Samsung Galaxy S8 Review

Samsung Galaxy S8 Review

Det revolutionerende design af Galaxy S8 og S8 + begynder fra indersiden ud. Vi genhustede hver del af telefonens layout for at bryde gennem rammerne af smartphone skærmen. Så alt hvad du ser er rent indhold og næsten ingen bezel. Det er den største, mest fordybende skærm på en galakse smartphone af denne størrelse. Og det er nemt at holde i den ene hånd.

Send din besked til denne leverandør

Samsung Galaxy S8Âkanten drevet af 5. Inches Reatest Android N OS Quad-Core 2. Ghzâ kryo og quad-core 1. GHZâ kryo CPU Baesd på SD835 chip med Adreno 540 GPU, 4 GB RAM, 64 GB internt lager og 12mp Tilbage og 8mp Front Selfie Camera, pakk i 3000 mAh ikke-aftageligt batteri

Galaxy S8 Edge-funktionerne 5. INCHES 2K Display Touchscreen med AMOLED Technology LCD. Enheden har en skærmopløsning på 2560 x1440 pixels med 570 ppi pixels densitet. Denne enhed er shatter, støv og vandtæt.

Smartphone "leveres med dobbelt linse 12 MP, optisk billedstabilisering, autofokus, LED-flash, dobbelt skud, samtidig HD-video og billedoptagelse, geo-tagging, touch Focus, Face / Smile Detection, Panorama, HDR, 4K videoer , Â optisk stabilisering, dual-video-optager kamera og lav en batter videoer, billeder i LowLight med LED-flash. Enheden gør videoer til opkald og skæring med 8mp frontvendt kamera.

Enheden kommer en multimediefunktioner stereohøjttalere, MP4, MP3 og Full HD understøttet afspiller og Google Play, Facebook, Google+, Twitter, HTML, FM Radio, Image og Video Viewer og Editor og Microsoft Office Document Viewer og Editor, SMS, MMS, e-mails, I Mail, Push Mail og Threading Vis tekstindtastning.

Super Amoled Kapacitiv Touch Screen 16 millioner farver 5. INCHES 1440 x 2560 pixels, multi Touch op til 10 fingre med pen Stylusâ accelerometer, Gyro, nærhed, Kompas, Barometer , Gesture, UV , hjertefrekvens, spo2 sensorer, Â corning gorilla glas 5

Samsung Galaxy S8 er ikke længere det sydkoreanske firma bedste håndsæt - faktisk er det blevet formørket flere gange: For det første af Samsung Galaxy Note 8 og derefter ved Samsung Galaxy S9 og for nylig lanceret Galaxy S10. På trods af dette er det stadig en meget respektabel Pick at købe i 2022 for en meget god grund: Mens dens stabats stadig er iøjnefyldende dyrt, har Samsung Galaxy S8 haft en række prisnedskæringer og kan nu Vær havde for så lidt som £ 400 direkte.

Og den store hemmelighed er, at det ikke er så meget værre end nogen af ​​de nyere Samsung-telefoner, som kan ses som inkrementale Forbedringer. Ja, kameraerne er ikke helt som nifty, og telefonen er lidt langsommere, men bundlinjen er, at dette er en telefon, der stadig går tå til tå med de bedste af dem, over to år efter dets første udgivelse.

Samsung Galaxy S Review: Hvad du behøver at vide

Theâ Samsung Galaxy S8 er en 5. I flagskibet smartphone, som har et fantastisk design, blistering snapdragon 835 processor, en utrolig skærm med en 18.: 9-billedforhold og et imponerende kamera, der kombineret gør det til den bedste Android-telefon til dato.

Det er dog svigtet af batterilevetiden, hvilket er en smule lavere end sin forgænger, galaksen S7. Stadig, hvis du leder efter den bedste Android-telefon på markedet, er Samsung Galaxy S8 den, der får.

Samsung Galaxy S Review: Pris og konkurrence

Der er også den meget imponerende google pixel 2 XL, nu omkring £ 629, LG G6, som koster omkring £ 330 og iPhone 7 plus omkring £ 649. Hvis du er villig til at tage en dråbe i skærmstørrelse, koster den almindelige iPhone 7 £ 549.

Er det det værd? Hvis du vil have den allerbedste smartphone på markedet, så ja. Det har vandtætning og et kamera, der er meget godt. Det ser bedre ud end de fleste af sine konkurrenter, som f.eks. Google Pixel 2 XL, har en microSD-kortspor, så du kan udvide opbevaring, og der er også mere opbevaring som standard. Det er bedre end LG G6 og iPhone 7, i næsten alle henseender.

