Samsung Galaxy A52 5G 128DK Telefon Awesome Blue

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsungs Galaxy A52S er en midtårsopgradering til Galaxy A52, som blev lanceret i marts i år. Galaxya52 har hidtil været et anstændigt mid-range tilbud og skiller sig ud takket være sin IP67-rating, som de fleste andre telefoner i midten ikke har. Med en startpris på Rs. 26.499 For 6GB RAM-varianten tilbyder Galaxy A52 stadig anstændigt værdi, selvom det ikke er den mest moderne telefon.

Samsung Galaxy som G-oversigt

Samsung Galaxy A52S er en kvalitet midtområde smartphone med en premium pris tag. Dette gør det til en hård sælge, både til en premium smartphone køber og en person, der leder efter en solid mid-range smartphone.

Mens dets design er identisk med Galaxy A52, bevarer den IP67-rating, som synes at være den eneste standout-funktion mod sine konkurrenter. Den opgraderede 120 Hz display holder op med konkurrencen og tilbyder dybe sorte, mens dens stereohøjttalere leverer højt og klart lyd.

Kameraets ydeevne er ganske god i dagslys, men low-light fotos og videoer efterlader meget at ønske. Batteriets levetid er ganske god, og opladningshastigheden er gennemsnitlig, selvom nogle konkurrerende smartphones prissat meget lavere gør det bedre.

Samsung Galaxy som g pris i Indien

Samsung har brugt det testede superampede panel over 6. -Inch-skærmen, der producerer fuld HD + opløsning på 1080x2400 pixels. Dette giver skærmen en pixeldensitet på 405 ppi. Skærmbilledet 20: 9 er et stempelhulsdesign på topcentret, der huser frontkameraet. Strømknappen sidder på højre side, og volumen rockeren er placeret på venstre side. For sikkerheden får telefonen en fingeraftrykssensor på skærmen, der er bygget under displayet. Du har også mulighed for at logge ind ved hjælp af Software-Centric Face Unlock.

Samsung er gået med den nyligt lancerede snapdragon 750g octa-core chipset til at drive Galaxy A52. Med dette chipset får du 5G-netværkssupport i mid-range-beslaget. Det kommer parret med 6 GB RAM og tilbyder 128 GB indbygget opbevaring. Denne Samsung-telefon kører på en UI-version, der er bygget over Android 11-operativsystemet. Telefonen har et quad bagkamera, der består af 64MP primær sensor, 12MP ultra-wide-vinkel sensor, 5MP sensor og 5mp dybdeføler. Forsiden af ​​telefonen har et 32mp kamera, der lader dig klikke på selfies, skyde videoer og tage videoopkald.

Samsung har pakket alle disse funktioner i telefonen, men sandsynligvis kunne have gået til et større batteri end 4500mAh-enheden. Det understøtter 25W hurtig opladning via USB-type C-port for hurtig opstart. Forbindelsesfunktioner, der er tilgængelige med enheden, er Wi-Fi, Bluetooth 5., 5G, 4G Volte og GPS med GLONASS.

Spørgsmål og svar

Ansvarsfraskrivelse: Specifikationer vist kan være forskellige fra det aktuelle produkt. Vi kan ikke garantere, at oplysningerne på denne side er 100% korrekt. Kontakt venligst forhandleren før du køber.

Den nyeste Samsung Galaxy en G-nyhed

Galaxy A52 4G prisen i Indien starter nu på Rs 27.499 for 6GB + 128GB-varianten, efter RS ​​1.000 prisstigning. På samme måde kan A52 4G-modellen nu købes i Indien for Rs 28.999. Som nævnt ovenfor afspejles de nye prisoplysninger nu på Samsungs Indien-websted. ee flere.

iPhone Fejlfinding af almindelige iPhone problemer og hvordan man løser dem

Et andet skridt

Feast dine øjne på levende detaljer med FHD + Super Amoled Display, når 420 nits for klarhed selv i lyse dagslys. Eye Comfort Shield sænker blåt lys, og ægte glat holder udsigten glat, uanset om du er spil eller ruller. Alt på den ekspansive 6. -Anch Infinity-O Display.

