Racisme og mental sundhed

Mor raseri er en reel thingheres hvordan man skal håndtere det

Ødipus til sit folk, der viser hans omsorg og medfølelse for dem. Ironisk fordi han siger, at han ville være blind, hvis han ikke gjorde ondt dem, men han er faktisk blind for den sandhed, at han forårsagede pest.

Ødipus til sit folk. Han føler sig syg om sit folks død af pest, men det er ironisk, fordi han er den, der forårsagede pesten. Motivet af syne kommer herop - han siger, at han ser deres situation, men i virkeligheden er han ikke "se" den sandhed, at han forårsagede den.

Ødipus sige, at hvis morderen viser sig at være en person fra sin egen familie, så de skal blive forbandet også. Dette citat varsler, at morderen vil være nogen fra hans hus, i virkeligheden ham.

Ødipus siger, at han og Laius næsten havde blod-bindinger mellem dem, da de havde den samme kone. Ironisk fordi han og Laius har blod-obligationer, fordi Ødipus er Laius biologiske søn, men Ødipus kender ikke dette endnu.

Åh jeg vil lade løs. Jeg har sådan raseri i mig - nu ser jeg det hele. I hjalp udklække plottet, du gjorde det arbejde, ja, kort at dræbe ham med dine egne hænder - og givet øjne vil jeg sige, at du gjorde det dræbende enkelt udleveres selv.

Definition af stramme op

Disse dage, de fleste af os har hørt om fødslen depressionâ €”og thats en meget god ting. Det betyder, at der er mindre stigmatisering omkring at have fødselsdepression og søger behandling for det. Men hvad mange af os ikke indser er, at der er mere til fødselsdepression end følelse trist og håbløs.

Denne erfaring kan være svært for mange kvinder, fordi de vrede ofte synes at komme ud af ingenting. Og fordi dens et symptom på fødselsdepression, at mange kvinder Arent klar over, at de har en tendens til at skubbe de vrede væk, som normalt kun gør det værre. Eller de oplever intens skyldfølelse over det, og bebrejder sig selv for at føle så meget ude af kontrol.

Thats desto mere grund, selv om, at vi skal tale om dette meget commonâ €”og meget treatableâ €” symptom på fødselsdepression. Moms har brug for at vide, at det er ikke deres skyld, hvis de føler denne måde.

hvad er postpartum raseri?

Desværre er der isnt et ton af forskning på omsiggribende vrede og raseri som et symptom på fødselsdepression. Men der er en vigtig undersøgelse fra 2022 foretaget af en gruppe forskere fra University of British Columbia. Holdet af forskere, ledet af Christine H. Ou og Wendy A. Hall, gransket gennem relevant litteratur om fødselsdepression over 25 år fra 1991 til 2022. »¿

Ou og Hall fundet raseri til at være et meget almindeligt symptom på fødselsdepression, og en, der har været sørgeligt overset . Vi ved, at mødre kan være deprimeret og ængstelig i perioden efter fødslen, men forskerne har ikke virkelig opmærksomhed til vrede, Ou sagde i en pressemeddelelse om undersøgelsen.

Whats mere, siger Ou, vrede ofte forbindelser fødselsdepression, hvilket gør det vanskeligere at behandle og gøre symptomerne holder længere. Theres nogle beviser, der indikerer, at være både vrede og deprimeret forværrer intensitet og længden af ​​depression, sagde Ou. Det kan have mange negative virkninger på moderen, barnet og familien, og om forholdet mellem forældre.

symptomer på postpartum raseri

Alle kvinder oplever postpartum raseri lidt anderledes. Du kan opleve det som den dominerende træk ved din fødselsdepression. Du kan opleve det med mellemrum, eller du kan ikke opleve det meget overhovedet.

