Samsung Galaxy Knows Review

Jeg brugte Galaxy-knopperne, jeg elsker dem, men Ill Stick med Galaxy-knopperne

In-øreindretningen er ultracompakt og letvægts, med ringe eller ingen indblanding i øreringe, briller, hatte eller frisurer . Det er indsat i øregangen selv og blokerer en masse miljøstøj. Det har stærkere bastoner og er usandsynligt at falde ud af øret.

Disse ørepropper leveres med vingetips, der kan fastgøres for en mere sikker pasform. Wingtips kommer til rådighed for sport og andre fysiske aktiviteter. Når de anvendes korrekt, forhindrer de ørepropper falder fra.

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Lydkvalitet

Denne type enhed giver dig mulighed for at lytte til lavere volumenniveauer, hvilket forårsager mindre øre træthed, da du ikke behøver at skubbe lydstyrken for at overvinde baggrundsstøj. Ideel til fly rides og morgen pendler.

Feeling slimmer

Samsung Sæt Galaxy-knopperne 2 på en kost af sorter, og den mindre ramme gør det, der allerede var behagelige ørepropper, føler, at de næsten ikke er der overhovedet. Du mister på en vis holdbarhed, men vinder med aktiv støjafbrydelse og bedre lyd for at gøre disse ørepropper blandt de bedste i deres klasse.

Pros.

Da Samsung først lancerede disse ørepropper, lavede det flere Korrektive Flytter, der sætter dem på niveau med nogle af de bedste tilgængelige, takket være forbedret lydkvalitet og et stort spring i batterilevetiden. De gør stadig godt i disse områder, men du vil gå glip af nogle nyere funktioner.

Pros.

Galaxy-knopperne + startede noget godt for Samsung, da de bevist, at firmaet kunne lave gode ørepropper. Siden da live Galaxy-knopperne og Galaxy Buds Pro skubbet i lidt forskellige retninger for dem, der havde brug for et andet udseende eller pasform. Galaxy-knopperne 2 er det næste skridt i den udviklende produktlinje, og virkelig det første sande trin for alle interesserede i et par Samsung Earbuds, men er de værd at opgraderingen?

Samsung Galaxy Buds vs Samsung Galaxy Buds + tager et skridt fremad

Når som helst du kan barbere 10% rabat på et par ørepropper og tilføje funktioner til dem kan være en vindende kombination. Galaxy-knopperne 2 ville passe lige ind blandt de bedste trådløse ørepropper, hvor design og funktionalitet kommer i forskellige former. Hvordan de passer er så kritisk for, hvordan de lyder, og mens Galaxy-knopperne + tjente et solidt ry på begge tæller, tager deres efterfølgere det hele et skridt videre.

En ting Samsung ændrede sig ikke, på trods af den slankere formfaktor er holdbarhed. Galaxy-knopperne 2 er ikke mere robuste end knopperne + er, så hvis du tænker på strenge træning, skal du tilslutte dine ører med et andet par. Eller overvej Galaxy Buds Pro, som har en IPX7 rating.

Batteriets levetid kan virke som et stort skridt bagud, men når det sættes i sammenhæng, er det en forståelig situation. Uden ANC eller Ambient Sound, Galaxy Buds + Excel ved at arbejde for længere strækninger, fordi der er færre funktioner, der nipper på batteriet. Med disse funktioner i knopperne 2 bliver batteriets levetid langt mere relativt. Du kan spille lyd i op til 7. timer med ANC off, eller fem timer med den på. Disse tal er måske ikke ekstraordinære, men de handler om, hvor andre er, især i betragtning af deres størrelse.

Samsung Galaxy Buds 2 vs Samsung Galaxy Knows live

Samsung Galaxy Knows vs Samsung Galaxy Buds + skubber nålen fremad

Samsung davne ikke i detaljer over førerne og woofers inde i Galaxy-knopperne 2, men de er klart forskellige fra deres forgængere. Faktisk har de mere til fælles med knopperne Pro med punchy bas og addional Crispness . Begge par blev smagfuldt designet, men hvad der gør knopperne 2 føler sig mere pålidelig er, at det er lettere at få en god forsegling med dem. Earbud Fit Test i Galaxy Wearable App kan være et godt sted at starte.

