Samsung Galaxy M11 Smart Phone 64 GB, 4 GB RAM, Metallic Blue

Samsung Galaxy M11 M115F Fingerprint Sensor Flex Kabel Metallic Blue GH8118751A www. Ixservis. K.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vores primære fokus er at give unikke og nyttige tilbehør; til gode priser. Vi opdaterer altid vores butik. Vores katalog er temmelig stort og varieret. Med ubegrænsede anbefalinger vil du ikke blive skuffet. Alle vores Samsung Galaxy M11 bagdæksler, sager og tilbehør er god kvalitet og kommer til overkommelige priser. Vi leverer fragt på tværs af Indien og meget hurtig eftersalgsstøtte. Vi har også en problemfri, straight-forward returpolitik på plads.

Ikke desto mindre har vi en enorm kundebase, som vi har bygget over års hårdt arbejde. Følg os på Instagram for at holde styr på nye produkter og tilbud. Søg efter vores anmeldelser og vurderinger på Google. Giv os et forsøg, vi forsikrer dig, du vil se dig selv komme tilbage til os.

Nøgleforskelle

Hvad er det lige rigtigt? Bare rigtigt er en informationsvalideringsproces, der kontrollerer og verificerer oplysninger om forretningsinstitutter eller fagfolk, der er opført med JustDial. Det validerer optegnelser for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte og pålidelige.

Justdial Verificeret betyder, at oplysningerne om forretningsinstitutioner, fagfolk eller tjenesteydere er blevet verificeret som eksisterende og korrekt på tidspunktet for annoncørens ansøgning til registrering hos JustDial.

Skriv en anmeldelse på Samsung Galaxy M

Gennemsigtig frostet røg mobil cover til Samsung Galaxy M11â kamera beskyttelse telefon sag. Hans røgdæksel kamera position omkring området er højere end overfladen, så den beskytter mobiltelefonens kamera og skærm. Olourful Contrast-knap Giv en lyse farve til denne telefonhus. Hans røgdæksel overflade kommer med anti fingeraftryk og matte finishâ gennemskinnelig frostet røg. T fremstillet af silikoneolie belægning polycarbonatmateriale. hans dækning til rådighed for multi variant farve.

Samsung Galaxy m

Originality: Original. Dele er den oprindelige del, leveret af enhedsproducenten. Dele er af den højest mulige kvalitet på markedet, og 100% svarer til den, der er i enheden siden produktionen. For at finde ud af mere om originalitet , Â Læs vores blog, hvor vi fokuserer på originalitet mere detaljeret.

Har du set hele vores produktportefølje og fandt ikke en reservedele, der passer til din enhed Samsung Galaxy M11 M115F Â? Eller har du yderligere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os i ethvert spørgsmål om e-mail på InfoFixshop. U eller telefon +4212/221333999.

Køb Bedste Samsung M Cover, hvor klassisk afskærmning er sikret

Samsung M11 Cover er et stort fedtområde af dæksler, hvor folk ikke vil være mindre end muligheder. Der er så mange typer af dækker, at du får den, der er ideelt for dig. Hver af Samsung M11 dækker her er lavet af polycarbonat, som er meget sikkert for telefonen. Uanset om du vil have noget for farverigt eller vil have noget simpelt for hver dag, får du det hele. Beyoung giver også mulighed for tilpasning, hvorefter du kan få en M11 bagdæksel, som ingen andre nogensinde vil finde. Så når du ønsker at købe en Samsung M11 cover for dig selv, så er Beyoung at være dit valg.

Hvilke funktioner gør Samsung Galaxy M dække og sager fejlfri?

Du kan nu forudbestille ny iPad 10. og iPad mini på Amazon Digital Trends

Samsung Galaxy M11 covers, cases er ved at blive meget populær blandt folk på grund af deres produktivitet og idé til at beskytte telefonen perfekt. Du skal undre dig over, hvordan en telefondæksel kan beskyttes med den nyeste teknologi og spontant fejlfri appel på samme tid, de Beyoung har dine svar. Du får se flere funktioner i Samsung Galaxy M11 Cover, som du ikke finder andre steder. Nogle af disse funktioner er nævnt her.

Hvorfor vælge beyoung at købe samsung m mobilt overdække?

Vi er fejlfri med Samsung M11 mobilt overdække online shopping, fordi vi ikke kun forsikre produktiv shopping, men også en aldrig set oplevelse. Dybest set, er der forskellige aspekter, som du kan stole på.

Designer Samsung Galaxy m ryg dækning for alle på enkelt klik

Samsung Galaxy M11 Back Cover: Samsung Galaxy M11 dækker online i Indien på Beyoung er klart designet til at gøre telefonen ser ud af kassen. Samsung M11 bagsiden samling online er klart den bedste match til din telefon. Hos Beyoung, kommer til at få øje på de bedste design af Samsung Galaxy M11 Back covers, der forherliger din telefon. Samsung M11 cover har en bred vifte af smukke betræk som Avengers Quantum, Joker glad ansigt, FRIENDS, No Fear No Limits, Tror, Live Love Laugh osv Vælg et design, der passer dine tanker. Samsung Galaxy M11 bagsiden har en meget mere end du kan se.