Hvordan virker hurtigt opkrævning af hver enkelt standard sammenlignet

Selv da kan du sige, at prisen er tad høj, og jeg hører dig på den forreste. Samsung er dog ikke alene i at øge britiske priser på dette niveau, som du kan se ved priserne på sine rivaler. Faktisk er det en del af en generel trend, der har foregået i nogen tid nu. Du kan måske ikke lide det, men dette virkeligheden lige nu; I et år betaler £ 700 eller deromkring for en top-end-smartphone, virke normalt.

Bedste Samsung Galaxy S Kontrakt og Sim-Free Deals

Der vil ikke være nogen Samsung Galaxy S8 kant i år. Hvorfor? Fordi Samsung Galaxy S8 er enheden, ville S8-kanten have været. Samsungs Ny flagskib er en telefon med buede kanter, og der er ikke noget alternativ.

Dette er en telefon, der føles godt i din hånd. Dets slanke, glatte og lys. Det er dog også lidt over-konstrueret. Det er en høj telefon, der forårsager nogle problemer under brug. Hold telefonen i din hånd, som om du vil låse den op med den bageste fingeraftryksføler, og du vil kæmpe for at nå Hjem-knappen uden at justere dit greb. Tag fat i enheden, så du kan nå Hjem-knappen, og ikoner øverst på skærmen bliver Unreachable .

Der er i det mindste en 3. mm hovedtelefonstik her, som er forfriskende at se i lyset af mange rivaler, der fjerner det. For at udnytte dette, inkluderer Samsung også et ret godt par AKG-øretelefoner i boksen. Disse er bestemt et snit over de ikke-mærke øretelefoner, der normalt er inkluderet i din gennemsnitlige smartphone, der leverer musik med en ren, afbalanceret lyd, der er meget glædeligt for øret.

De er komfortable, ikke lækker lyd uretmæssigt på høje mængder, og afhængigt af hvor meget du bekymrer dig om lydkvalitet, kan det være alle de hovedtelefoner, du har brug for. Selv om det er en lille ting, er det godt at se så opmærksomhed på detaljer fra Samsung. EN

Samsung Galaxy S Review: Display

Skærmen på S8 ser godt ud, som du forventer af en Samsung Super Amoled Unit. Farverne er lyse og levende, og det læses under alle forhold. Ved normal brug i browseren registrerede jeg en imponerende top-lysstyrke på 569CD / m2 på en fuldt hvid skærm med auto-lysstyrke aktiveret og 415CD / M2 med automatisk lysstyrke frakoblet; SRGB dækning er en imponerende 99%; og kontrast, da det er et amoled panel, er perfekt.

Som jeg allerede har nævnt, er skærmen buet langs begge lange kanter på Galaxy S8 og Galaxy S8 + -fonerne i år, og dette bringer til at spille lignende skærmfunktioner til tidligere Samsung Edge-telefoner. Stryg en finger ind fra højre, og du kan få adgang til genveje til dine yndlingsapps og kontakter plus forskellige andre kantskærmsapps, herunder et kompas og nyhedsfeed.

Samsung Galaxy Sektion: Kamera

Rul op og se på disse specifikationer igen. Bemærk noget usædvanligt om dette år kamera? Yep, det er nøjagtigt det samme som S7 â € "i det mindste specifikationerne er. I et underligt træk har Samsung fastgjort til den samme 12 megapixel bageste snapper komplet med f / 1. Blænde, dual-pixel fase-detektere autofokus og optisk billedstabilisering. Hvis det ikke er slået, skal du ikke rette det mantra ringer sandt her.

Der er en teensy forskel, der dog sætter det lidt foran sin forgænger. Chipsetforbedringer har set en interessant ny funktion, der er bragt til lys, i form af multi-shot billedbehandling. Hver gang du trykker på udløserknappen, fanger kameraet tre rammer, fusionere dem sammen for at danne det skarpeste billede muligt.

Med hensyn til kvalitet er der en forskel. I godt lys udendørs ser støjhåndtering som en lille forbedring, der er en lille smule ekstra kontrast på pixelniveauet, hvilket resulterer i skarpe skud, og en Refinement i farve Reproduktion . Du skal se ret hårdt ud for at se forskellene, selvom.

Triple-frame capture gør mere af en forskel i lavt lysfotografering, hvor der er betydeligt mindre smøring og langt mere kontrast og detaljer end med S7's kamera. Det er stadig så godt som de resultater, vi har set fra Google Pixel, men du vil helt sikkert ikke blive skuffet over resultaterne.

