Samsung Galaxy Note 10 anmeldelser Den rigtige størrelse på det forkerte pris

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy Note 10 Plus tilbyder den mest fantastiske oplevelse til sine brugere. En af de bedste ting ved denne telefon er dens stærke, store display. Når du pakker telefonen og tænde den, du har brug for at dykke ned i Indstillinger og se alle de muligheder, der venter der, så du kan justere alt bare den måde, det passer dig. Blandt mange ting, du kan ændre er skærmopløsningen og der er tre muligheder at vælge imellem. Hvis du ikke er sikker på, hvilke skridt at tage, fik vi du dækket. Her vil vi dele en hurtig guide til hvordan du ændrer skærmopløsningen på Note 10 Plus.

Som nævnt, note 10 Plus har en enorm 6. -inch skærm, og det er temmelig stærke såvel. For at få det bedste ud af det, bør du justere skærmopløsningen til sit højeste. Ud af boksen opløsningen er indstillet til FHD + 2280 x 1.080. Men kan du få WQHD + 3040 x 1440, og vi vil vise dig, hvordan at gøre netop dette.

For at få mest ud af skærmen, skal du helt sikkert gå efter WQHD + 3040 x 1440. Dette har nogle ulemper, og den største og mest oplagte det vil påvirke batteriets levetid, så batteriet vil dræne hurtigere. Hvis du ikke har noget imod det, så gå efter den højeste skærmopløsning.

Nøgleforskelle

Det samlede antal pixels, der passer ind i en tomme, kaldes "screen density" eller "pixel density" og den måles som "pixels per inch". Pixel desnsity har grænser for at vise pixels per tomme afhænger af forskellige skærmstørrelser. Når antallet af pixels per tommer stiger, end det er skærmstørrelsesgrænse, vil displayopløsningen øges, men den faktiske enhedsbredde / højde i pixels forbliver ens. Faktiske enhedspixel er kendt som enheds uafhængige pixels eller CSS pixelforhold.

Samsung Galaxy Note10 opløsning er 1080 x 2280 PX med ~ 401 pixel desnsity. Samsung Galaxy Note10 visningsport størrelse er 412 x 869 PX med ~ 153 faktiske pixeltæthed, hvilket betyder, at det har 2. 25 xxhdpi display pixeltæthed.

. Samsung Galaxy Note10 har 6. "fysisk skærmstørrelse og sin beslutning er omkring 1080 x 2280 pixel med ca. 401 PPI pixeltæthed Samsung Galaxy Note10 har viewport størrelse 412 x 869 pixel og dens pixel ratio er omkring 2. 25.

Samsung galaxy note specifikationer

Begge telefoner begynde på nøjagtig samme pris â €”$ 1.099. På papiret i hvert fald så det ligner Samsung måske bedre værdi for pengene med den større skærm, større batteri, ekstra bageste kamera, udvides opbevaring, og pennen.

Men i betragtning af vanskelighederne ved at bytte mellem Android og iPhone, Ons blive fristet til at rådgive iPhone-brugere til at gå til de 11 Pro Max og punkt Android-brugere til note 10 Plus. Men virkelig, ingen af ​​disse telefoner ville være et dårligt valg.

Hurtig sammenligning

Samsung Galaxy Note 10 Plus har bedre ram end Samsung Galaxy S21. Ingen af ​​dem har frontflash. Med hensyn til skærmopløsning, Samsung Galaxy Note 10 Plus har en bedre opløsning på 3040 x 1440 end Samsung Galaxy S21, der har opløsning på 2400 x 1080. Samsung Galaxy Note 10 Plus har mere intern hukommelse end Samsung Galaxy S21

Detaljeret sammenligning

Lanceringen Dato for den første telefon er 20. august 2022. Udgifterne til Samsung Galaxy Note 10 Plus er Rs. 59990. Lanceringen Dato for den anden telefon er 14. januar 2022. Prisen på Samsung Galaxy S21 er Rs. 54999.

Display sammenligning

Samsung Galaxy Note 10 Plus har større skærmstørrelse på 6. inches i forhold til Samsung Galaxy S21 s 6. tommer skærm. Begge telefoner har Skærmtype. Samsung Galaxy Note 10 Plus har display tæthed af 498 PPI & Samsung Galaxy S21 har kun 421 PPI skærm tæthed. Med hensyn til skærmen til kroppens forhold, Samsung Galaxy Note 10 Plus har bedre skærm til krop-forhold på ~ 91% end Samsung Galaxy S21 s ~ 87.%. Samsung Galaxy Note 10 Plus har 19: 9-format, hvor som Samsung Galaxy S21 har 20: 9-format.

Hukommelsessammenligning

Samsung Galaxy Note 10 Plus har 12 MP Quad bag kamera i forhold til Samsung Galaxy S21 er 64 MP + 12 MP + 12 MP Triple bag Kamera. Begge står lige med hensyn til Front kamera resolution som begge har 10 MP Front kamera.

