PopSockets PopCase med MagSafe iPhone 13 2021 Ryd

500 intern serverfejl

PopSockets er en sjov tilbehør til din telefon og en chance for at vise din stil og overalt. Bare udvide til at bruge og kollapse at lægge fladt. PopSockets tilbyder et sikkert greb, så du kan tekst med den ene hånd, snap bedre fotos, og ur kat videoer håndfri

Tak skal du have!

Skift det op, bytte den ud og udtrykke din stil med et klart Otter + Pop Symmetry Series taske à ¢ â,¬â € den slanke og beskyttende tilfælde integreret med en PopSockets PopGrip. Denne slanke, klart tilfælde er let at fjerne og installere og PopTop design skifter ud i en flash.

Otter + pop symmetri serie klart tilfælde

PopSockets er omfavne iPhone 12s nye MagSafe funktionalitet med en håndfuld nye tilbehør. Førende i dag er det PopGrip til MagSafe, hvilket er et greb, der lægger magnetisk til MagSafe-kompatible sager til iPhone 12.

For dem uvant , PopSockets og PopGrips er integrerede iPhone tilbehør til mange mennesker. Du skal blot vedhæfte en til bagsiden af ​​din iPhone, og du har en indbygget håndtag, der gør enheden lettere at holde. Som iPhones har fået større og større, er disse tilbehør bliver mere vigtige tilbehør.

I alt PopSockets har annonceret fem nye kategorier af tilbehør til iPhone 12 brugere med MagSafe. Først og fremmest er det PopGrip til MagSafe, som lægger magnetisk til MagSafe-kompatible sager til iPhone 12 enheder.

I fortiden, har PopGrips stort set påberåbt lim til at fastgøre til iPhones og sager, men denne gang PopSockets er omfavne den nye MagSafe standard for at gøre processen med at tilføje og fjerne PopGrips betydeligt nemmere.

The PopGrip for MagSafe lægger magnetisk til MagSafe-kompatible tilfælde for iPhone 12 enheder og har en no-slip gummi bund og en swap top. Dette greb er kompatibel med PopSockets PopMount 2 telefon mounts, herunder PopMount 2 til MagSafe.

Næste op er den PopWallet + for MagSafe, der giver brugerne mulighed for brugerne at bære op til tre kort på bagsiden af ​​deres telefon og har en integreret greb. Heres hvordan PopSockets beskriver tilbehøret:

Den PopWallet + for MagSafe lægger magnetisk til MagSafe-kompatible sager til iPhone 12 enheder. Den integrerede elastiske sok giver brugerne mulighed for at få adgang til deres kort uden at fjerne tegnebogen fra deres enhed, og produktet indeholder et skjold for at beskytte kreditkort fra magnetisk skader. De integrerede greb drejninger off nemt for at skifte op dem stil eller funktionalitet.

PopSockets har også annonceret en ny PopMount til MagSafe lineup, herunder PopMount til MagSafe Multi-Surface og PopMount til MagSafe Bil Vent. Disse løsninger vil lægge magnetisk til iPhone 12 og give brugerne frihed til at montere deres enheder hjemme og on-the-go.

Endelig har virksomheden også afslørede en ny PopGrip Slide Stretch, hvilke funktioner ekspanderende arme, der lægger mekanisk til siderne af de fleste mobil tasker, herunder de fleste iPhone 12 tilfælde. Brugere kan glide dette greb mod bunden af ​​deres enheder til at fungere som et portræt stå og også at vedhæfte MagSafe tilbehør uden at fjerne grebet, forklarer selskabet.

NYHEDER à ¢ â,¬â € œ De populære PopGrips fra PopSockets er på bagsiden af ​​millioner af telefoner, og nu kan de være på bagsiden af ​​din iPhone 12-serien af ​​telefoner uden brug af lim. PopSockets har netop introduceret en ny linje af MagSafe Kompatibel og venlige produkter, som omfatter PopGrip til MagSafe, PopWallet + for MagSafe, og PopGrip Slide Stretch.

Den PopSockets PopGrip til MagSafe fås i fire stilarter / farver, herunder Opal, Nebula, Guld Lutz marmor og sort. Den PopSockets PopWallet + for MagSafe er tilgængelig i Rose Gold Lutz marmor, Blomster Bohemian, Deep Periwinkle, Blush Pink og sort.

