OnePlus 9, OnePlus 9 Pro modtagende Android 12based OxygenOS 12 opdatering i Indien

OnePlus OnePlus 9, OnePlus 9 Pro begynder at modtage Android 12 opdatering Times of India

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Google frigivet Android 12A tirsdag under sin Pixel lanceringen begivenhed. Det nye operativsystem indeholder flere nye funktioner og ændringer, samt nye privatlivets fred værktøj. Den mest bemærkelsesværdige opdatering er et nyt design, der ændrer hele udseendet af Android, kaldet Materiale Du.

Kan jeg installere Android på min telefon?

Med Oxygen OS 11 har modtaget masser af tilbageslag for sin ikke-så-optimeret tilgang til forskellige apps, var det forventet, at OxygenOS 12 opdateringen ville sætte tingene rigtigt. OnePlus 7s lineup modtager OxygenOS 12 opdatering er også et velkomment tegn på grund af de mange producenter, der afbryde fremtidige opdateringer til ældre enheder.

Hvordan får jeg oxygenos opdatering?

Android 12 Open Beta vil blive stillet til rådighed for OnePlus 7 Lineup når den officielle meddelelse kommer ved. Men lige nu har vi adgang til OxygenOS 12 åben beta til 9 og 9 Pro versioner.

Udrulningen køreplan lækket ud på Weibo har afsløret, at den offentlige beta OxygenOS 12 opdatering til OnePlus 7-serien vil ske i andet kvartal af 2022, og den stabile version for at rulle ud i tredje kvartal af 2022.

Er oxygenos beta sikkert at downloade?

Ja, det er fordi det er en officiel build udgivet af devs. Men det kan være ustabilt, fordi det ikke er en stabil version. Mens udrulningen beta version, har devs sat ud en ansvarsfraskrivelse, at OxygenOS 12 beta opdatering er en in-progress-version. Hvis du stadig ønsker at give det en chance, forventer bugs og stabilitetsproblemer.

Oktober OnePlus oxygenos patch

Den seneste opdateringen fra oktober siges at bringe en rettelse til den langvarige udgave af forsinket opkald interface og giver mindre sikkerhedsrettelser. Mange brugere havde rapporteret en utilsigtet forsinkelse rådighedsvagt grænseflade skærm, mens de fik det. Mange brugere stadig spørgsmålstegn ved forsinkelse i håndteringen batteri dræne spørgsmål, langsomme systemer mængder og dårlig haptisk feedback.

Man kunne forvente, at OxygenOS 11 opdateringen til at blive frigivet på en ordentlig måde for alle enheder i OP 7 produktlinje. Den 7, 7 Pro, 7T og 7T Pro er alt sammen inkluderet på deres side. Imidlertid har de indiske opdateringer blevet indiceret til 7T og kun 7T Pro. Detaljerne for opdateringen blev leveret på OnePluss fora.

Tidligere i dag, OnePlus annoncerede udrulningen af ​​OxygenOS 12 til OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Hvis du spekulerer på, når din telefon vil få den nye firmware, heree den OnePlus Android 12 Opdatering køreplan.

OnePlus android opdatering køreplan

Ifølge den officielle meddelelse fra OnePlus, er disse telefoner planlagt til at blive opdateret til Android 12 i første halvdel af 2022. Selskabet har ikke nævnt hvilken måned de telefoner vil få opdateringen. Men det er stadig rart at vide, hvilke telefoner er berettiget til at modtage opdateringen.

OnePlus havde tidligere bekræftet, at OnePlus 7, 7 Pro, 7T, 7T Pro, vil Nord og Nord CE få to OS opdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer. De OnePlus 7-serien blev lanceret med Android 9 Pie, og er blevet opdateret til Android 10 og 11. Så det er lidt af en overraskelse, at OnePlus er blandt de støtteberettigede enheder i OnePlus Android 12 Opdatering køreplan.

