Samsung Galaxy S21 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Pris i Indien, Specifikationer, Egenskaber, Farver, Brugernes bedømmelse Gizbot

Samsung afslørede Galaxy S21 serien globalt på torsdag og virksomheden straks åbnet pre-booking for smartphone sortiment i Indien. Som forventet, den nye Samsung Galaxy S21-serien omfatter tre enheder â €”Galaxy S21 +, Galaxy S21, og den mest-præmie Galaxy S21 Ultra. Med lanceringen, er det klart, at de mange lækager i de seneste par dage var stedet på. Men der er stadig en overraskelse venstre: De Indien priserne på Galaxy S21, Galaxy S21 + og Galaxy S21 Ultra. Når disse blev afsløret, de gjorde overraskelse mange i Indien.

Først om telefonerne. Nogle af de fremhæve funktioner omfatter 5G kompatibilitet i Indien, noget, som S20 med sine Exynos gik glip af sidste år, nye Exynos 2100 SoC chipsæt, nye farvemuligheder, nye S Pen støtte, som kun er tilgængelig for S21 Ultra, og mere .

Mens Galaxy S21 og S21 + få den tilsvarende tredobbelt kamera arrangement, som omfatter to 12-megapixel ultrabrede og vidvinkellinser, og en 64-megapixel teleobjektiv på bagsiden. Galaxy S21 Ultra, på den anden side, packs en 12-megapixel ultra-vidvinkelobjektiv, 108-megapixel vidvinkelobjektiv, og to tele 10-megapixel sensorer. Ultra variant understøtter også Samsungs 100x Space Zoom-funktionen, som omfatter 10x optisk zoom og går op til 100x super-opløsning hybrid zoom.

Selv konkurrenter tilbyde bedre skærme. Til sammenligning er de OnePlus 8 Pro skibe med en QHD + opløsning skærm tilbyder også en 120 Hz opdateringshastighed. Det er i øjeblikket detailhandel på Rs 54,999. Den OnePlus 8 Pro leveres også med 5G support og design føles præmie til prisen.

iPhone 12 mini er en anden anstændig eksempel, og det starter ved Rs 69.900 og skibe med en Super Retina XDR-display, den samme skærm, vi ser på iPhone 12 Pro og iPhone 12. Det er også 5G stand og idræt en krop med rumfart-grade aluminium med førsterangs efterbehandling.

Sidste år blev de OnePlus 8-serien prissat i Indien betydeligt billigere end USA, som blev værdsat af forbrugerne på markedet. Den OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro blev lanceret i Indien på en start pris af Rs 41,999 og Rs 54.999 hhv. At sammenligne den OnePlus 8 og 8 Pro var detailhandel på $ 699 og $ 899 i USA ved lanceringen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy 20 telefoner var uden tvivl utrolige telefoner. Men for mange brugere, det føltes som selskabet havde skubbet prisen på dette flagskib telefon en anelse for højt. Af denne grund, Samsung forsøgt at rette op på sit fejl med lanceringen af ​​Galaxy S21.

lanceret i 2022 Galaxy S21 kommer med tiltalende nye funktioner og til en god pris også. Med lanceringen af ​​Galaxy S22 nærmer sig, er det stadig værd at købe en Galaxy S21 smartphone? Lader udforske dette spørgsmål i vores Samsung S21 Series 2022 revision.

Pris.

Som det er normen i disse dage, Samsung S21 kom i flere varianter, alle indstillet på forskellige pris punkter. Samsung S21 pris fra denne hjemmeside starter ved $ 829 AUD. Prisen vil afhænge af varianten og opbevaring løsning du vælger. Kom godt i en Galaxy S21 Ultra vil sætte dig tilbage et par mere dollars. Det kommer i samme opbevaring konfiguration som sine søskende, men med 12 GB RAM.

Design

Alle de tre varianter i Samsung S21-serien deler en lignende moderniseret design i forhold til S20-serien. De kommer med en stor kamera bule på bagsiden af ​​telefonen, der er sluttet til telefoner ramme. Dette giver telefonerne en slags duo-tone kigge efter nogle farver som violet. De Galaxy S21 Ultra pletter den største kamera bump, da det har en quad-kamera sat op i stedet for en tredobbelt kamera sat op ligesom sine søskende.

Samsung erstattet Galaxy S20s glas tilbage med en plastik en på basen S21, og så det ikke føler som præmie. Men de mere end kompensere for det ved hjælp af høj kvalitet polycarbonat og tilføje til det et håndterligt mat touch. Den S21 + og S21 Ultra se lidt mere premium takket være deres glas sandwich konstruktion, der er glas på forsiden og bagsiden med metal på siderne.

Du får også en bred vifte af flotte farver at vælge imellem. Basen Galaxy S21 fås i hvid, grå, pink og violet, S21 + i sort, violet, og sølv, og Ultra S21 kommer i enten sort eller sølv. Samsung beholdt nogensinde-så-klassiske kant-til-kant skærm med en hulning udskæring til fremadvendte kamera. Det gjorde dog slanke de kanter lidt og gjort kanterne mindre kurvet.

