Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

â € ŒFamily Setupâ € Œ er primært rettet mod familier med børn, men det kan også bruges til at indstille en Apple-Watch for en ældre voksen eller nogen andre, der gør ikke har en â € ŒiPhoneâ € Œ men ønsker at tage fordel af sundhed og fitness funktioner i Apple Watch.

Denne artikel forklarer, hvordan du opretter en Apple Watch, der skal bruges af en anden person via en € ŒFamily Setupâ € Œ. Først dog er der nogle krav til en € ŒFamily Setupâ € Œ, at du skal være opmærksom på.

Hvad youll behov for familie opsætning

â € ŒFamily Setupâ € Œ er designet til at arbejde med en GPS og Cellular aktiveret Apple Watch Series 4 eller senere thats kører en € ŒwatchOS 7a € Œ. Det er ikke kompatibel med tidligere Apple Watch modeller og heller ikke med dem, der ikke har en mobilforbindelse.

Cellular Apple Watch modeller kræver deres eget cellulære plan, hvis pris kan variere mellem netoperatører, men du kan få en plan for $ 10 måned med de fleste luftfartsselskaber i USA. Bemærk, at mens en cellulær Apple Watch er forpligtet til at oprette et ur under en € ŒFamily Setupâ € Œ, kan den aktiveres uden brug af en cellulær plan.

Den vigtigste person, Opsætning af en € ŒFamily Setupâ € Œ skal have en â € OAS € ŒiPhoneâ € OAS € Œ 6s eller nyere med iOS 14 installeret, og alle deltagere får brug for en Apple-id og bliver nødt til at være en del af familie Deling opsætning.

Disse sidste to krav kan udarbejdes under opsætningen, men aktivere dem på forhånd vil gøre opsætningen meget hurtigere. Nedenfor er links til nogle how-tos, der vil hjælpe dig med disse forudsætninger, efterfulgt af en trin-for-trin walkthrough at indstille en Apple Hold øje med en € ŒFamily Setupâ € Œ.

Hvordan at oprette et æble ur til familie opsætning

Apple tilbyder forældre en hel del kontrol over hvad der slået til â € ŒFamily Setupâ € Œ og hvordan Apple Watch funktioner. For en oversigt over hvad der er tilgængelige, skal du sørge for at tjekke vores dedikerede Familie installationsvejledning.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

"har du komfort for at vide de er bare et opkald væk" Den nye familie Setup funktion fra Apple betyder, at børn kan bære en Apple Watch giver hvad Apple kalder "større uafhængighed", mens Børn behøver ikke længere en iPhone for at kunne bruge en Apple Watch, som funktioner, herunder placering sporing brug den cellulære tilslutning af LTE-modeller.

Apple siger, at børn, der bruger en LTE Apple Watch og familie opsætning vil have deres eget telefonnummer, og deres egen Apple-id. Dette vil lade dem bruge kalenderen, herunder deling begivenheder med familien, plus snak løbet walkie-talkie.

"Så uanset om det er mormors hus skole eller basketball praksis, vil du få den tryghed dit barn er præcis, hvor du forventer, at være," sagde Deidre Caldbeck, direktør, Apple Watch. "For at hjælpe dem med at forblive aktive børn kan nu spore bevægelser, og bruge alle de andre fantastiske funktioner i aktivitet og træning på en måde, der fungerer bedst for dem."

For forældre, Familie Setup betyder, at de kan have placering underretninger, så de ved, hvornår deres børn ankommer, hvor de er formodes at være at gå. Forældre vil også være i stand til sikkert at sende penge til deres børns Apple Ure, så de derefter kan blive brugt via Apple Pay.

Familier kan også dele Apple Music med familie opsætning og familie Deling. For børnene, de Watch tilbud mest af funktionerne i en almindelig Apple Watch herunder sundhed sporing og fitness træning.

Der er også en speciel Forstyr ikke indstilling, der hedder School Time mode, som begrænser brugen af ​​Watch for at hjælpe børn koncentrat på deres arbejde. Som en del af det, kan forældrene sætte grænser for, hvem deres barn kan bruge Watch til at kommunikere med på noget tidspunkt.

"Du får sikkerhedskommunikationsfunktionerne, at teknologien kan levere i en enhed, der kan styres ansvarligt," fortsatte Caldbeck. "For eksempel kan du angive, hvilke kontakter dine børn kan kommunikere med, når du bruger meddelelser og meget mere."

Ud over disse grænser vil børnene have fuld adgang til at kunne tilpasse udseendet af deres ur. "Børn kan skabe en emoji med bare deres ur og velgørenhed klistermærker og meddelelser eller i det nye Emoji Watch Face," sagde Caldbeck.

