SAMSUNG S21 Ultra CASE

Renders af Galaxy S21 tilfælde lække Kvadrat, læder, robust og silikone

Dette site dækker indholdet, billeder, video og andre skabelon demo data, nogle har undladt at komme i kontakt med den oprindelige forfatter. Hvis det indebærer ophavsretlige spørgsmål, bedes du rette tid informere os og levere relevante understøttende materialer, vi vil betale rimeligt vederlag eller umiddelbart slette!

Cloudflare.

Vi har allerede talt om design og vigtigste specifikationer for Galaxy S21 Ultra 5G i vores seneste førstehåndsindtryk artiklen, så for denne gennemgang, vil vi dykke lige ind i kameraer og systemets ydeevne først. Hvis du er seriøs omkring fotografering eller optager video, så skal du være interesseret i Galaxy S21 Ultra, som er den mest stand af de tre Galaxy S21 modeller. Imidlertid er prisen retfærdiggøres? Lad os finde ud af det.

Samsung Galaxy S ultra g pris og varianter

Før vi begynder, lad os hurtigt gå over varianter af Galaxy S21 Ultra, der er tilgængelige i Indien. I andre lande har Samsung reduceret lanceringen priserne på Galaxy S21-serien, men på grund af skatter og udsving valuta sats i Indien, priserne er gået lidt op i forhold til sidste års modeller. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G starter ved Rs. 1,05,999 til 12GB RAM og 256GB lagerplads, og der er en anden mulighed prissat på Rs. 1,16,999 som har 16 GB RAM og 512GB lagerplads.

Det er dyr for sikker, men stadig koster mindre end hvad Apple oplades for sin iPhone 12 Pro-serien. Basen variant af Galaxy S21 Ultra 5G virker som det skal være den mere populære model af de to, men husk på, at der ikke er noget microSD-kort slot til lagring ekspansion denne gang, så hvis du tror, ​​du vil være at skyde en masse af 8K video, kan du overveje den højere opbevaring varianten i stedet.

Mens kameraet kapaciteter af Galaxy S21 Ultra 5G stort set svarer til dem i sin forgænger, Samsung har omarbejdet i gennemførelsen, især af tele-kameraer. Der er en ny generation af 108-megapixel primære kamera, som gør nona-pixelsammenfletning, der kombinerer information fra ni pixels til én, for mere detaljeret 12-megapixel fotos.

Der er en 12-megapixel ultra-vidvinkel kamera og to telefoto kameraer. Sidstnævnte har begge 10-megapixel sensorer, men med forskellige typer optiske zoom-objektiver. Man har en 3x optisk zoom, mens den anden er i stand til 10X, med en periskop -stil linse. Der er ingen omtale af hybrid zoom denne gang, men der er stadig nogle AI forarbejdning anvendes ved højere forstørrelser.

De nye teleobjektiver Sammen med denne zoom-lås funktion betyder, at der zoomes ind shots ser bedre og er lidt nemmere at fange. Kameraet app tilbyder de samme hårde stop ved 3X, 4X, 10X, 30X, og 100X, eller du kan bruge skyderen til at vælge den nøjagtige zoomniveau du behøver. Galaxy S21 Ultra 5G vil bruge digital zoom mellem 1X og 3X, før den skifter til den første tele kamera, og derefter igen mellem 3X og 10X, når den skifter til den anden tele kamera. Billedkvaliteten er mærkbart skarpere på de indfødte optiske zoom niveauer, i forhold til hvilket som helst niveau i mellem. Hos 100X, billedkvaliteten er forholdsvis meget svagere, men AI behandling gør hjælp til at få brugbare billeder.

I svagt lys, de fleste smartphones droppe deres tele-kameraer og bare bruge den primære kamera med digital zoom på grund af deres mere gunstig åbninger, men Samsung Galaxy S21 Ultra 5G vil stadig bruge sine tele-kameraer så meget som muligt på trods af deres snævre åbninger. Resultaterne er forudsigeligt fattigere, men hvis du bruger dem med Night mode, resultaterne er overraskende gode. I sådanne tilfælde er zoomområdet begrænset til 10X og telefonen holder sig til 3X tele kamera selv på dette niveau, da 10X kamera har en meget smal f / 4. blænde. Jeg formåede at få meget gode billeder fra tele-kamera natten.

. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G kan også optage indfødte 108-megapixel billeder ved hjælp af sine vigtigste kamera, så du kan forstørre og beskære omkring dit emne senere, som i teorien har samme effekt som at zoome ind Men jeg har bemærket, at billedkvaliteten er ikke den bedste, og du er bedre stillet ved hjælp af tele-kameraer. Dette gælder for billeder taget i dagslys såvel som svagt lys.

pixel-binned 12 megapixel billeder taget med hovedkameraet i godt lys kiggede fremragende. Dynamisk rækkevidde var godt, der var masser af detaljer, og farver så naturligt ud. Autofokus var hurtig og præcis takket være laser af sensoren, som vi så på galaksen note 20 ultra. Hvis du går for tæt på dit emne, sparker kameraets fokusforstærker 'i, skifter til det ultrabredte vinkelkamera til et supermakrotskud. Jeg fandt denne irriterende, da det har tendens til at aktivere, selvom du ikke er for tæt på dit emne, og billedkvaliteten er lidt svagere i forhold til hvad hovedkameraet kan fange. Heldigvis lader et lille skifteikon i søgeren, at du straks slukker det.

Nærbilleder ser godt ud, med rige detaljer og farver. Samsungs live fokusfunktion er nu simpelthen kaldet portræt og tilbyder de samme bokeh-mønstre at vælge imellem som før. Det ultra-brede kamera er også kompetent når det kommer til optagelseslandskaber, med en lignende farvetone som hovedkameraet. I svagt lys fortsætter de primære og ultra-brede kameraer med at imponere selv uden natmodus, men du kan forvente bedre udsatte billeder, når du bruger nattilstand.

Der er en ny videooptagelsestilstand kaldet Director's View, som tilbyder live forhåndsvisninger af, hvad det ultra-brede, hoved- og 3x-tele-kamera kan fange, mens du optager, så du ved, hvad du kan forvente, før du skifter. Du kan også aktivere et live-feed fra Selfie-kameraet, med et splitskærm eller et billede-i-billedvindue, som Samsung kalder Vloggers View. ' Jeg personligt ikke fandt meget brug for denne optagelsestilstand, men det kunne være nyttigt for nogle mennesker. Resten af ​​skydeformerne ligner det, vi så sidste år, herunder single tage, portræt video, super slow-mo osv.

Samsung har foretaget nogle ændringer i videooptagelsesfunktionerne i Galaxy S21 Ultra 5G, Men de er stadig ikke så omfattende som jeg ville have ønsket. Du kan nu skyde 4K 60fps video med et af kameraerne, noget, som Apple introducerede med iPhone 11 Pro. Du kan dog ikke skifte mellem kameraer på galaksen S21 Ultra 5G, når optagelsen er begyndt, hvilket er lidt begrænsende. For dette skal du skyde på 4K 30fps.

Meddelelsen Intet signal vises på min tv-skærm efter at have valgt et input

Samsung er stadig hyping 8k videooptagelse, som nu er stabiliseret, men det afgrøder også stærkt rammen. Videokvaliteten er god i dagslys, men er meget kornet i lavt lys. Der er ingen grænse for optagelseslængden. Den store skuffelse for mig er dog, at 8K video stadig er begrænset til 24fps, som på Galaxy S20 serien. Videokvalitet samlet er meget god, med skarp detaljer, god stabilisering og naturlige farver i optagelsesskuddet i dagslyset. Videoer skudt i dårlig belysning, selv med 3x telefotokameraet, var også imponerende.

Samlet set har Samsung Galaxy S21 Ultra 5G et mægtigt imponerende sæt bagkameraer, og alle har vigtige roller til at spille, i modsætning til telefoner med dedikerede dybde eller makro kameraer. Selfie-kameraet er også ligeligt kompetent her. Den har en 40 megapixel sensor og fanger som standard binned 10 megapixel fotos. Det har autofokus, og kan skyde 4K 60fps stabiliserede videoer. Billedkvalitet i dagslys og lavt lys, især med nattilstand, er meget god.

Samsung Galaxy S Ultra G ydeevne og batterilevetid

Bortset fra fremragende kameraets ydeevne, er Samsung Galaxy S21 Ultra også et ægte blå flagskib med banebrydende komponenter. Den indiske version er drevet af Samsungs Exynos 2100 5G SOC, som ligner Qualcomms Snapdragon 888 SOC i forhold til Fabrication Proces og typer og antal ARM CPU Cores. 12GB RAM-varianten, som jeg havde til revision, bogført stærke benchmarknumre. Den scorede 5,70,453 point i Antutu og 960 og 2.995 point i Geekbenchs single-core og multi-core tests. Disse tal er stadig bag, hvad Apples A14 Bionic i iPhone 12-serien kan producere, men ærligt, du ville være hårdt presset for at fortælle nogen forskel mellem disse telefoner med regelmæssig brug.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Skærm- og kamerabeskyttere kan være vanskelige dyr. Der er mange grunde til, at du måske har brug for en anden - hvis din første pauser eller dine håndskinner under installationen, for eksempel. Denne tvillingpakke fra Olixar repræsenterer fremragende værdi for pengene og stjernernes funktionalitet - ikke kun får du to kamerabeskyttere til en fantastisk pris, men det betyder dobbelt beskyttelse og dobbelt ro i sindet også!

