Nike 44mm æble ur wearables prissammenligning

Opmærksomhed kræves cloudflare.

For at få adgang og bruge alle funktionerne i Apple-kort, skal du tilføje Apple-kort til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPadOS. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

** $ 9. 9 / måned efter retssagen. Tilbyde godt i 3 måneder efter den berettigede enhedsaktivering. Et abonnement pr. Familiedelingsgruppe. Planlægningen fornyer automatisk indtil annulleret. Restriktioner og andre vilkår gælder.

For at få de nyeste funktioner, bruge Apple Fitness + med Apple Watch Series 3 eller senere med watchOS 8 parret med iPhone 6s eller nyere med iOS 15; IPAD med iPadOS 15; og Apple TV 4K eller Apple TV HD med tvOS 15.

Hvad er æble ur nike?

Eksternt den eneste forskel er at der er en Nike-logo ud over Apples en på bagsiden af ​​Watch. En ny Apple Watch Nike er blevet frigivet med hver version af Apple Watch efter serie 2.

Hvad betyder æble ur Nikea funktion?

Du får alle de samme funktioner findes i Apple Watch Series 7 eller SE, såsom indbygget GPS, en vandtæt design og mulighed for cellulær tilslutningsmuligheder i tillæg til GPS, selv om det er billigere at få den version uden . Serie 7 har blod ilt monitoring også, såvel som en større skærm end den Watch SE. The Watch Series 7 Nike model leveres i 41mm og 45mm muligheder, mens Watch SE Nike model leveres i 40mm og 44mm muligheder.

Som for software, Nikea har yderligere frynsegoder end the standardversionen af ​​watchOS: det bliver eksklusive Nike-tema urskiver, der omfatter en komplikation til direkte at lancere Nike Run Club app, som kommer pre-installeret og kan du spore din kørsler, visning kører historie, og meget mere.

De 2022 Series 7 modeller havea nye farver til Nike Sport Band og Nike Sport Loop. Både Series 7 og SE Nike modeller udnytter ting som Nike Compact urskiven selv, hvilket gør det muligt at se flere Nike Run Club komplikationer , også.

Resultater for "æble ur Nike"

Med Apple Watch Nike SE, kan du spore din træning og lytte til Audio Guidede Fungerer med Nike Run Club app. Synkroniser musik til motivation til dit ur. Tænd Nike Tusmørketilstand for øget synlighed. Og vælge fra eksklusive Nike urskiver og bands.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

En ekspansiv Retina-skærm, så du kan se mere på et øjeblik. Avancerede sensorer til at spore alle de måder, du flytter. Effektive funktioner til at holde dig sund og sikker. Apple Watch SE er en masse ur til en masse mindre end du forventede

Kør cirkler omkring dine mål. De Aktivitet ringe viser alle de måder, du flytter i løbet af dagen ved hjælp af tre simple målinger â €”Move, Motion, og Stand. Youll også være motiveret med venlige konkurrencer , personlig coaching, og priser.

Youll finde masser af træning til at udnytte, herunder løb, gang, yoga, cykling, høj intensitet interval træning, og dans. Apple Watch SE også par med kompatibelt træningsudstyr. Det bringer mere, så kan du også.

Bare hæve dit håndled for at se målinger som distance, tempo, omgange, kadence, forbrændte kalorier, og puls. En altid-på højdemåler kan du se dine elevation ændringer i realtid, som du klatre op eller ned.

Med Apple Music, har du 60 millioner spor musikalsk motivation på dit håndled. Du kan også fange op på de nyeste podcasts. Alle inspiration du behøver til din næste træning. Og hver ene efter det.

Apple Watch SE inspirerer et sundere liv. Det holder dig mere informeret og opmuntrer bedre vaner. Det kan overvåge din puls og lade dig vide, hvis der er noget galt, så du kan gribe ind og søge læge. Og kan endda tilkalde hjælp i en nødsituation.

De nye Sleep app fungerer med iPhone at spore din søvn og hjælper dig med at oprette en tidsplan og sengetid rutine at møde din søvn mål. Du kan se din søvn tendenser til at se, hvor konsekvent Youre møde dem.

Få påmindelser om at vaske hænder for den anbefalede 20 sekunder. Modtag en blid hane, hvis støjniveauet bliver for højt. Spor din menstruation cykle fra dit håndled. Tag et øjeblik til at centrere dig selv med vejret. Dit velvære er godt i hånden.

Med det indbyggede accelerometer og Gyroskop kan Apple Watch SE opdage, om du har taget et hårdt fald og forbinder dig med nødtjenester, hvis du er immobile. Du kan også få øjeblikkelig hjælp i en nødsituation â € "Selv når du rejser internationalt â €" ved blot at trykke på og holde sideknappen.

Alt inden for rækkevidde, selv uden en telefon. Ring til kontoret, svar på en presserende email, send en tekst, navigere med et indbygget kompas. Med tilgængelig cellulær har du friheden til at gå uden din telefon. De rigtige forbindelser er alt.

Produkt beskrivelse

Apple Watch SE er oprettet med samme design og stort display som Apple Watch Series 6. Bolig en S5 Dual-Core Processor og tilbyder sundhedsmeddelelser, fitnesssporing og evnen til at synkronisere dine melodier, Apple Watch See er klar For at hjælpe med at holde dig i form og have det sjovt også.

Workout detektion Apple Watch SE kan fortælle, hvornår du har startet en træning, og dets aktivitetsringe vil vise alle de måder, du har flyttet hele dagen. Handily, du behøver kun at hæve dit håndled for at se metrics som afstand, tempo, omgange, hjertefrekvens, kadence og kalorier brændt.

