Pacific Blue Glass Finish Case til iPhone 12 Pro

Ny 2021 mobiltelefon taske til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Farvel til voluminøse iPhone-tilfælde og hilsen til Casemurk Super Thin Cases, vores sager er netop bevaret til elegance i iPhone, hvis du får dig til at nyde det oprindelige udseende af din iPhone, mens du beskytter det.

Fit og finish

Hver sag er perleblæst med ekstremt fine glasperler. Det giver en unik sandsten tekstur, der føles godt at røre ved. Sagen har præcise udskæringer til knapperne, opladning af porte og højttalere.

Super tynd sag

Den super tynde sag med letvægts og utroligt slank designet til at være et perfekt match til din iPhone, giver Casemurks originale super tynde case design dig chancen for at beundre den sublime skønhed i din iPhone's originale design, mens den beskytter det mod ridser og Mindre dråber, det har også en hævet læbe beskytter udragende kameralinsen.

Produkt og service

Træt af din kedelige telefon cover case? Derefter kan det være tid for dig at give din telefon en ny leasing af livet! På Fitoorz, vil du finde de mest unikke og stilfulde mobiltelefon covers, herunder andet tilbehør til jazz op din telefon og give dem et meget ønskeligt udseende. Vores omslag og tilbehør vil ikke kun holde din gadget ophold beskyttet, men vil også holde dig foran i de moderne fashion-forward gange med vores premium cover tilfælde.

Vi har en lang række muligheder for dig, og vi er sikre på, at du ikke ville gå glip af dem, højre! Så hvad venter du på? Gennemse vores hjemmeside og lær at vide om vores nyeste produkter og gøre dem dine, før de går ud af lager.

Hark! For vores liste er ikke overstået endnu som det, vi har fået i vores kitty, er at være afgørende for dig i forbindelse med Monarch Gadgets, som er en britisk baseret organisation, der er forpligtet til at tilbyde innovative og premiumprodukter. Følgende er en række produkter, vi tilbyder for at sikre dig en problemfri rejseoplevelse:

Det er overflødigt at sige, vi har fået til dig det nyeste udvalg af premiumprodukter designet til perfektion til fantastiske priser. Tilføj dem i din indkøbsvogn og nyd oplevelsen af ​​at shoppe hos os. Den tillid, du viser i os i dag, vil aldrig gå ubrugte! Â

Otterbox Defender Series Pro Case til Apple iPhone Pro Max, og iPhone Pro Max - Blå

A14 Bionic raketter forbi hver anden smartphone chip. Pro kamerasystemet tager lavt lysfotografering til næste niveau â € "med et endnu større spring på iPhone 12 Pro Max. Og keramikskærm leverer fire gange bedre drop ydeevne. Lad os se, hvad denne ting kan gøre.

Mindre bezel, mere skærm

A14 Bionic er den første 5-nanometerchip i branchen, med avancerede komponenter bogstaveligt talt atomer bredt. Fyrre procent mere transistorer rev op hastigheder, samtidig med at effektiviteten øger effektiv batterilevetid. Og en ny ISP Powers Dolby Vision Recording â € "Noget ikke pro film kamera, endsige nogen anden telefon, kan gøre.

Lidar Technology

NASA bruger LIDAR-teknologi til sin næste Mars Landing. iPhone 12 Pro bruger en LIDAR-scanner til at måle, hvor længe det tager lys at reflektere tilbage fra objekter. Så det kan skabe et dybt kort af det rum, du er i. Fordi dets ultra-hurtige og præcise, ar apps nu kan omdanne et rum til en realistisk regnskov eller vise dig, hvordan en ny sneaker passer.

Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, så send os et spørgsmål til dette produkt, vi vil svare så hurtigt som muligt

X-Doria Engage er en ekstremt slank sag med en unik tekstur, der beskytter ryggen og siderne af telefonen mod ridser og stød. Konstruktionen af ​​sagen er fremstillet af to materialer, elastisk TPU på kanterne og hård polycarbonat på bagsiden, e

Ting Ingen fortalte du '. er min lejlighedsvise kolonne rørende på tangentielle, men interessante, detaljer, der er gået tabt eller under-rapporteret i nyhederne. Nogle gange er de jord-breakers, nogle gange stykker af trivia, der vil oplive en kedelig conversationâ € |

Velkommen til iPhone 12. Fra den overdådige, påfaldende forskellige design til sine voldsomt hurtige 5G hastigheder, meget er blevet bugserede om den nye iPhone. Men Apple er en virksomhed med en retsmedicinsk sans for detaljer og theres altid en masse mere thats skjult under overskrifter . Id gerne præsentere dig for ni af disse elementer, som jeg håber du vil finde interessant.

Thats højre, theres ingen glas på forsiden af ​​din iPhone 12, teknisk. Nå, er der, men theres nu så meget af et andet materiale, du kan ikke helt kalde det glas mere. Per definition, idet nano keramiske krystaller smeltet ind i materialet ændre egenskaberne så meget, at det er ikke engang den samme tekniske definition af glas selv.

