OnePlus Computere og Mobiltilbehør

OnePlus Computere og Mobiltilbehør, Punjab 923217777835

Unicell er den førende butik for smartphones, tabletter, smartwatches og mere. Vi leverer produkter af høj kvalitet. Online shopping i Islamabad og Rawalpindi nemt. Eksklusive tilbud i OnePlus produkter

"title": "", "bruger": "IGQVJYV05XWEtQVEhRREdqZAlpYRUdvX0hqTTJtUlNUZA3dXbWctWmR0b08tZAlRCUmVYbnZAvVHpSU0dYTDJYb0JSaWFGNi1wOHNmSHJTQlh6LVhObHBJU191SmpTR1hadXRBUEo3S2hB", "username": "", "nummer": "4", "søjler": "2", "størrelse": "thumbnail" "img_type": "squared", "mål": "_ self", "slider": "", "afstand": "", "type": "widget", "link": "", "store": "4", "notebook": "4", "tablet_land": "2", "tablet_portrait": "2", "mobil": "1", "slider_autoplay": "", "slider_stop_on_hover": "", "slider_speed": "300", "slider_interval": "", "slider_loop": "true", "pagination_type": "skjule", "default_color": "", "active_color": "", "hide_fo":" " "hide_buttons": "", "navigation_type": "pil", "navigation_position_style": "pile-hover", "navigation_style": "stil-1", "navigation_position": "midten", "hide_buttons_for":" ", "ajax": "true", "is_preview": "", "is_elementor": "true", "tag_type": "recent_media", "wpfcnot": 1

om os

Etableret i 2022, Advance Telecom er en af ​​de førende mobiltelefon fordeling hus med største detail og efter salg service netværk på tværs Pakistan. Vores primære mål er at tilføje værdi til folks liv gennem bedste kvalitet produkter og tjenester.

hvor vi står i dag

Vi leverer bred vifte af Smart & Feature Phones. Vores Direct-to-Retail netværk har en rækkevidde på 230+ Byer / Byer. For at sikre, at vores værdsatte forbrugerne får det bedste eftersalgsservice i deres byer, har vi dedikeret kundeservicecentre & indsamlingssteder i alle større byer / byer.

lederskab

Behov OnePlus reparation i Kasakhstan, men kan ikke finde nogen autoriserede tjenesteydere eller pålidelige teknikere til at reparere din telefon? Fret ikke, fordi vi er her for at give reparationer og garantiservice for alle OnePlus modeller.

OnePlus har indgået partnerskab med udvalgte forhandlere at tilbyde autentiske OnePlus produkter og yde service til brugere over hele verden. Autoriserede Forhandlere er nøje udvalgt til at matche OnePlus engagement i at bringe den bedste oplevelse til OnePlus brugere. For nemheds skyld er garantien omfattet af den lokale distributør / OnePlus autoriserede servicecentre.

OnePlus Nord 2 Unboxing og første kig indtryk i Pakistan. OnePlus Nord 2 forventes at lancere snart i Pakistan med ordentlige specifikationer, funktioner og pris i Pakistan forventes at være omkring 69.999 PKR.

OnePlus nyeste mobiler

Denne nye erstatte bringer med sig i november 2022 sikkerhed plaster og et par forskellige vigtige fejlrettelser, men alt i alt er det en mindre erstatning, som sandsynligvis vil et skridt i at geare op til Android 12 erstatter der kommer senere på 12 måneder.

For disse uvidende, den erstatter vil muligt tage et stykke tid at rulle ud til dig, og så snart det sker, kan du erstatte den identiske ved at gå til Indstillinger, navigere til System Updates og klikke Anskaf og Opsætning.

I forskellige OnePlus oplysninger, corporate didnt gøre en brummer til en helt ny T-serien smartphone denne 12 måneder. Efter år, corporate fast besluttet på at ikke overbringe T-variant til vanilje og Professional flagskibe.

Ikke desto mindre er det virkelig indført en T-variant til OnePlus 9R, døbt OnePlus 9RT. Dette system er tilgængelig i Kina siden oktober og er en effektiv forbedring i form af specs, selv overgår OnePlus 9 i sikker punkter.

Systemet debuterede i Kina vil dog gøre sit means til det indiske marked i december. Dette kommer ikke som et chok, da Indien og Kina er de 2 markeder stedet for OnePlus 9RT er tilgængelig. Sammen med den helt nye håndsæt, ville det debut OnePlus Buds Z2.

Hvad er firmaet engageret på?

De leverer påstande om, at OnePlus 9RT sandsynligvis vil være derude i Hacker Sort og Nano Silver colorways i Indien. Den OnePlus Buds Z2 vil sandsynligvis være derude i Obsidian Black og Pearl White colorways .