Skal du købe en Apple Watch Series 6 på Black Friday 2021

PopSockets nye MagSafe-venlig produkt er deres nye PopGrip Slide Stretch fås i sort, hvid, Klar, Deep Periwinkle, Carbonite Weave, og Knurled Texture. Dette produkt kan du flytte PopGrip af vejen uden at fjerne den, når du har brug for at oplade din telefon.

Du kan finde den nye linje af MagSafe kompatible produkter på PopSockets. about for $ 30 for PopGrip for MagSafe og $ 40 for PopWallet + for MagSafe. Den PopGrip Slide Stretch er $ 14. 5 om Target. about og PopSockets. om.

Popgrip dias stretch klip til siderne af de fleste telefon sager og er nem at placere. Skub det ned for facetime i portrætstand eller til Magsafe opladning. Skub det af for trådløs opladning med tredjeparts opladere.

Flere måder at shoppe på

Apple havde meget at annoncere på sin årlige Fall-begivenhed. Ud over afsløring fire nye iPhones, en ny smart højttaler og indvarmning i 5G, introducerede den også en ny linje af "Magsafe" tilbehør, der bruger magneter til at snappe på alle fire af sine nye iPhone 12s og åbne adgangsmulighederne.

Her er alle de magsafe tilbehør, der er annonceret hidtil

Sommetider virker trådløs opladning ikke den måde, den skal. Variabler som hvilken type sag du har på din telefon og hvordan din enhed er placeret på opladeren, kan påvirke optimal opladning. For at hjælpe med at afbøde nogle af de pesky detaljer, tilbyder Apple nu en Magsafe oplader, som klemmer lige på bagsiden af ​​iPhone 12 og sikrer en ordentlig forbindelse.

sager fra $

Apple vil også tilbyde to forskellige sorter af magsafe tilfælde lavet af enten solid silikone eller klar plast. Sagerne giver dig fordelene ved Magsafe uden at skulle løsne sagen. For eksempel kan du snappe på Magsafe opladeren eller vedhæfte et andet magsafe tilbehør til ydersiden.

Magsafe tegnebog $

Taler om andre magsafe tilbehør, tilbyder Apple en læder tegnebog, der snaps på bagsiden af ​​din magsafe-sag. Tegnebogen skal fjernes, før din telefon kan oplade, men desværre hjælper du ikke med at holde fast på penge, så det klæber til din enhed.

Magsafe Duo

Et noget mystisk Magsafe tilbehør er Magsafe Duo, en magnetisk opladningsplade, der kan oplade et Apple Watch og en iPhone samtidigt. Duoen fremkalder tidligere forsøg med Apple på en opladningspude kaldet Airpower, som blev skrotet efter gentagne gange overophedning. Det er uklart, når Magsafe Duo vil blive frigivet, og der er ingen nuværende indikation på, hvad prisen vil være.

Belkin Bilmontering

Belkin vil også frigive denne 3-i-1 Magsafe Dock, som er i stand til at oplade en iPhone 12, Apple Watch og AirPods samtidigt. Boost charge pro magsafe 3-in-1 Wireless oplader er 15W og vil detailhandle på $ 149. 9 i vinter. Den leveres med en krom stativ i enten sort eller hvid.

Otterbox Magsafe

Otterbox er i øjeblikket den eksklusive tredjeparts case producent til Apples Magsafe serie. For nylig afslørede det Symmetry Series Plus-sagen til iPhone 12 Pro Max, der bruger et "sølvadditiv" til antimikrobielle fordele og Otterboxs typiske Garanti.

Popsocket

Popsocket arbejder også på eget Magsafe-tilbehør, ifølge TechCrunch. For dem, der bruger popsockets, vil evnen til at slap tilbehøret til og fra uden at skulle bekymre sig om klæbemidler sandsynligvis komme som en velkommen ændring. Det er ikke klart, når tilbehøret frigives eller hvor meget de vil koste.

Mere tryk på historier

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med en unik æg-kasse chok geometri, dual Durometer Beskyttelse og Swappable Poptop og Slide Design, justerer denne robuste sag nemt til portræt, landskab og brugerdefineret komfort. Grib sikkert din telefon med den integrerede Popgrip-slide, der fungerer sammen med alle popmules og roterer 360 ° C, når de er monteret.

For det andet giver magneterne dig mulighed for at snappe alle slags tilbehør til din telefon, der ikke har noget at gøre med opladning. Fra sager til kreditkortholdere åbner Apple døren til et helt nyt økosystem af tilbehør.

