Samsung Galaxy S10e anmeldelse stadig den bedste Galaxy S10 for de fleste mennesker

Produkt Variatie.

I henhold til IATA farligt gods regler skal alle batterier sende via jorden. Hvis du er placeret uden for kontinentale U.., Ver vi ikke i stand til at sende dit batteri. Fjern venligst batterier fra din indkøbskurv, hvis du ønsker at fortsætte med din ordre. Vores kundeservicerepræsentanter er tilgængelige, hvis du har brug for yderligere assistance.

Hvis skærmen ikke virker længere, er det ikke så slemt. Enheden slukker straks. Hvis du afbryder batteriet i nogle trin, er enheden åben via den stærkt limede bagcover, men opmærksomhed efter en reparation. Mobiltelefonen er ikke længere vandtæt længere. Du kan fjerne bagcoveret ved at opvarme limen og glide rundt med et fladt værktøj mellem bagcoveret og rammeværktøjerne som øjenplastikken eller flexet er særligt velegnede til dette.

Flex er meget fleksibel, har afrundede hjørner og er meget tynd, men stadig stabil. Du skal også bruge flere flade plukker og en sugekop til at fjerne bagcoveret, tage en varm luftpistol eller en almindelig hårtørrer og gradvist opvarme hele kanten af ​​bagcoveret. Var ikke telefonen for meget lige så. Du kan stadig røre ved det komfortabelt placere sugekoppen på bunden af ​​enheden og trække den for at skabe et lille mellemrum mellem bagcoveret og rammen, så prøv at komme ind i hullet med dit værktøj med flexet, det er lidt lettere end med Plastikken, fordi den er lavet af metal og er lidt mere stabil. Flex gør det også lettere at ridse rammen på din enhed.

Så vi anbefaler at bruge et plastværktøj så hurtigt som muligt glide øjenplastikken under øjet flex i kløften. Derefter kan du trække øjet ud, ikke skubbe værktøjet for langt ind i enheden og pas på ikke at ridse bagdækslet med værktøjets kanter. Derfor anbefaler vi at bruge et plastikværktøj så hurtigt som muligt, må du ikke indsætte dit værktøj for langt i enheden i det område, hvor kameraerne er. Du bør være forsigtig med ikke at skade noget, så opvarmes igen. Området, hvor du fortsætter med at arbejde og flytte dit værktøj længere langs kanten for at forhindre limen fra tilslutning .

Du kan bruge flere picks og holde dem i de allerede løsne dele, være meget forsigtige, da bagdækslet er lavet af glas og kan bryde let, så fortsæt langs hele rammen og gradvist løsne limen, hvis det er nødvendigt gentagne gange og gentag processen, fjernelse af bagcoveret kan tage en halv time bedre, tag lidt mere tid og arbejde omhyggeligt for at undgå at bryde noget her, du kan se limen. Det er hovedsageligt på kanterne, og over kameraerne tager nu bagdækslet ud og sæt det til side, og fjern derefter alle Phillips skruer af samme længde fra plastikdækslet og sæt dem til side sammen. Hvis individuelle skruer ikke løsner straks, kan du bruge pincet til at fjerne dem. Dækslet beskytter hovedkortet og holder spolen til trådløs opladning. Spolen limes let på rammens side, løsne limen og fjerne dækslet, som er tilsluttet i rammen.

Nu er batterikontakten fri for at undgå korte kredsløb under reparationen, skal du først afbryde batteriet. Hvis du trækker stikkontakterne, skal du ikke håndtere, hvor der er små komponenter på tavlen. Batteriet limes stærkt på plads, så du skal bruge varm luft igen for at løsne limen, men opvarm aldrig batteriet direkte, men altid nedenunder via displayet. Vi anbefaler at bruge et fladt værktøj som øjenplastik, for at gå under batteriet hele vejen rundt og håndtere det omhyggeligt. Hvis du ikke kan komme under batteriet på denne måde, kan du tage noget mere stabilt.