Garmin Instinct Solar Taktisk Edition GPS SmartWatch

årsager til postpartum raseri

The University of British Columbia forskere ikke alene undersøgt forekomsten af ​​postpartum raseri, men også nogle af dens årsager. De werent sikker på, om depression er, hvad der forårsagede den vrede, eller omvendt, men de gjorde ikke en klar sammenhæng mellem de to.

Nogle teoretikere har spekuleret at folk kan vrede over deres situation, og når tingene ikke ændrer nogle mennesker kan forfalde til depression, siger Ou. Med fødselsdepression og vrede, dont vi nødvendigvis vide, hvilke kom firstâ €”depressionen eller Angera €” men vi bør se på, om mødre føler vrede eller oplever både vrede og depression.

at få hjælp til postpartum raseri

En af de mest vanskelige aspekter af postpartum raseri er skam mange kvinder føler om at opleve disse følelser. Efter alt, vrede er ofte ikke en acceptabel fornemmelse for kvinder at have eller udtrykke, hvilket mange kvinder til at skjule, at de er boblende over med følelser af raseri. De kan også bekymret for, at disse følelser, at de er en forfærdelig motherâ €”eller endda, at hvis de deler disse følelser med andre, deres barn vil blive taget væk.

Disse er fælles følelser blandt kvinder, der erfaring fødselsdepression og raseri, og det er vigtigt at forstå, at disse tvivl, frygt, og skam er ikke din skyld: de er simpelthen symptomer på selve lidelse.

Dens også vigtigt at erkende, at dine følelser af vrede kan være et signal om, at du føler dig overvældet og ikke understøttet i moderskabet, og at dens okay, hvis du føler meget krænket over dette faktum.

Det første skridt i søger hjælp for fødselsdepression og postpartum raseri er at genkende dine symptomer og følelser som noget, behov og fortjener opmærksomhed. Du kan begynde ved at dele dine følelser med en nær ven eller din partner. Bare deling og udluftning dine følelser vil begynde at hjælpe dig med at føle sig bedre og mindre ude af kontrol.

Efter dette, youll ønsker at lave en aftale med din OB-GYN, jordemoder, eller primær pleje læge, eller en psykiater eller licenseret terapeut, som specialiseret i postpartum humør lidelser . Dont bekymring: Ingen kommer til at tror, ​​du er skøre for følelse som du gør. Disse fagfolk se mange kvinder, der lider af postpartum humør lidelser og deres vigtigste mål er at hjælpe dig med at føle sig bedre.

behandlingsmuligheder

Når du er i behandling for fødselsdepression og raseri, er der nogle andre gratis praksis, du kan prøve at styre dine følelser og til at hjælpe dig føre en mere afbalanceret og gladere liv som mor.

et ord fra verywell

misunder ikke dem, der gør Wrongâ € |7Be stadig for HERREN og vent tålmodigt for ham; ikke ærgre sig, når mænd trives i deres måder, når de udfører onde ordninger. 8Refrainfrom angerand abandonwrath; gøre notfretâ €”det kan onlybring skade. For evildoers vil blive afskåret, men dem, der håber på Herren, skal arve Landet. € |

Ef 4: 31Get komme af med alle bitterhed, raseri og vrede, ramaskrig og bagvaskelse, sammen med enhver form for ondskab. olossians 3: 8But nu skal du lægge alle sådanne ting som disse: vrede, raseri, ondskab, bagvaskelse, og beskidte sprog fra dine læber. Salm 37: 7Be stadig for HERREN og vent tålmodigt for ham; ikke ærgre sig, når mænd trives i deres måder, når de udfører onde ordninger.

Når Sam Matlocks tidligere band Dead! brød op, begyndte han at drikke for meget og sende forfærdelig sang ideer til sin ven Milkie Way. Limning over en kærlighed til pik klippe, cyber pop og ønsker at få den samme mængde kaos, der kommer fra at spille Limp Bizkit på 3:00 på et hus fest, parret begyndte at lave soveværelse demoer sammen som Wargasm. Viser sig at blande Riot Grrrl og nu-metal sammen, er den perfekte kombination: Matlocks sang ideer stoppet bliver dårlig, Way forlade sit job som en session bassist til folk-pop musiker Barns Courtney, og duoen har været på farten lige siden.

