OnePlus Nord 2 versus OnePlus Nord, OnePlus Nord CE enhver forskel, som du ønskede at vide

OnePlus Nord CE Review

Den næste generation af OnePlus Nord CE smartphone forventes at ankomme i Indien meget snart. Lækage af OnePlus Nord 2 CE, der har modelnummer IV2201 og Codename Ivan, antyder, at smartphone er i værkerne og snart vil blive afsløret af virksomheden. For de af jer, der måske ikke er opmærksom på, den

OnePlus Nord CE lanceringsdato og pris

Den kommende smartphone forventes at have en triple-kameraopsætning på bagsiden, der har en 64MP primær sensor, en 8MP ultra-bred linse og en 2MP makro linse. På forsiden får du en 16mp selfie shooter.

OnePlus Nord CE-software og batteri

Se også: Samsung Galaxy S22 Ultra: Navn Skift, Modelnummer, Specifikationer og MoroIndian Government For at tilbyde Â,176.000 Crore Incentive Package for Semiconductor Fremstilling i Indien, Rapport siger

OnePlus Nord CE G i billeder

Oneplus er angiveligt gearet op for at starte den nye OnePlus NORD 2 CE 5G smartphone i første kvartal næste år. OnePlus Nord 2 CE er tidligere tippet for at have en 64 megapixel primær sensor og 16 megapixel selfie kamera. Virksomheden har dog ikke bekræftet udviklingen af ​​enhver ny model endnu.

Oneplus lancerede sin NORD-smartphone i juli, som det mest overkommelige tilbud i OnePlus-lineupen. Det kom på et tidspunkt, hvor folk var forsigtige med at bruge for meget, og det var blandt de første få smartphones at tilbyde 5g for under Rs. 30.000. OnePlus har nu lanceret den nye OnePlus Nord CE 5G, som tager prisen længere nede, mens du stadig tilbyder 5G-forbindelse såvel som tre bagkameraer.

Oneplus Nord CE G Sammendrag

Nord CE 5G fra OnePlus henvender sig til den nedre ende af smartphone-markedet. OnePlus hævder, at CE i navnet står for kerneudgave, da enheden er i stand til at levere en kerne smartphone oplevelse. OnePlus Nord dækker alt det grundlæggende med hensyn til specifikationer og har også en 3. mm hovedtelefonstik.

Den OnePlus Nord CE 5G har en 6. 3-tommers amoleret display med en Holepunch for Selfie-kameraet. Det har også en 90hz opdateringshastighed. Displayet har gode synsvinkler og en in-display fingeraftryk scanner, der er hurtig til at låse op. Smartphone er tynd og vejer 170gms, hvilket gør det behageligt til engangsbrug.

Oneplus har valgt Qualcomm Snapdragon 750g processor og har 6 GB, 8 GB og 12 GB RAM muligheder. Den fås i to opbevaringsvarianter, men opbevaring er ikke-ekspanderbar, da det ikke har en microSD-kortspor.

Nord CE 5G får en tredobbelt kameraopsætning bestående af et 64 megapixel primære kamera, et 8-megapixel ultra-vidvinkelkamera og et 2-megapixel monokamera. For selfies har den en 16 megapixel. Dagslysbilleder fra Nord CE var gode, men lowlight kameraets ydeevne nødvendige forbedringer.

Oneplus har pakket i et 4,500 mAh batteri i Nord Ce, som er i stand til at levere over en dags værdibåd. Det understøtter også 30W hurtig opladning og leveres med en warp charge 30t oplader i boksen.

OnePlus Nord CE g pris i Indien

OnePlus Nord CE er en 5G-klar mid-range-smartphone, der er læst med en Snapdragon 750g-processor med 6 GB RAM + 128 GB UFS 2. Opbevaring, et 64mp tredobbelt bagkamera, en 6. -inch Amoled Punch-Hole Display , og er støttet af et 4,500mAh batteri understøttet af en hurtig 30t warp oplader. Læs de komplette specifikationer af OnePlus Nord CE 5G og kontroller, om det matcher dine præferencer.

OnePlus Nord CE g Display og kamera

OnePlus NORD CE 5G indbefatter et 6-tommers væskeamollet display med et stanshul. Den leveres med en opløsning på 1080x2400px med en pixeldensitet på 410ppi. Desuden opdateres displayet på 90Hz og tilbyder næsten 85% af skærmbilledet. Og du får en In-Display Fingerprint Sensor til Security Unlocks.

Som for optikken, Nord CE 5G bærer en 64MP tredobbelt bageste kamera med dual LED-blitz. Dens primære 64MP kamera med en blænde på f / 1. er placeret ved siden en 8MP ultrabredt sensor, og et 2MP makro kamera med autofokus. For at hjælpe selfies og videoopkald, får du en 16MP dorn-hullers selfie kamera. Også nyttige funktioner såsom Nightscape, UltraShot HDR, Portræt, Panorama, Pro mode, Smart Scene Recognition, etc er til stede.

