Spørgsmål Q iPhone LifeProof X vs XS Cases

Køb LifeProof iPhone XS Max Fre Live Case 7760534

De gamle måder giver anledning til nye sandheder: Ikke alle har brug for en vandtæt telefonasse til en vandfast telefon. Nà xt dykker ind i den virkelighed headfirst, tager dig ind i hjertet af handlingen mens forsvarer din enhed fra de umiddelbare trusler om spild, stænk, snavs, dråber og sne. Resultatet: Et tilfælde, der er slank, hård, skærmløs og altid op for hvad der er nà xt.

LifeProof er kendt for sine tunge, beskyttende iPhone-tilfælde. SLAM-modellen, mens den ikke er den tanklignende rustning, at livspriset er kendt for, er stadig en meget beskyttende sag. Men det er ikke så stort, da mange tunge tilfælde er. Generelt er store tilfælde mere beskyttende, men slamet rammer en stor balance mellem beskyttelse og masse.

Den gode

LifeProof inspirerer mærke loyalitet. Min datters Fiancé har en gang ved et uheld slettet sin telefon fra en tredje etage balkon. Hans telefon, indkapslet i et livspræsteligt tilfælde, overlevede efteråret uden ridser eller tab af funktionalitet. Nu vil han ikke købe noget andet mærke.

Som en generel regel vil en slank sag ikke være så beskyttende som et tykt tilfælde. De fleste mennesker ser efter nogle midterste jorden; Vi ønsker alle en sag, der vil beskytte uden at skulle bære en tank i vores lommer. Lifeproof gør et godt stykke arbejde med slamet på at finde den midterste jord. Det er bestemt ikke en ultra-slank sag, men slankere end de fleste tunge tilfælde, du finder.

Dette er et todelt tilfælde. Hvert tilfælde kommer med en case-nøgle, som du skal bruge som en kil til at åbne sagen. Bare indsæt det i hver divots i de nederste to hjørner, en ad gangen og vrid for at åbne. Placer telefonen i gummi kofanger, så snap plastik igen på plads.

I modsætning til mange af livspraksis tilfælde omfatter SLAM'en ikke en skærm. Du kan selvfølgelig købe en separat skærmbeskytter, men det er ikke indbygget. Ingen af ​​havne er enten dækket eller tilsluttet.

Der er præcisionsskæringer til kameraet, mute switch, lynport og højttalere. Der er knap dækker over alle telefonens knapper. IPhone's funktionalitet påvirkes ikke af sagen overhovedet. Læben af ​​kofangeren kommer op over skærmen lidt for at beskytte din skærm, når telefonen er placeret med forsiden nedad.

Livsprøvet slam kommer i mange forskellige farver og mønstre, men hver af dem er klare nok på ryggen for at kunne se din smukke iPhone gennem sagen. Du kan finde denne sag i iPhone 7/8 og 7 Plus / 8 plus størrelser på Amazon, men hvis du vil have de nyere størrelser, såvel som andre telefoner, kan du finde dem på LifeProofs hjemmeside.

LifeProof SLAM iPhone Case: Hvad jeg ikke kan lide

Hvis du leder efter seriøs, kraftig beskyttelse til din iPhone, men du ikke ønsker at bære en tank i lommen, skal du kigge på LifeProof Slam. Mens det beskytter mod dråber op til to meter, bevarer det en smuk slank profil. Det er et godt kompromis mellem bulk og beskyttelse.

$.

Uanset om du vil Tilpas Din nye Apple iPhone 13 med en af ​​vores farverige iPhone-tilfælde, eller du vil beskytte sin skærm med en hård skærmbeskytter, du kan finde de bedste iPhone tilbehør lige her. Vi har en bred vifte af iPhone-tilfælde, iPhone opladere, iPhone bil mounts og iPhone kabler, så du kan finde præcis, hvad du har brug for, og bestil det online for nem hjemlevering. Med disse gode tilbehør kan du holde din iPhone fuldt opladet og ser godt ud!

Vælg fra et bredt udvalg af farverige , beskyttende iPhone-tilfælde online eller i butikken på Harvey Norman. Med disse tilfælde kan du holde din telefon beskyttet mod stød og ridser, samt at gøre det mere stilfuldt ud. Tag din tid til at se gennem udvælgelsen og vælg en sag, der passer til din personlighed.

At holde din iPhone opladet er afgørende, hvorfor vi lager en række iPhone opladere fra topmærker, såsom Belkin, Targus og Cygnett. Med disse bærbare opladere kan du holde din iPhone opladet, når du er på vej, så du aldrig behøver at sidde fast uden batteri igen. Disse opladere er nemme at bruge, og de er lavet af de allerbedste mærker, så du kan stole på deres kvalitet.