Teknisk sammenligning

Samsung Galaxy Note 10+ bør være en hårdere sælge end det faktisk er. En $ 1.100 Android-telefon, skaleret så stort, at mange vil kæmpe for at komfortabelt holde det, det afgørende træk ved der er et pop-out stylusâ € | og alligevel her er vi, i 2022, med et flagskib, der kan prale sådan bruger goodwill, at selv en historie ofring kan ikke afspore det. Som altid, har Samsung smidt køkkenvasken ved sin nyeste Bemærk, men nu mere end nogensinde er resultaterne blandede.

Galaxy note + design og skærm

Du har sikkert dont brug mig til at fortælle dig, at Galaxy Note 10+ er en stor telefon. Den største af de seddelserie såkaldte langt, i virkeligheden, ved 6. 9 x 3. 4 x 0. 1 inches og 6. 1 ounce. I modsætning til de ædru slutter af tidligere iterationer, 2022 phablet er uforbederlig i sin glitz, med en iøjnefaldende iriserende finish. Aura Glow af min anmeldelse enhed fanger lyset på måder youd sværger blev photoshopped; det samler også fingeraftryk som en over-ivrig CSI tech.

Youll sikkert gerne en sag, så, ikke mindst fordi Bemærk 10+ er både store og glatte. Ive ikke droppet det endnu, men kun fordi Ive blevet fantatiske overbeskyttende. Glasset foran og bagpå, sammen med den tynde ramme af metal, som de sandwich, føler robust og præmie, og de er IP68 vandtæt også, men med mindre revner $ 1.100 af smartphone er små frites til din bankkonto synes det klogt at pakke Bemærk 10+ op .

Borte er en dedikeret knap Bixby, en afgørelse, der kan blive sørgede ved måske to eller eventuelt tre personer, med Noten 10+ flytte sin afbryderknappen til venstre side, under volumen rocker. Du kan, hvis du virkelig ønsker at have afbryderknappen dobbelt som en Bixby trigger.

Begge versioner bruger hvad Samsung kalder en Infinity-O-display: et OLED-panel med en hulning-lignende udskæring foroven, hvorigennem fremadvendte kamera jævnaldrende. Ved at slankning af kanter øverst og nederst, og flytte til en S10-stil i-display ultralyds fingeraftrykssensor â € ”, som Código så hurtigt og nemt som Face-ID på en nylig iPhone, men jeg stadig foretrækker at have et fingeraftryk sensor på bagsiden af note â € ”Samsung har faktisk gjort Bemærk 10+ nogenlunde samme størrelse som den gamle note 9, på trods af det ved hjælp af en større panel.

Det er ikke en 90 Hz skærm, men dens svært at forestille sig folk bliver alt for skuffet over den nye Notes smag af Dynamic AMOLED. Det er virkelig er bare fantastisk, især hvis du skifter opløsning op til den maksimale 3040 x 1440. Rich farver, servile sorte â € ”med HDR10 + certificering, ikke mindre â €”og bred betragtningsvinkel anglesâ € | Samsung har trouncing konkurrencen, når det kommer til high-end telefon-skærme i løbet af de sidste par år, og den note 10+ er virkelig ingen undtagelse.

Galaxy s + s pen

Den definerende træk ved en Galaxy Note er dens stylus, og 2022s version er slankere og smartere. En stor del af de S Penne ny funktionalitet føler som Samsung ønsker at gøre den note mindre ø. At være i stand til at eksportere håndskrevne noter som Word tekstfiler, for eksempel, kan ikke altid helt arbejdet præcist med min akavet skrivestil, men dens en enorm forbedring på at sende ikke-Note brugere billeder af din kragetæer. Det gør også at søge mere nyttigt, da Samsung Notes nu kan se gennem dine jottings til tekst det genkender.

Jeg ønsker Samsung Notes kunne bedre skelne mellem håndskrift og skitser, sind. Hvis du er at arbejde med et notat, der har både, konvertere det eller eksportere det til Word ser Bemærk 10+ enten forsøge at gøre teksten ud af din tegning, eller springe det helt . Langt mere nyttigt wouldve blevet intelligent spotting forskellen mellem et billede og håndskrift, og strukturering det eksporterede dokument i overensstemmelse hermed.

De nye AirGestures også lyst theyre designet til at udvide S Pens appel ud over blot note-gaverne. En mere omfattende fjernbetjening til telefonen nu, kan du ikke kun at trykke på knappen side for at tage et foto i kameraet, men hold den nede og bølge pennen rundt som en tryllestav til at styre andre ting.

I kameraet app, for eksempel en cirkulær bevægelse uret eller anti- uret styrer zoom, mens en swipe op eller ned skifter mellem de forreste og bageste kameraer. Andre apps har AirGestures støtter også, ligesom at bevæge sig gennem galleriet ved at vifte S Pen rundt, og Samsung har en SDK sin håber vil lokke i tredjeparts-udviklere at integrere det med deres egne apps, også.