Watchos 8 modtog sin første forhåndsvisning under WWDC21 Keynote og lanceret tre måneder efter dette den 20. september. Apple Watch Software fokuserer på sundheds- og trivselfunktioner, der bringer en ny mindfulness app, altid-på display API for udviklere , og find min integration. Heres alt om æbler Seneste Watchos Update.

Indholdsfortegnelse

Et af de funktioner, der blev rost i denne opdatering, var evnen til at udviklere tilbyder mere end en komplikation pr. App på Watch Face. For eksempel kan Glow Baby vise flere komplikationer, der hjælper forældre med at spore flaskefodring, amning, pumpestatistik og nap-tider, mens daggry patrulje kan vise tidevand, vindhastighed og vandtemperatur fra et favorit surf spot.

I løbet af årene har  Apple foretaget ændringer til sin interne udviklingsproces for Watchos-opdateringer, der gør det lettere for virksomheden at tilføje og fjerne nye funktioner. Dette gør hver årlig frigivelse mere stabilt, fordi virksomheden kan fjerne funktioner, der arent klar til primetime . Nu er det tid til at møde alle de nye funktioner på Watchos 8.

New Watch Faces, Fotos Focus og New Workouts

Watchos 8 introducerer to nye urflader: Portrætter, hvor brugere kan vælge et portrætfoto, tog OK deres iPhones og tilføjer det som et hovedvagt ansigt og verdenstimer, der indeholder tidszoner fra steder over hele kloden.

Med Watchos 8 introducerer Apple også en ny Pilates Workout samt Tai Chi praksis. En ny gæstehandler og kunstnerens spotlight kommer i denne opdatering. Trainer Jeanette Jenkins kommer til Apple Fitness + og Kunstner Spotlight Funktioner Workout Playlister med musik fra en enkelt kunstner, herunder Lady Gaga, Keith Urban, Alicia Keys og Jennifer Lopez.

Hjem og tegnebog funktioner med watchos

Apple Watch bedre forbinder med dit hjem. Med WATCHOS 8, hvis nogen ringer din tilsluttede dørklokke, kan du muligvis se muligheder som at låse op døren eller tænde postlysene. Theres også et nyt kamerarum og Watchos 8 ved, hvilke scener du sandsynligvis vil bruge baseret på tidspunktet på dagen.

Wallet appen bliver også større og bedre. Bortset fra din bilnøgler gemmer appen også din hjemmenøgle og id-kort. Denne funktion vil også arbejde med hotel nøgler og arbejde legitimationsoplysninger.

Fokus, Mindfulness og Sleep

En af de vigtigste funktioner i disse opdateringscykler er fokus. Med denne funktion kan du filtrere ud distraktioner. For eksempel kan du i Watch-appen indstille, at hver gang du starter en træning, er fitnessfokus på, så du vil ikke modtage nogen besked, du ikke vil.

Yderligere funktioner i Watchos

Forbedrede familieopsætningsfunktioner: Transitkort til visse regioner understøttes nu, så familiemedlemmer kan nemt bruge offentlig transport. Google Kalender- og postkonti understøttes også. Og vandreture træningsmåling er nu valideret for børn.

Always-on display: Alwaysâ € 'på displayet giver dig mulighed for at se dit ur ansigt uden at hæve dit håndled eller vågne dit ur. Og nu fungerer det med masser af yderligere apps, herunder alarmer, kort, stopur og din yndlings tredjedele-parti-apps.

Nye kontakter og vejr apps: På kontakter er det muligt at hurtigt gennemse, tilføje eller redigere kontakter. Vejr-appen har nu et nyt ikon og understøtter alvorlige vejrmeddelelser. Få næste time nedbør advarsler og se regnintensitet også.

Indstil flere timere på en gang: en til risen. En anden til veggies. Og selvfølgelig glem ikke hvad der er på grillen. Start flere timere samtidigt og brug Siri til at give hver enkelt en etiket.

Siri Integration med træning: Der er en ny Voice Feedback-indstilling i WATCHOS 8. Når du træner, kan brugerne simpelthen høre lejlighedsvis checkpoints gennem deres hovedtelefoner. Læs mere om det her.

Watchos enhedskompatibilitet

Forskelligt fra iPados, iOS og MacOS-opdateringer, gør Apple ikke klart, hvilke funktioner der vil være tilgængelige for hvert ur. For eksempel modtog Apple Watch Series 3 ikke støtte til flere komplikationer sidste år.

Udgivelsesdato: Hvornår vil Watchos komme ud?

Familieopsætning er en ny funktion introduceret med Watchos 7. Det hedder Family Setup, og den vigtigste hensigt med funktionen er at gøre det muligt for forældrene at oprette Apple ure for deres børn og / eller deres ældre forældre, men det er i det væsentlige, at funktionen tillader nogen en iPhone til at oprette Apple ure for nogen selv når De har ikke en iPhone.

