Min tmobile Nederland.

Deutsche Telekom, Tele2 at sælge Tmobile Holland for 5. B Euro

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

â € "Vi er meget tilfredse med udviklingen af ​​vores strategiske ejerskab i T-Mobile Holland i løbet af de sidste par år. Jeg er stolt af resultaterne af vores kolleger i Holland, og jeg er sikker på, at de kan komme endnu længere sammen med Apax og Warburg Pincus. Dette succesfulde salg vil konkludere Tele2s International Consolidation, og vi vil nu fortsætte vores strategi for at fokusere på vores kerneoperationer i Sverige og Baltikum, siger Kjell Johnsen, administrerende direktør for Tele2. EN

Tele2 har givet det hollandske marked med Telecom Services siden 1997. I begyndelsen af ​​2022 blev Tele2 Netherlands fusioneret med T-Mobile Netherlands, og det kombinerede selskab har med succes udviklet sig fra at være den fjerde operatør på markedet, til en førende Mobiloperatør og en større udbyder af fast forbindelse.

Lukning af transaktionen Transaktionen er underlagt sædvanlige afsluttende betingelser, herunder lovgivningsmæssige godkendelser og høring af medarbejderrepræsentanter. Tele2-bestyrelsen har til hensigt at foreslå et ekstraordinært udbytte på mindst SEK 11 pr. Aktie i afventning af afslutningen af ​​transaktionen og modtagelsen af ​​kontantindtægter. Eller mere information, kontakt venligst: Joel Ibson, leder af Corporate Communications, Telefon: + 46 766 26 44 00marcus Lindberg, chef for Investor Relations, Telefon: +46 73 439 25 40

Disse oplysninger er oplysninger, som Tele2 AB er forpligtet til at offentliggøre i henhold til EU's markedsmisbrugsregulering og lov om værdipapirmarkeder. Oplysningerne blev indsendt til offentliggørelse, gennem agenturet for de kontaktpersoner, der blev anført ovenfor, klokken 07:00 den 7. september 2022.

Online genopladning T-Mobile Holland ved genopladning. om. Her kan du nemt genoplade forudbetalt telefonkredit og data. Vi tilbyder over 140 lande. Du får en kode via e-mail, som du kan bruge til at genoplade din telefon. På den måde forbliver du altid forbundet!

Vælg det ønskede produkt

Der er igangsat overvejende, at der ikke er foretaget en endelig afgørelse, og der er ikke foretaget nogen endelig afgørelse. Deutsche Telekom nægtede at kommentere. En repræsentant for Reliance kunne ikke straks kommentere.

Deutsche Telekom arbejder med Morgan Stanley om salget af virksomheden, som har tiltrukket interesse fra private equity firmaer, herunder Apax Partners, Apollo Global Management Inc., BC Partners, Providence Equity Partners og Warburg Pincus, Bloomberg News rapporteret sidst måned.

Reliance er Indias største virksomhed efter markedsværdi med en virksomhed, der spænder over olieaffinering, petrokemikalier, detailhandel og telekommunikation. En aftale for T-Mobile Netherlands ville udgøre et sjældent køb i Europa og kommer, da Ambani forsøger at omdanne afhængigheden af ​​en gammel økonomi konglomerat til en teknologi og e-handel Titan.

Deutsche Telekom kom ind på det hollandske mobiltelefonmarked i 2000, der købte en andel i et venture med Belgacom SA og Tele Danmark. Virksomheden blev omdøbt T-Mobile Netherlands i 2022, efter at den tyske luftfartsselskab købte resten.

Det betragtes som et salg af enheden i 2022 for at rejse midler til at købe trådløse frekvenser i U., før han besluttede at holde forretningen. I 2022 fusionerede T-Mobile Netherlands med Tele2 ABS-operationer i landet for at skabe en af ​​de største lokale luftfartsselskaber.

Tale på et investormøde dag i maj, Tele2s administrerende direktør Kjell Johnsen bekræftede virksomheden planlagde at sælge sin 25% aktiepost i T-Mobile Netherlands og fokusere på sine kernemarkeder i Norden og Baltikum.

Dt handler hollandsk natco for en scoop af os, plus drysser

Sådan genopretter du en glemt Samsung-kontoadgangskode

Tidligere DT CEO Obermann skridt ind med buyout af Ta € ’Mobile Netherlands gennem Apaxâ €”Warburg Pincus konsortium. Deal er kulminationen på turnaround indsats lanceret i 2022, da sidste forsøg på at sælge NatCo faldt igennem. Afslut åbner låget på en kasse med spændende strategiske muligheder for DT. DT dirigerer nogle af.