Sesamet er godt for at udnytte batteriet ud. Da det er lavet af metal, pas på ikke at beskadige batteriet. Du kan også bruge en batteridespindel til at håndtere batteriet ud, være meget forsigtig, når du fjerner batteriet i midten under batteriet er bagsiden af ​​displayet. Det bør ikke være ridset, da dette kunne beskadige skærmen igen, tage lidt mere tid og varme gentagne gange og jævnt ikke bøj batteriet og sørg for, at du ikke bruger værktøjer til at gennembore batteriet eller beskadige dets indpakning også Pas på ikke at beskadige de omgivende komponenter eller ridse bagsiden af ​​skærmen med et metallisk værktøj. Hvis limen er delvis løsnede, kan du bruge en bred flad værktøj som øjet plast til gradvist glide under batteriet når klæbemidlet løsnes, løfte batteriet og fjerne det fra indretningen.

Som du kan se, er batteriet kun limes omkring kanterne, ikke i midten, fjern eventuelt resterende lim fra enheden. Eventuelt overskydende lim, rynker kan skubbe batteriet opad, passe på ikke at beskadige sort overflade. Du kan finde den passende reservedel og værktøjer til denne reparation i vores online shop på IOC. edu. Nu fjerner de beskyttende folier fra de klæbende overflader af dit nye batteri.

Nu sættes batteriet tilbage på plads, skal du sørge for det har noget plads på alle sider og ikke presse mod rammen trykker overalt omhyggeligt batteriet lidt ned, så de selvklæbende pinde sammen nu tilslutte batteriet igen placere kontakt over dens sokkel og tryk det ned grundigt, inden du sætter bagdækslet på huset kontrollere limen på det, bør det være jævnt fordelt på kanten, så bagsiden sidder i plan overalt, fjerne overskydende lim, hvis det er nødvendigt. Hvis du vil, kan du også fjerne den gamle lim og bruge en ny. Vi har knyttet et nyt klæbemiddel ramme i info boksen nedenfor varme den bageste glas igen med varm luft, så limen vil binde igen. Venligst Bemærk dog, at smartphone ikke længere er fuld vandtæt efter reparation. Så længe limen er afkølet kan du trykke den bageste glas ned med fingrene eller let tryk den ned.

Din telefon er fast nu, og vi håber, at det var sjovt for dig. Hvis du kunne lide videoen, hvorfor du ikke lade en tommelfinger og abonnere på vores kanal høj kvalitet værktøjer, reservedele og tilbehør er tilgængelige i vores butik, se dig næste gang.

Mere info

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Absolut kærlig denne enhed. Gutter, hvis du ønsker at opgradere fra en gammel telefon, såsom en Samsung S5 eller S6, kan du overveje denne telefon, da det har en up-to-date vigtigste kamera med en ultra bred kamera samt, det er alt hvad du behøver i det virkelige liv. Processoren er god, og så er den hukommelse, ingen bekymringer, hovedtelefonstik selvfølgelig microSD-kort slot, dobbelt SIM, og vigtigst af alt, den S10 line up er den sidste korrekte Samsung flagskib telefon før den pandemi, som er meget vigtigt.

De nævner ikke kvaliteten af ​​mikrofonsystem. Jeg snuble over det, mens eksperimentere med optagelse af akustisk guitar. Der er en mikrofon på hver ende af af telefonen, så det dybest set optager i stereo. Når du lytter til min afspilning via hovedtelefoner, indså jeg, da jeg gik ved telefonen, når den er orienteret om på siden, lyden pander fra den ene side til den anden. Lydkvaliteten og hvor godt det samles op guitaren virkelig overrasket mig. Nok til at forsøge at gøre nogle multitracking kun bruger mikrofonerne i telefonen til optagelse. Var ikke længe, ​​og jeg havde den intro til Dead or Alive spores og blandet temmelig godt for en rookie. 2, 12string spor, 1 6 string akustiske og 2 elektriske baner. Tambourine og nogle omgivende fugle alle registrerede gennem telefoner mikrofoner. Som en håndholdt lydstudie det imponeret mig nok jeg stadig bruge den til optagelse