Tag et kig på vores online udvalg af iPhone tilbehør og vælg en, der passer til dine behov. Hvis du har spørgsmål om at lave din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam til enhver tid.

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Født til at være våd, er Fra’helt lukket for at holde elementerne ude. Fra strande til trailheads, FRA’rejser overalt med tillid. Vandtæt, DropProof og forseglet mod snavs og sne, ingen steder er slukket grænser.

GARANTI: LifeProof produkter er dækket af en 1-årig begrænset garanti fra den oprindelige købsdato. Produkt garanti dækker kun LifeProof Produkt onlyâ €”det dækker ikke alle ikke-LifeProof produkter eller apparater. Læs venligst brugervejledningen og følg alle instruktioner.

VIGTIGT! Venligst bemærk: Syntricate kan ikke holdes ansvarlig for skader på personlige ejendele på grund af misbrug eller forkert installation eller forkert pleje og vedligeholdelse af sagen. Under ingen omstændigheder, vil Syntricate dække fornyelse eller omkostningerne ved alle elektroniske enheder eller personlige ejendele i eller uden for sagen. Der er ingen garanti for, at din enhed ikke vil blive beskadiget ved påvirket, hvis den tabes, dette tilfælde er blot en forebyggende tilfælde KUN. Sørg for at du inspicere det daglige og til enhver tid alle porte er fuldt forseglet.

Fri udtrykke forsendelse

Alle ordrer sendes ud af vores Castle Hill NSW Warehouse. Ordrer afgivet før 02:00 AEST på enhver bankdag er sendt ud på den samme dag. rders placeret på enhver weekend eller helligdag behandles på den næste arbejdsdag.

Returpolitik

Anmeld en € ”Dens sjovt at lege udenfor, men naturen kan gøre et nummer på din dyrebare smartphone! I dag tjekker the Fra’serie fra LifeProof til iPhone Xs, Xs MAX, og Xr. Dens designet til at holde elementerne fra at ødelægge din dag, hvis du fører en aktiv livsstil. Til gennemgang!

Hvad er det?

Den LifeProof telefon taske lineup er organiseret på grundlag beskyttelsesniveauer. THEA Fra’serien er max-beskytte mulighed, med en integreret skærm dækning, at sæler telefonen helt at beskytte mod dråber, snavs, sne og vand. Dens en todelt skalkonstruktion, med en gummipakning, der tætner huset mod elementerne.

Mens enheden er vand testet inden levering, LifeProof anbefaler, at du gør en anden vand-test, før du installerer tilfældet. Youll snap de to sider sammen uden telefonen, tæt op lyn port sæl, og nedsænkes tilfældet i vand i 30 minutter. Hvis du ser nogen væske i tilfældet efter dette, vil du blive rådet til at kontakt LifeProof for en udskiftning. Jeg havde ingen problemer med vand i løbet af min test.

Passing at checkpoint, jeg flyttede på at installere sagen på min telefon. Her bemærkede jeg nogle installation udfordringer, der gjorde tingene lidt tricky. Instruktionerne sige, at du kan fjerne sagen ved popping åbne opladeren havn og med en mønt til at adskille halvesâ € | men theres ingen steder at holde en mønt derinde. Jeg endte med at bruge en smør kniv i denne slot, du ser til venstre for opladeren havnen, og gjorde nogle skader. Slags en nedern.

Med skallerne separeret , vil du sætter telefonen i frontpladen først. Det glider lige ind i en foruddefineret slot. Den bageste kappe popper på toppen, og youll tryk hårdt for at få en super-tæt forsegling. Jeg fandt, at gummipakningen kunne være lidt persnickety og tog nogle tweaking til lås i på bagsiden tilfælde, men det var ikke et enormt problem.

Hvis beskyttelsen er dit mål, vil du sætte pris på tanken-lignende føler for sagen, når installationen er afsluttet. Din telefon er låst på plads med ingen logre eller hop skal findes i huset. Hele build føles solid, med stramme sæler i hele. Det vil tilføje mærkbar løs vægt til telefonen, men ikke så meget som jeg havde forventet. Youll føle sig trygge i tilfælde evnen til at tage straffen.

