du læser tekst.

Vi har bemærket, at G7 Plus får betydeligt lysere end alle andre G7-telefoner og dens skærm er meget lettere at se udendørs. Dens klart den bedste i serien. På flipside af ting, G7 Play er klart det værste: ikke kun gør det kommer med en enorm falsen hele vejen rundt, men dens farver ser udvasket og lige dårlige.

Interface

Hver benchmark score vist på denne side er medianen af ​​alle de resultater, der er indsendt af brugerne til denne enhed. For populære modeller beregnes median scoringer fra tusindvis af benchmarkresultater.

Nogle mennesker tester deres enhed under mindre end ideelle forhold. For eksempel kan enheden være for varm eller har andre apps, der kører i baggrunden. Disse resultater har tendens til at sænke gennemsnittet, men vi inkluderer dem i beregningen, fordi det giver en bedre indikation af virkelige resultater. Du kan få en højere score, når du tester din egen enhed under optimale forhold.

Ydeevne

Hurtig opladning har været at få hurtigere og mere bredt tilgængelige selv på mere overkommelige smartphones. Stadig, og samtidig være i stand til at supplere en telefon i mindre end en time, eller endda så hurtigt, som en halv time, kan føre til at ændre dine opladning vaner helt ,.

Motorola moto g magt

Selvom budgettet telefonen markedet er modnet i de seneste par år, Motorola fortsætter med at lede flokken. Den Moto G7 Power tilbyder fremragende ydeevne og et tiltalende design til en meget attraktiv pris. Og mens det koster mere end Moto E5.

Moto g magt gennemgang: batterilevetid for dag

Hvert år Moto lancerer en overkommelig nye G-serie mid-range telefon og hvert år modtager rave anmeldelser fra kritikere og forbrugere. Sidste års Moto G6 var ingen undtagelse, og dette års Moto G7 er Hvert år Moto lanceringer en overkommelig nye.

Motorola Moto g magt gennemgang: dette er det budget telefon, du leder efter gennemgang | ZDNet

Når Moto G7 Power blev lanceret i 2022, havde ét mål i sine seværdigheder: batterilevetid. Af den simple grund, der er en af ​​de største klager over smartphone-brugere - og det telefonens 5,000mAh batteri udseende til at løse det.

Som vi sagde ved frigivelse: Motorola rammer det ud af parken med Power - noget det er fortsat med at gøre med opfølgningen, G8 Power - hvilket resulterer i en telefon, der er enestående i sin udholdenhed . Det er alvorligt god værdi for pengene også.

Et design på heftig side

Fyld en stor batteri i en telefon fører til én ting: øget vægt. Det er en af ​​de første ting, du lægger mærke til Moto G7 Power - det er en temmelig heftig og væsentlig enhed, så mere end de fleste flagskib telefoner.

Heldigvis Motorola har gjort meget for at mindske størrelsen med pænt buede kanter - så det er ikke alt for uhåndterlig i hånden. Det er naturligvis ikke blot luns af hensyn til bid - Når du er skære gennem en hel weekend, og du er stadig på din første opladning, vil du blive forstå af den størrelse af hensyn til batteriet.

Designet ikke afviger for meget fra tidligere Moto G udflugter, kommer her i sort, blå eller en violet gradient farve. For den sorte telefon er det en blank finish og ikke så snart har du løftet den ud af kassen, da det vil dækket fingeraftryk. Men der er et klart tilfælde i boksen, som gør et godt stykke arbejde med at beskytte telefonen og gøre det super grippy, selv om det gør telefonen selv federe.

Power's Design er lidt Konservativ og sammenlignet med nogle af de fancy finish nu tilgængelige, er det næppe spændende - men detailhandlere fortæller os altid, at folk køber "sikre" farver, så måske det er ved hensigt .

Vi kan også lide stillingen af ​​højttaleren. Det bruger ørehøjttaleren som højttaler , så hvis du spiller spil, lyder denne brande til dig, og du er meget mindre tilbøjelig til at blokere den med en hånd, når du holder telefonen.

en hakket display

Et af nøgleelementerne i designet er hakket øverst på displayet. På G7-strømmen har du en bredere hak end G7 og G7 Plus - som begge bærer en DEWDROP-stil hak, der ser lidt mere Moderne . Hvis du ikke kan lide det, går G8-strømmen all-out og vælger i stedet et stanshul for at holde tingene selv neater.

Vigtig

Hvilke britiske netværk tilbyder WiFi Calling

Hvilke britiske netværk tilbyder WiFi Calling

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Hvilke enheder er kompatible med WiFi Calling

Hvilke enheder er kompatible med WiFi Calling

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Hard reset Motorola Moto G Stylus

Hard reset Motorola Moto G Stylus

Her kan du låse din Motorola Moto G Stylus Android mobil, når du har glemt adgangskode eller mønster lås eller PIN-kode. Hård Nulstil, fabriksnulstilling, og låse værktøj.

Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Mens ajourføre sin database over enheder, der arbejder med Android AR funktioner, Google uheld lækket et ton af telefoner fra Samsung, LG, og andre.

Motorola Moto G Play 2021 anmeldelse

Motorola Moto G Play 2021 anmeldelse

Her er Motorolas Moto G Play fremragende design specs. Læs komplet Motorola Moto G Play 2021 Anmeldelser Specifikationer Anmeldelser Specifikationer med ekspert udsigt.

Motorola Moto G4 Play Full telefon specifikationer

Motorola Moto G4 Play Full telefon specifikationer

Shop Motorola Moto G Play 6. HD Tracfone med 1500 MinTextData 20.006.856, læse kundeanmeldelser og mere på HSN. om.

Opsæt Internet

Opsæt Internet

Ingen én test mobiltelefoner tjenester som vi gør. Få ydeevnebedømmelser og priser på Motorola Moto G Play mobiltelefon service.

Moto G Power 2020 Telefon AppCalling Tilfældigt standser arbejdet

Moto G Power 2020 Telefon AppCalling Tilfældigt standser arbejdet

Den Moto G8 Power er en aktuel telefon til rådighed fra ID Mobile og har evnen til WiFi kald. Venligst kan jeg askrequest at wifi kalde supp ...

Moto G Power 2022 gør, specifikationer lække forud for lanceringen

Moto G Power 2022 gør, specifikationer lække forud for lanceringen

Instruktioner til at konfigurere post i en Motorola Moto G Power 2021. Sådan konfigureres post i Motorola Moto G Power 2021. Mail apps og konfiguration.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.