Samsung Galaxy Note20 Billeder

iqoo neo5 se ankommer den 20. december med neo5s, design og farveindstillinger afsløret

Tilsvarende til S20-familien fra foråret, leveres ultra med eksklusiv all-out-hardware, der ikke er tilgængelig på Vanilla-modellen. I en noget bizarre skift af begivenheder, der indeholder 120 Hz 1440p + displayet, mens note20 har et Plain 60Hz 1080p panel. Tidligere i år havde den mindre S20 den høje opdateringshastighed og de ekstra pixels.

Galaxy Note20 Ultra Beholdes Eksklusivitet På nogle af kameraets bits også. Periscope Tele, er noget, du ikke vil være i stand til at komme på note20, selvom det er et andet modul end den på S20 Ultra. For at zoome ind, har note20 den samme 64MP ikke-telefoto-teleloto, der rørte en del kontrovers på S20 og S20 + for den måde, den blev markedsført på.

108mp Nonacell Primary Cam er også en ultra-eneste funktion, og det ser ud til at være overført fra S20 Ultra. Samme ting med den mindre note 12MP hovedskytter, som du kan finde på S20 og S20 +.

Samsung Galaxy Bemærk Ultra G Specifikationer

Ultra er beskyttet af den helt nye Gorilla Glass Victus Front og Back og begge telefoner får en rustfrit stålramme - det er en første på en Samsung-smartphone. Mærkeligt nok kommer note20 med en plastik tilbage - den ene vi ikke havde set i et stykke tid på et high-end Samsung håndsæt.

Begge noter får s pen også, i det mindste så meget er stadig garanteret. Det er blevet flyttet til venstre for telefonen nu, en stor ændring fra alle tidligere generationer. Det kommer med tilføjede gestus, og det er blevet forbedret latens for en endnu mere pen-on-paper-lignende følelse - på ultra, det vil sige, at vaniljemodellen heller ikke får det.

Hovedfunktionen til at se på her er den nye kamera bump design. Efter at have introduceret det overfyldte "Contour-skåret" kamerablokdesign på Galaxy S21, synes Samsung nu at have tilpasset for at gøre det mindre fremtrædende . Det ville forhåbentlig undgå, at telefonen rocker for meget, når den er placeret på en flad overflade, og det skal gøre det mindre tilbøjelige til at blive fanget på lomme eller taskeåbninger, når du sætter telefonen væk.

Galaxy s Ultra tapet vist sig i nye renders

Samsungs brugerdefinerede galakse S22 Baggrunde er fundet af Koreansk Site Itmaterial og Samsung Lækage Iceuniverse. Dette er da blevet tilføjet til en ny serie af renders udgivet af letsgodigital, og lavet af kunstnere Technizo koncept og snoreyn.

Som det fremgår af italateriale, og reproduceret i LGD's Renders, vil denne hvide tapet tilsyneladende være standard for, passende nok, de hvide S22-håndsæt. De andre farver rygte for telefonen omfatter sort, rød, grøn og guld.

Modellen, der specifikt er vist i disse Renders, er den rækkevidde-topping en, menes at blive kaldt Galaxy S22 Ultra. Det kunne også kaldes Galaxy S22-notatet for at afspejle dets rygte bredere design og indbygget S Pen-stylus, hvilket ville få det til at hente stafetten fra Galaxy Note 20 efter annullering af Galaxy Note 21 i år.

Andre interessante rygter til Galaxy S22-serien omfatter dens anvendelse af Snapdragon 8 Gen 1 eller Exynos 2200 som dens chipsæt og nye mindre kroppe til basen S22 og S22 Plus samt opgraderede kameraer. S22 Ultra / NOTE vil ikke modtage store ændringer i kameraarrayet, men sensorerne kunne opgraderes, og der kan være et nyt fokus på ultra-detaljerede billeder taget ved hjælp af 108MP hovedkameraet. Hvad angår en udgivelsesdato, vil det tilsyneladende være 8. februar, med telefonerne på salg kort efter.

Før det vil vi dog få en anden Samsung flagskibstelefon. Galaxy S21 Fe. Denne pared-down-version af Galaxy S21 er blevet ryget i mange måneder, men Samsung har tilsyneladende været nødt til at forsinke sin lancering, med januar nu rygter om at være dens lanceringsdato.

S Ultra bliver spottet i Wild â € "to gange

En supportside for en telefonkode-navngivet SM-S908U blev fundet på Samsungs kinesiske hjemmeside. Dette kodenavn er blevet delet i tidligere rygter som den troede interne betegnelse af Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy Note20 Ultra Handson Review

Dette blev fundet af Lækage Snoopy på Twitter. De hævder også i en anden Tweet, at Samsung er godt i gang med produktion til S22 også, hvilket giver mening, da det er mindre end to måneder, indtil telefonens rygte afslører. Galaxy Tab S8 er også i produktion, siger Snoopy, men ikke i hvor som helst nær de samme tal.

En ny stylus og LED-dækning blev også opdaget på FCC-webstedet. Desværre kan vi ikke fortælle fra listen om, hvorvidt stylusen er inkluderet i telefonen som standard som rygterne siger, eller om det er et separat tilbehør som det var for Galaxy S21 Ultra.

Richard er en Tom's Guide Staff Writer Baseret i London, der dækker nyheder, anmeldelser og how-tos til telefoner, spil, lyd og hvad som helst ellers folk har brug for rådgivning. Han er også skrevet til kablet U., Registret og Creative Bloq. Når han ikke er på arbejde, tænker han sandsynligvis på, hvordan man brygger den perfekte kop af Specialitet Kaffe.