rørstrømsk, 19 okt 2022That er præcis, hvad jeg gjorde. Jeg har lige købt en brugt Snapdragon-version, og jeg er Currentl. moreEver hører om et SD-kort? Denne telefon har et SD-kort slot, for ligesom, udvides hukommelse, ya know?

MrDSM, 29 nov 2022I har også en Exynos-version, det fungerer godt med god batterilevetid. Ved normal brug, il l. moreNah mate, jeg tror kompakt telefon er meget bedre på mellemtone ene end flagskibet. Kompakt telefon er behagelige at bruges med den ene hånd, men jeg tror, ​​med anstændige chipset fra midranger kan gøre de fleste alt arbejdet gjort.

User22, 26 nov 2022You bruger formodentlig S10e med samsung Exynos chip ikke S10e med løvemund 855 chip Jeg har også en Exynos-version, det fungerer godt med god batterilevetid. Ved normal brug, il bor i 2 dage. Jeg ønsker alle nye flagskibe vil have en kompakt krop som denne S10e.

Didnt sidste lange, 25 nov 2022Started at bruge denne telefon, nye, i februar 2022, og batteriet er ikke længere holdes ladning i Oc. moreWow. Det er dårligt menneske. Jeg tror vi alle har deferent erfaring, jeg har brugt S10e fra weekenden det blev lanceret, og jeg har kun begyndt at lægge mærke til batteriets faldende ydeevne i sidste uge. Men det er stadig ikke så slemt

Dette er en bedre telefon end den, jeg havde tidligere. Jeg kan lide de funktioner. Nogle ting tager nogle at vænne sig til, men samlet jeg er tilfreds med købet. Ulempen - Jeg forsøgte at 'parre' denne telefon med min Jeep U-Connect-systemet. Jeg endelig gav op. Dagens telefoner har biometriske evner, evnen til at kommunikere med satellitter og identificere lokale Wi-Fi-spots samt andre teknisk avancerede egenskaber. Er det urimeligt at tro, at Samsung ingeniører kunne mødes med U-Connect ingeniører og udvikle en måde at have mobiltelefon og den bil, du ønsker at parre den med udstyret med en funktion, der giver indbyrdes kommunikation med et strejf på en knap? Ville det ikke være bedre end den unødigt kompliceret proces i øjeblikket på plads, der ofte fører til frustration og fiasko? En sådan avancement bør ikke være vanskelig at gennemføre givet i dag er avancement s .

SOFT RESET

Vi kan udskifte batteriet i Galaxy S10e Brug denne service, hvis din Galaxy Batteri ikke fungerer korrekt. Â Dette kunne identificeres ved ikke at være i stand til at oplade telefonen, eller batteriet dø ud efter kort tid, eller batteriet slukke tilfældigt intervaller .

1. Bring den til en af ​​vores butikker direkte â € ”vi har butikker i Swallownest i Sheffield og Retford nær Worksop og godt få det faste inden for 30 minutter for dig. Du kan gå i Ora bestille din reparation online Todaya for en dato og tidspunkt, der passer til dig

2. ​​Hvis du ikke kan komme til nogen af ​​vores butikker så kan du købe din reparation online og sende enheden til os. Når vi har modtaget det, vi vil få din enhed repareret og tilbage i stillingen til dig. De fleste reparationer er udført på den dag, vi modtager dem, så du vil have din enhed tilbage i super hurtig tid.