Oprindeligt en Business Grad, Ashwin er en naturlig på at afprøve og gennemgå apps og spil til Windows og Android-apps, samt blinkende rom'er. En stolt ejer af en redmi K20, han er også en ivrig gamer og elsker at lege på sin computer, PS4 & Nintendo-konsoller.

Google har annonceret, at Androidâ 12 er nu tilgængelig, men ikke til den brede offentlighed. Android 12 open source kode er blevet stillet til rådighed til smartphone mærker at flyde deres egen brugerflade på det.

Mærker som Samsung vil nu være i stand til at opbygge en Android 12 baseret version af OneUI eller Xiaomi for sin MIUI interface. Ifølge Google, vil Android 12 være at komme til støtteberettiget Samsung Galaxy, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo, Xiaomi, og alle Google Pixel smartphones, smartphones på et tidspunkt i år.

Google pixel smartphones

Som forventet, Google siger Android 12 OS vil være tilgængelig på sine eksisterende smartphones, herunder Pixel 3, Pixel 3A, Pixel 4, Pixel 4A, en pixel 4A 5G, Â Pixel 5, Pixel 5Aa smartphones, blandt andre. Operativsystemet vil også blive præsenteret på den nyeste Google Pixels â € ”Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

Samsung Galaxy

Et par andre mærker har været rygter om at få opdateringen på nogle af deres enheder. Vivo og OPPO, f.eks. Vi kan imidlertid ikke bekræfte dette på nuværende tidspunkt. Nå opdatere denne liste, hvis / når vi kan bekræfte, at disse rygter

OnePlus har lovet, at OnePlus 7T Pro i sidste ende vil få Android 12. Dette er dog kun producentens løfte, så vidt vi ved - OnePlus kunne frigive endnu yderligere opdateringer til telefonen senere, eller måske ender støtte tidligere.

Baseret på, hvad vi ved i øjeblikket, vil den forventede Android 12 være den sidste Android opdatering til OnePlus 7T Pro. Efter denne opdatering, kan enheden få sikkerhedsrettelser, men plejer få nogen nye store Android-versioner til det.

Desuden, hvis din telefon er blevet købt fra en operatør, dette komplicerer tingene. Mens de ulåste telefoner kan få opdateringerne, operatøren-specifikke, såkaldte "låste telefoner" kunne være ude af lykke. Typisk de store operatører har deres egne tilpasninger på plads for de telefoner, der sælges gennem dem, og på grund af disse tilpasninger, opdateringen tidsplan for operatør låste telefoner kan være helt anderledes end dem, der er låst op.

Du kan prøve at manuelt at kontrollere, om der er en opdatering tilgængelig til din telefon ved at besøge din telefons indstillinger. Der kan du finde et sted for Systemopdateringer. Besøg dette afsnit: det vil kontrollere, om der er opdateringer til telefonen lige nu.

Ap Oppos nyt produkt lancering konference, Oppo afslørede de Oppo Reno 7-serien. Selskabet meddelte også et par produkter, herunder de trådløse Oppo Enco Free2i hovedtelefoner samt de nydesignede ColorOS 12 systemkrav. Efterfølgende OnePlus annonceret den officielle version af ColorOS 12 oven på Android 12. Ifølge rapporter, brugere af OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro nu har denne opdatering. For at få den opdatering, kan brugere af denne enhed følge følgende trin

Efter at have afsluttet programmet, skal du klikke på Søg efter opdateringer. Kontroller at hente og installere den version for at opgradere til den officielle version af ColorOS 12. Det skal bemærkes, at den officielle version af ColorOS 12 er rullende ud i bit. Det betyder, at alle brugere ikke vil få opdateringen på samme tid. Brugere, der ikke har modtaget opdateringen kan vente tålmodigt og være opmærksom på officielle oplysninger.

