New York Magazine 24 jul 1995

Hvordan Smart Ure Arbejde

Der er ingen tvivl om, at med populariteten af ​​smartphones, der kan klare næsten alle aspekter af vores liv, er tendensen i teknologien er at få mere og mere "forbindelse" i mindre og mindre pakker.

Samtidig har armbåndsure blevet en lektion i den teknologiske redundans for mange mennesker. Spørg en ven til det tidspunkt på dagen, og de er lige så sandsynligt, at kigge på deres smartphone, som de er til at se på en egentlig håndled-bundet tidsmåler. Den nyeste bølge af smarte ure til formål at ændre alt dette

Smart ure er digitale ure, der gør mere â € ”meget mere â €”at din gamle analoge tid tracking-enhed. Vi taler ikke om, at når-fantastiske lommeregner ur, som du havde i folkeskolen. Disse er fuldgyldigt digitale værktøjer.

Smart ure kan køre apps og afspille alle mulige af digitale medier, ligesom lydspor eller radio streamet til Bluetooth-hovedtelefoner. Mange af disse ure har touchscreens , som gør det muligt at få adgang til funktioner som en regnemaskine, termometer, kompas og mere.

De fleste af de nuværende gentagelser af smarte ure er ikke helt enkeltstående enheder, simpelthen fordi de mangler en internetforbindelse. Så mange af de ure er designet til at forbinde direkte med andre enheder, der har forbindelse til internettet, nemlig din smartphone.

Ligesom med din smartphone, internetadgang muliggør en smart ur med hel verden af ​​potentielle evner, ligesom message meddelelser, GPS-navigation og kalender synkronisering . Og selvfølgelig, en Bluetooth-forbindelse til din telefon betyder uret kan hjælpe dig med foretage opkald eller sende og modtage meddelelser.

Nogle smarte ure er lavet specielt til atletik formål, så du spore din omgangstider, distance og rute. De kan arbejde sammen med tilbehør såsom en pulsmåler eller kadence sensor. Der er specialkemikalier smarte ure bygget specielt til lystsejlere, hjælpe dem spore variabler såsom hastighed, vindretning og vindhastighed.

For mange mennesker, kan disse nymodens ure ligne en helt ny teknologi. Sandheden er imidlertid, at smarte ure er blevet lurer i udkanten af ​​gadgets i lang tid. Den allerførste kan have været Microsofts UC-2000 et digitalt ur udgivet i 1984, der kunne programmeres i BASIC via sin tastatur. I 2022, Microsoft indført en teknologi kaldet Smart Personal Object Technology, eller SPOT, designet til at tilføje nye formål til dagligdags genstande ved at integrere såkaldt smart software. Ure bygget op omkring SPOT blev indstillet i i 2022, men tanken om den smarte ur levede på.

Smart ure er ikke til at snige sig ind på nogen. Digitale ure med indbygget computer funktioner har været kendt siden 1970'erne. Men de fleste af disse ure havde forholdsvis primitive evner.

Kendte mærker som Seiko, Pulsar og Casio har alle producerede ure med nogle digitale muligheder. De kunne gemme stumper af information, crunch tal og endda lade dig spille nogle grundlæggende spil. Swatch, Fossil og Microsoft alle fulgt med deres egne versioner, hvoraf ingen virkelig gjort en indvirkning på forbrugerne.

Med hensyn til funktionalitet, nuværende smarte ure generelt ikke gøre noget specielt banebrydende . De har simpelthen skrumpe mange af din smartphone funktioner til en form faktor, som du kan bære på dit håndled. Men med miniature teknologi fremrykkende ved høj hastighed, nogle mennesker tror ure er klar til masserne.

Mange virksomheder, herunder nogle virksomhedernes sværvægtere, der forventer, at smarte ure vil betyde store overskud. Samsung, Sony, Qualcomm, Motorola, Nissan, Adidas og Timex allerede sælge versioner af smarte ure. Blackberry, Toshiba og LG ønsker at være i blandingen, også, og som af 2022, er der højlydte rygter om, at både Google og Apple har til hensigt at gå ned smart ur part så hurtigt som muligt.

Den er udstyret med en ARM Cortex-M3-processor og en 3D-accelerometer, hvilket er nyttigt, når du bruger uret i tandem med en atletik-minded app som RunKeeper på din telefon. Det er også vandtæt og kan prale ugelange batterilevetid. I stedet for at bruge en magt-sugende touchscreen LCD-skærm, det har en monokrom e-paper skærm som dem, du ser på digitale bog læsere. Det betyder at du bliver nødt til at navigere i menuerne ved hjælp sidemonterede knapper.