Trådløse ørepropper lever undertiden og dør ved, hvor meget du kan forsegle i lyden, der kommer ud af dem. Det er det, der lader Bass Thump og det tilføjer noget ekstra til et spor. At fjer-lignende tilgang tydeligt fremført fra det Buds + til Buds 2, undtagen med en 10% mindre ramme pr knop, er det ikke kommer til at være så svært at finde en behagelig pasform. Der er tre størrelser af silikone ørepropper, selvom jeg spekulerer på, hvordan godt skum tip ville gøre med øretelefoner som disse. De giver en virkelig tæt forsegling i overensstemmelse med øret form, og kunne gøre hele oplevelsen med at bære føler endnu lettere.

Det er bare en skam Samsung fortsætter med at undgå at gå ud over de seks EQ presets du får i Galaxy Wearable app. De er ikke dårligt, men hvis du ikke kan lide nogen af ​​dem, du er ude af lykke på at tilpasse dem til din smag. I denne forbindelse hverken parret har en fordel, da Samsung blot udøves med den samme tilgang.

Det betyder noget, hvis du har tendens til at dreje væk fra standard EQ-indstillinger, der har tendens til at amp op bas og diskant og samtidig holde mids støt. For de fleste moderne musik, kan det være lige, hvad dine ører vil, men hvis det ikke er, er du nødt til at håbe en af ​​de andre presets giver de bedste resultater for dig. Da Galaxy Buds 2 lyd bedre, du kommer på alt dette med en iboende fordel off bat iført disse øretelefoner.

Samsung også gjort store fremskridt i kvaliteten af ​​opkaldet, når det lancerede Galaxy Buds +, selvom jeg ikke er helt sikker på det tog et stort spring med Galaxy Buds 2. Samsung satte ikke de samme mikrofoner i disse øretelefoner, at det udstyret i Buds Pro, og resultaterne vil vise sig over tid. Den største eksempel er, når vi taler med støj i baggrunden. Støjreduktion tech, kombineret med software regulere funktionen, ikke kan gå helt så langt. Du har ikke noget problem med opkald i roligere rammerne, men kraftigere mellemrum kan udgøre en udfordring.

Set som touch kontrol fortsætte med at plage Samsung på alle sine øretelefoner. Galaxy Buds 2 slutte alle de andre i den henseende. Enkelte hånd er generelt fint, mens multi-hånd er ikke konsekvent. Desuden, når du forsøger at justere enten øresnegl, du risikerer uheld pause eller hænge op.

Og endelig, når det kommer til farver, Galaxy Buds + kom i en levende sæt, der omfattede sort, hvid, blå, pink, rød, og dybblå varianter. Galaxy Buds 2 gå til en mere neutral og mode-forward look med hvid, grafit, oliven og lavendel varianter.

Samsung Galaxy knopper vs Samsung Galaxy knopper + der skal du vælge?

Samsung allerede bebudet, at det er ophørende Galaxy Buds +. Det betyder at det vil stoppe fremstilling af dem, mens forhandlere vil sælge resterende beholdning, så gode tilbud og lavere priser er rundt om hjørnet. De bør stadig få nogle firmwareopdateringer fremadrettet, men det er ikke en garanti, så mens de kan virke som en god handel, kan du ikke få mere for dine penge i det lange løb.

Efter alt, Galaxy Buds 2 føler sig allerede som en god idé, trods koster mere. De bringer noget af det, de Buds Pro havde og anvende dem på måder, der er nemme at lide, hvilket gør dem værd at opgraderingen. God lyd og nem komfort er et must for trådløse øretelefoner, og med anstændige batterilevetid til at gå med det, er det svært at se bort fra disse øretelefoner overvejer, hvad du får.

Den nyere par

Æblet AirPods starte på et £ 159. Dette er for anden generation af modellen med standard opladning sagen. Der er også mulighed for en trådløs opladning sag, som vil sætte dig tilbage et £ 79 alene eller  £ 199 for AirPods med trådløs opladning sagen.

