Panzerglass Beskyttelses Film til Apple Watch Series 456SE 40mm

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

Neoflexâ "¢ sikrer kant-til-kant beskyttelse. En simpel våd installationsproces sikrer en boblefri applikation med nulløftning. Med selvhelende teknologi afsætter Neoflex ridser og fingeraftryk for at holde skærmen krystalklar. Giv Apple Watch 4 forsvaret det fortjener med Neoflexâ "¢

Giv en pålidelig beskyttelse til dit Apple Watch-skærm med denne super-tynde skærmbeskytter lavet af hærdet glas. Denne anti-shatter- og ridsefast skærmbeskytter dækker hele fronten af ​​SmartWatch, og holder den sikker fra ridser, dråber og bump. Det sikrer en delikat berøring, super høj gennemsigtighed og fuldt ud konserves Touchscreen-følsomheden af ​​dit Apple Watch.

Funktioner: - Ultra-tynd hærdet glasbeskyttelses Film til Apple Watch Series SE / 6/5 / 4 - Edge til kantdækning for maksimal dagligdagsbeskyttelse af din SmartWatch - Anti-shatter-filmen forhindrer revner i små skarpe stykker - En oleofobisk belægning repellerer fingeraftryk, pletter og andre mærker - giver høj klarhed uden at påvirke farver eller skærm Lysstyrke - det påvirker ikke din Apple Watches berøringsfølsomhed.

For Apple Watch Series SE MM Skærmbeskytter, af Insten-Pack Clear TPU Beskyttelses Film LCD Film Guard Shield til Apple Watch Series SE MM

PanzerGlassâ "¢ Beskyttelsesbeskytter For æble Watch Series 4/5/6 / SEâ - 40mm giver dig krystalklar fuld skærmdækning uden at gå på kompromis med urens berøringsfølsomhed. Glaset er chok og vandtæt, og er overtrukket med et oleofobt lag, som begge er antibakterielle og anti-fingeraftryk.

Alle skærme bliver beskadiget - på trods af karakteren af ​​glas, skærme stadig ridse eller blive beskadiget. Selv såkaldt Unsercable Glas stadig bliver ridset. Vores tests har bevist, at ingen type skærm er uskadelig fra skader.

Skader kommer fra hvor som helst / når som helst - nye tech enheder som smartwatches eller telefoner er dyre. Selv placere det i en lomme eller taske kan ødelægge det. Ikke risikere at beskadige din teknologi ved ikke at beskytte den.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For optimal beskyttelse mod ridser og daglig slitage, Cygnett RealCurve Glass Beskyttelses Film til 40 mm Apple Watch Series 4, Serie 5, Serie 6 og SE har en kant-til-kant 9H dobbelthærdet glasbygning.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Produkt oversigt

Et kort overblik: Vandtæt beskyttelse for Apple Watchâ € ¯Series 5/4 buet form giver en tæt pasform til kant-til-kantdækning SLIM PROTECTOR ser ud og føles som din naturlige skærm Unik Easy-Juster Tray tilføjer præcision til enhver applikation

Hvad er der i boksen?

Hey Guys Jeg bor i en lille lejlighed, jeg gør typisk en masse indendørs cykling i et lille rum og ønskede en højttaler til at hjælpe med mine træningsprogrammer, givet ...

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Anmeldelser med billeder

Jeg debatterede, om at tilbagekøbe dette samme mærke. Men jeg formoder, at alle 'wet-ansøgning' film vil have det samme problem, som er, holdbarhed over tid. Filmen i sig selv er fantastisk når man er på, så længe det varer. Igen - du kan ikke engang fortælle du har noget på dit ur, men det beskytter urskiven helt. Så jeg besluttede at holde fast i, hvad jeg ved, og købte en anden kasse, denne ene indeholder seks film. Et godt tilbud!

gentager min erfaring: den første skjold varede fire måneder; den anden varede omkring to måneder. Den eneste forskel i anvendelsen af ​​disse skjolde var, at jeg brugte en hårtørrer med anvendelsen af ​​andet én. Jeg er ikke sikker på om det gjorde en forskel eller ej. Til denne tredje skjold anvendt et par dage siden, jeg fulgte den normale procedure for at lade opløsningen tørre på egen hånd, ingen hårtørrer, trykke ned ad siderne efter 10-15 minutter, og derefter forlader den tørre natten over. Igen, jeg har perfekt klar dækning.

Det er virkelig meget simpelt, så længe du forstår processen og prep alt før du starter. Jeg havde en hårtørrer praktisk, men jeg havde aldrig bruge det. Jeg troede, at de forlader uret ud for at tørre natten var ikke nødvendig, da skjoldet syntes virkelig fast efter blot et par minutter, men jeg forlod det ud natten alligevel. Bare for at være sikker.