Wargasm â €”som siger, at de i sidste ende ønsker at skabe en scene show til rival Rammstein â €” Arent interesseret i at være rollemodeller: de keder sig for hurtigt til at tænke ud over bare frigive singler, og de er ikke bange for at kalde ud en twat, når de ser en. Var slags slibende, i det virkelige liv og i musik, Way siger fra deres lockdown gemmested i Irland.

Tidlig Wargasm spor sad mageligt i realm af hyperaktive alt-rock, men i år ve gået i en mere hvad fanden? retning. Den nu-metal thrash af Spit og den blodtørstige Backyard Bastards position Wargasm som det kaotiske alligevel logisk reaktion på denne hellfire verden levede i

. Sam Matlock: Vores musik er 100% påvirket af hvad sker omkring os, men var ikke den slags mennesker til at kukkelure rundt og sat på en modig ansigt. Hvis verden føles tunge og mørke, naturligvis din lyd kommer til at afspejle dette. Hvis du føler dig lidt tabt og forvirret, er din lyd kommer til at føle over det hele og spørgende.

Matlock: Vi skrev det i starten af ​​lockdown før regeringen begyndte at blive massive cunts. Dens om den følelse af morderiske raseri: Alle forsøger at skjule det, men youve absolut set på nogen og ønskede at skrælle dem.

Matlock: Det fik straks forbudt af Ofcom, selv når vi erstattede bandeord. Dens sandsynligvis bedre at lade disse følelser ud via en sang end mig gøre dette interview om Milkie forsøger at bryde mig ud af fængslet, selv om.

Matlock: Jeg havde opgivet at blive vred på politikere, der er twats. Theyre aldrig kommer til at ændre og Theyre aldrig kommer til at passe, hvad vi har at sige. Min raseri er mere rettet mod de mennesker, der gjorde det muligt for den slags ting ved at stemme for dem og derefter gå: Ja, men menâ € |. Hvis du skal retfærdiggøre din Politisk Valg med en, men så arent de rigtige fede valg. Næste spor weve kom ud er en pissed-off politisk en, selvom.

Way: Det er hvad du gør med din kunst: Du fylder tomrummet og gør de ting, du vil lytte til. Hvis du vil se en bestemt type Repræsentation af en type lyd eller folk, er det bedste at lave det selv.

Way: Doms en god kompis og den nye shit hes, der sætter ud, er meget sjovt og meget cool; hes også smadrer visualerne. Der kan være nogle nye shit hes sætter ud snart det er ekstra vred og ekstra sjovt, men jeg ved ikke, hvad der var tilladt at sige.

Way: slet ikke. Åbnede med en ny sang og dens meget shouty. Hvis de ikke kan lide det, så vil de ikke lide resten af ​​sættet. Det er en advarsel: Hvis du ikke kan lide det, ved du i det mindste tidligt, og du behøver ikke at spilde din tid eller vores.

Matlock: Det er bare ikke den slags folk, vi er. Jeg tror ikke, du skal gå ind som en take-no-fanger slags af bandet, men hvis thats den måde det kommer acrossâ € | Grunden det føles rå og i dit ansigt er årsag måske ikke var de klogeste eller hurtigste mennesker, men Måske bryder vi os bare om sukkerbelægning.

Matlock: Jeg ved ikke endnu. Nogle mennesker taler om os forlygter et stadium ved at læse en dag, men jeg kan ikke se vores lyd nå det punkt. Jeg ved ikke, om vi også bekymrer os, heller ikke. Ons vil bare have den gratis billet. Der er ikke noget låg på ambitionen for musikken, selvom. Dette er første gang i mit liv, at jeg som forfatter, jeg har ingen fucking ide, hvor noget går. Det er hvorfor folk stikker rundt - de har ingen idé om, hvad der skal ske næste gang.

