OnePlus 8T nogle opgraderinger og en robust oplader

OnePlus 8T vil blive bygget på den samme processor som OnePlus 8, men vil modtage andre forbedringer

Den OnePlus 8T pris i Kenya er i størrelsesordenen 57.500 shillings og 68.500 shilling afhængig af opbevaring mulighed. Den 8T er udstyret med en 6. 5 inches væske AMOLED skærm, en quad-kamera setup, der består af 48 MP + 16 MP + 5 MP + 2 MP, en Snapdragon 865 chipset, og en anstændig 4500 mAh batteri. Telefonen fås i to farver Aquamarine Green og Lunar Silver og blev annonceret i oktober 2022. Køb det i Kenya i dag på Phoneplace Kenya.

OnePlus t specs og pris i Kenya

Nu når det kommer til design er det ikke at sige dette. OnePlus 8T har en fantastisk leder design og leveres i farverne Aquamarine Green, eller Lunar Silver. Telefonen har en buet ryg, der er lavet af Corning Gorilla Glass 5 og dens aluminium ramme tilbyder en komfortabel greb. Denne samme Gorilla glasset 5 omfatter også den forreste visning af 8T.

En væsentlig forskel er dens skærm er flad, ikke buet ligesom på andre OnePlus modeller som OnePlus 8. For nylig folk har gjort det klart, at de fladskærmen på grund af utilsigtede rører, buede dem bringe. Men i modsætning til de OnePlus 8 Pro, den 8T. Men du kan stadig nøjes med nogle indbyggede stænk korrektur. Selve telefonen måler 160. x 74. x 8. mm og vejer omkring 188 gram.

mp tredobbelt kamera

Det er bare fantastisk selv at kende, â 4K videooptagelse er til stede her i / 60fps. Af den måde, købe OnePlus 8T hvis du har, eller kærlighed kæledyr. Her er hvorfor der er software algoritmer , der automatisk registrerer, når kæledyr er i rammen og justere indstillingerne i farten for at reducere motion blur og hjælp du fange dit kæledyr på deres sødeste. Det tredje linse er en 116A ° Ultra vidvinkel kamera. Det har også AA 16 mpa opløsning. Besøg dette produkter officielle hjemmeside for at lære mere om dens kamera funktioner.

Flydende AMOLED skærm

Nu OnePlus 8TS skærme er en 6. 5 inches Fluid AMOLED panel med en 1080 x 2400 opløsning. Med det får du en superhurtig 120 Hertz opdateringshastighed og 240 Hertz touch-samplingfrekvens. På grund af disse touch-sampling rate funktioner, bevægelige elementer på skærmen vises endda glattere end hvad youd komme på en 60 eller 90 Hertz panelet. Denne skærm er også mere lydhør. Max lysstyrke er god for op til 500 nits med manuel skyderen og over 800 nits i auto mode når i lyse omgivelser.

En mærkelig endnu noget nødvendigt træk er til stede med denne skærm selv. Det vil normalt ringe tilbage til 60 Hertz, efter du stoppede røre ved det. Men hvis lysstyrken er under 50%, eller du har en mørk tilstand, vil det opretholde en stabil 120 Hertz opdateringshastighed. Denne AMOLED skærm af OnePlus 8T er forbløffende alligevel. Med det får du gode farver, der er meget præcis.

Ydeevne

Den OnePlus 8T er udstyret med en Snapdragon 865 chipset, ligesom youd finde på OnePlus 8 og 8 Pro. Dens ikke den nyeste og bedste hardware længere. Hvad stadig flagskib værdig præstation er fremragende over hele linjen. Den 128GB eller 256GB intern hukommelse på 8T er ikke udvides. Ved ikke udvides Jeg mener du får ikke mulighed for at bruge et microSDXC-kort til at udvide den yderligere end lagerkapaciteten du vil købe dit for i Kenya.

Android, Â oxygenos

Nu under den nye grænseflade af OnePlus 8T er ganske lidt anderledes end hvad weve set før. Denne ene kører OnePlus nye OxygenOS 11 baseret på Android 11. Android 11 bringer masser af nye funktioner. En masse af de elementer i brugergrænsefladen er blevet forskudt mod den nederste halvdel af skærmen til at være nemmere at nå. Der er stadig masser af Google-apps her også, ligesom telefon og beskeder. En anden ny funktion, at du får en egentlig altid udstillet her og der er en flok tilpasninger .

Batteri

Til lyd, får du et sæt stereohøjttalere. De er de nederste højttalere og øresneglen fungerer som den anden. Men der er ingen 3. -millimeter stik her. Lydkvaliteten fra højttalerne er ret nice. Vågne op og oplåsning af telefonen sker med en under-display optisk fingeraftrykslæser. Dens super hurtig og lydhør over for din berøring.