AI selv- udjævning motor ColorOS 12 kan intelligent identificere data, organisere og komprimere retningsbestemt og rydde op scenarier til at realisere en adskillelse af data. Det løser problemet med opbevaring fragmentering og gør telefonen mere glat til brug.

Den største højdepunkt ColorOS 12 er brugen af ​​dobbelte motorer thata område hævdede at sidste 36 måneder gnidningsløst og uden forsinkelse, herunder selv-væske motor 2. og kvante-animation motor 3., som passerede den 36-måneders-system anti -aging evaluering. De kvante animation motor justerer mere end 300 animation detaljer til at gøre alt dias mere ægte og glat, i tråd med intuition .

For det første 400 pladser i alt er en totalt vittighed, men ikke på en god måde. Da denne private beta fortsætter den offentlige beta, vil dårlige gamle OnePlus 8 brugere uden tvivl vente mindst 6 måneder før Android 12 skibe.

? Anonym, 13 nov 2022Is den OnePlus 8 stadig en god telefon til 2022 OnePlus 8 er okay. Stadig føler zippy og hurtigt nok, men de knaster er efterladt af endda 300 USD telefoner i dag. GCAM mod hjælper lidt, men det gør ikke magisk gøre det til en kameratelefon.

AnonD-1026261, 13 nov 2022they're mere enkel meste tæt på AOSP og CAF uden massive ændringer ingen som helst tra. moreAgree. Jeg har stadig min gamle OnePlus 5 og det har allerede Android 12 Pixel Experience og Los rom i beta fase. Jeg bidrager til dem hver måned, nogle euro, ikke meget, men hvis alle giver noget, kan de fortsætte med at udvikle og forbedre softwaren. Og lad mig fortælle dig, denne Android 12 Brugerdefineret ROM er miles foran egen OnePlus Oxygen OS ..

OnePlus er ikke usædvanligt hurtig med opdateringer, og selv de nyeste flagskibe ofte løber bagud, når det kommer til sikkerhedsrettelser. Det er derfor, det ikke er overraskende, at OnePlus 7 og 7T serie telefoner kun optagning Deres oktoberopstand sikkerhedsopdatering nu, da vi blive klar til at komme ind i november.

The OxygenOS 11.. . Opdatering har ikke meget mere i det, men det tager imod et irriterende problem, du måske har konfronteret i nyere tider: Spørgsmålet om forsinket visning af indgående opkald er endelig blevet rettet - du kan stoppe med at trække dit hår nu . Changelog indeholder også en sædvanlig "forbedret systemstabilitet" -indtastning, men det betyder ikke nødvendigvis, at du vil mærke enhver forbedring i den daglige brug.

Hvis du stadig sidder på en OnePlus 7 eller 7T-serie telefon, vil du måske gerne tjekke for opdateringen med det samme. Da OnePlus kun gradvis ruller ud opdateringen, er der en mulighed for, at du måske ikke har modtaget det endnu. Brug af en VPN kan muligvis ikke hjælpe med at få det, da udrulningen ikke er begrænset til ethvert bestemt land. Men hvis du ikke vil vente, kan du prøve det uofficielle Oxygen Updater-værktøj til at sideload den nyeste OTA.

Mens denne ikke er en meget spændende udgivelse, har i det mindste OnePlus planer om at opdatere telefonerne til Android 12. I betragtning af virksomhedens historie og det faktum, at OnePlus 6T fik sin Android 11-opdatering i august 2022, er det det Meget sandsynligt vil du ikke se det inden udgangen af ​​2022, selvom. Når opdateringer ankommer, skal du forberede nogle bemærkelsesværdige ændringer, da Oxygenos fusionerer med Oppos Coloros.

Prasham er et offer for Samsungs markedsføring - han endte med at vælge S3 mini over Nexus 4. Han har skrevet om telefoner lige siden og har bekæmpet ikke deler affilierede links med dem der har bedt om hans forslag. Åh, han var også en urban bonde en gang, men du bedre ikke spørge ham om, hvilke afgrøder han voksede.

