Samsung Galaxy M52 5G gennemgang Elegant design, topnotch display og store batteri

Galaxy M52 5G er allyou telefon

Den seneste opdatering af Samsung Galaxy M52 5G Pris i Bangladesh 2022. Check fulde specs af Samsung Galaxy M52 5G med sine funktioner, anmeldelser, sammenligning, Uofficiel Pris, officielle pris, Fremskyndet Pris, Mobile BD Pris, og dette produkt hver bedste enkelt funktion ratings forventes osv Samsung Galaxy M52 5G at blive lanceret her i landet i december 2022.

Samsung Galaxy mg pris i Bangladesh

Samsung Galaxy M52 5G pris i Bangladesh forventes at blive BDT. omkring 30.000. Dette er en 6GB RAM ogen 128GB intern hukommelse bunden variant af Samsung Galaxy M52 5G, som forventes at være til rådighed i sort, hvid, og Blue farve varianter online butikker og Samsung showrooms i Bangladesh.

Samsung Galaxy m g - fulde specifikationer

Disse er nogle opsummerer om gode og dårlige funktioner ATA SAMSUNG GALAXY M52 5G. Dette er Android 11 smartphone, der har 5G-forbindelse til hurtigere adgang til internettet. Modellerne er SM-M526BR og SM-M526BR / DS.

Nogle ulemper muligheder OFA Samsung Galaxy m g:

SAMSUNG GALAXY M52 5G er mid-end smartphone. Det er arbejde with Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G-processor med dedikeret grafik-processor UNITA Adreno 642L at arbejde med Vulkan 1., OpenCL 2. FP, OpenGL 3S 3. til gaming præstationer. Det har 6 nm FinFET teknologi med total Octa Core processor. Det er arbejde with Quad Core 2. GHz Kryo 670 til tunge applikationer og Quad Core 1. GHz Kryo 670 til enkle applikationer.

SAMSUNG GALAXY M52 5G batterikapaciteten er 5000 mAh. Denne kapacitet kan gøre denne telefon arbejde mere længere fuld én dag. Denne telefon også drevet afen Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G, der kan understøtte hurtig opladning 25W-teknologi.

Samsung Galaxy m g har god tredobbelt kamera og smuk front kamera

SAMSUNG GALAXY M52 5G arbejde med tredobbelt bagside kameraer med 64A megapixel f / 1. for standard bred + 12 megapixel f / 2. til 123 graders ultrabrede + 5 megapixel f / 2. for dybdeskarpheden. Kameraet placeret på bagsiden krop med vertikal form. Hvis vi gerne rekord film til vloging, så kan vi optage op til 4K ved 30 fps. Men denne telefon ikke har billeder stabilisator ydeevne.

isa Samsung Galaxy m g værd at købe?

SAMSUNG GALAXY M52 5G arbejde med Super AMOLED Plus-skærm på 6. inches størrelse. Det kan arbejde med enkelt eller dobbelt simkort slot. Det har 5G tilslutning til hurtig adgang til internettet. Der er mange programmer og spil, som vi kan hente, fordi det er støtte ved mid-end processor Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G. Venligst note, kan denne telefon ikke virker under vand og ikke har dedikeret MicroSD-slot. Hvis vi er fint med nogle ulemper ovenfor, så SAMSUNG GALAXY M52 5G anbefales at købe.

Prissætning Dette er de bedste tilbud fra vores affilierede partnere, vi kan få en provision fra kvalificerende salg

Samsung Galaxy M52 5G er den seneste udgivelse fra Samsung. Det følger en anden 5G aktiveret telefon, Galaxy A42 5G, udgivet blot et par dage siden. Du har set en lang række udgivelser fra Samsung i næsten alle kategorier regelmæssigt i disse dage. Det har også udgivet sit budget-range smartphone Galaxy A03s ikke så længe siden.

M52 5G er en af ​​de slankeste og letteste telefoner fra Samsung. Virksomheden markedsfører denne telefon som den magreste, ondeste monster nogensinde. Drevet af en Snapdragon-processor, denne telefon har en høj opdateringshastighed visning af 120Hz, hvilket betyder multitasking og gaming bliver bedre nu. Alligevel kan de relativt høje omkostninger og hård konkurrence på markedet betyde telefoner fremtid er ganske usikker i Nepal.