Deutsche Telekom ser hollandsk udgangsdør løsne en €”rapport

Indias Reliance Industries sigende indstillet til at gøre â,¬4. bn uforpligtende tilbud til T-Mobile Netherlands. Flere top udenlandske banker tilsyneladende dannet syndikat til at finansiere overtagelsen. Akash Ambani siges at være personligt styre T-Mobile transaktion.

Deutsche Telekom håndsving gear til hollandsk exit

Som et konsortium med mangeårig erfaring og differentieret strategisk værdi tilføje i telesektoren, vil Apax og Warburg Pincus støtte T-Mobile NL og dens ledelse i den næste fase af deres vækst strategi.

Apax og Warburg Pincus er førende kapitalfonde med en stærk track record i kommunikationstjenester og bredere TMT-sektoren. Som medejere af Inmarsat, begge har en track record for partnering inden for telekommunikation rummet. Andre relevante præcedens investeringer kan nævnes: Orange Schweiz, Ziggo, TDC, Vind Telecom og EF-Fibre. Udnytte sin omfattende erfaring, er konsortiet fuldt forpligtet til at støtte T-Mobile NL på sin vækst.

Thorsten LANGHEIM, bestyrelsesmedlem for USA og Group Development Deutsche Telekom AG Gennem vores dedikerede værdiskabelse plan og T-Mobile NLS unik Challenger tankegang, har vi med succes forvandlet T-Mobile NL ind den hurtigst voksende MNO i Europa.

Søren Abildgaard, administrerende direktør for T-Mobile NL Vi har kommet en lang vej at flytte T-Mobile NL som en vindende spiller ved at køre innovation og forandring i markedet, at være den første mobiloperatør at tilbyde ubegrænset og nationwide 5ga i Holland.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Deutsche Telekom vil modtage ca. 3. milliarder euro netto kontant provenu fra transaktionen og deconsolidate T-Mobile NL, som genererede 2.008 millioner euro af indtægter og 582 millioner euro af justeret EBITDA AL i de sidste tolv måneder som den 30. juni , 2022.

T-Mobile NLS operationelle forbedringer har oversat til en enestående vækst profil, med en 15 procent korrigeret EBITDA AL CAGR mellem 2022 og 2022. T-Mobile NL har en track record af værdi konverteret M & a ved at erhverve Thuis i 2022, der kombinerer med Tele2 Holland i 2022 og erhverve den hollandske MVNO Simpel i 2022.

Fem private equity-grupper, der er interesserede i at købe t-mobile Netherlands

Bloomberg agentur siger, at de tyske Companys har planer om at sælge sin hollandske drift har tiltrukket interesse fra Apax Partners, Apollo Global Management, BC Partners, Providence Equity Partners og Warburg Pincus.

Rapporten sagde, at Deutsche Telekom arbejder med Morgan Stanley, der har udsendt information om virksomheden til potentielle tilbudsgivere. Bloomberg ikke navn sine kilder, hvoraf den ene sagde, at investeringsbanken ønskede første runde tilbud i juli.

Deutsche Telekom blev også rapporteret i januar til være der ønsker at sælge T-Mobile Netherlands. En rapport i Amsterdam-baserede finansielle offentliggørelse Het Financieele Dagblad, sagde, at det mente at transaktionen vil tiltrække mellem â,¬4 milliarder til â,¬5 milliarder fra private equity investorer.

Men seks år siden Bloomberg også rapporteret, at Deutsche Telekom overvejede et salg af T-Mobile Netherlands, der kunne værdsættes mellem â,¬4 milliarder og â,¬5 milliarder. Så den tyske operatør arbejdede med Credit Suisse.

Fusionen med Tele2s Holland operation, der blev afsluttet i januar 2022 havde til formål at skabe en stærk faste og mobile selskab til at konkurrere med KPN og VodafoneZiggo, som begge tilbyder faste og mobile tjenester.

Tilbage i begyndelsen af ​​2022 Thorsten LANGHEIM, leder af gruppen udvikling segment af Deutsche Telekom tilsyn T-Mobile Netherlands, Saida Vi kan nu virkelig leve op til vores løfte om at blive kunde mester.

Han er ansvarlig for Deutsche Telekoms amerikanske forretning samt virksomhedernes udvikling, porteføljestrategi og gruppe fusioner og erhvervelser aktiviteter. Dette omfatter tilsyn Deutsche Telekoms 12% af aktierne i BT.

