Samsung Galaxy S6 Samsung Corning Gorilla Glass

Breve Anlise Do Smartphone Samsung Galaxy M51 Grande Na Gama MDIA

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når den pågældende enhed falder under 30k, svinger vi automatisk vores hoveder mod OnePlus Nord til sammenligning. Det er indtryk af, at den genoptagende værdi proposition af OnePlus har skabt for sig selv på det indiske marked i disse dage. Samsung havde til formål at ændre det og med Galaxy M51, det slags har.

Med et massivt 7.000 mAh batteri fortjener galaksen M51 at være emnet for diskussion. Dette er den eneste smartphone, der tilbyder et så stort batteri i ikke kun mid-range, men på tværs af alle prissegmenter. Det er klart, at dette vil tvinge nogle købere til at gå til denne telefon. Men hvad med andre? Hvad andet gør dette smartphone tilbud, der kan overbevise hegn-sitters, når en rival som OnePlus Nord starter på Rs 24.999, tilbyder en 90Hz opdateringshastighed, 33W hurtig opladning og 48 MP Triple Camera?

Bulkys, intetsigende design

Klædt i et almindeligt blåt glasstisk materiale, galaksen M51 ser klart meget plastiky ud. Samsung har holdt kigget meget simpelt ud "kedeligt, selv - uden gradient, bare en almindelig blå ryg, der er tilbøjelig til ridser og fnug. Det blev praktisk taget lavet til en silikone etui, men som altid inkluderer Samsung ikke en i boksen. Det ville have været rart. Der er et rektangulært quad kameraopsætning på bagsiden gemt pænt i øverste venstre hjørne. Det stikker ikke meget ud eller ser akavet ud, som jeg kan lide.

Galaxy M51 har en sidemonteret fingeraftrykscanner i stedet for en in-display scanner som sine konkurrenter. Det reagerer hurtigt, og det er placeret lige rigtigt. Men der var flere forekomster, hvor jeg ved et uheld rørte sensoren, mens du holdt den, låse op på telefonen, så du bliver nødt til at bære med det eller vænne mig til det. Jeg ved, at jeg ikke gjorde det.

Dejligt display

Der er Downsides til en stor telefon, men profferne er klart svært at ignorere. Selvom størrelse og vægt var mindre end comfy for mig, så Watching Schitt's Creek på Galaxy M51 var en absolut behandler! 6.-ACH AMOLED DISPLAY spilles til sine styrker og viste levende farver og skarpe billeder. Det kører en 1,080 x 2.400 pixel opløsning. Selvom jeg ville have værdsat det mere, hvis punchhullet kamera blev placeret i et hjørne og ikke i centrum, var det ikke et stort problem. Bezels er slanke og slanke, der tilføjer visning erfaring. Med 420 nits lysstyrke vil udendørs synlighed heller ikke skuffe dig.

et typisk MP Quad kamera

Smartphone har et Quad-kameraopsætning, der huser en 64 MP primær sensor, en 12 MP ultra-vidvinkelobjektiv, en 5 MP-makronobjektiv og en 5 MP dybdeføler. Dette ligner det, som dets forgænger, Galaxy M31'erne havde.

Ligesom Sheldon sagde i sin Galaxy M31s anmeldelse, udfører kameraopsætningen ganske godt. Med tilstrækkelig detaljeret og god farve nøjagtighed formåede smartphone at fange billeder af god kvalitet. Hvad angår portrætskud, forblev kantdetektion, farver og klarhed intakt. Men jeg bemærkede, at det sløret hårstrenger, mens jeg producerede portrætskud, men det er ikke en deal-breaker. Smartphone klarer også at fokusere på objektet hurtigt, i modsætning til mange andre telefoner, som jeg har testet.

Anstændigt præstationer

Jeg bemærkede ikke nogen lag eller opvarmning, mens jeg spillede spil eller ruller lange dokumenter, mit Instagram Feed eller se YouTube-videoer i lange timer. Desuden er lyden lige med en enkelt højttaler højt nok til at lytte til sange uden at være meget tæt på håndsættet.