Samsung Galaxy M52 5G er en af ​​de magreste og letteste Samsung telefoner til rådighed på markedet. I forhold til forgængeren Galaxy M51, den nye Galaxy M52 5G er 21% slankere. Selvom at have en stor skærm, bør den magre telefon være temmelig praktisk for brugerne. Den vejer lys på kun 173 gram. At tale om opbygningen af ​​telefonen, det har en glasfront, plastik ryg og en plastik ramme. Displayet er beskyttet af Corning Gorilla Glass 5.

Der er en 6. -inch Super AMOLED Plus-skærm på telefonen med en opløsning på 1080 * 2400 pixels maksimum. Telefonerne kæmpestor 120 Hz opdateringshastighed gør rulning af apps og news feed glattere end nogensinde. Denne højere opdateringshastighed vil tillade brugerne at opleve spil og se videoer endnu bedre og mere smidig.

Samsung Galaxy M52 5G har en tredobbelt kamera setup på ryggen. Det vigtigste 64MP kamera har til huse sammen med en 12MP ultrabrede kamera og en 5MP dybde sensor. En LED-blitz er også til huse med kameraerne. På forsiden er der et 32MP selfie kamera afgrænset af den centrerede snitstempel-hul.

Den 64MP kamera kan tage billeder med høj opløsning og også 12MP har en 123A ° Â FOV, hvilket betyder at det kan fange nogle fantastiske brede landskabsbilleder. Til portrætter bør 5MP makro sensorer bare gøre fint. EN

Give magt til Samsung Galaxy M52 5G er et 5000mAh ikke-flytbare Li-ion batteri, der understøtter en 25W hurtig opladning. Dette skulle give brugere strøm nok til binge-se deres favorit shows eller film og kan have en længere gaming session. Med en 25W hurtig oplader, skal telefonen få sin magt på ingen tid.

Samsung Galaxy M52 5G kommer i to varianter. Brugeren har mulighed for at vælge mellem 6GB og 8GB RAM mens det interne lager er 128GB i begge varianter. Hukommelsen kan udvides yderligere med et microSDXC kort. Der er ingen dedikeret slot til den microSDXC kort selv, hvilket betyder, at du bliver nødt til at ofre en af ​​SIM-kortet slots.

Der har været nogle væsentlige ændringer med hensyn til ydeevne i Galaxy M52 5G forhold til forgængeren Galaxy M51. Grafikken er opdateret, er der en bedre chipset i M52, og det understøtter en 5G-netværk. Også, M52 5G har en højere opdateringshastighed skærm. Selvom design ser næsten det samme, M52 er lettere og tyndere og er nemmere at bruge.

Der er også nogle nedjusteringer ligesom batteri backup er reduceret til 5,000mAh fra 7000. opsætning Quad-kamera er blevet reduceret til en tredobbelt kamera setup på M52. Også kunne frontkameraet i M51 optage i 4K, mens det er begrænset til 1080p i M52.

Lanceringen af ​​M52 5G betyder det er en udfordring for den nyligt lancerede Mi 11 Lite 5G. Sammenligning disse telefoner ved siden af ​​hinanden, de går frem og tilbage i specifikationer og funktioner. De tekniske detaljer er næsten det samme på disse telefoner, og de er sikre på at konkurrere mod hinanden, da de falder ind under næsten samme prisklasse. Disse to kan konkurrere om at være den bedste mid-range smartphone i Nepal.

Telefoner disse dage bliver dyrere; Inkluderingen af ​​5G kan være en af ​​de mest oplagte faktorer. At have en telefon, der understøtter en 5G-netværk kan være virkelig stor, men så er der ingen 5G netværkstjeneste udbydere i Nepal. Det betyder folk betaler mere for funktionen smartphone, som de ikke er endda i stand til at bruge her. Selv om 5G-netværket gøres tilgængelig snart i de kommende dage, kan de høje omkostninger være et stort problem på brugen af ​​5G-netværket.

Samsung m g specifikationer

I fortiden, en af ​​de store klager efter udførelsen af ​​Samsungs M-serien telefoner var sit design. Designet var ikke kun kedeligt, men det var også omfangsrigt og tungt. Med Samsung Galaxy M52 5G, Samsung har redesignet telefonen. Selvom build stadig er lavet af plastik, ser det meget bedre end før.

Både magt buttonâ €”, der også fungerer som et fingeraftryk sensorâ €” og lydstyrkeknapperne er på højre side. På bunden er der en mikrofon, USB Type C, og en mono højttaler. Desværre M52 5G ikke længere har et stik til hovedtelefoner.