Anmeldelser med billeder

Dette er falsk. På beskrivelsen står der, at det er g970u som er U S-versionen. Men det er ikke. Det er freaking internationale version. Selv på æsken står g970u. Men hvis du tjekker på enheden er det g970f, som ikke er amerikanske version. Jeg kan ikke bruge selv samsung løn med det. Jeg har brug for at vende tilbage.

Dette er absolut den amerikanske version til S10e. SM-G970U1 model, Snapdragon 855-processor - ikke de Exynos. Modelnummeret var korrekt på kassen, på bagsiden af ​​telefonen, og såvel som i softwaren oplysninger. Der er ingen problemer med telefonen. Ingen overophedning, ingen fremmed sprog opstart, intet af dette. SIM-kort slot er korrekt for USA - jeg overført min T-Mobile nano SIM-kort til dette, og det virker perfekt - telefonopkald, tekst, data alle arbejdsprocesser.

Jeg kommer fra en galakse s5 hvor jeg rødder og slettet ca. 200 apps jeg ikke bruger, det er langsommere og har hundredvis mere lager apps jeg ikke bruger. Ingen, der slukker automatisk opdatering ønsker en fjernelig meddelelse til opdateringen sidste system, arrogance af det. amsung også tillader ikke videresalg via Amazon, så. ikke købe noget kan du ikke videresælge

Vigtig

Sådan Slå din Galaxy Note 20 i en Google Pixel i 11 Steps

Sådan Slå din Galaxy Note 20 i en Google Pixel i 11 Steps

Sådan deaktiveres TalkBack eller Voice Assistant på Samsung Note 20 Note 20 Plus

Sådan afreger du dit telefonnummer fra Googles RCS Chat

Sådan afreger du dit telefonnummer fra Googles RCS Chat

For at forhindre meddelelser i at gå til din gamle telefon anbefaler Google at slukke for RCS-messagingfunktioner på den gamle telefon først, før du skifter til en ny.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

RCS Messaging tilbyder en rig kommunikationserfaring på Android-enheder ved hjælp af mange chatfunktioner. Få mere at vide om det.

Sådan Turn Off S pen på bestemmelse 5

Sådan Turn Off S pen på bestemmelse 5

Sluk for hurtig opladning og super hurtig opladning modes til at udvide din Galaxys S21, S20, S10, S9 eller Bemærk indbyggede batteri levetid, når du har tid nok til opladning med en lavere strøm.

Sådan slukker du nærhedssensor på Samsung Galaxy S20 Krispitech

Sådan slukker du nærhedssensor på Samsung Galaxy S20 Krispitech

Jeg vil ikke bruge min 5G-tjeneste. Muligheden er ikke præsenteret, der vises i alle mine Google-søgninger om emnet.

Drej brug af telefonens låsekode til eller fra Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Optus

Drej brug af telefonens låsekode til eller fra Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Optus

5G er den seneste funktion, mobilnet er kapret, men det er ikke til rådighed overalt. Hvis du har lyst til din Android-telefon er spild batteri søger efter en ikke-eksisterende 5G-forbindelse, kan du være i stand til at slukke den.

Fejlsikret tilstand LENOVO Tab M10, hvordan man

Fejlsikret tilstand LENOVO Tab M10, hvordan man

Sikker tilstand er en vigtig del af ethvert operativsystem, herunder Android. Mange smartphone ejere er stødt på denne funktion mere end én gang, men for hvad ...

Sådan slukker du sikker tilstand på Android

Sådan slukker du sikker tilstand på Android

Desktop operativsystemer har en sikker tilstand, som du kan starte ind i. Hvis din computer handler op, er det bedst at starte den i sikker tilstand og fejlfind det.

Hvordan du permanent deaktivere Swype på en Samsung Galaxy S4 mini ATT Fora

Hvordan du permanent deaktivere Swype på en Samsung Galaxy S4 mini ATT Fora

Hvordan bruger jeg fejlsikret tilstand på min Samsung I9190 Galaxy S4 Mini Android-telefon

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.