Samsung Galaxy Grand Prime prisliste december 2021 Specs i Filippinerne

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy Grand Prime er en mid-range indrejse i Samsungs berygtede Galaxy lineup, at løfter uovertruffen niveau af ydeevne og enestående værdi for pengene. Denne smartphone vil tage højde for de personer i Filippinerne, som er stram på budgettet, men ønsker maksimal funktioner, der kan købes for penge. Samsung havde altid konfronteret hård konkurrence fra andre mærker som LG, Sony og HTC, men stigende, frem for alt har Samsung skåret sig et navn som verdens førende smartphone-forretning. Med Grand Prime, vil den koreanske gigant ser frem til at opretholde deres højt værdsatte omdømme.

Vigtigste telefon specifikationer

Samsung Galaxy Grand Prime ligner en blanding af Galaxy S3 og Galaxy Note 3 med sin sten-lignende form og skinnende finish. Det er behageligt at holde og betjene med kun én hånd på grund af sin størrelse, at foranstaltninger på 144. x 72. x 8. mm i dimensioner og vejer kun 156 gram. Det vil være tilgængelig i to traditionelle sorte og hvide farver. Afbryderknappen og volumen rockere er på hver sin side, mens den 3. mm lydstik og mini USB-porten er placeret på top og bund hhv. Derudover øverste højre hjørne har fremadvendte selfie kameraet, mens den primære enhed er placeret på bagsiden med LED blitz placeret lige under den.

Standard 5 tommer skærm er dækket med Gorilla Glass 3 teknologi og er i stand til at vise levende farver i et forbløffende niveau af detaljer. Den understøtter en opløsning på 540 x 960, der gør det godt nok til at spille spil eller se film.

Camera kvalitet

Den primære 8 MP kamera af Samsung Galaxy Grand Prime tager god kvalitet billeder, især på stærkt oplyste. I svagt lys, men man kan altid bruge LED-blitz til lyser miljø og klik fotos i store detaljer. Den sekundære 5 MP selfie kamera er en redningskrans for selfie misbrugere, der kan lide at skrive billeder på sociale netværkssider. Denne opgraderede sekundære kamera er en af ​​de forløsende kvaliteter af denne telefon, da det går hoved til hoved med andre top kvalitet telefoner i Filippinerne.

Os, ui, og ydeevne

Ud af boksen, Samsung Galaxy Grand Prime kommer læsset med Android 4. KitKat og bringer med sig et væld af muligheder. Da Android er et open source-platform, det giver te telefon for at få adgang tusindvis af spil og apps fra Google Play butik og bruge dem baseret på brugerens personlige behov. Som forventet har Samsung indarbejdet deres TouchWiz UI gør det til det navigation og UI mere brugervenligt. Ikonerne, widgets er overskueligt og arrangeret på en sådan måde, der maksimerer produktionen uden ekstra indsats. Skift mellem apps er glat som silke og kan gøres med blot et flimmer på skærmen.

Dette mid-range smartphone er en af ​​de bedste i Filippinerne som det kommer drevet af en 1. GHz ARM Cortex A53-processor, Adreno 306 GPU og 1 GB RAM. Mens disse specs ikke straks kan fange din smarte, vil de helt sikkert forbløffe dig, når du rent faktisk sætte telefonen på brug. Denne enhed er i stand til at køre næsten alle høje grafik spil i dag i fejlfrit og uden nogen form for forsinkelse overhovedet. Samme gælder for HD-videoer og optagelse, der sker, er en glat og smøragtig overgang.

kvalitet Ring og batteriets levetid

Vi gjorde et par opkald omkring Filippinerne for at teste denne telefon opfordring kvalitet og fandt ingen sådanne uregelmæssigheder til rapporten. Der var ingen mistede opkald, hverken nogen problemer med at høre tale på den anden ende. Samsung Galaxy Grand Prime leveres med en standard 2600mAh batteri, der er god nok til at vare en hel dag, hvor moderat brug af telefonen er lavet. Når det bruges til 3G web-surfing, gaming eller spille HD-videoer, kan batteriet vare op til et maksimum på 7-8 timer. Mens batterilevetid kan være tilfredsstillende, er der bedre alternativer på dette lignende pris punkt.