Lad os sige, at din ægtefælle er en Android-bruger, men ville elske at bruge et Apple Watch. Nu kan vi bruge familieopsætning til at løse dette problem. Dette ville også betyde, at vi kan købe vores barn eller ældre forælder et æbleur, selvom de ikke allerede ejer en iPhone eller deres iPhone, er for gammel til at parre med et Apple Watch.

En anden fordel ved familieopsætning for forældre og Guardians er kontrol. For eksempel kan du sætte tidsbegrænsninger på visse apps og funktioner på et barns æbleur, når de skal være i skole.

Hvad kan du gøre med familieopsætning

Med familieopsætning og en ordentlig dataplan for Apple Watch, der understøtter Family Setup, kan hvert Apple Watch registreret med planen få sit eget telefonnummer, hvis det ønskes. Hver Apple Watch-ejer kan også bruge sit eget Apple ID og bruge grundlæggende funktioner som kalender, meddelelser, påmindelser og meget mere.

En meget nyttig funktion for forældre, da en af ​​de største bekymringer for forældre, der giver deres barn et æbleur, er, at det vil forstyrre børns aktiviteter i skolen. Denne funktion af skoletidsmodus vil blokere Apple-uret fra at bruge bestemte apps som videospil eller apps som regnemaskine, der kan betragtes som at snyde i visse lektioner.

Du kan bruge denne funktion til at oprette flere skemaer, og du kan inkludere pauser, og ikke forstyrre vil blive aktiveret under denne tilstand, så kun nødopkald og meddelelser kan modtages.

Du kan oprette automatisk placeringssporing på Apple Watch, så du kan blive underrettet, for eksempel når dit barn besøger et sted, de arent, som de skal kontrollere, eller du kan kontrollere, om de er ankommet til skole til tiden.

Du kan bruge Apple Maps til denne funktion, indtast blot placeringsnavnet, og når du har valgt en placering, kan du oprette, om du vil have underretninger fra, når de ankommer, forlader eller ikke nå placeringen .

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch httpsamzn. o3ae9ktrFlip Belt httpsamzn. o37bJoMYShould du tilføje et cellulært plan til din Apple Watch Du vil være i stand til at bruge din Appl ...

AppleCare Protection Plans.

AppleCare Protection Plans.

AppleCare udvider din reparationsdækning og teknisk support til dine Apple-produkter, og den tilføjer dækning for op til to hændelser af utilsigtet skade fra håndtering, der hver især er underlagt en servicefejl, plus gældende skat. Derudover får du 247 prioritetsadgang til Apple-eksperter med chat eller telefon.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Den bedste billige Apple Watch salg og tilbud er ankommet med fantastiske priser på bestseller Apple Watch opstilling.

WatchOS 8 funktion anmodning ringetone, hej, Apple Watch kalder Afslut opkaldet til at fortsætte

WatchOS 8 funktion anmodning ringetone, hej, Apple Watch kalder Afslut opkaldet til at fortsætte

Dens til tider er nødvendige for at slå din Apple Watch til enten omstændighed eller fred i sindet. Uanset om du er midt i en romantisk middag eller har brug for nogle stille tid, dens lejlighedsvis klogt at slå din Apple Watch hjælp lydløs tilstand. Dermed er en enkel nok proces som du kan se her. Her er et par essentia

Sammenligne og kontrast Apple Watch Series 4 Vs. Apple Watch Series 3

Sammenligne og kontrast Apple Watch Series 4 Vs. Apple Watch Series 3

Den største Apple ur skærm endnu. Elektrisk hjerte-sensor. Reengineered digital krone med haptisk feedback. Helt velkendte, endnu ikke helt nydesignede, Apple Watch Series 4 nulstiller standard for, hvad et ur kan være. Features Understøttet Ansøgning GPS Mærke Apple Størrelse 40mm eller 44mm Forbindelsesteknologi GPS

Apple Watch Series 7 GPS Cellular Silver Rustfrit Stellar Light Sport Band 45 mm Smart Watch Apple på LDLC

Apple Watch Series 7 GPS Cellular Silver Rustfrit Stellar Light Sport Band 45 mm Smart Watch Apple på LDLC

Køb Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Tilbehør, Bands, Opladere, Kabler, Istyle Beirut, Libanon

Apple Watch Series 7 Review Mix Match Mama

Apple Watch Series 7 Review Mix Match Mama

Med Apple forventes at annoncere NextGeneration Apple Watch Series 7 på mindre end tre måneder, rapporterer om, hvad vi måske og måske ikke kan se på

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch serie 6 Product Red udgave er nu nede på 249 hos Best Buy, mærkning en All Time Low for bestelling SmartWatch ..

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.