Skærm

Displayet på dette område var både en opgradering og en nedgradering til S20 lineup. Den S21 sport en 6. -inch skærm, mens S21 + leveres med en 6. -inch skærm. Hvis du foretrækker storskærme, så vil du helt sikkert falde i kærlighed med S21 Ultra, som har en 6. -inch skærm. De skærme til S21 og S21 + top ud i 1080p, en nedjustering fra entry-level S20s 1440p opløsning.

På den positive side, de har en adaptiv opdateringshastighed varierende fra 48-120Hz, hvilket ikke var muligt på standard S20. Galaxy S21 Ultra skinner i denne henseende sportslige en 1440p opløsning og en adaptiv opdateringshastighed.

Kamera

Samsung er altid utrolig opsat på sine kameraer, og det er tydeligt fra Galaxy S21 rækkevidde. Den S21 og S21 + har samme tredobbelt kamera konfiguration. Dette omfatter en 12-Mp vidvinkelkamera med en f / 1. blænde og dobbelt pixel autofokus, en 12MP ultrabrede kamera med en f / 2. blænde og 120-graders synsfelt, og endelig en 64Mp tele kamera til bedre zoom.

Forholdsvis, Ultra S21 har en quad-kamera setup, og byder på samme ultrabrede kamera. Men thats så langt som ligheder gå. Med denne telefon, vil du få to 10MP teleobjektiver, et med 10x optisk zoom og en f / 4. blænde, og den anden har 3x optisk zoom og en blænde på f / 2. . Det primære kamera er fremragende, stående på 108MP med en 12MP udgang.

ydeevne og batteri

Galaxy S21 serie telefoner alle kommer med den nye Snapdragon 888-processor eller Samsungs helt egen Exynos 2100, afhængigt af regionen. Med disse processorer, er du garanteret super-hurtige hastigheder, og telefonerne bør komfortabelt håndtere alt, hvad du smider på dem, herunder tung multitasking og videospil.

Batteriets levetid er også temmelig anstændigt. Galaxy S21 har en 4,000mAh batteri. Den S21 + går et hak højt, kan prale med en 4800 mAh batteri, mens S21 Ultra beviser hvorfor dens kongen af ​​området med sin 5,000mAh batteri. På trods af batteriets forskelle, bør alle tre telefoner sidste du en hel dag, selv på kraftig brug. Desuden er de alle støtte 25W wired opladning, 15W trådløs opladning.

Bedømmelse.

Galaxy S21-serien kommer med et par nedjusteringer sammenlignet med Galaxy S20 â € ”en forsætlig flytte fra Samsung at gøre det meget mere overkommelig. Telefonerne har ikke et microSD-kort slot, plast ryg er også en nedgradering, plus du plejer være at få hovedtelefoner eller en væg oplader direkte fra kassen.

Samsung har styrket S21 Ultra med alle de top-of-the-line funktioner og den vigtigste differentiator er den 108MP med 100x Space Zoom. Men, S21 Plus også kommer pakket med god hardware med balanceret prissætning. Jeg testede det sidste for lidt over en uge, og her er mine tanker.

Design, byggekvalitet, og displayThe S21 Plus ser identisk med S21 Ultra bortset fra manglen på et par kamera sensorer på bagsiden. Det flaunts en smukt udformet glas og metal krop. Hvad gør designet unikt og fantastisk er kameramodulet kaskader fra enhedens metalskinne som et enkelt stykke, mens resten er kunstfærdigt mejslet væk fra skallen.

Også, den Selskabet bemærker, at den bruger AL7S10 aluminiumsskinne, som siges at være en af ​​de mest robuste metal, der anvendes på en telefon. Jeg kunne ikke teste sejhed af rammen, men det gør exude premium hånd-føler.

På forsiden, er skærmen beskyttet af Gorilla Glass Victus, som er udråbt til de mest robuste skjold på en Android-telefon. Derudover Samsung pre-passer et ekstra lag af skærmen vagt på telefonen out-of-the-box. Dette er et velkomment skridt, da det vil øge holdbarheden af ​​Galaxy S21 Plus og beskytte skærmen fra daglige slid-og tåre ridser fra nøgler, mønter, når opbevares i lommen.

For så vidt angår display kvalitet angår, er det den bedste på markedet. Periode. Jeg havde en vidunderlig tid at se videoer og med 120 Hz opdateringshastighed, Galaxy S21 Plus tager et hak op i form af spiloplevelse.

Endvidere understøtter 5G. Når den rette infrastruktur bliver klar, kan de Galaxy S21 brugerne oplever superhurtig internet og download hastighed på op til 100Mbps i første omgang. Men med stærkere netværksdækning kan det nemt berøre 1Gbps, hvis ikke mere.

Galaxy S21 Plus huser et 4,800mAh batteri og understøtter 25W hurtig kablet opladning og 15W trådløs opladning ud over trådløs omvendt opladning PowerShare-funktion. Han samsung flagskibet nemt varer en hel dag med normal brug, som indeholder timer med internet browsing, messaging, deltage i video / lyd telefonopkald, afspille en lille session af spil og se et par episoder af tv-serier på multimedie streaming-enheden.