Er Samsung Galaxy Grand Prime en god telefon?

Som en masse budgethåndsæt i disse dage, klarer Galaxy Grand Prime at komme på tværs af så attraktive og , der er tilgængelig uden at se billigt ud. En Android 4. Kitkat-telefon, Grand Prime er ikke så up-to-date som Android 5. Lollipop, men det er stadig hurtigt og har kritiske funktioner som Google New.

Samsung Galaxy Grand Prime prisliste i Filippinerne Specs December, 2021

Er Galaxy Grand Prime K?

I dag gennemgå Samsungs Galaxy Grand Prime Duos, en mid-range smartphone af Samsung Sporting Qualcomms nyeste 64-bit snapdragon 410 quad-core processor. Grand Prime Duos er sandsynligvis Samsungs mest bang-for-the-buck mid-range tilbud til dato, prissat til en measly PHP 9.990.

Galaxy Grand Prime Duos Specifikationer

Mens Samsungs hi-end enheder begynder at se så godt ud som konkurrenter, har deres lave og mellemstore enheder stadig det samme plastikende udseende til dem som før. Dette strækker sig til Grand Prime Duos med sin mest plast og glans hvide krop. Grand Prime Duos kommer ikke til at vinde nogen skønhedskonkurrencer, men selvom det ikke ser det, er det temmelig robust bygget, med fremragende byggekvalitet.

The Bezels er temmelig store, og der er en sølvtrim, der løber rundt på siden af ​​Grand Duos for at bryde op monotoni af det hvide chassis. Knappen Arrangement er typisk for en enhed Størrelsen af ​​Grand Duos, med lydstyrkene til venstre og tænd / sluk-knappen til højre. Bagsiden anvender et perle hvid plastikdæksel, som du kan fjerne for at afsløre det flytbare batteri, to SIM-slots og microSD-kortsporet.

Grand Duos bruger en ret underwhelming 5-tommers QHD display. Mens var skuffet over, at Sammy ikke gik videre og bruger et HD-panel på Grand Duos, var glade for at rapportere, at skærmen er skarp og levende. Displayet har dog ikke en omgivende lyssensor, så du må muligvis manuelt justere lysstyrken, mens du går om din daglige rutine.

God præstation ud af processoren, selvom -Bit bliver nødt til at vente til lollipop

En af de vigtigste træk af Galaxy Grand Prime er den nye, 64-bit snapdragon 410 processor parret med 1 GB RAM og en Adreno 306 GPU. Processoren og GPU-parring blæste ikke virkelig os væk i sine benchmarkresultater, selv om det lykkedes at holde alt godt og glat, mens vi brugte enheden. Gaming med Grand Prime Duos var relativt godt, der var nogle hoppede rammer i ægte racing 3, men intet for frustrerende.

Anstændigt ydeevne ud af kameraet, men kæmper i lavt lys

Vi tog Grand Prime Duos med os, mens vi var sightseeing i Beijing et par uger tilbage, og vi var glade for at finde ud af, at Grand Prime Duos lykkedes at få ret anstændige skud af Tienanmen Square, mens vi var der.

Virkelig god batterilevetid

Hvis der er noget, der lærte at gennemgå så mange smartphones, er det, at Qualcomm Snapdragon Powered Ones normalt prale af utrolig batterilevetid selv med moderate mahnumre. Grand Prime Duos, med en ret imponerende en dag og fire timers batterilevetid. Du kan udvide det endnu længere ved at bruge Samsungs batteribesparende tilstand via Touchwiz UI.

Bedømmelse: En god mid-range smartphone med ret anstændig ydeevne og fremragende batterilevetid

Samsung Galaxy Prime DUOs er muligvis ikke smukkeste Mid-range smartphone for altid at nyde Unbox Labs, men det har det, hvor det tæller. Godt kamera, god præstation og fremragende batterilevetid betyder, at Grand Prime DUO'er er en mid-ranger, som du ikke kan ignorere.