OnePlus Nord ce g ydeevne og batteri

OnePlus Nord CE 5G er drevet af en Snapdragon 750g 2. GHz octa-core processor. Det er overflødigt at sige, SD 750g SoC er en kompatibel SoC til mid-range gaming smartphones. Også, det kommer med 6 GB RAM og Adreno 619 GPU for ydeevne boosts. Brugervenlige sensorer som Accelerometer, elektronisk kompas, gyroskop, Ambient Light Sensor, Nærhed Sensor, etc er til stede.

Så vidt batteriets kapacitet angår, smartphone får saft fra en 4,500mAh ikke-flytbare Li-Po batteri og det bliver opladet fra en hurtig 30T warp oplader ud af kassen. At dømme efter batteriets kapacitet, forventes en hel dag med power backup på normal brug.

OnePlus nord ce g opbevaring og tilslutningsmuligheder

OnePlus Nord CE 5G kommer med 128 GB indbygget UFS 2. opbevaring at øger dens ydeevne. Også lagerkapaciteten er rigelig og kan bruges til at gemme spil, apps, billeder, videoer, musik osv Men det gør ikke har nogen ekstra kort slots.

Ekspert score

One Plus kom ud med sin seneste Nord CE 5G 11. juni 2022, og som har skabt helt nogle støj i markedet. At have en afbalanceret stjerner spænder fra 3. og 4., funktionerne i denne telefon taler ganske nogle forretninger. Starter ved R'er 22,999, smartphone har temmelig meget at tilbyde med funktioner som kvalitet, batterilevetid, design og også inklusive en hel avancerede funktioner som Snapdragon 750 g og ilt OS 12, som har skabt nysgerrighed .

Ydeevne

I tilslutningsmuligheder, denne model omfatter Ring Records, Beskeder, Telefonbog, FM-radio, spil, Edge, GPRS, Face Unlock. Andet netværk support tilgængelig for 2g: GSM 900/1800/1900 MHz, 3g: HSDPA 850/900/1900/2100 MHz, 4g: Dual VoLTE, 5g: Ja, 5G.

andre funktioner

Den OnePlus Nord CE 5G har en AMOLED skærm på 6. 3 inches. Dette er en prisværdigt skærm til at forvente fra en smartphone til at levere kvalitet og interessante kapacitet til visning og udføre andre funktioner. t har også en opløsning på 2400 x 1080 pixels, som tilbyder klarhed i billeder og videoer samt kommer det en 410 ppi, som igen tilbud af høj kvalitet.

Den smartphone har en plastramme samt en plast ryg, som er blevet en af ​​de virkningsfulde ulemper i betragtning af at der ikke er nogen skærm beskyttelse enten. Men denne plast er ikke nogen almindelig plast og er godt bygget, samt undgår fingeraftryk på din telefon. Andre end dette ene plet, displayet virker ganske attraktive og potentielt værd at købe.

Ydeevne

The One Plus Nord CE 5G har Snapdragon 750g processor, der ganske bemærkelsesværdigt og anstændigt at forsikre stabil effektivitet. Bortset fra dette, smartphone har også Snapdragon 750 g SoC, der kører på ilt OS 12, som er en temmelig bemærkelsesværdigt træk, at bidrager til de fleste af sine strålende præstation.

Have 5G-netværket, den nævnte telefon bør ikke have besvær, når det kommer til netværk, hastighed og relaterede tjenester, men der er kun et bånd af 5G, der synes at være en anden lille fejl, der kunne lidt indflydelse på ydeevnen, men samlet set Nord CE kan love jævn præstation på grund af de ovennævnte tilføjelsesprogrammer.

Batteri

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Forretning Standard har altid stræbt hårdt for at give up-to-date information og kommentar om udviklingen, der er af interesse for dig, og har bredere politisk og økonomisk implikationer til landet og verden. Din opmuntring og konstant feedback på hvordan man kan forbedre vores tilbud har kun gjort vores beslutsomhed og vilje til disse idealer stærkere. Selv under disse vanskelige tider udspringer af Covid-19, vi fortsætter med at forblive forpligtet til at holde dig informeret og opdateret med troværdige nyheder, autoritativ synspunkter og skarp kommentar om aktuelle emner af relevans. Vi har dog en anmodning.

Som vi bekæmpe den økonomiske virkning af pandemien, vi har brug for jeres støtte endnu mere, så vi kan fortsætte med at tilbyde dig mere kvalitet indhold. Vores abonnement model har oplevet en opmuntrende svar fra mange af jer, der har abonneret på vores online-indhold. Mere abonnement på vores online-indhold kan kun hjælpe os med at nå målene for at tilbyde dig endnu bedre og mere relevant indhold. Vi tror på fri, retfærdig og troværdig journalistik. Din støtte gennem flere abonnementer kan hjælpe os til at praktisere den journalistik, som vi er forpligtet.

Et andet skridt

Shenzhen: OnePlus vil snart tilføje et nyt medlem til sit mellemklassen Nord-serien i Indien. OnePlus Nord CE 5G blev annonceret i juni i år, og du kan forvente efterfølgeren til at lancere i begyndelsen af ​​næste år.

Det samme 6. -Inch 90Hz AMOLED Panel forventes at udse, mens hukommelsesvarianterne vil gå op til 12 GB / 256 GB konfigurationer, så det er sikkert at antage, at basen 1 vil være 6 GB / 128 GB.