Pebble arbejder med både Android og iPhone operativsystemer. Når parret med din smartphone via Bluetooth 4. , Pebble viser meddelelsestekst og giver dig mulighed for at styre musikafspilning. Maker lover, at mange flere funktioner er kommende .

Lad os starte med tech side. Fordi menneskelige håndled kun er så store, skal armbåndsure være ekstremt kompakte. Til gengæld betyder det, at displayet skal være lille. Det betyder en befolkning, der er vant til latterligt Oversized smartphone skærme skal lære at bruge en væsentligt mindre grænseflade på et smart ur.

WhatsApp Web App Download til Android

Det betyder også, at softwareudviklere skal finde intuitive grafiske grænseflader, der passer til et urets begrænsede displayområde. Som programmører, der opretter smartphone apps, kan attestere, kan denne udfordring gøre eller bryde et produkt.

Og så er der selvfølgelig modeaspektet af smarte ure. Ligesom det eller ej, er et ur en mode genstand, og det afspejler direkte din evne til at klæde dig selv ordentligt om morgenen. De fleste producenter kæmper stadig for at kombinere funktioner og mode på måder, der ikke skriger "Geek". Designerne tendens til at være clunky, ubehageligt store og sandsynligvis at kollidere med enhver garderobe, der stiger over afslappet. Et smart ur på en sort slips affære? Lad chortlen begynde.

Jeg troede, at jeg skulle teste en Timex SmartWatch, komplet med Companys egen homebrewed os. Når alt kommer til alt, da jeg lærte Timex vil lancere sin anden SmartWatch-kollektion i dag, nævnte virksomheden aldrig partnerskab med en anden urmager på produkterne. Ingen steder sagde det dette i sin pressemeddelelse, enten. For at være retfærdig er dette almindeligt praksis - store mærker holder ofte op med hvide etiketproducenter uden at kalde opmærksomhed på det. Men da jeg fortsatte med at se Amazfit-logoet og navnet pop op, da jeg testede Timex Metropolitan R i sidste uge, følte jeg mig dumped.

Amazfit er ikke en komplet ukendt, enten. Dens et SmartWatch-mærke, der ejes af de kinesiske slidgarvestoffer, Huami, som delvis finansieres af Xiaomi. Det gør masser af sine egne overkommelige ure som stratos, bip, gtr og mere. Publikationer som Android Central har endda guider dedikeret til at finde ud af, som Amazfit Watch for at købe.

Mit punkt er, afbrydelsen mellem min Forventning af et Timex Watch og min erfaring med Amazfit Branding overalt var forvirrende. Da jeg scannede QR-koden på skærmen for at indlæse Companion-appen, blev jeg for eksempel sendt til en brudt webside med URL Api-Watch. UAMI. om. Jeg blev forvirret. Har jeg ved et uheld en Amazfit i min karantæne feber? Har selskabet sendt mig den forkerte enhed? Timex har endnu ikke reageret på mit spørgsmål om sit samarbejde med Huami, så godt se om det beslutter at til sidst gøre dette forhold klarere.

Uanset om det faktisk er bare en Amazfit SmartWatch betyder virkelig virkelig, at meget - de fleste af disse mærker sammenligneligt spekterede enheder koster det samme som Timexs Metropolitan Series, som lancerer den 10. juni for $ 179. Ifølge Timex er den enhed, jeg modtog, en Sneak Peek, så ting som Amazfit-logoet på hovedvæsenet i sidste ende kan udskiftes til et mindre jarring-timex-billede i stedet. Virksomheden har endnu ikke reageret på min forespørgsel om dette, så godt skal vente til enheden lancerer at se.

Hvad betyder noget, hvad du vil få til prisen. Jeg kunne godt lide Timexs tidligere hybrid smartwatches, hovedsagelig for deres dejlige old-school designs. Metropolitan R jeg modtog er ligeledes elegant. Jeg elsker, hvor tynd og lys det er, og standard uret ansigt på AMOLED-skærmen så realistisk ud. Det har en subtil tekstur, med ringer og hænder, og i de rette vinkler ser det næsten ud som et ægte analogt ur.

Galleri: Timex Metropolitan R Hands-On | fotos.

Du kan også få Metropolitan med et firkantet eller rektangulært ansigt i S-modellerne. Versionerne med runde ansigter kommer i 42 mm størrelser med 20 mm lugs, mens S-valgmulighederne bruger 36 mm tilfælde. Jeg var overrasket over, hvor komfortabelt r sad på mit håndled - det er en lille chunkier end min sædvanlige stil, men den overdimensionerede æstetik føler ikke for overvældende.