Også bestilling mere end 150 nyeste modeller som redmi Note 10 5G Bagside, Realme 8 Tilbage Cover, Â redmi 9 Power Back Cover, Â Mi 10i Bagside, OnePlus 8T Cover, Oppo F19 Pro Plus Bagside, Â Samsung M31 Prime bagside, Vivo Y51 bagside, Samsung M31 back Cover, Realme 7 bagsiden, redmi Note 9 back Cover, Samsung A50 Tilbage Cover, Samsung M21 back Cover, Samsung M31s Cover, Samsung M51 Cover, redmi Note 8 Pro Cover , iPhone X Cover, iPhone 7 Plus Cover, iPhone 8 Plus Cover, Â Realme 6 Pro Cover, Vivo S1 Cover, Oppo F17 Pro Bagside, Mi 10 Tilbage Cover, Vivo V20 Bagside, redmi Note 9 Pro Bagside mv

Bedste kvalitet samsung m låg, hvor klassiske afskærmning er sikker

Samsung M11 cover sikrer at din telefon er sikkert fra den største fare, der er brud på faldende. Beyoung bringer dig den privilegium af comfy og klassiske Samsung M11 bagsiden online på Beyoung. Her den bedste Samsung M11 mobil dækning er enten i polycarbonat eller i silikone. Begge er anerkendt for deres premium kvalitet og de bedste funktioner til opgradering klassen af ​​telefonen. Samsung M11 cover og sager er langt den mest effektive for din telefoner kompatibilitet.

Shop nyeste Samsung Galaxy m dæksel online i Indien på beyoung

Samsung Galaxy M11 cover er kendt for at være yderst nyttig for Samsung M11 ejere. Det bedste er, at du også komme til at udforske så mange smukke og awesome design i Samsung Galaxy M11 bagsiden, der er værd shopping. Beyoung. n er det en bedste sted for fineste Samsung Galaxy M11 bagsiden, så uden nogen anden tanke bare søge efter Samsung Galaxy M11 cover online i Indien på Beyoung. n

Hurtig sammenligning

Samsung Galaxy M21 har bedre ram end Samsung Galaxy M11. Ingen af ​​dem har frontflash. Med hensyn til skærmopløsning, Samsung Galaxy M21 har bedre opløsning på 2340 x 1080 end Samsung Galaxy M11, som har opløsning på 1560 x 720. Samsung Galaxy M21 har mere intern hukommelse end Samsung Galaxy M11

Detaljeret sammenligning

Lanceringen Dato for den første telefon er 18. marts 2022. Udgifterne til Samsung Galaxy M21 er Rs. 13490. Lanceringen Dato for den anden telefon er 2. juni 2022. Udgifterne til Samsung Galaxy M11 er Rs. 10460.

Display sammenligning

Samsung Galaxy M21 har Super AMOLED skærm type, hvor som Samsung Galaxy M11 har Screen type. Samsung Galaxy M21 har displayet tæthed på 403 PPI & Samsung Galaxy M11 har kun 268 PPI skærm tæthed. Med hensyn til skærmen til kroppens forhold, Samsung Galaxy M21 har bedre skærm til krop-forhold på ~ 84.% end Samsung Galaxy M11 s ~ 81.%. Samsung Galaxy M21 har 19.: 9 billedformat hvor som Samsung Galaxy M11 har 19: 9 format.

Hukommelsessammenligning

Samsung Galaxy M21 s 48 MP + 8 MP + 5 MP Triple bag kamera overstraaler Samsung Galaxy M11 s 13 MP + 5 MP + 2 MP Triple bag kamera i forhold til opløsning. Samsung Galaxy M21 vil være bedre valg, hvis du søger at klikke masse selfies, da det har bedre 20 MP Front kamera i forhold til Samsung Galaxy M11 er 8 MP Front kamera.

Teknisk sammenligning

Samsung Galaxy M11 Bagside. Dette bagside cover trykt designer tilfælde det består af premium kvalitet poly-karbonat. Som et resultat, det sikrer slanke udseende til din mobiltelefon. Det er holdbart og let vægt. Dog vil din telefon forblive kompakt i udseende. Hver trykt design dækning er trykt med præcision og designet, vigtigst på en måde, at det passer perfekt på bagsiden af ​​mobiltelefonen. Dækslerne er tilgængelige på Wishfulprints er helt sikkert bedst i kvaliteten markedet og er meget nemme at bruge, anvende og fjerne. Som et resultat, tilfælde er beskyttende samt god leder.

Samsung Galaxy M Bagdækning Kvalitet:

Hvert afdækning, der er trykt med ønskeseddel-udskrifter Indien, går gennem bred liste over kvalitetskontrol ved forskellige trin af produktionsprocessen. Vi bruger høj kvalitet importeret blæk til udskrivning af disse designer sager, vores mål er at levere bedste kvalitetsprodukter til kunden til rimelige priser.