Kameraopsætningen vil stort set være det samme - et 64mp hovedkamera forbundet med en 8mp ultrawide enhed og en 2mp dybdeføler. Det samme 4,500 mAh batteri siges at være om bord, men denne gang vil det understøtte 65W hurtig opladning i forhold til 30W på den aktuelle version.

Det antages at blive prissat mellem INR 24.000 og INR 28.000. Det er lige omkring 315 USD til USD 370, men tegner sig for forskellige importafgifter og forsendelsesomkostninger over hele verden, det citerede prisklasse gælder muligvis ikke for alle markeder.

Mens det er uklart, hvor populære den oprindelige Nord CE var, ser det ud til, at OnePlus fordobler ned med NORD 2 CE i begyndelsen af ​​2022. Effektivt bare en strippet-back-version af enheden, der blev frigivet tidligere i år, så se nogle nedskæringer, der sandsynligvis kan rumme en lavere indgangspris.

Genderne af OnePlus Nord 2 CE kommer høflighed af 91 mobiles sammen med nogle foreslåede specifikationer. Disse omfatter en 6. -InCh amoled display, brug af MediateK Dimensity 900 processor og et 4.500mAh batteri med 65W warp charge, mindst 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Denne rapport tyder også på, at den vil sende med Oxygenos 12 baseret på Android 12 ud af boksen.

Design-wise, det er et velkendt retread af Nord 2, men med nogle mindre tweaks som en 3. mm hovedtelefonstikspapir og et mere begrænset kamera array. NORD 2 CE Renders viser stadig, at OnePlus vil tilbyde, hvad der ligner en Triple Camera Setup.

Det ser ud til, at OnePlus er indstillet til at slippe den populære Alert-skyderen, da den højre side af chassiset kun indeholder volumen Rocker og POWER-knappen. Mens detaljerne ikke er konkrete, ser det ud til, at OnePlus vil følge den velkendte vej i NORD 2 CES forgængeren og tilbyde meget af samme oplevelse uden at gøre for mange ofre .

Vigtig

Sådan læses eller capture QR-koder med en OnePlus NORD N200 5G

Sådan læses eller capture QR-koder med en OnePlus NORD N200 5G

Sådan læses eller capture QR-koder på en OnePlus NORD N200 5G. Ansøgninger for at se eller åbne QR-koder med OnePlus NORD N200 5G kameraet gratis. Scan QR-kode.

Top 50 OnePlus Mobiltelefon Forhandlere i Nagpur Bedste OnePlus Mobile Stores Justdial

Top 50 OnePlus Mobiltelefon Forhandlere i Nagpur Bedste OnePlus Mobile Stores Justdial

Denne artikel handler om den OnePlus showroom i delhi, OnePlus, OnePlus butik i Delhi og også give dig alle oplysninger om OnePlus butik delhi

OnePlus Computere og Mobiltilbehør, Punjab 923217777835

OnePlus Computere og Mobiltilbehør, Punjab 923217777835

Køb mobiltelefon på laveste månedlige rater uden et kredit- eller betalingskort. Gennemse vores produkter til de nyeste mobiltelefon mærker på rater.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shop for OnePlus online på Carrefour UAE. Gode ​​tilbud og et stort udvalg af produkter i Dubai, Abu Dhabi UAE. Særlige Priser Op til 70 ud gratis forsendelse Ledige garanteret kvalitet Hurtig Levering Returnering

Sådan Lås bootloader på OnePlus 66t

Sådan Lås bootloader på OnePlus 66t

OnePlus 33T Sådan Unlock Bootloader Flash TWRP Root

Sådan låser du op på OnePlus 9 GRATIS af IMEI Unlocky

Sådan låser du op på OnePlus 9 GRATIS af IMEI Unlocky

Sim Unlock Oneplus O2 Service i Storbritannien. Hurtig, sikker og 100 juridiske oplåsningstjenester. Vi har de billigste priser i O2 Device Unlock. Besøg os

OnePlus 9 et alternativ i Android Flagship TechKnowledge

OnePlus 9 et alternativ i Android Flagship TechKnowledge

Googles Pixel 6 ramte ikke 30W af opladningshastigheden, men har Companys 30W opladeren noget særligt for det, vi sætter det på testen.

Hvordan skal tjekkes CNIC Antal Med Mobilnummer thePKinfo

Hvordan skal tjekkes CNIC Antal Med Mobilnummer thePKinfo

For at kontrollere dit CNIC nummer med mobilnummer, sende en tom besked til 667. Indtast tekst besked i ID-kortnummer og sende den til 6001.

16 Online Chat Jobs du kan gøre fra Hjem Ingen telefon Påkrævet

16 Online Chat Jobs du kan gøre fra Hjem Ingen telefon Påkrævet

CTgoodjobs er en førende job, beskæftigelse og rekruttering portal i Hongkong, og byder parttimefulltime ledige stillinger, interview færdigheder og tips, karriere nyheder, dækning letterCV prøve og mange flere. CTgoodjobs. k

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.