Oneplus ruller angiveligt tilbage Oxygenos 12 opdatering baseret på Android 12 for dets OnePlus 9 og OnePlus 9 PRO-smartphones. Rapporteret har selskabet modtaget en masse flak på grund af opdateringens buggy karakter. Som følge heraf blev virksomheden efterladt uden valg, men at suspendere opdateringen for at undgå yderligere skader og frustration blandt brugerne.

Virksomheden havde udgivet opdateringen til sine flagskib smartphones for et par dage siden. Det sikrede også, at Oxygenos 12 ville blive gjort tilgængelige for andre OnePlus-enheder som OnePlus 9R, OnePlus 8T, OnePlus 8 PRO, OnePlus 7T, OnePlus 7 PRO, OnePlus 7, OnePlus NORD 2, OnePlus NORD CE og OnePlus Nord i første halvdel af 2022. Men efter OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro-opdateringsfiskoet er det stadig at se, om opdateringerne til de ovennævnte enheder vil blive leveret efter skemaet.

Vigtig

OnePlus 8T Case Liquid Air

OnePlus 8T Case Liquid Air

Elektronik Tilbehør til salg Få de nyeste tilbud på OnePlus 8t sag Spigen fra Top bedømt mærkevarer online gratis forsendelse Vouchers Hot Deals

OnePlus 8T Sagerne Coolsmartphone

OnePlus 8T Sagerne Coolsmartphone

Få en hel del på GOTO Definer Case for OnePlus 8T 5G. Se alle funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

OnePlus 8T 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

OnePlus 8T 5G Pris i Filippinerne 2021 Specs

OnePlus har endelig givet os vores første kig på OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition, og det vil frigive i Kina den 11. november.

OnePlus 8T Benchmarks Geekbench Browser

OnePlus 8T Benchmarks Geekbench Browser

OnePlus 8T vil forbedre den samlede oplevelse for sine brugere den nye tilføjelse i OnePlus 8-serien kunne være drevet af OxygenOS 11, 12 GM RAM og Snapdragon 865 Soc-processor

OnePlus 8T vil blive bygget på den samme processor som OnePlus 8, men vil modtage andre forbedringer

OnePlus 8T vil blive bygget på den samme processor som OnePlus 8, men vil modtage andre forbedringer

OnePlus har trukket gardinet på sin næste flagskib telefon-serien, og som forventet dens en singlehandset affære ...

OnePlus 8T gennemgang Fuldstændig awesome BGR Indien

OnePlus 8T gennemgang Fuldstændig awesome BGR Indien

Den topend 2020 OnePlus enhed er mere som en Nord Pro end de 8-serien, som er aktier sit navn. Men thats ikke nogen dårlig ting overhovedet. Her er hvorfor.

Xiaomi Mi 11T Pro 5G Vs OnePlus 8T Sammenligning Pris, specifikationer, Bedømmelser og funktioner

Xiaomi Mi 11T Pro 5G Vs OnePlus 8T Sammenligning Pris, specifikationer, Bedømmelser og funktioner

Her er, hvordan OnePlus 8T sammenlignes med den OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

Den OnePlus 8T 5G forskelle ende på tmobile netværk lås

Den OnePlus 8T 5G forskelle ende på tmobile netværk lås

Ankommer ved Wed, 29 dec Køb CoverON OnePlus 8T Case OnePlus 8T Plus 5G Phone Case, Militær Grade Full Body Robust Slim Fit Clear Cover Lyseblå på Walmart. om

OnePlus 9 Pro vil have en oplader i kassen, video teaser afslører kamera ø design

OnePlus 9 Pro vil have en oplader i kassen, video teaser afslører kamera ø design

Her er de bedste tilbehør du kan købe for OnePlus 9 Pro i 2021. Vi er skyld omfattede forskellige sager, skærm beskyttere, opladere og meget mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.