Galaxy Grand har et 8 MP bagkamera, der er i stand til høj opløsning fotos og videooptagelse. Begge kameraer er i stand til fuld HD-videooptagelse ved 1920Ã-1080p ved 30 billeder pr. Sekund. Kameraet leveres med en LED-flash, der er i stand til belysning dine emner ret tilstrækkeligt selv under lave lysforhold. Det sekundære frontvendte kamera består af et opgraderet 2 MP kamera. Autofokus, geo-tagging, berøringsfokus og ansigtsdetektering er nogle af de avancerede funktioner understøttet af telefonen, samt en billedstabilisator og smil detektor og grundlæggende billedredaktør.

Funktioner

I august 2022 meddelte Samsung, at Galaxy Grand ville modtage Android 4.. OS UPDATE. Denne opdatering blev først lanceret i Rusland, mens ejere i Indien modtog opdateringen i begyndelsen af ​​september. Denne opdatering bragte også en opdateret version af TouchWiz. Den 20. februar 2022 meddelte Samsung Poland, at Galaxy Grand er blandt 14 Samsung-enheder, der vil modtage Android 4. Kitkat-opgradering.

Variant.

Dual-Core Cortex A9 kører med en hastighed på 1. Â GHZ som standard, men det kan overklockes til 1. Â GHZ uden behov for en brugerdefineret kerne. Dette kan udføres ved at rooting og derefter bruge en CPU Clock Speed-modifikations-app.

Special udgaver

I Sydkorea Samsung lanceret en variant af produktet med en quad-core CPU til en meget lavere pris. I Indien Samsung også lanceret Samsung Galaxy Grand med en gratis flip cover, 50GB Dropbox Opbevaring, gratis My Services og en Dual-SIM-slot.

Modtagelse.

de økonomiske gange revideret Galaxy Grand og sagde i deres dom: "Great for multimedier og kommer med løftet om pålidelig eftersalgsservice, men ellers er det ikke værd det dobbelte af prisen på budgettet phablets med lignende specs."

Referencer.

Jeg ønskede en mobiltelefon hurtig og med god nok hukommelse uden at skulle bruge en hel løn .. luksus til moderate priser, ja jeg kan lide det! Elegant, måske en smule 'for tung, at kunne sætte i din håndtaske, er det ikke uoverkommelige .

Den eneste fejl de indledende forklaringer , praktisk taget ikke-eksisterende. hvis du ikke har erfaring du har svært ved at forstå brugen af ​​nøglen til at indsætte sim. Skærmen giver dig mulighed for at læse e-bøger godt. De apps, der er nødvendige for mit arbejde har alle indtastet. kort sagt, for mig er det fantastisk!

Fremragende både den interne og eksterne kamera. Høj kvalitet videoer og fotos. Meget flydende navigation. Meget flot design, praktisk og funktionel. Jeg købte guld farve og live er endnu smukkere, det er mere mellem guld og sølv. De eneste negative ting er manglen på den bøjle at udtrække rum til Sim / SD og derefter fotogalleriet, da der kun at Google, men det er ikke et stort problem, som du nemt kan downloade fra markedet. Anyway, for kvalitet / prisforhold, jeg anbefale det store.

Designet er virkelig smuk, med sans for de mindste detaljer. Hastighed â € <â € intimideret af tidligere telefoner.

Fra software synspunkt, tror jeg valget mellem at have holdt det Oreo-systemet praktisk lager, faktisk alle de programmer er hjemmehørende google og systemet, i almindelighed, er altid flydende og lydhør, selv for rigelig ram at gør det muligt at holde flere programmer åbne uden forsinkelse eller reloads.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus 2022 er en stor værdi for pengene telefon, at jeg anbefaler, ideelt for dem, der kommer fra en lavere række eller alternativt til et andet medium rækkevidde uden at opgive et sofistikeret design på linje med de "nyeste trends".