Hvor cool er det? Hvis du er bruger en Apple tilfældet for din iPhone 12, MagSafe forbindelsen er i stand til at sikre iPhone ved præcist, hvad farve tilfælde er det, så du lægger den på displayet blinker en cirkulær animation med det sidste element, som viser farven på sagen youre fastgørelse. Det gør kun dette, hvis telefonen viser låseskærmen. Som det sker, det gør en lille lyd. Telefonen gør også en lyd og blinker en anden animation, når du vedhæfter en MagSafe oplader, men her det ender i en grafisk viser den aktuelle opladningsniveau af telefonen.

Den klare tilfælde, som er fantastisk, har, hvad der virkelig ligner en Sherlock Holmes forstørrelsesglas glas på det. Det centre rundt om i Apple-logoet perfekt. Men sandheden er dens bit nederst som lader iPhone vide, hvilke tilfælde der ubesværet vedlagt. Åh, og hvis du spekulerer på, hvad farve animationen viser? En klar hvid cirkel blinker på skærmen.

Hvor ofte bruger du ændrer sagen på din iPhone? Nej, mig heller, men dens sande, at du har normalt til at lirke sagerne til og fra. Ive brudt et søm i processen før. Men ikke med de nye MagSafe sager. Du har stadig nødt til at bruge pres, i begge retninger, men disse sager er måde lettere at montere og fjerne end nogen Ive nogensinde brugt før.

Hver foto iPhone 12 tager fanger en ekstra højdepunkt kortet. Dette giver en ekstra tre stop af dynamikområde, siger Apple. Smart HDR fange allerede snaps flere rammer â € ”primære og sekundære rammer, som er kombineret bag kulisserne og med stor hastighed. Nu, det bruger en sekundær ramme i processen og bygger et ekstra højdepunkt kort til at skabe ekstra dynamik. Når billederne er smeltet sammen, lysere dele af scenen kommer fra højdepunktet kortet. Apple gør dette for at bevare en naturlig følelse til billedet.

Som telefoner har indført kunstig intelligens, eller maskine læring som Apple vilkår sin tech, mange producenter har tilføjet ekstra forklaringer skærmen, der fortæller dig, at du er at tage et billede af en hund, et træ eller mad , for eksempel. Apple har nu scene indstillinger, men theres ingen ekstra tekst. Thats del af Apples vilje til at holde tingene enkle, intuitive og ikke rodet op med mere end du har brug for at vide. Efter alt, du kender dens en hund youre fotografere , dont du?

Ligesom andre systemer scene anerkendelse, kan Æbler HDR 3 slås fra, hvis det ikke giver dig den skud, du ønsker. Kig efter en indstilling kaldet Scene Detection og skifte det ud. Selvom, i min erfaring, at resultaterne har normalt været bedre med det tændt.

Jeg mener, dens forbløffende. Når du er at overføre data fra din iOS 11-enhed eller nyere til denne ene, vil du pludselig får en meddelelse, der spørger, om du gerne vil synkronisere Apple Watch thats øjeblikket er knyttet til din iPhone til din nye juvel af en iPhone 12. Sig ja ogen € | nej, thats det, itll gøre alle de tunge løft og derefter tilslutte dig til din nye dims. Sorteret.

Apple hævder bagsiden af ​​iPhone 12 er hårdere nu, også selvom det ikke Keramisk Shield. Thats ned til opførelsen af ​​iPhone, den måde, at den flade udformning er bygget og hvordan det kommer sammen. Dens samme glas som før, men den nye form faktor er stærkere, ikke mindst på grund af den måde, telefoner falder. Resultatet, dens hævdede, er, at ryggen vil have dobbelt drop ydeevne den tidligere model.

Anmeldelser med billeder

Hej, alt så efter at have brugt denne sag i 1 måned, jeg sætter denne anmeldelse, som i betragtning af denne sag for beskyttelse uden tvivl er det meget godt at nævne i beskrivelsen, men at bruge det i en måned, og dette dækning har Allerede vendt til gullig i farve fra gennemsigtig, hvilket ser alt for dårligt for dig iphone, forbliver intet krystalklar. Ould foreslår ikke at gå til det bare på grund af dens gullige problem resten af ​​sagen giver god beskyttelse!

Jeg forsøgte et par andre tilfælde til min iPhone 12, men denne er den bedste ud af bunken. Du kan nemt vise din nye blå farve på samme tid også beskytte din iPhone. Luk dine øjne og køb denne sag.

For prisen på â, 11299 og et påstået kvalitetsprodukt, er det forfærdeligt. Købt dette til iPhone 12 PRO den 30. oktober. Leveret den 30. oktober selv. Så du kan se billederne, det er ikke engang 1 måned, og sagen er begyndt at blive gul allerede .. inden for 1 måned. På et tilfælde reklamerer spidsen som en, der ikke bliver gul. Jeg kan dele billeder af, hvordan jeg opretholder min iPhone også, så det er ikke som det ikke en velholdt telefon eller et taske. y feedback efter at have betalt â, 11299 og bruger til

Jeg vil virkelig elske denne sag, og det er ganske godt, når det kommer til at beskytte telefonen, men det har alvorlige fejl. Han gennemsigtig pakke er fingeraftryk og ridser by! Denne ting vil altid have pletter på bagsiden, og det er noget, der starter generer dig hurtigere end du tror.