Batteri liv? det ikke få bedre end dette

Sådan får du WiFi adgang overalt til enhver tid Digital Trends

Et 7000 mAh batteri er den største salgsargument for denne smartphone. Selv om det tager omkring to timer at oplade helt, Im sikker youll gå mindst 24 timer mellem opladningerne. Det er min erfaring, efter at have lyttet til sange på Spotify, kontinuerlig brug af Bluetooth til en fitness-tracker, spille Angry Birds, ser et par episoder af Schitts Creek, regelmæssig sms'e og deltager til telefonopkald, batteriet nåede 60 procent af sengetid.

Galaksen m holder sine egne blandt rivaler

Hvis du er en person, hvis tålmodighed slidt tynd, når det kommer til at oplade en telefon, er dette en god mulighed. Youll nødt til at leve med adstadig udseende og løs vægt. Denne smartphone vil være en absolut behandler for folk, der elsker at tilbringe mange timer på Netflix binge-watching-programmer og film.

Samsung Galaxy M51 er en mid-range Android smartphone fremstillet af Samsung Electronics som en del af deres M-serien. Det blev annonceret i slutningen af ​​august 2022 og løsladt den følgende måned. Telefonen har en 6. i sAMOLED Plus skærm, en 64 MP quad-kamera setup, og en 7000 mAh batteri. Det er primært afledt af Samsung Galaxy A71 med hensyn til design og specifikationer.

Specifikationer

Samsung Galaxy M51 har en ikke-aftageligt lithium polymer med en 7000 mAh kapacitet. Dette er den højeste batterikapacitet af enhver Samsung Galaxy telefon fra september 2022 og væsentligt højere end de fleste andre almindeligt tilgængelige telefoner.

Samsung Galaxy M51 har en quad-kamera setup arrangeret i et "L" form på øverste venstre hjørne af ryggen plast. Kameraet setup består af en 64 MP vidvinkel kamera, der kan 4K videooptagelse, en 12 MP ultrabrede kamera, et 5 MP dybde kamera til nærbilleder, og et 5 MP dybdesensor til Live Focus. En enkelt 32 MP fremadvendte kamera er gemt i snitstempel-hul i toppen centrum af displayet.

Software.

Samsung Galaxy M51 er en smartphone, der vil forbløffe dig med sin batterikapacitet. Som repræsentant for M-serie af den sydkoreanske producent, det har andre fordele - Snapdragon-processor, kvalitet skærm, godt sæt af kameraer og stilfulde vision.

Design

Visuelt Samsung Galaxy M51 skiller sig ud med sin store størrelse. Dens skærm diagonal er 6. inches. Den sammen med den volumetriske batteri, kan ikke undgå at påvirke dimensionerne af indretningen. Vægten af ​​Samsung Galaxy M51 er 213 gram, hvilket ikke er en lille mængde.

Kroppen af ​​smartphone er plast og har en belægning, der gør det glatte. Derfor anbefaler vi, at du bruger det med en sag. Der er ingen kritik af kvaliteten af ​​ fabrikationsfejl . Samsung Galaxy M51 fås i to farver - sort og blå. Der er intet på bagpanelet undtagen et kamera enhed. Kameraerne rage lidt over overfladen, men det betyder ikke forhindre dig i at forlade enheden på bagsiden af ​​bordet.

Skærm

Den smartphone er udstyret med en kvalitet Super AMOLED + skærm med en diagonal på 6. inches og en opløsning på 2400x1080 pixels. Skærmen imponerer med flotte farver, især hvis du bruger tilstanden "Natural Colors". Så området bliver lidt varmere og mere behageligt for øjnene. Vi anbefaler en anden tilstand - "mættede farver". Det er traditionel for matricer med organiske dioder at den sorte farve er så dybt som muligt. Du vil også gerne betragtningsvinkler.