Softwaren er en anden historie. Efter at jeg har installeret Timex Smart App og tilsluttet uret til min telefon, fungerede jeg en række funktioner. Igen kræves nogle opsætning på de fleste moderne smartwatches, som at give tilladelse til enheden for at få adgang til opkald og meddelelser. Men processen er normalt mere intuitiv, med platforme som Wear OS, FITBIT OS og Tizen OS, der går igennem nøgleindstillinger inden for første minut af installationen. På Timex-appen måtte jeg finde disse selv. Hvad mere, jeg måtte gå ud af min måde for at muliggøre elevator for at se og automatisk hjertefrekvensdetektering, som stort set er givet på de fleste slid i dag.

Denne del af processen er også, hvor chokket for at se Amazfit / Huami-logoet og branding følte afgørende. Da jeg har givet tilladelse til adgang til min info, gav jeg det til Timex? Eller gav jeg det til Huami? Timex skal gøre dette stykke meget klart for mig at være behageligt ved hjælp af denne enhed, der bevæger sig fremad. Igen har selskabet stadig ikke reageret på mine forespørgsler om samarbejdet med Huami og Amazfit her.

Resten af ​​Metropolitans-softwaren er kendt, men rudimentær , med blokerede ikoner, der ser meget vinduer 95. Det er som en Clipart-version af Wear OS. Swiping Horisontalt Rotater gennem dine trin tæller og hjertefrekvenssporingssiderne, mens et hurtigt indstillingspanel glider ind fra toppen. Fra startskærmen kan du trække op for at se en liste over apps som vejr, alarm, musik, meddelelser, træning og meget mere. Disse er også alle smukke grundlæggende værktøjer. Du kan bruge træning til at begynde at logge aktiviteter som løb, cykling, skiløb, klatring eller svømning. Metropolitanerne er vandtæt op til 3 pengeautomater, så du kan bruge dem i poolen, hvilket er rart.

Vigtig

Bloker uønskede opkald i FaceTime på iPhone

Bloker uønskede opkald i FaceTime på iPhone

Bloker FaceTime opkald fra uønskede opkald på iPhone.

Sådan blokeres kontakter på min iPhone

Sådan blokeres kontakter på min iPhone

Det er nemt nok til at blokere et nummer på din telefon, men her er en nem måde at få adgang til hele din blok liste for at fjerne blokeringen af ​​et telefonnummer på din iPhone.

Sådan Unblock et nummer på iPhone eller iPad nemt

Sådan Unblock et nummer på iPhone eller iPad nemt

Du kan blokere telefonnumre, kontakter og e-mails på enheden. Du kan også filtrere iMessage-beskeder fra ukendte afsendere og rapport iMessage-beskeder, der ligner spam eller junk.

Sådan Block og blokering en Buddy om Imo.Im

Sådan Block og blokering en Buddy om Imo.Im

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du blokere en person på imo.im chat, samt hvordan man kan fjerne blokeringen af ​​en tidligere blokeret person. For at blokere en person på imo.im, skal du have en chat historie med den person, og de må ikke være i dine kontakter ...

Amazon. Om Fornyet Apple iPhone XR, US Version, 64GB, White Unlocked Cell Phones Tilbehør

Amazon. Om Fornyet Apple iPhone XR, US Version, 64GB, White Unlocked Cell Phones Tilbehør

Denne vejledning guide hjælper dig med at ændre dine telefoner indstillinger for at blokere ukendte eller private opkaldere på en iPhone-enhed. Læs videre.

Sådan ser du meddelelser fra et blokeret nummer på en iPhone og filtrer meddelelser fra ukendte afsendere

Sådan ser du meddelelser fra et blokeret nummer på en iPhone og filtrer meddelelser fra ukendte afsendere

Du kan ikke se blokerede meddelelser fra et nummer, du har blokeret på en iPhone, så du bliver nødt til at fjerne blokering af det nummer, hvis du vil modtage tekster fra det.

Sådan blokerer du ukendte opkald på iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR Caller Block Solution

Sådan blokerer du ukendte opkald på iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR Caller Block Solution

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

LG TV, Computere, Hvidevarer, Mobiltelefoner og skønhedsprodukter

LG TV, Computere, Hvidevarer, Mobiltelefoner og skønhedsprodukter

Lær at blokere opkald, sæt eller annullere viderestilling, og styre opkalds-id og opkaldsloggen på LG G7 ThinQ. n dette pageBlock callsUnblock callsCall videresendelse unconditionalCall videresendelse cond

LG K51 Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

LG K51 Block fjerne blokeringen af ​​Numbers

Den nemme måde at blokere nummer på mærke model. Lets finde ud af, hvordan man skaber den sorte liste på mærke model.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.