Sov godt indstillet og opnå dine personlige søvnmål med den nye Sleep App â € "Den er designet til at hjælpe dig med at etablere en regelmæssig sengetid rutine og holde styr på din søvnstendenser natten efter natten.

Tryk på og betal, bare hold æbleuret se til kassenæseren for at foretage betalinger via dit kredit- eller betalingskort. Ligegyldigt hvordan du bruger det, holder Apple Pay din økonomiske information helt privat og sikker.

Great GPS indbygget GPS måler din træning præcist, så uanset om du går til en svømmetur, løbe eller en tur, kan du forlade din iPhone hjemme. Afstand, hastighed og tempo er alle netop registreret for dig, klar til, når du kommer hjem til at gennemgå din rute på din iPhone.

Bluetooth + cellulære smarte ure med indbyggede cellulære tilbud friheden til at sende og modtage tekstbeskeder, besvare telefonopkald og endda modtage underretninger, når du ikke har din telefon med dig.

Vi kan hjælpe dig med at få oprettet vores specialist i butikspartnere kan hjælpe dig med at blive oprettet på din nye enhed med det samme. Vi kan hjælpe med alt fra at overføre personlige data fra din gamle enhed for at oprette eventuelle vigtige funktioner.

Produkt Specifikationer

Gratis på ordrer over £ 30, £ 2, hvis du bruger mindre. Vælg en samlingsdag ved kassen, næste dag tilgængelig på nogle steder. Tilgængelig på Waitrose, udvalgte John Lewis butikker, co-op grene, shell stationer og booths butikker

Ofte stillede spørgsmål

Først skal du vælge en sagsstørrelse og bandstil for at se, hvilke båndstørrelser der er tilgængelige med den kombination. Bandet du vælger, vil angive maksimal og minimum håndledsstørrelse. For at få den korrekte båndstørrelse anbefaler vi, at du netop måler rundt om dit håndled.

Hvis du vælger et solo loop band, skal du bruge størrelsesguiden til at finde din nøjagtige størrelse. Når du handler for Solo Loop Bands, er der trinvise instruktioner for at hjælpe dig med at måle dit håndled ved hjælp af en udskrivbar værktøj eller husstandsobjekter, så du kan finde den korrekte størrelse.

GPS + cellulære model giver dig mulighed for at forblive forbundet med de mennesker og oplysninger, du bryr dig om med bare dit æbleur. Med en mobil dataplan kan du sende og modtage tekstbeskeder, besvare telefonopkald, modtage meddelelser og streame Apple Music og Apple Podcasts uden at have brug for din iPhone i nærheden.

Med GPS-modellen skal du være forbundet til din iPhone via Bluetooth eller Wi-Fi for at sende og modtage tekstbeskeder, besvare telefonopkald og modtage meddelelser. Den indbyggede GPS fungerer uafhængigt af din iPhone til afstand, tempo og rutekortlægning i træning.

Vigtig

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Den nye Apple Watch serie 6 og SE har begge en funktion kaldet Family opsætning, som er en gamechanger i smartwatches for børn. Her er hvad gør det store.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Aluminium med Sports Band Pink Sand Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Smart Watch Spor din daglige aktivitet på Apple Watch og se dine tendenser i fitness app på iPhone Swimproof design Høj og lav puls

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Sundhedens fremtid er på dit håndled. leture dit blod oxygen niveau. Hold øje med dit hjerte. Se din pasform.

Apple Watch Se GPS 40mm Gold Aluminum Case med Sport Band Starlight Big W

Apple Watch Se GPS 40mm Gold Aluminum Case med Sport Band Starlight Big W

Få Apple Watch SE og vælg fra en række bands i brandnew farver. Månedlige finansieringsmuligheder til rådighed. Køb nu med hurtig, gratis levering.

Apple Watch SE GPS Cellular Gold Aluminum Sport Band Pink Sand 44 mm Smart Watch Apple på LDLC Holy Moley

Apple Watch SE GPS Cellular Gold Aluminum Sport Band Pink Sand 44 mm Smart Watch Apple på LDLC Holy Moley

Få Apple Watch Se med Brandnew Rem farver. Handel med dit kvalificerede Apple Watch og udforske finansieringsmuligheder. Køb nu med hurtig, gratis levering.

Apple Watch SE 2 Pris i Hong Kong

Apple Watch SE 2 Pris i Hong Kong

Deltag Manulifemove i dag og beløn dig selv med et Apple Watch for en forbedret flytteoplevelse. Få mere at vide om Manulife Move Tilmeld Tilmeld tilbud.

Prisbillig Apple Watch SE til cost R'er 29.900 i Indien

Prisbillig Apple Watch SE til cost R'er 29.900 i Indien

Liste over alle Apple Smart Watch serien i øjeblikket på salg i Indien. Æbler wearable er meget efterspurgt ligesom deres iPhones. Laveste priser opdateres dagligt sammen med præcise specifikationer, anmeldelser og HD-billeder. Sidst opdateret 19 December 2021

Apple Watch SE 2 pris, nyheder, rygter og hvis det kunne komme sammen med Watch 8

Apple Watch SE 2 pris, nyheder, rygter og hvis det kunne komme sammen med Watch 8

Apple Watch Series 7 fås i to størrelser 41mm og 45mm. Det har den største skærm, og det er IP6X certificeret til vand og støv modstand. han Apple Watch Series 7 pris i Indien er blevet indstillet ...

Apple Watch Series 7 Lækagehips på fantastiske nyheder

Apple Watch Series 7 Lækagehips på fantastiske nyheder

Apple har netop registreret flere nye Apple Watch-modeller, men der er en mærkelig detaljer, som kunne være fantastisk.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.