Galaxy A52 Multi-Lens kamera system tager billeder til næste niveau. Gå Ultra High-Res på 64MP hovedkameraet med OIS til skarpe, rydde billeder hele dagen. Udvid visningsvinklen med ultra bredt kamera. Tilpas fokus med dybdekamera, eller kom tættere på detaljerne med makro kamera.

Kom tæt på 5mp makro kameraet og bring ud de ultra-fine detaljer på dit billede. Det gælder naturlig bokeh effekt til dine billeder, så dit emne skiller sig ud fra baggrunden.

5mp dybdekameraet giver dig mulighed for at justere dybdeskarpheden i dine fotos. Med et simpelt tryk kan du nemt finjustere baggrunden blur bag dit emne for højkvalitets portrætbilleder, der virkelig skiller sig ud.

Med to højttalere â € "en på toppen, en i bunden â €" kan du få en stereo lydoplevelse uden øretelefoner. Tag filmnat eller dine yndlingsspil til næste niveau med filmlyd, der fordyber dig i scenen.

Uanset om du er fokuseret på en opgave eller flere opgaver på én gang, leverer Galaxy A52 et stort løft i ydeevne takket være en avanceret octa-core-processor og op til 8 GB RAM. Gem mere og slet mindre med 128 GB internt lager. Hvis det ikke er nok, skal du tilføje op til 1TB med microSD-kort.

Maksimer ydeevne med Game Booster. Skær Distraktioner og op på dit spil med en dedikeret grænseflade og nem at nå menu. Ramme booster giver grafik glat, livlignende bevægelse. Og spil til dit bedste, da Game Booster lærer dine brugsmønstre for at optimere batteri, temperatur og hukommelse.

Indbygget i telefonens hardware og software fra starten, beskytter Samsung Knox din telefon fra det øjeblik, den er tændt. Det forsvarer multi-layered sikkerhed, det forsvarer dine mest følsomme oplysninger fra malware og ondsindede trusler.

Galaxy A52 On-Screen Fingerprint Sensor genkender dit unikke fingeraftryk, så du giver dig en nem og sikker måde at låse op på din telefon. Og med Samsung Pass Biometric Authentication Services giver dit fingeraftryk en hurtigere, sikrere godkendelsesmetode til app og website login.

Nyd glat bevægelse og en Delightful Design på en UI. Optimeret til enhver skærmstørrelse, det giver dig mulighed for at fokusere på, hvad der betyder noget på en behagelig og intuitiv måde. En UI giver dig mulighed for at tilpasse din telefon til at passe til din smag og fuldt ud nyde din komfortable galakseoplevelse.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Galaxy A52 5G 8GB / 128GB har en superamfolket display måling 6. tommer. Denne skærm er perfekt til at surfe på internettet, se videoer og spille spil. Dens beslutning er 1080 x 2400 pixels. Â Skærmen er stor og levende. Det er lyst og fantastisk.

Hukommelse og kamera

Samsung Galaxy A52 5G 8GB / 128GB kan optage 4K30FPS, 1080p30 / 60fps; Gyro-eis videoer. Den leveres med et 32mp kamera. Med denne telefon kan du altid fange fantastiske selfies med en god mængde detaljer.

Netværk, tilslutning og Diverse

Samsung Galaxy A52 5G Pris i Sydafrika anslås at være omkring Sydafrikanske Rand 9.000. Bemærk, at Samsung Galaxy A52 5G-prisen kan variere over markeder i Sydafrika. Samsung Galaxy A52 5G kan være tilgængelig på Vodacom 4U, HiFi Corp, Foschini, Cellecity, 4U, Makro, MR Price, MTN, Chatz, HI Online, Game, Pep, Ackermans og Takealot.

Oplysningerne i dette indlæg er kun til generelle oplysninger. Oplysningerne leveres af Samsung Galaxy A52 5G, vi kan ikke garantere, at prisen og andre oplysninger på denne side er 100% korrekte, vi stræber efter at holde den up-to-date.