Jeg har ikke tænkt mig at gider at få en kofanger tilfælde til at beskytte siderne af uret, selv om jeg ikke se, hvorfor alle omstændigheder ikke ville passe ind på uret i tillæg til dette skjold. Bumper tilfælde forringer skønhed af uret og add vægt og løs vægt til det. Dette skjold vil sandsynligvis ikke beskytte uret, hvis den tabes på højde med forsiden nedad på en hård overflade, men det er derfor jeg har købt Apple Care + garanti extender. Everyday slags ridser, dog skal forhindres. Det vil tiden vise. Hvis der er noget problem, vil jeg opdatere denne anmeldelse.

Super nem at installere. Se videoen, og følg trinnene. Helt sikkert vente på hjørner som foreslået i videoen og derefter bruge en hårtørrer . Jeg så nogle anmeldelser siger det virker ikke med en kofanger sag, det er ikke sandt, det 100% gør. Skærmen og kofanger arbejde sammen fejlfrit, og du kan ikke selv fortælle skærmbeskytter er der. Jeg kunne ikke være mere lykkeligere. Jeg forsøgte en fuld dækning tilfældet, og min skærm var ikke reagerer, så det virker for mig som en løsning til at beskytte mit ur og ikke behøver at være forsigtig.

High-spænding h hærdet glas konstruktion for øget beskyttelse mod stød

Den Olixar hærdet glas Screen Protector er lavet af kemisk forstærket glas med en 9H hårdhed, der fastholder perfekte billede klarhed og samtidig beskytte din telefons skærm mod ridser og ekstern chok. Takket være anti-splintres film, kan overdrevne påvirkninger få glasset til at revne, men den vil ikke gå i stykker og således er sikrere at anvende end andre glasprodukter.

Ultraklar beskytter med en% let penetration forholdet

Trods det ultimative skærmbeskyttelse til din Apple Watch SE / A 6/5/4 - 40 mm, den Olixar hærdet glas serien er kun 0. 6mm tyk. Det betyder at det kun tilføjer en næsten umærkelig mængde ekstra tykkelse til din telefon, så du kan være sikker på det er sikkert fra skade, mens du kigger så god som ny.

Nem installation uden risiko for bobler

Designet specielt til Apple Watch SE / A 6/5/4 - Â Olixar hærdet glas Screen Protector 40mm, tilbyder en perfekt pasform til din enhed. Den er udstyret med udskæringer til kameraet, sensorer, højttaler og knap, med gennemsigtige sektioner for de kapacitive knapper, så du stadig kan se, når de er tændt

Vigtig

Tirsdage bedste tilbud Apple Watch serie 6 Nike 120 off, iPad Pro Keyboard Folio 99, mere

Tirsdage bedste tilbud Apple Watch serie 6 Nike 120 off, iPad Pro Keyboard Folio 99, mere

Sammenlign priser på Apple Watch SE 44mm Aluminium med Sport Band. Find tilbud fra 32 butikker og læse anmeldelser på PriceSpy Storbritannien. Sammenligne tilbud fra Apple.

Amazon Prime Day kan være den bedste tid til at købe et Apple Watch

Amazon Prime Day kan være den bedste tid til at købe et Apple Watch

Æbler enklere bærbare er stadig en topnotch smartwatch Disse er de bedste tilbud på Apple Watch SE

Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Apple Watch SE kombinerer kraften i Apple Watch Series 6 med funktioner fra Serie 5 og Serie 4 med en lavere startpris.

Apple gear op for at afsløre se se 2. generation i 2022, New SmartWatch vil flaunt et robust design

Apple gear op for at afsløre se se 2. generation i 2022, New SmartWatch vil flaunt et robust design

Opdag cool ting at gøre med Apple Watch inklusive skjulte funktioner, hacks, tips og tricks til at bruge din smartwatch bedre

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Apple Watch for Kids Her er de 12 bedste alternativer

Den nye Apple Watch serie 6 og SE har begge en funktion kaldet Family opsætning, som er en gamechanger i smartwatches for børn. Her er hvad gør det store.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Aluminium med Sports Band Pink Sand Apple Watch SE GPS, 40mm Guld Smart Watch Spor din daglige aktivitet på Apple Watch og se dine tendenser i fitness app på iPhone Swimproof design Høj og lav puls

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Sundhedens fremtid er på dit håndled. leture dit blod oxygen niveau. Hold øje med dit hjerte. Se din pasform.

Apple Watch Se GPS 40mm Gold Aluminum Case med Sport Band Starlight Big W

Apple Watch Se GPS 40mm Gold Aluminum Case med Sport Band Starlight Big W

Få Apple Watch SE og vælg fra en række bands i brandnew farver. Månedlige finansieringsmuligheder til rådighed. Køb nu med hurtig, gratis levering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.