En smartphone er en effektiv mulighed for disse søgning efter en billigere flagskib med 2022 specs og at Havent erhvervet en af ​​de nuværende OnePlus 9 sekvens smartphones. Det Código en kæmpe forbedring, når de kommer til den OnePlus 9 eller OnePlus 9R.

Håndsættet leveres med en 6. 2-tommer Full HD + AMOLED show med en 120 Hz opdateringshastighed gebyr. Det tiltrækker sine beføjelser fra et 4500 mAh batteri, der priser ved et USB-C-port med så meget som 65 W hurtigt opladning.

OnePlus LCD panel med ramme

Wanna Buya OnePlus 3 berøringsfølsom LCD-skærm Enhed Panel I Pakistan? Nå du får den bedste pris & bedste qualityâ Mobiltelefon reserve dele på Partswala vil aldrig blive slået på valg, kvalitet. Der er en masse af Grunde vores kunder vender tilbage!

OnePlus lcd panel med stel enhed køber instruktion

sager til OnePlus i Pakistan, sager OnePlus i Lahore, sager OnePlus i Karachi, sager OnePlus i Multan, tilfælde for OnePlus i Peshawar, sager til OnePlus til salg i Rawalpindi, sager til OnePlus til salg i Islamabad, tilfælde for OnePlus priserne i Pakistan, tilfælde for OnePlus priserne i Lahore, etuier til OnePlus priser i Karachi tilfælde for OnePlus priserne i Rawalpindi, tilfælde for OnePlus priserne i Islambad.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ingen nyder besværet og besværet med lange former og en hel masse rodet billeder og tekst til at gå igennem, når de handler online. Vores enkel, men effektiv layout giver dig mulighed for at shoppe fantastisk merchandise af top mærker i en meget lettere og præcis måde. Bare gennemse vores produkt gallerier fra komfort i dit sæde og vælg din favorit produkt. Shop nu at opleve forskellen på iShopping. k!

et vindue opløsning

Besøg vores hjemmeside ofte for at tjekke vores nyeste produkter og tilbud. Skil dig ud fra mængden med de nyeste mærkevarer og tilbehør. Være misundelig på dine venner og kolleger, være nogen, de ser op til. Sørg for at læse vores blog for at holde trit med de seneste nyheder om de nyeste produkter der er blevet tilføjet. mail os hvis du har brug for yderligere oplysninger og vel være glade for at hjælpe. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for der holder dig opdateret via e-mail af de nyeste trends og produkter. Hvis du har brug for noget, vi ikke endnu har nævnt, er du velkommen til at anmode om det ved at emaile os. Vi tror, ​​at hvis det er lavet her på Jorden, så kan vi gøre det tilgængeligt for dig også. Shop nu og tage din oplevelse af Online shopping i Pakistan til det næste niveau, den iShopping måde!

OnePlus ur

Mærk luksus og vælge fra det bredeste udvalg af verdener top mærke i telefonens covere i Pakistan. Tid til at være OL i telefonen tilfælde scenen og vælge fra Urban Armor Gear, Gear4, Torras, Spigen, Ringke, Rzants & More alle i Pakistan på Dab Lew Tech.

Få Trådløs og starte vuggende med verdener mest solgte ægte trådløse øretelefoner i Pakistan kun på Dab Lew Tech. Vælg mellem mærker, herunder SoundPeats, Mpow, Anker, Tronsmart, Aukey, JBL og meget mere.

Startede arbejde hjemmefra nylig og leder efter en solid par hovedtelefoner, som kan give kvalitetslyd med bedste stemme og komfort? Tjek vores præmie samling af hovedtelefoner i Pakistan kirsebær plukket for vores kunder afprøvet på verdensplan med over tusindvis af anmeldelser.

forsøgt at komme i form eller har brug for en hjælp til at hjælpe dig med at opnå dine daglige mål, sundhedsovervågning, kalorie tæller eller bare føler køligt i cirklen ved at bære nyeste smarte ure i Pakistan? Vælg mellem flere top solgte mærker i verden til at opgradere fra en gammel ur i smarte én.

Uanset din gaming setup er ligesom, at have par gode gaming hovedtelefoner og tilbehør er lige så vigtig som dine spil færdigheder. Vi er skyld håndplukket nogle af de bedste gaming tilbehør i Pakistan fra headsets, hovedtelefoner, tastaturer, musemåtter og meget mere. Køb Bedste kvalitet Gaming tilbehør i Pakistan kun på Dab Lew Tech.

Den bedste Bluetooth-højttalere, du kan købe lige nu i Pakistan. Det er din partner i god tid og dårlige tider. Ising Lew Tech bringer dig alle de nyeste Bluetooth-højttalere i Pakistan, som lyder for godt til at modstå.

Fik en brudt eller langsom oplader? ved hjælp af opladere lav kvalitet kan beskadige din enhed samt batterys sundhed. Vælg mellem de bedste og hurtige opladere i Pakistan kun på Dab Lew Tech. Opladere som faktisk hurtigt og sikkert at bruge i alle miljøer under officielt garanti.