Nøglespecifikationer

Samsung A52 5G Unboxing og første kig Visninger I Pakistan. Samsung Galaxy A52 5G forventes at lancere snart i Pakistan med anstændige specifikationer, funktioner og pris i Pakistan forventes at være omkring 62.999 PKR.

Samsung Seneste mobiler

Samsung Galaxy A52 er en stor enhed, men A52 5G bliver endnu bedre. Denne telefon er rettet mod det øvre mid-range segment og viser sig at være en værdig konkurrent. Ikke kun 5g, smartphone er pakket med nogle af de bedste specifikationer rundt for den pris og leverer en fantastisk værdi. Vi får at se en 120 Hz Super AMOLED skærm, en kæmpe 4500mAh batteri, en fantastisk kamera setup, og meget mere. Den smartphone er drevet af the Snapdragon 750g SoC.

design og display

thea Samsung Galaxy A52 5ga flaunts AA 6. tommer Supera AMOLED skærm med en opløsning OFA 1080 x 2400 pixels og en høj pixeltæthed på 405ppi at levere berigede grafik. Falsen-mindre stempel-hole skærm leveres med et formatforhold på 20: 9 og en opdateringshastighed på 120Hz for en glattere oplevelse. Enheden også gets IP67 vandtæthed.

Kameraer.

Samsung Galaxy A52 5ga drives afen the Snapdragon 750g octa-Corea chipset koblet med Ana adrenoreceptor 619 GPU. Enheden leveres samles med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, kan udvides hele vejen op til 1 TB. Brændning af enheden er et stort 4500mAh one batteri med hurtig opladningsstøtte om bord.

Vigtig

Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021Review Galaxy A52 5G Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021

Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021Review Galaxy A52 5G Samsung Galaxy A71 specs og pris filippinerne 2021

December 2021 Den øverste Samsung Galaxy A71 5G pris i Filippinerne starter fra 15.800. 0. Få den billigste Samsung Galaxy A71 5G prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Samsung Galaxy A71 5G specs

Samsung Galaxy A71 5G specs

Hvad er forskellen på Samsung Galaxy A71 og Samsung Galaxy A71 5G Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i smartphone ranking.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Samsung Bundling Program Komplet din Samsung Galaxy A32, A52S 5G eller Z Flip3 med et eksklusivt bundtilbud og op til RP1.000.000 rabat

Samsung A71 oplåsningskode UK O2 EE Vodafone Virgin Mobile Tesco

Samsung A71 oplåsningskode UK O2 EE Vodafone Virgin Mobile Tesco

Brug ethvert netværk med vores Samsung A71 oplåsningskode. O2, Vodafone, EE, Tesco Mobile, Virgin Media, Carphone Warehouse, Lebara, Sky, BT og mere.

Sådan opsættes Samsung A32 5g

Sådan opsættes Samsung A32 5g

Venligst drej javascript på og genindlæs siden.

Lave en Android-enhed, der plejer afgift eller tænde

Lave en Android-enhed, der plejer afgift eller tænde

Filstyring at få adgang til filer og mapper på enheden

Til Fra Key Afbryder Flex-striben for Oppo A71 Amazon. n Electronics

Til Fra Key Afbryder Flex-striben for Oppo A71 Amazon. n Electronics

Tips til at tænde en Samsung Galaxy A71 uden knappen Strøm.

Samsung Galaxy A71 Pris i Bangladesh BD december 2021 Mobileinto Bangladesh BD

Samsung Galaxy A71 Pris i Bangladesh BD december 2021 Mobileinto Bangladesh BD

Samsung Galaxy A718GB128GB Pris specifikation i Bangladesh af Samsung BD hjemmeside. Samsung Galaxy A71 6GB128GB er tilgængelig

Samsung Galaxy A71 brugte mobiler til salg i Saudi-Arabien

Samsung Galaxy A71 brugte mobiler til salg i Saudi-Arabien

Samsung Galaxy A71 Dual SIM 128GB, 8GB RAM, 4G LTE, Sort, 1548. 9, SOUQ. OM, Samsung, ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.