Bedste i markedsprisen for Samsung m tilfælde:

Vi tilbyder den bedste pris og kvalitet kombination. I øjeblikket sælger vi mobile sager og dækker kun på Rs 99. Og vi tilbyder også gratis fragt i hele Indien, dog købt minimumsmængde for kvalifikationsfri fragt.

Vores hjemmeside har et stort udvalg af unikke og farverige designs, som er levende såvel som klassiske. Disse trendy designs er velegnede til både piger og drenge, der kan lide at holde deres telefoner slanke, farverige uden at tilføje meget bulk til dem.

WishfulPrints bruger forskellige kurerpartnere for at sikre sikker og hurtig levering af ordrer. Det er vigtigt for os at have tie-ups med shippingudbydere som FedEx, Blue Dart, Delhivery, XpressBees osv. Vigtigst bruger vi sporbare forsendelsestjenester med hårde bølgepaper til sikrere levering af produkter uden skader.

Samsung Galaxy M Antutu Oversigt

Det er bedre end 33% af mobiltelefonerne pr. 16. december 2022. Du kan sammenligne sin ydeevne med andre alternativer til Samsung Galaxy M11 og se hvilken telefon der ville være bedst for dig. Amsung Galaxy M11, der opererer på Android OS 10, har Qualcomm Snapdragon 450 processor og leveres med CPU af Octa Core 1. GHz Cortex-A53.

Kontroller lignende antutu score mobiltelefoner

Disse er nogle opsummere om gode og dårlige funktioner på Samsung Galaxy M11. Det er arbejde uden 5g bredbånd. Slip ved 2022 ved hjælp af Android 10. Som fabriksstandardoperativsystem og tilpas med en UI 2. Samsung-brugergrænseflade.

Nogle ulemper Muligheder for Samsung Galaxy M:

Samsung Galaxy M11 Brug Infinity-O Display med 6. Â ³ HD + for at give fuld skærmkant til kantdækning, når vi bruger til at se film eller spille spil. Vi finder et lille hul til højre på skærmen for front selfie kamera.

Samsung Galaxy M11 Brug qualcomm SDM450 Snapdragon 450 CPU med 14 nm processor teknologi. Det fungerer glat til standardaktivitet uden bekymring for batteriafløb. Denne processor har også høj ydeevne DUAL ISP support og bruger Qualcomm Clear Sight Camera Features til at give dramatisk oplevelse på vores billedresultat.

Samsung Galaxy M har god triple kamera og smukke front kamera

Samsung Galaxy M11 har tredobbelt lodret god kvalitet af bagkameraet med 13 MP F / 1. For bred til daglig aktivitet og give gode billeder om natten, fordi det har stor blænde nummer f / 1. + 5 MP F / 2. Til ultrawid + 2 MP F / 2. for DOF. Frontkameraet bruger 8 megapixel til selfie foto eller videoer. Vi kan også bruge frontkamera til Security Face Unlock Anerkendelse .

Vigtig

Samsung Galaxy Note 20 specs, benchmarks og brugeranmeldelser

Samsung Galaxy Note 20 specs, benchmarks og brugeranmeldelser

Samsung Galaxy Note 20 LTE, SMN980F, Touch, farve Super AMOLED Plus 1080 x 2400 px 6. 0, LiPo 4300 mAh, Samsung Exynos 990

Sælg Min Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512GB til Cash dag

Sælg Min Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512GB til Cash dag

Find en Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 6. tommer ulåst mobiltelefon, 512 GB, Mystic Black på Staples. en. Læs anmeldelser for at lære om Top bedømt Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 6. tommer ulåst mobiltelefon, 512 GB, Mystic Black.

Slå automatisk opdatering af apps til eller fra Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Optus

Slå automatisk opdatering af apps til eller fra Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Optus

Samsungs Android 12based Et UI 4 stabil opdatering er nu ruller ud til Galaxy S21 serie i U.. Med den stabile build nu tilgængelig, heres når opdateringen vil dukke op til din Galaxy-telefon.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specs, benchmarks og brugeranmeldelser

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specs, benchmarks og brugeranmeldelser

Samsung Galaxy Note 20 ultra større skærm, større batteri og større pris

Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB Unlocked GameStop

Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB Unlocked GameStop

Hej, jeg bestilte ulåst Galaxy Note 20 Ultra direkte fra Samsung. Før denne telefon, jeg havde Galaxy Note 10 5G. På den gamle telefon, i netværket

Samsung Galaxy Note 20 Unlocked

Samsung Galaxy Note 20 Unlocked

Den hurtigste smarte telefon nogensinde får Astock Samsung Samsung Galaxy Note 20 Mystic Black 5g.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G modeller og versioner

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G modeller og versioner

Samsung planlægger angiveligt at afslutte produktionen af ​​Galaxy Note 20-serien inden udgangen af ​​dette år og dræbe serien udelukkende.

Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung Galaxy Note20 Ultra

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Sådan Lås Galaxy Note 8 oplåsningskode Fast Sikker

Sådan Lås Galaxy Note 8 oplåsningskode Fast Sikker

Lær at låse din Galaxy Note 8 på under 2 minutter gratis, Med dette SIM Unlock din Galaxy Note 8 vil arbejde på alle netværk youll få den gratis Ubegr ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.