Heres et skud af forsiden. Bemærk, at jeg har fuld kant-til-kant eksponering for hele fronten skærmen på iPhone Xs Max. Jeg fandt, at theres en * lille * kløften mellem tilfælde dække og telefonens skærm. Det fungerer fint for det meste, men der er tidspunkter, hvor jeg er nødt til at give det en dobbelt-tap eller jeg skal trykke ned sværere at få det til at reagere på mine input. Jeg tror thats del af trade-off for det ekstra lag af beskyttelse. Dækslet forhindrer ikke lysfølelsesfunktionen i telefonen, der justerer til miljøets lysstyrke.

Bagsiden giver klare porte til Apple-logoet, kameraet og sensorelementerne. Tjekker nogle anmeldelser på Amazon jeg så kommentarer om billedkvalitet påvirket af disse dæksler, men jeg bemærkede ikke noget problem med billedkvalitet.

Opladerporten er beskyttet af en hængslethætte, der forsegler fuldstændigt, når den ikke er i brug. Det gør et godt stykke arbejde tætning af havnen mod elementerne. Hvis du bruger kablede hovedtelefoner, skal du bemærke, at du skal holde den port, der er åben for drift. Trådløse hovedtelefoner er vejen til at gå her, hvis du vil opretholde den maksimale beskyttelse mod elementerne.

Jeg bemærkede, at sagen påvirker brugen af ​​højttalerne og den indbyggede mikrofon. Du får noget indblanding i højttalernes klarhed, når du afspiller musik eller bruger højttaleren til opkald, og andre har rapporteret, at min stemme lyder lidt dæmpet på telefonsamtaler. I betragtning af beskyttelsesniveauet, det er faktisk ret godt - men det er skiftet, du får for en komplet vejrbestandig forsegling på telefonen. ID anbefaler at bruge trådløst tilbehør til afspilning af musik og opkald.

Hvad jeg kan lide

Hold din opladningssag sikker mod skade med lifeProof-sagen til Apple AirPods Pro. Bygget fra 75% oceanbaseret genanvendt plastik, leverer den kant-til-kant beskyttelse, samtidig med at du hjælper med at helbrede vores hav. Vedhæft det nemt, hvor som helst med et Quick-Clip Carabiner , og parkere den på en Qi-Wireless oplader i slutningen af ​​dagen for trådløs Tankning . Plus, $ 1 af dit køb går til en af ​​vores nonprofit partnere.

Vigtig

Er tmobile gøre hjem telefoner

Er tmobile gøre hjem telefoner

Sådan fax med Digital Telefonservice. Mens stigningen i Voice over Internet Protocol brug har hjulpet mange virksomheder bevæge sig væk fra de traditionelle telefonlinjer, kan du blive maintaing din gamle fastnet til at sende og modtage faxer. Du behøver ikke at gøre det, men faxmaskiner er i stand til at arbejde med VoIP-systemer, ...

FemTocell højere prioritet på LAN til WAN og WAN til LAN, hvordan man gør det

FemTocell højere prioritet på LAN til WAN og WAN til LAN, hvordan man gør det

Buyphone Voip Gsmchinadirectfromtone VoIP GSMfactoriesAlbababa. om. elpglobalbuyerssourcechinaasily.

Linelink Online

Linelink Online

Adresse verifikation til crush leveringssvigt og forsinkelser

Brugeranmeldelser Alesis LineLink Audiofanzine

Brugeranmeldelser Alesis LineLink Audiofanzine

Læs kundebedømmelser om Linelink Online og finde ud af, hvorfor vi er nummer 1 Dash Cam forhandler i Australien.

Imaging Science Services, Inc. Teams Linelink

Imaging Science Services, Inc. Teams Linelink

2 Brugeranmeldelser på Alesis Linelink

Alesis LineLink Dual 14

Alesis LineLink Dual 14

Hot Sælg Møbler Telefon Adapter Med Lan Port tmobile WDL Ml700 Linelink Ata Voip Køb GSM-telefon adapter, Lan Port Home Phone Adapter, WDL Ml700 Linelink Ata Voip produkt på Alibaba. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Musik Garage tilbyder Alesis Linelink Audiolink-serien , Pro Audio i Indrapuram, Ghaziabad, Uttar Pradesh. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 7606987173

Linio comprama en lnea

Linio comprama en lnea

Linio, Shinjuku Vis upartiske bedømmelser af Linio, bedømt 5 af 5 på TripAdvisor og rangeret 3.695 af 10.032 restauranter i Shinjuku.

CT2265A håndtag håndtag eksponeret bad mixer, linio serien

CT2265A håndtag håndtag eksponeret bad mixer, linio serien

Denne MATLAB-funktion skaber et linearisering iO-objekt, der repræsenterer et input-forstyrrelsesanalysepunkt for det signal, der stammer fra den angivne udgangsåbning af en Simulink-blok.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.