Komplet beskyttelse til dit Galaxy S Ultra Camera

Denne geniale løsning til beskyttelse af dit Samsung Galaxy S21 Ultra-kamera involverer en minimal tykkelsesbeskytter. Beskytterens underside sidder fladt på kameraet og matcher konturerne perfekt.

H højspændingskonstruktion til forbedret stødbeskyttelse

Den oleopobe belægning på tilbud her indeholder en olie-resistens for at forhindre pletter som følge af olie, kosmetik og andre forurenende stoffer uden regnbueeffekt. Eventuelle mærker og fingeraftryk kan tørres let væk. Nyd optimal klarhed for din kameralins og nem tørrensning for at opretholde et uberørt rent kamera!

På trods af at du tilbyder stor kamera objektiv beskyttelse til din Samsung Galaxy S21 Ultra, er glasset utroligt tyndt. Det betyder, at det kun tilføjer en næsten umærkelig mængde ekstra tykkelse til din telefon, så du kan være sikker på, at det er sikkert at skade, mens du ser så godt ud som nyt.

Lavet til Samasung Galaxy S Ultra

Se godt ud, og hold dig sikker - den nyeste forbedring af Galaxy S21 Ultra-kameraet gør det netop det. Denne skærmbeskytter ligger over kameraerne for at tillade et rent og fladt udseende, mens du holder dine kameraer ridsefrit. En simpel og tilfredsstillende forbedring for perfektionisten derude.

Hent venligst en moderne browser:

I USA kan du allerede reservere en Galaxy S21, som vil give dig $ 50 til at bruge på tilbehør. Det burde være tilstrækkeligt til at købe et beskyttende tilfælde til dit nye flagskib â € "Taler heraf, heres et overblik over S21-tilfælde.

Weve har allerede set Kvadrat-sagerne, disse er vævede dæksler, der bruger garn fremstillet af genbrugsmaterialer. Hvis du foretrækker metal i stedet, er der det robuste stående dækning med en indbygget kickstand.

Anmodning nægtet

Me Gusta Mucho. Tiene Buena Resatencia Y FACIL DE INSTALAR. Tiene UN BUEN AGARRE Y NO SE RESBALA. Ayuda A Proteger Mas El Telefono Cerrando El Espacio de la Camara. E DOY SOLO 4 ESTRELLAS PORQUE NO COBRE LOS BORDES laterales DEL TELEFONO. OSEA NO SOBRESALE UN POCO DE LA PANTALLA, PORO SIGTIG ME DA MIEDO DE QUE SI SE ME CAE NO VA ESTAR Completamente Protegido Y Menos Si Cae Boca Abajo.

Vigtig

Samsung Galaxy S21 Ultra tre måneder senere stadig den bedste

Samsung Galaxy S21 Ultra tre måneder senere stadig den bedste

Trident Technologies Offering Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Factory Unlocked Android mobiltelefon 128GB Us Version, i Gurgaon, Haryana. Få den bedste pris og læse om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 24290376155

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra er en af ​​de bedste flagskibstelefoner på 2021 og 1 år senere imponerer det stadig, at købe S21 Ultra her HTTPSSHOPLINKS. ocf7w5w ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Få en gratis Samsung Galaxy S21 fra Verizon foran Black Friday

Få en gratis Samsung Galaxy S21 fra Verizon foran Black Friday

Køb Verizon Samsung Galaxy S21 5G Grey 128GB på Walmart.com

Bedste smartphones under Rs 60.000 Dec 2021 Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 5G til Oneplus 9 Pro Technology News, FirstPost

Bedste smartphones under Rs 60.000 Dec 2021 Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 5G til Oneplus 9 Pro Technology News, FirstPost

Det næste skridt i den revolutionerende Galaxy Legacy har Samsung Galaxy S21 5G en smuk 6. tommer, 120 Hz display designet med Corning Gorilla Glass Victus det hårdeste gorilla glas endnu, med signifikant forbedret ridse og drop ydeevne.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den Jelly Bean opdateringen kommer til den globale model af Galaxy S4. Amerikanske kunder, men kan have en til at vente et par uger mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.