Samsung Galaxy S

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Tænk galaksen S8 er en aftale stor? Godt Samsung har en endnu større i form af den øje Popping Galaxy S8 Plus. Ive har allerede udforsket, hvordan disse to nye smartphones er forskellige, men er Galaxy S8 plus en god opgradering til Galaxy S7-kanten, som den erstatter? Eller er den ældre telefon nu et godt køb, du skal se til i stedet?

Bortset fra størrelse og styrke har Galaxy S8 Plus fået Mobile HDR premium certificering, hvilket betyder øget lysstyrke og kontrastniveauer, der gør det ideelt til mobil HDR-indhold, der kommer til Netflix og Amazon Prime video.

De mindre bezels ser også HOME-knappen fjernet og erstattet af navigationsnøgler på skærmen med fingeraftrykssensoren flyttet til bagsiden. Denne position er omstridig, da den er op høj til højre for det bageste kamera, hvilket gør det til en stor strækning, og du vil næsten uundgåeligt smud kameraobjektivet hver gang du låser op. Så her holder Galaxy S7-kanten fordelene.

Som Galaxy S8 får du kun Galaxy S8 Plus i midnat Sort, orkidé Grå og arktisk sølv ved lancering, men med Galaxy S7-kanten til rådighed i mange flere farver, forventer Samsung til at tilføje nye muligheder lige indtil Galaxy S9 er med os.

Hvor du kan forvente et væsentligt skridt op, er det frontvendte kamera. Ud går galaksen S7 kanter middelmådig 5mp kamera til fordel for et nyt 8mp modul. Du får også Snapchat-stil filtre, men forventer igen, at disse kommer til Galaxy S7-kanten i sidste ende.

Vigtig

Samsung Galaxy Smart Tag

Samsung Galaxy Smart Tag

Bestil Samsung Galaxy SmartTag Multi Color 4Pack på coolblue. Bestilt før 2359 Leveres gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Amazon Samsung Galaxy Watch 4 Quiz svar Win Galaxy Watch4 TOPHUNT

Amazon Samsung Galaxy Watch 4 Quiz svar Win Galaxy Watch4 TOPHUNT

Få 25 rabat ure, smartphones, øresnegle og mere.

Den 7 Bedste Samsung Smartwatches af 2021

Den 7 Bedste Samsung Smartwatches af 2021

Leder du efter den bedste SmartWatch for kvinder Vi er skyld plukket top 5 til dit håndled, evulating mere end 15 smartwatches på markedet i dag.

Harga Samsung Galaxy Watch 46mm Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Harga Samsung Galaxy Watch 46mm Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Den nye Samsung SmartWatch siges at have UX interaktion over oprindelige roterende falsen oplevelse.

Info Galaxy Note 3 notificationstatus bar ikoner, hvad de betyder

Info Galaxy Note 3 notificationstatus bar ikoner, hvad de betyder

Find ud af betydningen af ​​ikonet trekant på din Samsung telefon. Heres alt det, du bør vide om denne trekant ikon med pil op og ned

Samsung annoncerer Galaxy Tab A 10. Med S Pen Digital Trends

Samsung annoncerer Galaxy Tab A 10. Med S Pen Digital Trends

Den 8inch Galaxy Tab A er at få opdateret specs, der omfatter en midrange Exynos 7885 SoC, 3 GB RAM, 32 GB lagerplads, og de sædvanlige 4200 mAh batteri. De IPS touchscreen kommer med 1920 x 1200 opløsning og understøtter den nyeste SPEN digitizer. Den imagining setup indeholder kun en 5 MP selfie cam og en 8 MP bageste cam.

Microsoft Surface Pro 7 vs Samsung Galaxy Tab S7 som hybrid er bedst

Microsoft Surface Pro 7 vs Samsung Galaxy Tab S7 som hybrid er bedst

Køb Samsung Tab S7, 11 tommer, 4G LTE, Wifi, 128 GB, Mystic Bronze fra eXtra i dag Gratis udbringningsordning på støtteberettigede produkter eller indsamle i butikken.

Otterbox Defender Serie Taske til Galaxy Tab A 10.1 7763792 Tablet Cases CDW.com

Otterbox Defender Serie Taske til Galaxy Tab A 10.1 7763792 Tablet Cases CDW.com

Køb GalaxyTab en bogdæksel sort med sin dualangle konfiguration og softFabric casing, der beskytter dit display og lader dig skrive med lethed.

Logitech Universal Folio Tablet Case og tastatur

Logitech Universal Folio Tablet Case og tastatur

Den IKSAMAT SnapOn tastaturet ved iKey er udelukkende beregnet til Samsung Galaxy Tab Active2 Rugged Tablet. Tastaturet er designet til at opfylde militære specifikationer og IP54 standarder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.