Samsung Galaxy Buds er tilbagediskonteret ganske kraftigt siden lanceringen. Oprindeligt de koster omkring  £ 140, men nu kan findes for omkring en £ 120. De kommer med en trådløs opladning sagen som standard.

Design

Den Apple AirPods kommer kun i hvid og de ser lidt ligesom en meget lille elektrisk tandbørste hoved. Nogle vil elske det design, andre vil hade det. Vi sidder i den tidligere lejr, selvom vi gerne ekstra farver. De AirPods er lidt større end Galaxy Buds i forhold til den samlede størrelse på grund af den ekstra del under ørestykket, men ørestykket selv isa mindre.

Den AirPods slot i en lille, næsten kvadratisk, sag, der har en Lightning-port i bunden til opladning. Mens der i tilfældet, vil de AirPods genoplade give sagen selv har ansvaret. Der er en parring knap på bagsiden af ​​sagen og en LED-indikator lys er til stede i mellem AirPods, som du ser, når du åbner sagen låg.

Samsung Galaxy Buds i mellemtiden, kommer i tre farver, herunder hvid, sort og gul. Galaxy Buds passer godt ind i den indre del af øret, hvilket giver en mere subtil og måske mere sikker design end de AirPods, men lidt tykkere.

Ligesom AirPods vil Galaxy knopper spalte i en sag, denne gang cylindrisk i form, og de genoplade samtidig i sagen. Der er et LED-indikatorlys inde i sagen, såvel som uden for sagen og en USB-type-C-opladningsport på bagsiden. Som nævnt er Galaxy Buds-sagen trådløs opladning, der er kompatibelt som standard, mens AirPods Wireless Charging Case er en dyrere mulighed.

Funktioner

Apple AirPods har voice-aktiveret SIRI-adgang, der drives af H1-chipet. Der er også flere andre funktioner, der gør luftområderne meget nemme at bruge til en Apple-bruger, når de er tilsluttet.

AirPods genkender automatisk, når de er i øret, pauser, når du tager dem ud, mens du har optiske sensorer og motion Accelerometers Arbejde i tandem for at engagere mikrofonerne til telefonopkald og Siri adgang, filtrering ud ekstern støj, når det kræves.

Det er muligt at bære en luftpød eller begge dele, og dobbelt tapping en Airpod giver dig mulighed for at springe over et spor eller spille en sang, afhængigt af den handling, du har oprettet. Du kan læse mere om Airpod-funktioner i vores tips og tricks samt de funktioner, der er tilgængelige for Android-brugere i vores separate funktion.

Samsung Galaxy-knopper har lyd af AKG, og de har adaptiv Dual Microphone teknologi til at genkende dine omgivelser, skifte mellem indre og ydre MIC'er for at filtrere ud baggrundsstøj, når du er på et opkald og giver dig mulighed for at høre, hvad der sker omkring dig, når du ikke er det.

Som AIRPODS, kan du vælge at bære en eller to Galaxy Buds og Samsung for nylig tilføjet Bixby Voice til Galaxy-knopperne, så du kan styre omgivende lyd, batteristatus og Equalizer Kontrol med din stemme . Den seneste opdatering tilbød også forbedret TouchPad-kontroller, med muligheder for dobbelt tapping og triple tapping, hvilket muliggør lidt mere fleksibilitet end luftområderne med hensyn til gestuskontrol.

Opsætning

Apple AIRPODS OG SAMSUNG GALAXY KNOPS begge forbinder via Bluetooth. For Apple-brugere genkender lufthavne automatisk, så snart du åbner sagen, vises på din skærm. Når du har trykket på knappen Connect, vil de derefter oprette forbindelse til eventuelle Apple-enheder, der er knyttet til dit Apple-id, herunder Apple Watch, iPad eller Mac'er.