Den allerede fantastisk visning af Galaxy M51 er nu endnu mere jævn i den nye Galaxy M52 5G. Displayet er imidlertid ikke en dynamisk, hvilket betyder opdateringshastigheden er fast og gør ikke ændre afhængigt af indholdet af displayet, som vi ser i flagskib telefoner. Hvis dens sat til 120Hz, dens fastsat til 120 Hz.

Snapdragon 778G er en meget dygtig chipset og er en enorm forbedring i de seneste år Galaxy M51. Dette chipsæt er bygget på en 6 nM proces node og findes også i den dyrere Samsung Galaxy A52S 5G.

Men Snapdragon 778G er ikke så kraftig som den MediaTek Dimensity 1200 findes i telefoner såsom Poco F3 GT, især på den grafiske side. Med hensyn til benchmarks , når testet på Geekbench 5, Poco F3S Snapdragon 870 og F3 GT Dimensity 1200 var lidt bedre end SD 778G, men samlet set udført meget ens.

I mit virkelige liv dag-til-dag brug, har jeg ikke står over for eventuelle problemer med ydeevnen på Galaxy M52 5G. Jeg støder på ikke mærkbare forsinkelser eller hakker når åbning, lukning, hjælp, og skifte mellem flere apps. Det løb glat hele mit forbrug.

Fuld specifikationer

Samsung Galaxy M52 5G idræt en 6. -inch AMOLED skærm med Full HD + opløsning. Enheden tilbyder fremragende ydeevne takket være Snapdragon 750 g SoC og 6 GB RAM. Din smartphone er udstyret med en 64MP triple-kamera opsætning. Telefonen er tungere i vægt, da den vejer omkring 199 gram. Enheden packs en 5000mAh batteri, der har 25W hurtig opladning støtte. Den smartphone har en plastik bagpanelet. Indretningen mangler en 3. mm jackstik. Hvis plast bagpanelet og tunge vægt ikke gider du, Galaxy M52 5G er den bedste enhed, du bør overveje at købe i Rs 25.000 prisklasse.

Samsung Galaxy m g detaljer

The Galaxy M52 5G har en punch-hul display med selfie kamera udskæring placeret øverst til højre på skærmen. Telefonen idræt en 6. -inch TFT-skærm, Hasa 1080 x 2408 FHD + pixel opløsning, og en 120 Hz opdateringshastighed. Indretningen COMESA udstyret med et sidemonteret fingeraftrykssensor til sikkerhed formål. Mål-Wise, M52 5G foranstaltninger på omkring 164. x 76. x 8. mm og vejer omkring 199 gram. Sensorer på M52 5G omfatter Ana accelerometer, omgivende lys, gyroskop, magnetometer , og en nærhedssensor.

Galaxy M52 5G er drevet af Qualcomms octa-core Snapdragon 750g chipset. Den SoC er hjulpet med Adreno 619 GPU, at offers fejlfri præstation. Telefonen pakker 6GB RAM + 128GB intern hukommelse. Indretningen har også et microSD kort støtte som nævnt ovenfor, der tillader yderligere ekspansion opbevaring op til 1 TB. Som for billedbehandling formål, den M52 5G har en quad-kamera opsætning. Indretningen inkorporerer AA 64MP primære hovedkameraet 8MP ultrabredt linse, og to 2MP sensorer. Det vigtigste primære kamera er i stand til at skyde 4K videoer. Telefonen kører Android 11 ud af boksen med Samsungs OneUI 3. hud.

Galaxy M52 5G draws strøm fra et 4500mAh batteri, der understøtter 25W hurtigt charging via USB type C-port. Batteriet opstaldet inde i enheden kan let sidste for en dag. Connectivity-Wise, M52 5G har dual-SIM-støtte, 4G LTE, 5G, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 5., en GPS / A-GPS, en 3. mm lydstik, og en USB type C Havn.

Samsung Galaxy m g pris i Indien

Ansvarsfraskrivelse: Specifikationer vist kan være forskellige fra det aktuelle produkt. Vi kan ikke garantere, at oplysningerne på denne side er 100% korrekt. Kontakt venligst forhandleren før du køber.

Den seneste Samsung Galaxy m g nyheder

Samsung Galaxy M52 pris i Indien forventes at starte på Rs 26,999. forventes mobiltelefon for at have en lancering dato den 22. december 2022. Med hensyn til de specifikationer, Samsung Galaxy M52 er spekuleret til funktionen 7000 mAh batteri, 128 GB lagerplads, 6 GB RAM og Snapdragon 732g processor.