Hvilken farve Samsung Galaxy S21 skal du købe

Anbefaling

Det er det for OnePlus 8T og at sammenfatte det op lad mig blot sige et par ord. Du får et smukt udseende glasdesign, en super høj opdateringshastighed, en væskeamollet display, nice stereohøjttalere, flagskibets ydeevne og en slank brugergrænseflade. Disse er en tilføjelse til den fremragende batterilevetid med lynhurtig opladning. OnePlus 8T fortjener vores anbefaling.

onePlus t g, OnePlus Buds z prisfastsættelse, tilgængelighed, salg tilbud

Smartphone kommer i to opbevaringsvarianter i Indien. 8 GB RAM + 128 GB Storage Variant er prissat til Rs 42.999 og vil være tilgængelig i Aquamarine Green og Lunar Silver Color Variants. 12 GB RAM + 256 GB Storage Variant er prissat til Rs 45.999 og vil være tilgængelig i Aquamarine Green Color Variant.

Som for salg tilbud vil en øjeblikkelig 10 procent rabat på Amazon blive givet til HDFC bank debet og kreditkortholdere. Fra den 16. oktober vil RS 1.000 rabat blive givet til HDFC Bank Debit Cardholdere på offline-kanaler og på OnePlus-websted den 24. oktober. OnePlus vil også give Rs 6.000 værd af ydelser på Jio.

Oneplus Powerbank , OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition af pris

Oneplus Powerbank er prissat til Rs 1.299 og vil være til rådighed for køb til primære medlemmer og Red Cable Club medlemmer den 15. oktober. Resten kan købe den den 16. oktober fra Amazon, Oneplus hjemmeside, offline butikker og OnePlus Store-app.

Oneplus kugler Wireless Z- Bass Edition Earphones er prissat til Rs 1.999. De vil gå på Flash Sale Oneplus hjemmeside og Oneplus Store app i morgen. Du kan købe den fra Amazon, Flipkart og OnePlus offline butik fra 16. oktober. De vil gå på åbent salg på tværs af online og offline kanaler den 2. november.

OnePlus T g specifikationer

Smartphone har en 6. 5-tommers display, der tilbyder en 120 Hz opdateringshastighed. Det sport en Punch-Hole Display. OnePlus 8T 5G er drevet af en snapdragon 865 chipset og tilbyder op til 12 GB RAM og op til 256 GB internt lager. OnePlus 8T vil komme med Android 11-baserede Oxygen OS 11 out-of-the-boks.

Med # Oxygenos11 har vi introduceret en endnu hurtigere og glattere oplevelse pakket fuld af nyttige nye funktioner som AOD, lettere enhånds drift og ZEN-tilstand 2.! #Ultrastopsatnothingpic. Witter. om / alcj7g1k2v.

Som for kameraet huser den bageste quad-kameraopsætning, der er anbragt i et rektangulært modul, en 48 MP primær sensor, en 16 MP ultra-brede linse, en 5 MP-makronobjektiv og en 2 MP-portrætføler. For selfies vil OnePlus 8T komme med et 32 ​​MP-forreste kamera. OnePlus 8T er udstyret med et 4.500 mAh batteri, der understøtter 65W warp charge. OnePlus er samarbejder med Snapchat og Bitmoji for integration af nogle Animojis i Oxygen OS. Virksomheden vil give udviklere mulighed for at tilpasse den "Digital Avatar" i forskellige apps.

Oneplus Buds Z Specifikationer

De nyligt lancerede tws earbudsâ vejer 4. 5 g og leveres med IP55 støv og vandmodstand. Earbuds har en 10 mm dynamisk driver. Kombineret med opladningssagen tilbyder OnePlus-knopperne Z 20 timers batterilevetid som pr. Virksomheden.

OnePlus PowerBank , OnePlus kugler Wireless Z Bass Edition Specifikationer

Ud over dette annoncerede virksomheden også OnePlus Bullets Wireless Z - Bass Edition Earphones. OnePlus hævder, at det kan give 10 timers afspilning på 10-minutters gebyr. De kommer med IP 55 sved og vandmodstand og miljøstøj aflysning.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

Oneplus vs Oneplus r vs Oneplus T: Design

Kanterne på OnePlus 9 er snævrere, hvilket gør telefonen til at føle sig slankere end de to andre. Virksomheden har dog gjort væk med metalrammen til stede på de fleste OnePlus-telefoner og erstattet det med plastik. Interessant nok har den mere overkommelige OnePlus 9R en metalramme, ligesom 8T. Helt baffling, men ikke noget, jeg ville klage over. Vægten af ​​alle tre telefoner forbliver under 190 gram, hvilket er en god ting. Lake Blue Variant af OnePlus 9R er ret let på øjnene.