Det virker, men Im ikke helt overbevist. Kameraet synes det mest oplagte sted for AirGestures, men forsøger at få zoom lige højre sav mig vinke pennen rundt en hel masse og bliver frustreret. Så er det det faktum, at du kun virkelig sandsynligvis vil gøre det, hvis du tager selfies, da hvis du bruger de bageste kameraer, ville du ikke kunne se, hvad der skete på skærmen. Det samme gælder for skifteformer: Du har virkelig brug for at se note 10 + S-displayet for at forstå, hvad det er, du rent faktisk gør med al din S Pen Waggling.

Det lyder måske som om jeg er urimeligt kritisk, men jeg formoder, at Samsung er offer for sine tidligere succeser her. Spen fungerede bare fint på noten 8, og i notatet 9, og det gør det, der er meningen at være præcise, præcise og nemme at skrive med â € "på noten 10+ også. Alt andet føles som Samsung er, godt, Samsung og overkomplicerende spørgsmål for at gøre noget nyt.

Galaxy note + kameraer

Bemærkningen 10+ undgår klogt den samme fejl, når det kommer til sine bagkameraer, der stikker tæt på det, vi så på Galaxy S10 + tidligere på året. Det betyder regelmæssig, vidvinkel og telefoto, sammen med en dybdeføler, der bruges til, du gættede det, sensor dybde. Fra top til bund på telefonen kamera bulge har du:

På forsiden er der i mellemtiden et enkelt 10 megapixel kamera med en 80 graders linse. Ingen dual-kamera array som på S10 +, men Samsung giver dig stadig regelmæssige og bredere indgående indramningsmuligheder sammen med en portrættilstand, der bruger software til at sløre baggrunden.

Du deltager i mig med at være dybt uovertruffen at høre, at notatet 10 + deler de samme talenter â € "og Mangler â €" af SOBS-kameraet. Farverne er fed, og selvom Samsungs tendenser til overskærmen stadig er til stede, er detaljeringsniveauet godt. Lysstyrke, der blæste områder i iPhone XS Max Billeder, var ofte langt mere præcise i noterbillederne. Træk tilbage til det bredeste kamera, i mellemtiden, og der er kun lidt af tøndeforvrængningen, der undertiden kan pestere sådanne linser. Samsungs Camera APP Selv Nyttelig Analyser scenen og anbefaler indstillinger, du måske vil skifte til, som tyder på, at jeg bruger det ultra-brede kamera til et særligt dramatisk og ekspansivt landskab.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

OPDATERET PRIS Samsung Galaxy Note 20 Ultra Pris i UAE Dubai er AED4,770 til AED4, 899 for 12GB RAM og 256GB ROM og AED5,141 til AED5,2

Køb Galaxy Note 20 Note 20 Ultra 5G Pris Tilbud Samsung Indien

Køb Galaxy Note 20 Note 20 Ultra 5G Pris Tilbud Samsung Indien

Mint Mobiltelefoner Store Mint Mobiltelefoner og planer med Premium Landsdækkende dækning. Betal over tid med Fremhævelse, starter ved 0 apr.

Opdatering Samsung Galaxy Note 3 N9005 til Android 7. Nougat via LineageOS

Opdatering Samsung Galaxy Note 3 N9005 til Android 7. Nougat via LineageOS

For at kontrollere, om eller til at installere softwareopdateringer på din Galaxy Note 3, se info.

Fuld guider til download og opdatering af firmware på din enhed Samsung Galaxy Note 3 NEO N750 Lollipop Update

Fuld guider til download og opdatering af firmware på din enhed Samsung Galaxy Note 3 NEO N750 Lollipop Update

Samsung har startet den verdensomspændende udrulning af den officielle opdatering til Android 4.. Kit Kat til Samsung Galaxy Note 3 Version SMN900

Fastboot i Samsung note 3 smn9005 lte, gør det eksisterer

Fastboot i Samsung note 3 smn9005 lte, gør det eksisterer

Samsung Galaxy Note 3 bedste pris er Rs. 21.999 som 19 December 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Sammenligne Samsung Galaxy Note 3 priser, før de køber online.

Online Shop Shop mobiler, ure, sko, taske, batteri og mere på Realkart. N.

Online Shop Shop mobiler, ure, sko, taske, batteri og mere på Realkart. N.

Samsung Galaxy Note 8 leveres med et 3300mAh batteri, men nogle af jer kan føle, at det ikke varer så længe. eres, hvordan man løser galakse note 8 batterilevetid

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

OH Kære WEVE opdaget mistænkelig aktivitet.

Samsung Galaxy Note 9 kan kun komme med små ændringer, men disse små ændringer tilføje op.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Note 9 pris i Malaysia starter fra RM 899. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Note 9 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Seneste Samsung Galaxy Note 9 pris i USA er Pris 600 og detaljerede specs, Get Market Vurder Samsung Galaxy Note 9 online, før de køber Samsung Galaxy Note 9 i os

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.