Nyankomne

Velkommen til Dab Lew Tech Pakistan en af ​​de førende e-handel, detailbutik og distributører af mange mærker i Pakistan. Vi er autoriserede forhandlere for mange mærker som Torras, Tronsmart, UAG, Rhinoshield, Minix, Xiaomi, Gear4, Ringke, Aukey, Mpow, Anker og mere. Vores mål er at give kunderne de mest premiumprodukter til overkommelige priser med officielle lokale garantier. Vi har bred vifte af produkter fra telefonsager, højttalere, hovedtelefoner, sande trådløse øretelefoner, kabler, mini-pc, Android-bokse, smarte ure og tilbehør og meget mere. AB Lew Tech for ikke at være markedsplads tilbyder samme dag forsendelse og garanteret levering inden for 24-48 timer over hele Pakistan med nem udveksling / refusionsforhold. Kunderne kan nyde nemme gratis kontanter ved levering overalt Pakistan eller nyde faste rabatter på online betalinger. Glad shopping! Team Dab Lew Tech

Symbiospk, Pakistans banebrydende og største elektronik, gadgets og tech online butik

Vi er elektronik, gadgets og tech produktmestere, med en bred vifte af mærker på tværs af nøgle kategorier som mobiltelefoner, bærbare computere og tabletter, smarte ure, kameraer, hjemme og levende, sport og fitness, sundhed og skønhed, bil Tilbehør mv.

For at imødekomme vores kunders behov og give en ud over service, gør vi alt selv, det er derfor, du kan stole på os at levere, hvad du har bestilt. Vi vælger det ønskede produkt, kvalitetskontrol det; Pak den og har det sendt til dig.

Kunde support

symbios. K arbejder gennem et dedikeret kundesupportteam for at give vores kunder klare og konkrete oplysninger om deres ordre. Vores kunder er vores første prioritet, og vi er altid tilgængelige for deres støtte. Ring til os eller skriv til os:

Produkt tilbud og tilbud

symbios. K har til formål at glæde dig over vores specielle priser, tilbud og tilbud. Vi tilbyder massive tilbud og rabatter hele året og har også særlige daglige tilbud som vores jadoo tilbud, der kommer og går dagligt. Vi giver også vores kunder fantastiske lidt brugte produkter, der har været Håndplukkede og grundigt inspiceret af vores teams for at give dig de bedste mærker i fantastiske tilstand til utrolige priser.

Symbiospk dækker hele Pakistan

Vi er stolt Pakistanske, og vi konkurrerer med internationale aktører i dette store e-handelslandskab. For at bringe uovertruffen værdi til vores kunder arbejder vi med en række internationale partnere med bedste globale praksis.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Gå væk fra dråber uskadt med Defender Series XT, den robuste iPhone 13 Pro Max sagen OtterBox

OtterBox iPhone 12 Pro Max Defender Series Pro XT Antimikrobiel 7.780.950

OtterBox iPhone 12 Pro Max Defender Series Pro XT Antimikrobiel 7.780.950

Få et godt tilbud på den Otterbox Defender Pro XT Series Taske til Apple iPhone 13 Pro Max12 Pro Max. Se alle funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Otterbox Defender Serie Taske til Tablet Silicone, Polycarbonate Black til Amazon Kindle Fire HD 2. generation på Walmart. om

iPod og iTunes For Dummies

iPod og iTunes For Dummies

Vi hørt tech eksperter, illustratorer og designere til at finde de bedste iPad tilfælde og iPad ærmer. Deres forslag omfattede mærker som Apple, Etsy, JETech, Moshi, Targus og Baggu. Hvis du har brug for en stor iPad etui, youll finde det her.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Ankommer af Tue, Dec 28 Køb Otterbox Defender Pro Case og Holster til Apple iPhone 12 Pro Max Black på Walmart. om

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Giv din telefon det slemt det er de hårdeste iPhone tilfælde i 2021

Giv din telefon det slemt det er de hårdeste iPhone tilfælde i 2021

116 af over 1.000 resultater for OtterBox garanti udskiftning Sorter efter Udvalgte Pris lav til høj Pris høj til lav Gennemsnitlig. Kundeanmeldelse Nyeste Ankomster Sorter Byfeatured Go

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Vi er skyld valgt de bedste tilfælde for Samsungs nye Galaxy S21 telefoner i 2021. Vores picks er alle tilgængelige for S21, S21 Plus, og S21 Ultra.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Denne robuste sag tilbyder flerlagsbeskyttelse mod dråber, skraber og bump. Portdæksler Opbevares snavs og støv, men tillad adgang til alle telefonfunktioner. For Samsung Galaxy S21 Ultra 5g.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.