Samsung Galaxy Notes officielle billeder

Samsung allerede opdateret sin note20 Duo med oktober Sikkerhedsretten i begyndelsen af ​​denne uge, men nu er et helt nyt erstattet podning i Tyskland for Galaxy Note20 Ultra, som mål for at forbedre batterilevetiden på top-tier-noten .

Den nye firmware leveres med N98XXXXU1ATJ1 konstruktionsmængden. Det bringer også forbedringer til Digital Camera-appen og mørk tilstand. Vi Forventelse For at se udskiftet pop op i yderligere områder inden for de kommende dage, og det skal også komme til Galaxy Note20 hurtigt tilstrækkeligt.

Dette websted bruger cookies til Tilpas din erfaring, analysere webstedstrafik og holde styr på varer, der er gemt i din indkøbskurv. Ved at klikke på Accept eller fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du vores brug af cookies. Se vores privatlivspolitik her

Design

Tipster fronttron deles i en tweet, at "S22 Ultra er død" og "Næste er S22 Bemærk". Da Galaxy S22 Ultra er tippet for at komme med S Pen, vil det sandsynligvis arve notatmonikeren. Det føles dog underligt at se S og notatmonikerne i samme navn.

I stedet for at lancere en ny Galaxy Note Model i år besluttede Samsung at fokusere på Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3. De foldbare telefoner siges at erstatte Galaxy Note Series som flagskibsenheder i anden halvdel af året.

Samsung forventes at afsløre Galaxy S22-serien den 8. februar, 2022. Galaxy S22 Ultra / Note er rygter om at sport en opgraderet 108MP primær sensor, en 12MP ultra-bred linse og to 10mp-teleobjektiver. Påståede virkelige livsbilleder af enheden er blevet lækket af onleaks og ciffer, som viser et lignende design som Galaxy Note-serien. På trods af at du er flagskibsmodellen, planlægges Samsung at bygge 20 millioner enheder af Galaxy S22-basismodellen, der tegner sig for halvdelen af ​​den samlede produktion.

Iqoo afslørede neo5 i marts og fulgt op med sin mere overkommelige version kaldet Neo5 Lite i maj. Virksomheden meddelte for nylig, at det vil udvide lineup med neo5'erne den 20. december, og i dag lærer vi, at der vil være en neo5 se at dele scenen med 's' variant i mandagens begivenhed. Dette Revelation kommer fra IQOO, som delte et par teasers på sin officielle Weibo-konto, der viser Iqoo Neo5 SE's design og farveindstillinger. IQOOE NEO5 SE OFFICIEL PLASER IQOOO har ikke afvist Neo5 SE's Specks Sheet endnu, men de plakater og video, der deles af vivo.

Anonym, 04 feb 2022 Hvorfor ingen anmeldelse af denne GSM arena ?? fordi du ikke har læst note20ultra reviewen, de også sætter lidt sammenligning med note20, de behøver ikke at lave dobbelt anmeldelse, da de grundlæggende er ens, Bare lidt forskel i telefonen

Vigtig

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy Note 9 Pris i Sydkorea Mobilewithprices Mobile Med Priser

Seneste Samsung Galaxy Note 9 pris i USA er Pris 600 og detaljerede specs, Get Market Vurder Samsung Galaxy Note 9 online, før de køber Samsung Galaxy Note 9 i os

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Du kan downloade Flash-fil til Samsung Galaxy Notes EDGE Android-telefon. Du kan få den nyeste version af lager ROM eller firmware fil og flash værktøj gratis.

Guide til Samsung Galaxy Note Edge Gør din telefon til og fra Vodafone Australien

Guide til Samsung Galaxy Note Edge Gør din telefon til og fra Vodafone Australien

En særlig skærm på en gennemprøvet telefon, men er buet covetable

Få lydmeddelelser på din telefon

Få lydmeddelelser på din telefon

WhatsApp giver dig mulighed for at tilpasse meddelelser. Tjek her StebyStep-guiden for WhatsApp-brugere at ændre notifikationstonen og efter deres valg.

Sådan ændres meddelelseslyd på Galaxy S20 Fe

Sådan ændres meddelelseslyd på Galaxy S20 Fe

Skift Android-meddelelseslyde, så du kan differentiere dem. Det er også sjovt at oprette brugerdefinerede lyde til Android-meddelelser, så du ved, hvornår du skal se på din telefon.

2021 Fix WhatsApp Meddelelser ikke arbejder på Samsung

2021 Fix WhatsApp Meddelelser ikke arbejder på Samsung

Jeg har dette problem, hvor pludselig min telefon stoppet giver mig lyde anmeldelse eller system lyde. Denne spænder på tværs af alle apps. Ingen tekst lyde nej

Samsung meddelelseslyd Low Quality

Samsung meddelelseslyd Low Quality

MP3 Download Samsung Whistle Ringtone Lydeffekt Tekst Notification Ringtone Sound Royaltyfrie Sample Song 320kbps, lave din egen ringetone og downloade gratis. Prøv det nu

Skift dit Samsungs ringetone og Notification Sounds

Skift dit Samsungs ringetone og Notification Sounds

Stream y2mate. about 1 time af Samsung Notification Sound. p3 ved RayGleaf på desktop og mobil. Spil mere end 265 mio numre til fri på SoundCloud.

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

I denne artikel til Android mobil, vil du finde den teknik til at ændre lyden af ​​underretninger på din Samsung Galaxy A01.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.