Galaxy Grand Prime er overraskende overkommelige i forhold til sine forgængere, der debuterede for omkring Php13k. Men på trods af sin relativt lave pris, Grand Prime er rigtig god enhed. Det er drevet af en 1. GHz quad-core Snapdragon 410-processor, Adreno 306 GPU og 1 GB RAM for at give god gaming og multitasking oplevelse. På 8. mm, dens ikke nødvendigvis tynd, men det er bare nok til at gøre håndsættet føler mere robust og gøre plads til 2600mAh batteri.

er du sælger din samsung grand prime anden hånd eller en anden brugt vare? sælge det her gratis!

Samsung mobiler forsøger altid at levere den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. Samsung mobiler har taget et skridt videre ind i teknologien. Samsung Galaxy Grand Prime Plus kommer i markedet ved Samsung Mobiler. Den lanceringsdato Samsung Galaxy Grand Prime Plus er 2022, September 13. Introduktion nødvendige specifikation & funktioner. Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan er Rs. 17.700, mens i USD det er $ 153. For at finde ud af mere om specs og pris lader have et kig nedenfor.

Diskussion om netværk, Samsung Galaxy Grand Prime Plus understøtter forskellige netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en simpel switch kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af netværkets styrke. Netværkene understøttes i Samsung Galaxy Grand Prime Plus er GSM / HSPA / LTE Detaljerne er angivet nedenfor:

Vigtig

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Find den bedste brugte SAMSUNG J7MAX pris i Indien Brugte Samsung J7max til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Samsung J7max, iPhone X, iPhone 7, POCO F1, OnePlus 6T, 4G MOBILE Mere i OLX Indien. Indien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Galaxy J7 Prime Black, 32 GB, 3 GB RAM online til bedste pris i Indien. Læs mere om Samsung Galaxy J7 Prime specifikationer, farver, anmeldelser, præstationsfunktioner på Croma. Handel online

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at oprette den tid og dato på Samsung Galaxy J7 Prime. n denne pageAutoupdate tid NITZSet tid dateAutoupdate tid NITZThe standardindstillingen for din enhed er at Automatical

Samsung Galaxy J72017Smartphone 5. 16GB, 3 GB RAM 13 MP kamera 13. MP Gold Amazon. o. k elektronik Photo

Samsung Galaxy J72017Smartphone 5. 16GB, 3 GB RAM 13 MP kamera 13. MP Gold Amazon. o. k elektronik Photo

Ofte stillede spørgsmål til Samsung Mobile Device. Find mere om Sådan bruger Memory mulighed for Smart manager i Samsung Galaxy J-serie med Samsung Support.

MetroPCS Galaxy J7 Cases Walmart. om

MetroPCS Galaxy J7 Cases Walmart. om

Find hd Samsung Galaxy J7 Stjerne Gennemsigtig baggrund, HD PNG download er gratis png billede. Hent og bruge det til dine ikke-kommercielle projekter.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

MetroPCS Samsung Galaxy J7 stjerne FLEX Gel Case Black

Samsung Galaxy J7 stjerne Walmart Canada

Samsung Galaxy J7 stjerne Walmart Canada

Køb Samsung Galaxy J7 stjerne fra Walmart Canada. Shop for mere Unlocked telefoner mobiltelefoner tilgængelige online på Walmart. -en

TMOBILE SAMSUNG GALAXY J7 STAR SMJ737T 32GB SILVER TMOBI J737T

TMOBILE SAMSUNG GALAXY J7 STAR SMJ737T 32GB SILVER TMOBI J737T

Lær mere med 3 spørgsmål og 10 svar til incipio skærmbeskytter til Samsung Galaxy J7 Clear.

Samsung Galaxy J7 stjerne SMJ737 16GB GSM Unlocked Smartphone 710

Samsung Galaxy J7 stjerne SMJ737 16GB GSM Unlocked Smartphone 710

Telefon Frigørelse service Lær at låse Samsung Galaxy J7 stjerne MetroPCS telefon. Find en unlock kode til Samsung Galaxy J7 stjerne MetroPCS mobiltelefon eller anden mobiltelefon fra UnlockBase.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.