Oneplus vs Oneplus r vs Oneplus T: Display

Jeg kan ikke tænke på noget, der har ændret sig her, og ærligt var der ikke behov for en forandring. Ligesom 8T har både OnePlus 9 og 9R en 6. 5-tommers væskamollet display med en fuld HD + opløsning på 2.400 x 1,080 pixel, og den samme 120 Hz-opdateringshastighed for en glat, flimmerfri oplevelse. Skærmen ser skarp og levende ud, og der er ingen grund til klage. Oneplus 9-displayet kan få så højt som 1100 nits lyse i teorien og er HDR10 + kompatibel . Det er beskyttet af et lag af 3D Corning Gorilla Glass. Mens firmaet ikke har angivet toppen lysstyrken på 9RS-skærmen, er det også HDR10 + kompatibel og beskyttet af gorilla glas, ligesom på 8t.

Oneplus vs Oneplus r vs Oneplus T: Processing Hardware

Ting bliver interessante her. Som forventet valgte virksomheden den hurtigste Qualcomm Soc rundt i Oneplus 9, Snapdragon 888. Oneplus 9R får Snapdragon 870, som er en lidt hurtigere version af Snapdragon 865, der findes i 8T, og sidder lige mellem de to telefoner med hensyn til ydeevne. Igen brugte jeg ordet interessant, fordi OnePlus 9R er teknisk hurtigere endnu billigere end 8T. Alle telefoner leveres med enten 8 GB eller 12 GB RAM og 128 eller 256 GB UFS3. opbevaring. Mens OnePlus 9 scorer højere i syntetisk benchmarks , de andre telefoner arent for langt bagud. I daglige operationer vil du ikke selv bemærke forskellen i præstation.

Vigtig

OnePlus trækker sin OxygenOS 12 opdatering til OP 9 og 9 Pro

OnePlus trækker sin OxygenOS 12 opdatering til OP 9 og 9 Pro

Køb OnePlus 9 Pro online i bedste pris i Indien. Check fulde specifikationer for OnePlus 9 Pro mobiltelefon med sin funktioner, anmeldelser sammenligning på Gadgets nu.

OnePlus 9R Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Lake Blå til Best Price Vijay Sales

OnePlus 9R Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Lake Blå til Best Price Vijay Sales

OnePlus 9R 5G pris i Indien starter ved Rs. 39,999. Se OnePlus 9R 5G Fuldt specifikationer, nøglefunktioner, farver, fotos, brugervurderinger, fordele og ulemper Sammenlign det med lignende mobiler. 48 MP 16 MP Main 16 MP Frontkamera 128 GB Opbevaring 8 GB RAM 6. 5 tommer Display 4500 mAh Batteri Android 11

GCPAWN. OM

GCPAWN. OM

OnePlus Nord N200 5G Pris i Bangladesh 2021 med Uofficiel Officiel Shop Location, OnePlus Nord N200 5G BD Pris eller Pris i Bangladesh og fuld af specifikationen er angivet nedenfor ...

2021 Sådan Lås OnePlus Nord Mobiltelefoner Glemt adgangskode eller mønster 28Nov21

2021 Sådan Lås OnePlus Nord Mobiltelefoner Glemt adgangskode eller mønster 28Nov21

OnePlus One Hard reset og Factory reset. Har du glemt din Android mobil adgangskode eller PIN-kode eller mønster, Her kan du få recovery-løsninger gratis.

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

Ønsker at købe en OnePlus Mobile Online Shop Seneste One Plus Smartphone-modeller til den bedste pris tilgængelige i Kerala, Indien fra MYG. Udforsk den nyeste samling OnePlus smartphones med de bedste tilbud, tilbud og rabatter. Tjek anmeldelser, funktioner, en

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus Nord 2 Start snart Specifikationer, Funktioner, Indien Pris, og hvad vi kender hidtil

OnePlus planlægger at bringe OnePlus Nord 2 i første halvdel af 2021. Nu hvor lanceringen af ​​OnePlus Nord 2 er på kortene, besluttede vi at stable alt, hvad vi kender hidtil om denne enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb OnePlus Nord N10 5G i midnat is og spar med specialtilbud. Tjek specs og anmeldelser. Handler nu og skift til en ny OnePlus NORD N10 5G.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G Pris i Bangladesh Komplette specifikationer, OnePlus Nord N10 5G, OnePlus Nord n10 5g pris i Bangladesh, mobilebazarbd. o, OnePlus

OnePlus Nord N10 Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 20 Dec. 2021

OnePlus Nord N10 Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 20 Dec. 2021

OnePlus Nord N10 pris i Pakistan er Rs. 47.999. Officielle forhandlere og garantiforpligtelser udbydere regulere detailprisen ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.