Specifikation og funktioner i Samsung Galaxy m

thea Samsung Galaxy M52 5G er en smartphone, der er udstyret med en 6. -inch FHD + Super AMOLED "Infinity-O" skærm med en 120 Hz opdateringshastighed, 64MP + 12MP + 5MP triple bageste kameraer, og en enkelt 32MP selfie kamera.

Det kører på en Snapdragon 778G chipsæt med 8 GB RAM, en ekstra 4GB udvidet RAM, Android 11 OS, og One UI 3. softwaren. Der er også en sidemonteret fingeraftryksscanner, 5G-forbindelse, Wi-Fi 6, NFC, Dolby Atmos-lyd, og 128 GB udvides opbevaring.

Ingen omkostninger emi

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Galaxy M52 5G markerer den dyreste telefon Samsung har nogensinde givet de M-serien til dato. Som et resultat, det føles mere som den raffinerede Galaxy A52S 5G til live med men taber på fancy udseende for at opnå en lavere pris. Starter ved â,¹24,999, det billetpriser ud bedre end de fleste af sine rivaler, herunder Xiaomi 11 Lite NE 5G, iQOO Z5, og Realme GT Master Edition.

Vigtig

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Det bedste sted at sælge Samsung Galaxy Note 10 ved at sammenligne Mobiltelefoner tradein citerer Alle luftfartsselskaber, 100 sikker, gratis forsendelse og hurtig PayPal eller direkte depositum betalinger i kontanter.

Samsung Note 10 Specs og Pris i Pakistan

Samsung Note 10 Specs og Pris i Pakistan

Sydkoreanske tech gigant Samsung har efter sigende annonceret en prisnedsættelse på sin 2019 flagskib Bemærk smartphone, Galaxy Note 10. Effektiv 7. november n

Samsung Galaxy M32 5G vs redmi Note 10 Pro Hvilket er en bedre aftale i henhold til Rs 20 000

Samsung Galaxy M32 5G vs redmi Note 10 Pro Hvilket er en bedre aftale i henhold til Rs 20 000

December 2021 Den øverste Samsung Galaxy Note10 pris i Filippinerne starter fra 26.199. 0. Få den billigste Samsung Galaxy Note10 prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Min Xiaomi Mi Note 10 genstarter af sig selv, hvad skal jeg gøre

Min Xiaomi Mi Note 10 genstarter af sig selv, hvad skal jeg gøre

Her er hvordan man genstarter i fejlsikret tilstand, hvis en app der forårsager din Galaxy Note10 Note10 Note10 5G at fryse, nulstille eller køre langsomt.

Samsung Galaxy Note10 Plus Specifikationer, Pris Sammenlign Funktioner, Anmeldelse

Samsung Galaxy Note10 Plus Specifikationer, Pris Sammenlign Funktioner, Anmeldelse

Samsung Galaxy Note 10 Lite fuld specifikationer, batteri, kamera, display, og præstationstest. Bruger- og eksperter anmeldelser.

Samsung Galaxy Note 20 5G opdatering understøttelse Dual SIM dobbelt standby DSDS esim

Samsung Galaxy Note 20 5G opdatering understøttelse Dual SIM dobbelt standby DSDS esim

Se og fange hvert flygtigt øjeblik gennem den ekspansive skærmen på Samsung Galaxy note 9.

iqoo neo5 se ankommer den 20. december med neo5s, design og farveindstillinger afsløret

iqoo neo5 se ankommer den 20. december med neo5s, design og farveindstillinger afsløret

Seneste Samsung Galaxy Note20 Ultra erstatte mål for at reparere batteriets udholdenhed Gsmarena. OM information gsmarena. Om AAJ Ki Taaza Nyheder Få seneste nyheder

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Long Term anmeldelse

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Long Term anmeldelse

Samsungs nyeste Bemærk serien release tilbyder et flagskib smartphone med flere forbedringer end sidste år Note 10 serier. Hvis S Pen er vigtigt for dit daglige arbejde, den Note 20 Ultra 5G er den bedste telefon, du kan købe i dag.

Sammenligne Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic Black, 256 GB12 GB RAM Pris i Indien CompareNow

Sammenligne Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic Black, 256 GB12 GB RAM Pris i Indien CompareNow

Samsung Galaxy Note 20 Ultra er muligvis den bedste Android-smartphone rundt, men være parat til at betale en formue.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.