Produktivitet

Samsung Galaxy M51 er baseret på en Snapdragon 730-processor - en octa-core chip med en maksimal clock hastighed på 2. GHz. Som en grafikprocessor ser vi Adreno 618. Afhængig af modifikation , kan du vælge mellem 6/8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Du kan udvide sidstnævnte med et hukommelseskort, der har en separat slot.

Kamera

Den bageste kamera af Samsung Galaxy M51 er firedobbelt . Den består af en hoved- 64 MP modul med en blænde på f / 1., 12 MP ultrabred modul med en åbning på f / 2. og to 5 MP sensorer - en af ​​dem, der har til opgave at tage Makrobilleder og den anden - at måle dybden.

Den vigtigste kamera tager meget gode billeder i naturligt lys, hvis kvalitet falder, når disse betingelser forværres. Så konturerne bliver lidt sløret, lyde vises. Videooptagelse med Samsung Galaxy M51 har en maksimal opløsning på 4K med en hastighed på 30 billeder i sekundet. Manglen på optiske stabilisering er mærkbar.

Autonomt arbejde

Vi kommer til det centrale element i Samsung Galaxy M51 - batteriet med misundelsesværdig kapacitet. Denne enhed har et økonomisk processor, der tillader ladningen ikke at løbe ud på én dag. For at opnå dette, er du nødt til at gøre dit bedste - for eksempel, at spille spil uden afbrydelse. Sætte dem til side, en standard form for brug med samtaler, lytte til musik, surfe på internettet og sociale netværk, kan du regne med to dages batterilevetid.

Hvor lang tid tager det at oplade et 7000 mAh batteri? Samsung har tænkt over dette og har givet en oplader med en effekt på 25 W. Så i 30 minutter du giver 28% af afgiften, og i en time - op til 58%. Det tager op til 2 timer at oplade fra 10 til 100%.

Konklusion.

Samsung Galaxy M51 er et sjældent fund på markedet. Det er svært at finde en anden smartphone med sådan en batterikapacitet og sådan en kendt producent. I det næsten alt er på et højt niveau - skærm, kamera, batterilevetid og mere. Du kan have nogle forbehold kun om dens lydkvalitet. Hastigheden af ​​fingeraftryksscanner gør en behagelig indtryk.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung Galaxy M51 smartphone pris i Kenya er KSh36,899. Denne smartphone blev udgivet i september 2022. Den fås i sort og hvide farver. Det har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Fremragende Samsung Galaxy M funktioner

Samsungs Galaxy M-serien har endnu en tilføjelse i form af Galaxy M51. Galaxy M-serien har ikke kun vokset i størrelse, men også i pris. Med Galaxy M51, M-serien har nu et udbud prissat over Rs. 25.000. Mens de fleste producenter er blevet jagter ydeevne, er Samsung kører en anden race med Galaxy M51 â €”denne model packs et 7,000mAh batteri, som er store i forhold til alle sine konkurrenter. Betyder det denne telefon er kun god til én ting, selv om? Jeg gennemgå Galaxy M51 at finde ud af.

Samsung Galaxy m resumé

Samsung Galaxy M51 er den første smartphone fra selskabet til at pakke i en massiv 7,000mAh batteri. Den Galaxy M51 får også større 6. -inch SuperAMOLED skærm med en fuld-HD + opløsning. Samsung har valgt den 20: 9 billedformat, som gør anordningen høj og smal. Galaxy M51 har en hulning kamera i midten mod toppen af ​​skærmen. Enkelte brugere kunne finde dette distraherende , mens du ser indhold.

Strømtilførsel til Galaxy M51 er Snapdragon 730 g SoC som er en første for en Galaxy M serie smartphone. Det er i stand til lastning apps hurtigt samt multitasking uden nogen problemer. Samsung har lanceret to varianter, en med 6 GB RAM og 64 GB lagerplads, og den anden med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Galaxy M51 har to Nano-SIM slots og en dedikeret slot til microSD. Galaxy M51 tilbydes god ydelse uden nogen forsinkelse eller stutter når vi har brugt det.