Din browser er forældet!

En del af gøre livet nemmere er at holde tingene simpelt, hvorfor alle vores beskyttende tilfælde til iPhone 12/12 Pro er slanke, lys og simpelthen designet. Du kan endda glemme, at du har en sag på, i det mindste indtil det gemmer din iPhone fra et ubehageligt dråbe.

Mindre komplicerede betyder ikke mindre beskyttende. Hver eneste af vores iPhone 12/12 Pro-tilfælde er udstyret med en hævet skærmbilledet og den helt nye drop-guard kamera ramme. Disse funktioner beskytter dine telefoner mest skrøbelige dele fra friktionscratches â € "Den stille dræber af telefonglas. Glem ikke at dobbelt op på beskyttelse med et sæt af vores shatter-resistente iPhone 12/12 pro screen og kamerabeskyttere.

Se de små livsflådeformede bobler i hjørnerne af din ESR iPhone-sag? De er luftvagt hjørner, små lommer af luft af det, der absorberer chok og dramatisk forbedrer beskyttelsen. Tænk en air taske til din telefon. Når det er sagt, med deres skridsikre gribepy rammer, at have en esr-sag på din iPhone betyder, at du ikke vil falde det meget i første omgang.

Vi vil have, at du har den bedste oplevelse muligt, hvorfor alle vores produkter kommer med en 100% tilfredshedsgaranti. Har du et problem med dit produkt, eller simpelthen ikke tilfreds med det? Bare kontakt vores venlige kundesupportsteam og vær glad for at hjælpe dig ud.

Leveringsguyen, forlod lige pakken foran døren åben uden selv at ringe dørklokken eller ringe til det registrerede telefonnummer. Gudskelov, jeg kontrollerede pakken efter en time senere, mens han forlod til arbejde, og det var stadig der.

Vigtig

Apple iPhone 12 Pro 6. 5G Dual SIM A2408 Unlocked, 512GB, Graphite

Apple iPhone 12 Pro 6. 5G Dual SIM A2408 Unlocked, 512GB, Graphite

Black Friday ulåst iPhone tilbud 2021 Tidlig Apple iPhone 13, 12, 11, SE, XS XR Salg Sammenlignet med Forbruger Artikler

Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold MGLQ3LLA Mobiltelefoner CDW. om.

Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold MGLQ3LLA Mobiltelefoner CDW. om.

Køb en Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold eller andre Mobiltelefoner på CDW. om.

iPhone 13 slår iPhone 12 Pro i DxOMark kamera test

iPhone 13 slår iPhone 12 Pro i DxOMark kamera test

Hvilken model af iPhone 12 lineup vil være bedst til at indfange billeder og video Vi sammenligner iPhone 12 vs 12 Pro vs Pro Max vs Mini.

iPhone 12 Pre order iPhone 12, iPhone 12 Pro er nu op for Preorers i Indien tilbud, priser og flere tider i Indien

iPhone 12 Pre order iPhone 12, iPhone 12 Pro er nu op for Preorers i Indien tilbud, priser og flere tider i Indien

Grib iPhone 12 Pro Silver, 6GB128GB leveres med 12MP Selfie kamera, der får dig til at se smuk hver gang. Køb online til den bedste pris i Indien med tilbud, EMI og få 2 timer hurtig levering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

IPhones-farveskemaet har aldrig været særlig rig. I lang tid var Apple begrænset til kun to typer af maling hvid og sort. Det er kun in.

iPhone 12 Pro tilgængelig på en massiv rabat i Indien. Tjek priserne her

iPhone 12 Pro tilgængelig på en massiv rabat i Indien. Tjek priserne her

Apple iPhone 12 vs iPhone 12 Pro IPhone 12-serien er her, og med det en hidtil uset mængde af valg. Og det er derfor, vi har en Apple iPhone 12 Pro denne gang, der er den samme størrelse som iPhone 12, men med flere kameraer, mere lagerplads, mere RAM og en ramme af rustfrit stål, der gør det vejer et par gram mere.

Køb Apple iPhone 12 256GB lilla mjnq3zda

Køb Apple iPhone 12 256GB lilla mjnq3zda

Bestil Apple iPhone 12 256GB Purple Sim Free Order før 2330 til næste dag Levering Gratis Retur op til 31 dage

Lilla er i ny iphone 12 farvevariant nu på Globes Gplan

Lilla er i ny iphone 12 farvevariant nu på Globes Gplan

Den nye iPhone 12 og 12 mini i Lilla Colorway er nu tilgængelig til køb i Apple Philippines Web Store.

Apple introducerer iPhone 12 og iPhone 12 mini i en Bedøvelse Ny Lilla

Apple introducerer iPhone 12 og iPhone 12 mini i en Bedøvelse Ny Lilla

Apple siger den nye lilla finish er lige i tide til foråret, og tilføjer en anden lyse og sjov mulighed til lineup. Den nye variant vil være tilgængelig til forudbestilling begynder 23 april

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.