RIL forventes at gøre tilbuddet inden for en måned og er begyndt udvaelgelse långivere til at finansiere transaktionen, citeret folk ovenfor sagt på betingelse af anonymitet som diskussioner er private. Flere top udenlandske banker danner et syndikat til finansiering af købet, sagde de.

RIL har været Evaluering handlen i over tre måneder nu, og drøftelserne har gjort betydelige fremskridt siden da, sagde en af ​​de to personer. Akash Ambani, der fører Reliance jio er personligt styre transaktionen.

T-Mobile Netherlands er en enhed af Deutsche Telekom AG. Den tyske virksomhed ind i Holland i 2000, at erhverve en aktiepost i et venture med Belgacom SA og Tele Danmark. Virksomheden blev omdøbt T-Mobile Netherlands i 2022, efter at den tyske luftfartsselskab købte resten af ​​staven.

T-Mobile har også en betydelig tilstedeværelse i Storbritannien. I 2022 fusionerede det med Orange Storbritannien for at danne et joint venture, alt overalt, i 2022, som drev T-Mobile og Orange Brands indtil marts 2022.

Reliance Industries har identificeret de digitale servicesvirksomheder som sin hovedvækstdriver sammen med detailhandel. I Fiscal 2022 solgte selskabet en 33. 2% -andel i JOO-platforme til en kobling af finansielle og strategiske investorer for â, 11. 2 lakh crore. De omfatter Google, Facebook, Intel og Qualcomm og Top Global Private Equity Funds som TPG og General Atlantic.

Vigtig

Nyt Apple Watch for at blive spredt af tmobile til 512kbps opdatering

Nyt Apple Watch for at blive spredt af tmobile til 512kbps opdatering

Du får en 75 rabat på månedlig service til dig og afhængige, 20 for ikke-afhængige. Tilbehørene er 20 off.

FCC Record.

FCC Record.

Jo mere alt plan er lukket for nye konti. Nuværende abonnenter kan finde supportoplysninger her.

FCC Record.

FCC Record.

Gold Rewards Program for 15 minutter til gratis opkald, når du vil have for kun syv cent pr. Minut, vil du have en ekstra backup-telefon. Brændertelefon. Her er det nu, du kan spare penge heres Hvorfor have denne arvkonto er den bedste cellulære aftale på planeten.

Vil betale min telefonregning Late Hurt My Credit Score

Vil betale min telefonregning Late Hurt My Credit Score

I denne udgave af Ask Maggie, forklarer CNETs Marguerite Reardon hvorfor luftfartsselskaber fortsat opkræve den samme månedlige servicegebyr selv efter telefonen tilskud er betalt. Hun forklarer også TMobiles forudbetalte tilbud.

Vores kollektioner politik.

Vores kollektioner politik.

Efter at have fået gaver til hele din besætning, hvorfor ikke forkæle dig selv med noget godt Scor en GRATIS Carls Jr. eller Hardees pølse Biscuit sandwich fra ...

De 5 bedste GPS PET Trackers Guide

De 5 bedste GPS PET Trackers Guide

TACK GPS Placering Tracker arbejder indendørs og udendørs, varer 30 dage på en enkelt afgift, og er ultra overkommelig. Udnytter GPS, WiFi og mobilnetværk for alsidig global positionering for at sikre, at du altid er i kontakt med dine kære og dyrebare ejendele.

Bedste Hund GPS Trackers 6 til Prøv Great Pet Care

Bedste Hund GPS Trackers 6 til Prøv Great Pet Care

Find ærlige og nyttige anmeldelser for trækkraft GPS 3G Pet Tracker på Chewy. om. Læs hvad andre Chewy elskere har at sige om vores kæledyr produkter, plus nyde gratis forsendelse på ordrer 49 og den bedste kundeservice.

Tmobile lancerer 2. GHz i Philadelphia, tees op NYC for hele lagkage

Tmobile lancerer 2. GHz i Philadelphia, tees op NYC for hele lagkage

En national hastighed test netop afsløret citys mest pålidelige mobilselskab. Netværket placeret højt for sine upload og download hastigheder.

Telefon elektronisk enhed forsikring

Telefon elektronisk enhed forsikring

Velkommen til Subreddit af den bedste trådløse luftfartsselskab i branchen Tmobile er den næststørste trådløse bærer i U.. Tilbyder ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.