Det økosystem er stadig ung og lille, da det ser ud til, at tredjepartsfabrikanter var opmærksomme på tilføjelsen af ​​magsafe til de nye iPhones, men det er bundet til at blive større som tiden går videre og flere og flere mennesker køber

Magsafe oplader

Selvfølgelig begynder vi med Magsafe opladeren. Det er ret ligetil, du sætter din iPhone på den, og det begynder at oplade. Det virker også med de nye tilfælde, så det er ikke nødvendigt at fjerne dem før opladning. Denne oplader, Ikke-overraskende , kommer uden strømadapter, så du har brug for en med en USB-type-C-port. ,EN

Magsafe Duo Oplader

Et skridt op fra den grundlæggende magsafe oplader, vi har Magsafe Duo Charger, som også tilføjer en oplader til dit Apple Watch. De to opladere er placeret i en elegant foldbar base, der gør dette til en god mulighed, hvis du rejser ofte. Apple Watch Charger kan poppes op i en lodret position, så du nemt kan bruge med med de nye loop bands.

Belkinã-en-trådløs oplader med magsafe

Den ultimative magsafe oplader lige nu er denne 3-i-1 løsning fra Belkin. Med et slankt design, der er værdige af dine Apple Gadgets, kan det ikke kun opkræve en iPhone og et Apple Watch, men også Airpods A med trådløs opladning. Sidstnævnte er placeret oven på opladerens bund. Hvis du rocker et minimalistisk skrivebord med en iMac eller en MacBook på den, vil denne oplader supplere dem perfekt. ,EN

iPhone læder tegnebog med magsafe

Næste op, vi har et andet helt nyt tilbehør, den magnetiske iPhone læder tegnebog. Ja, tegnebogssager har eksisteret siden for evigt, men det er et mere minimalistisk twist takket være Magsafe. Læder tegnebogen er bogstaveligt talt en en-slot læderpose, der stikker på bagsiden af ​​din

iPhone 12. Hvis du kan lide at holde lommens masse til et minimum, er dette en god løsning. Du vil sandsynligvis være i stand til at holde et kørekort derinde såvel som et kreditkort, så du kan forlade din tegnebog bagved, når du f.eks. Går til gymnastiksalen.

iPhone silikone etui med magsafe

Silikone tilfælde er blandt de mest populære iPhone-tilfælde, og nu vender de tilbage med MagSafe-kompatibilitet i hånden. Årsagen til, at sagerne har MagSafe, er sandsynligvis, fordi den nye fladkantiske iPhone 12-design ikke tillader sager at greb telefonerne korrekt. Nu kan silikone-sagen med magsafe nemt snappes til en iPhone, men også hurtigt fjernet, hvis det er nødvendigt.

Vigtig

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

1.237 Retailjobs til rådighed i Greenville, SC. Se lønninger, sammenlign anmeldelser, nemt og bliv ansat. Nye detailkarriere i Greenville, SC tilføjes dagligt på sædvanligvis. om. Løsningsmåden til at finde din næste detailjobs muligheder på, er simpelthenhired. Der er over 1.237 Retail Careers i Greenville, SC venter på dig at ansøge

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

Youll aldrig nødt til at shoppe instore til det perfekte outfit igen

ClubLink KRGinsure. om.

ClubLink KRGinsure. om.

Forsøger du at login til Trustsu Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge de officielle links, som vi har givet i dette indlæg. Vi holder alle vores links ajour på alle tidspunkter.

Como Føj seu nmero de Celular sua conta do Twitter

Como Føj seu nmero de Celular sua conta do Twitter

Te decimos CMO Abrir WhatsApp Web en tu Computadora escaneando el cdigo QR con tu telfono celular, toma nota.

Internet:

Internet:

Jeg indsendt og godkendt, og kvalificerede sig til Emergency Bredbånd Benefit gennem National Verifikator den dag, det blev åbnet 12 maj ...

Comcast for at deltage i BOFA Securities Investor Conference

Comcast for at deltage i BOFA Securities Investor Conference

Comcast NBCUNiversal skaber utrolig teknologi og underholdning, der forbinder millioner af mennesker til de øjeblikke og oplevelser, der betyder mest.

EF-TAB Sport Tilskud Racing Minimumspillekrav WA

EF-TAB Sport Tilskud Racing Minimumspillekrav WA

Oplysninger om tilskud til enkeltpersoner

Bevillinger

Bevillinger

Find ud af om Fællesskabets tilskud og støttemuligheder og hvordan man ansøger.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.