Samsung har gået med en quad-kamera setup på Galaxy M51 består af en 64-megapixel primære kamera, en 12-megapixel ultra-vidvinkel kamera, en makro kamera og en dybdemåler. Kameraet har klikket gode billeder i dagslys med rigelige detaljer. Billeder klikkede bruge vidvinkel kamera har forvrængning i kanterne. Videooptagelse topper på 4K for den primære såvel som selfie kamera, men videostabilisering er ikke stor.

Vigtig

Amazon. Om Samsung Galaxy Note 10 plus SMN975FDS, DUAL SIM 4G LTE, International Version No US Garanti, 256GB, Aura Glow GSM Unlocked Cell Phones Tilbehør Tilbehør

Amazon. Om Samsung Galaxy Note 10 plus SMN975FDS, DUAL SIM 4G LTE, International Version No US Garanti, 256GB, Aura Glow GSM Unlocked Cell Phones Tilbehør Tilbehør

Spekulerer på, hvad de kan forvente fra Samsungs nyligt annoncerede BigScreen-telefoner Glemmer om rygterne Her er de officielle specifikationer for både Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10 Plus.

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Det bedste sted at sælge Samsung Galaxy Note 10 ved at sammenligne Mobiltelefoner tradein citerer Alle luftfartsselskaber, 100 sikker, gratis forsendelse og hurtig PayPal eller direkte depositum betalinger i kontanter.

Samsung Note 10 Specs og Pris i Pakistan

Samsung Note 10 Specs og Pris i Pakistan

Sydkoreanske tech gigant Samsung har efter sigende annonceret en prisnedsættelse på sin 2019 flagskib Bemærk smartphone, Galaxy Note 10. Effektiv 7. november n

Samsung Galaxy M32 5G vs redmi Note 10 Pro Hvilket er en bedre aftale i henhold til Rs 20 000

Samsung Galaxy M32 5G vs redmi Note 10 Pro Hvilket er en bedre aftale i henhold til Rs 20 000

December 2021 Den øverste Samsung Galaxy Note10 pris i Filippinerne starter fra 26.199. 0. Få den billigste Samsung Galaxy Note10 prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Min Xiaomi Mi Note 10 genstarter af sig selv, hvad skal jeg gøre

Min Xiaomi Mi Note 10 genstarter af sig selv, hvad skal jeg gøre

Her er hvordan man genstarter i fejlsikret tilstand, hvis en app der forårsager din Galaxy Note10 Note10 Note10 5G at fryse, nulstille eller køre langsomt.

Samsung Galaxy Note10 Plus Specifikationer, Pris Sammenlign Funktioner, Anmeldelse

Samsung Galaxy Note10 Plus Specifikationer, Pris Sammenlign Funktioner, Anmeldelse

Samsung Galaxy Note 10 Lite fuld specifikationer, batteri, kamera, display, og præstationstest. Bruger- og eksperter anmeldelser.

Samsung Galaxy Note 20 5G opdatering understøttelse Dual SIM dobbelt standby DSDS esim

Samsung Galaxy Note 20 5G opdatering understøttelse Dual SIM dobbelt standby DSDS esim

Se og fange hvert flygtigt øjeblik gennem den ekspansive skærmen på Samsung Galaxy note 9.

iqoo neo5 se ankommer den 20. december med neo5s, design og farveindstillinger afsløret

iqoo neo5 se ankommer den 20. december med neo5s, design og farveindstillinger afsløret

Seneste Samsung Galaxy Note20 Ultra erstatte mål for at reparere batteriets udholdenhed Gsmarena. OM information gsmarena. Om AAJ Ki Taaza Nyheder Få seneste nyheder

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Long Term anmeldelse

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Long Term anmeldelse

Samsungs nyeste Bemærk serien release tilbyder et flagskib smartphone med flere forbedringer end sidste år Note 10 serier. Hvis S Pen er vigtigt for dit daglige arbejde, den Note 20 Ultra 5G er den bedste telefon, du kan købe i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.