"Faderen til mænd og Guds fulgte på en gang. Han vingede Athena på med en række ordrer: "Hurtigt! Down du går til Troy's. Nd Achaeas hærer nu - og se, at trojanerne bryder den svorede våbenhvile først og trampe på argiverne i deres triumf."

                       En carian eller maeonian farvning af en hestes kindpiece, og det er opbevaret væk i en hvælving og tropper af ryttere lang tid for at se ornamentet, sandt, men der ligger som en konges pragt, holdt og værdsat to gange over-hans holds udsmykning, hans førers stolthed og herlighed. Så nu, Menelaus, det friske blod gik farvning ned ad dine robuste lår, dine skinner og velkendte ankler.

Vigtig

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Skulle du stadig få en iPhone 12 i disse dage for at finde ud af, så vi på, hvad du giver op ved at vælge en ældre iPhone over iPhone 13.

8 kvalitet telefoner under 200 Vores foretrukne budget telefoner, der leverer masser for prisen

8 kvalitet telefoner under 200 Vores foretrukne budget telefoner, der leverer masser for prisen

Los ltimos Modelos de mviles Samsung al mejor precio Samsung S9, Galaxy Note 9, Samsung S8 y muchos ms da jeg Ligesom Phone

Celulares. about Estados Unidos Comparador, opiniones, Precios y planer de Celulares y tabletter

Celulares. about Estados Unidos Comparador, opiniones, Precios y planer de Celulares y tabletter

Venta de Celulares Iphone, Samsung Galaxy, Motorola, Sony, LG, BLU desbloqueados al borgmester y detal, bærbare computere, Tablas y mucho ms. Aceptamos cualquier tarjeta. La mejor Tienda de Celulares en Miami Florida.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Gennemse og sammenligne sats planer, addons, roaming priser og langdistance opkald information fra TELUS.

iPhone Xs, iPhone Xs Max, Apple Watch Series 4 GPSCellular ankommer TELUS fredag ​​den 21 september

iPhone Xs, iPhone Xs Max, Apple Watch Series 4 GPSCellular ankommer TELUS fredag ​​den 21 september

Da jeg købte den POM Connect planen jeg forstod, at det omfattede dækning for Apple Watch. Nu fik jeg et ur jeg finder det cant aktivere på min telefon ...

Den Mobile butik er nu historie Detail telecom arm af Essar

Den Mobile butik er nu historie Detail telecom arm af Essar

Offline detailforretninger i Indien kæmper som smartphone OEM'er vælger at sælge flere enheder via online platforme.

Mobiltelefoner Australien Køb Mobiles, Smartphones Tabletter og Techs Online Online

Mobiltelefoner Australien Køb Mobiles, Smartphones Tabletter og Techs Online Online

Nyd den nye shopping oplevelse af flere mobile mærker på ét sted på BCI Mobile Store.

Opdateret TYVERI Inc. Stealth Thief spil Mod App Hent til PC Android 2021

Opdateret TYVERI Inc. Stealth Thief spil Mod App Hent til PC Android 2021

Thief Runner handler om din hastighed, timing og observation. Dens en hyldest til arkade spil med fantastisk grafik, mindeværdige soundtrack og enkelhed af gameplay, hvilket giver en dosis af ren og hurtig sjovt.

Din routere sikkerhed stinker Heres hvordan du løser det

Din routere sikkerhed stinker Heres hvordan du løser det

Hvis du har brug for at holde nysgerrige blikke væk fra visse steder, dont du nødt til at punge ud penge til et netto overvågningsprogram. Du kan bruge dine routere indstillinger til at blokere ukrypterede hjemmesider. v161839b01. 16 juli 2021. f de websteder, du er ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.