Det skal bemærkes, at Samsung har fjernet strømforsyningen og øretelefonerne fra detailboksen. Dette er nu blevet en tendens blandt de bedste mærker som æble også, da de forsøger at skære ned carbon footprint i fremstillings- og emballeringstelefoner, derved Lukning Byrden på miljøet med hensyn til minedrift.

Med sådan hardware forventede vi Galaxy S21 Plus at udføre temmelig godt under lette forhold. Nå, det gjorde det vidunderligt. Prøvebillederne siger det hele. Billederne beholder de fleste af oplysningerne med en ekstra dosis farvevarmhed. Selvom blomsterne under kontinuerlig varme af solen, blive visnet og tabe farve, er Samsungs software i stand til at bringe livet til det.

Portrættilstandsbillederne er også dejlige. Â For eksempel er den farverige spider ovenfor med otte hårede ben fanget smukt med god kant afgrænsning i sin web i forgrunden og baggrunden.

I modsætning til S21 Ultra, som kan prale af 100x plads zoom, er S21 Plus begrænset til 30x digital zoom. Den resulterende billede tilbyder skelne Detaljer om objekterne i fjernplaceringen eller bygningen, men der er lidt støj. Det bedste er 10x digital zoom, hvor motivet er klart og skarpt takket være Samsung-softwaren. Ud over det begynder støj at krybe i 20x og 30x zoom. På telefonens kompakte skærm er det ubetydelig men bliver mere mærkbar, mens du ser på pc-skærmen.

Vigtig

Samsung Galaxy S7 Edge FRP Bypass 2021 Youtube opdatering Fix 100 Uden Flash ved waqas mobil for GSM

Samsung Galaxy S7 Edge FRP Bypass 2021 Youtube opdatering Fix 100 Uden Flash ved waqas mobil for GSM

Hvis du ikke ved, hvordan du løser app problemstillinger på en Samsung Galaxy S7 enhed, læse denne fejlfindingsvejledning, så du vil blive vejledt i overensstemmelse hermed.

Samsung Galaxy S7 Og S7 Edge Lag Løsning

Samsung Galaxy S7 Og S7 Edge Lag Løsning

En opdatering til Samsungs Galaxy S7 Edge, der vil tage fat på problemer med enheder berøringsskærmen siges at komme i denne uge.

Hvad er Samsung Galaxy S7 Aktiv SIM-kort Størrelse RUSTYNI. OM

Hvad er Samsung Galaxy S7 Aktiv SIM-kort Størrelse RUSTYNI. OM

Dette Galaxy Note 10 SIM-kort vejledning forklares korrekt SIM-kort størrelse til note 10, dualSIM vs singleSIM, ved hjælp af SIM-kort bakke, tilføje og administrere SIM-kort.

Watch WCNC Charlotte OnDemand

Watch WCNC Charlotte OnDemand

Galaxy S8 er et fint telefon, men dens for dyrt at være en værdig køb i slutningen af ​​2019. Hvis du er kommer til at tilbringe 350 på en Galaxy S8, youre langt bedre stillet bruge lidt ekstra og få den latestgeneration Galaxy S9 i stedet.

Samsung Galaxy S8 Benchmarks Geekbench Browser

Samsung Galaxy S8 Benchmarks Geekbench Browser

Samsung Galaxy S8 SMG950U, Touch, farve Super AMOLED 1440 x 2960 px 5. 0, LiIon 3000 mAh, Snapdragon 835 8998

Samsung Galaxy S8 Review

Samsung Galaxy S8 Review

Bortset fra en meget høj pris og biometriske problemer, galaksen S8 i en triumferende blanding af tech og design

Galaxy S9 vs Galaxy S8 Hvad er forskellen

Galaxy S9 vs Galaxy S8 Hvad er forskellen

UK Brugte Samsung Galaxy S8 plus pris i Ikeja Computer Village, Lagos. Android smartphone enheder til en billig sats i Lagos.

Samsung Galaxy S8 Plus Mobile Phone Pris i Pakistan Karachi, Lahore Islamabad

Samsung Galaxy S8 Plus Mobile Phone Pris i Pakistan Karachi, Lahore Islamabad

Find de bedste Samsung Galaxy S8 Plus til salg i Pakistan. OLX Pakistan tilbyder online lokale rubrikannoncer til Samsung Galaxy S8 Plus. Skriv din klassificeret annonce gratis i forskellige kategorier som mobiltelefoner, tabletter, biler, cykler, bærbare computere, elektronik, fugle, huse, møbler, tøj, kjoler til salg i Pakistan.

Unboxing Samsung S8 plus pris i Filippinerne.

Unboxing Samsung S8 plus pris i Filippinerne.

Køb til Samsung Galaxy S8 Maple Gold Smartphone med overlegen kamera ydeevne og uendelig skærm. Tilgængelig på www. Benson. om via samme dag leveringstjeneste gældende.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.