For Samsung-brugere vil Galaxy-knopperne gøre det samme som AIRPODS DO FOR APPLE-brugere. De vil automatisk Anerkendt af din Samsung-enhed, når du åbner boksen, hvilket giver dig mulighed for at parre knopperne til din telefon med et tryk.

Hvis du er en Android-bruger, der ønsker at købe Apple Airpods, eller en Apple-brugere, der ønsker at købe Galaxy-knopperne, vil begge stadig arbejde, men du skal udføre opsætningen via Bluetooth-indstillingerne på din enhed i stedet.

Batteri liv

AirPods opkrævning af tilfælde holder flere afgifter i op til 24 timers lytningstid og placerer luftområderne tilbage i deres tilfælde i 15 minutter, skal tilbyde op til tre timers lytningstid og op til to timers taletid.

Samsung Galaxy Buds tilbyder op til fem timers taletid og op til seks timers brugstid. Hver ørepropper har en 52mAh batterikapacitet, mens Galaxy Bud Charging Case har en 252mAh batterikapacitet. Galaxy-knopperne hævder også at tilbyde op til 20 timers standby-tid.

Konklusion.

Samsung Galaxy Buds er ret billigere end Apple Airpods, de lover en lidt længere batterilevetid, og de tilbyder mange af de samme funktioner, men ikke alle er tilgængelige for iOS-brugere, ligesom ikke alle Airpod-funktioner er tilgængelige til Android-brugere.

Hvis du har en Android-enhed, specifikt Samsung, er Galaxy-knopperne den bedre mulighed for dig ud af disse to trådløse øretelefoner, der sammenlignes takket være den sømløse opsætning og de tilbudte funktioner, herunder Bixby Voice Control. De har også en trådløs opladningssag som standard.

Hvis du har en Apple-enhed, leverer lufthavne en mere sømløs oplevelse, herunder One-Tap Setup til alle dine Apple-enheder og en række funktioner, herunder automatisk øreegenkendelse og SIRI-kontrol. De er dyre, især hvis du vælger den trådløse opladningskasse indstilling, så du måske overvejer Galaxy-knopperne, hvis du ikke har noget imod at ofre et par funktioner til de ekstra pennies i lommen.

Vigtig

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Clear Case til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Klart Klart tilfældet med en ultratynd profil, der viser din stil knapper og mute switch arbejde ligesom du forventer, at Holdbar beskyttelse skjolde mod dråber, stød og fumler

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Clear View Cover Black Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Clear View Cover

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G anmeldelse IPhone Pixel Slayer

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G anmeldelse IPhone Pixel Slayer

Samsungs Galaxy S21 Ultra er mere overkommelig end sidste år flagskib, har flere kameraer, og tilføjer en S Pen på papir, i det mindste, hvad der ikke at elske Indstilling

Galaxy S21 farver Hvilken farve skal du få

Galaxy S21 farver Hvilken farve skal du få

Galaxy S21 Ultra er at få en nyt liv med en fantastisk ny farve. Navy Blå er til rådighed lige nu, og er eksklusivt til Best Buy.

Galaxy S4 Android Lollipop Update Guide Galaxy S4 Guides

Galaxy S4 Android Lollipop Update Guide Galaxy S4 Guides

Samsung Galaxy Tab S4 og S5E tabletter kommer over Air Software Update i denne uge, der tilbyder Android 10based One UI 2. Interface.

Sådan opdaterer Android eller dens OS på Samsung Galaxy S4 Hvordan at fastsætte 2022

Sådan opdaterer Android eller dens OS på Samsung Galaxy S4 Hvordan at fastsætte 2022

Skridtvise vejledning til at opdatere Galaxy S4 LTEA GTI9506 til Android 5.. Lollipop officielle build I9506XXUDOA6. Du kan installere Android 5.. Lollipop firmware

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mobiltelefoner Galaxy S8 Plus Dual Sim 128GB LTE 4G Pink 6GB RAM 175.693 SAMSUNG Quickmobile

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Samsung Galaxy S8 specs, pris, detaljer, anmeldelse, specifikation, størrelse, farver Klik her for at se fra PhonesCounter. Versioner Network Technology Hspalte

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.