Samsungs slanke Galaxy Chromebook Go er nu tilgængelig for 300

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En af de største navne i Chrome OS er Samsung, og thats takket delvis til Chromebook Plus selskabet lanceret i 2022. I år siden, har Samsung haft en chance for at lære af nogle af problemerne med denne maskine, samt som ur Google fortsætter med at forbedre og udvikle Chrome OS. Nu, så har vi Samsung Chromebook Plus V2. Er det en forbedring i forhold til den oprindelige? Er det værd at dine hårdt tjente dollar? Lad os tage et nærmere kig.

Hardware |

Ved første øjekast ville jeg bebrejde nogen for at tænke, at Chromebook Plus V2 er den samme hardware som originalen. Det ser meget ens, men denne generation har absolut set nogle forbedringer. For én, theres en ny slankere farve på denne model, som jeg personligt synes er en stor forbedring.

Maskinen er også bredere nu takket være en ny skærm formatforhold. Nå snak om, at mere i lidt, men i form af den faktiske hardware, det gør denne maskine føles mere som en traditionel bærbar computer. Igen, dette føles som en opgradering til mig, men det har helt sikkert sine fordele og ulemper.

Med hensyn til de materialer, Samsung har lidt af en blanding foregår her. Mens den oprindelige Chromebook Plus blev bygget helt fra en letvægts metal, V2 er bygget halvdelen af ​​plastik og halvdelen af ​​metal. Den nederste halvdel af maskinen er plast og virkelig, jeg tror thats en dårlig ting i sin egen ret. Opbygningen er robust og føles rart, men de forskellige materialer gør årsag nogle spørgsmål.

Den øverste halvdel er et solidt metal build, men dens også meget tungere, hvilket fører til en vægt ubalance, der er bare ærgerlige. Kort sagt, den øverste halvdel af maskinen er betydeligt tungere, hvilket gør enheden lidt irriterende at bruge på skødet, og det føles selv en smule akavet på et skrivebord. Jeg talte mere om dette tilbage i mine første indtryk, og mens jeg ikke anser det for en deal-breaker, dens bestemt irriterende.

Performance |

Et af de største problemer, jeg havde med den oprindelige Samsung Chromebook Plus var ydeevne. ARM-baserede OP1 chipset maskinen indvendigt var masser kraftfuld, men det klart efficient op til den udfordring Plus præsenteres. Med et par Chrome faner åbne og vægten af ​​pixel-rige display konstant bogging processoren ned, maskinen næsten altid følt langsom. Den Chromebook Pro rettet en masse af disse problemer med en Intel chipsæt, og med Plus V2, Intel er tilbage i centrum.

Theres simpelthen en Celeron Chipset parret med 4 GB RAM inde i denne maskine, men thats en afprøvede og sande formel for Chrome OS. Gennem min brug af denne maskine, det has not sprunget et beat, let kraftoverførsel mig ved at have en halv snes faner åbne og bruge Android apps. Dens ikke kommer til at blæse dig væk med fart som en Pixelbook, men dens mere end op til de fleste opgaver.

Android-apps, også har forbedret dramatisk på Intel-baserede hardware. Ting stadig Arent helt perfekt, men i det forløbne år, har Google formået at gøre Android apps føler for det meste indfødte på Chrome OS. Nogle apps, ligesom Slack, dont arbejde helt rigtigt endnu, men andre er helt fint. Mit primære use case var Spotify, der fungerer som en charme.

Display |

Mens Interne dele oplevede den største opgradering på Chromebook Plus V2, ser displayet den største nedjustering. For at gå forud for dette, har Samsung ikke brugt en dårlig skærm her, det bare ikke nær så god som hvad der var på den oprindelige.

Den Chromebook Plus V2 packs en 12. -inch, 1920Ã-1200 skærm. Sammenlign det med originalerne 12. -inch, 2400A-1600 panel, og theres allerede vil være en mærkbar forskel i skarphed. Dette er dog gør ikke genere mig meget. Hvad er en smule irriterende er lysstyrken som er meget lavere på denne nye maskine. Til brug indendørs thats fint, men når du tager maskinen ud på en sommerdag, bliver det lidt af et problem.

Ændringen fra en 3: 2-formatforhold til et 16:10 format er en uventet træk samt. Den højere forholdet fra originalen er meget bedre for web browsing og brug af maskinen som en tablet, men 16:10 ratio er bedre videoer og også for maskiner samlede størrelse. Dens en afvejning for sikker. Personligt Id vælge den originale, men theres en anden variabel, der ændrer equation ⠀ ”tastaturet.

Tastatur, pegefelt & stylus |

Samsung Chromebook Plus V2 gennemgang er det bedste Chromebook thats ikke en Pixelbook

Sidste år brugte jeg både Chromebook Plus og den Chromebook Pro i mit daglige arbejdsgang. Men ingen af ​​dem sidder fast rundt og thats en grund: tastaturet. Samsungs beslutning om at gå med en 3: 2 billedformat for skærmen havde en masse fordele, men ved hjælp af sådan en smal forhold, den samlede størrelse af maskinen skulle overholde.

For tastaturet, følte det betød tingene utroligt trange. Jeg kunne aldrig vænne sig til det, og jeg endte med bare at lade disse maskiner forsvinde i baggrunden, selv sælge Chromebook Pro Id købt. Heldigvis har tingene forbedret dramatisk denne gang.

Tastaturet på Chromebook Plus V2 er bredere samlet, forlader slutbrugeren med en bedre fordelt, mere naturlig følelse tastatur. Som en, der former hele dagen for et levende, overgang til et nyt tastatur er stadig noget, der tager mig et stykke tid det meste af tiden, men det Chromebook Plus V2s opsætning følte naturligt i løbet af få minutter.

Samsung har virkelig formået at gøre noget stort med dette tastatur. Ærligt, det bare så godt, som Googles Pixelbook i form af en skrive oplevelse. Selvom, det er ikke baggrundsbelyst, hvilket er en skam.

Endelig theres pennen. For så vidt angår design går, dens virkelig ikke meget forskellig fra den ene på den oprindelige Chromebook Plus, bare med en lidt anden mekanisme til faktisk skubbe pennen fra maskinen.

Hvad er anderledes i år er, hvordan Chrome OS behandler en stylus. OS har udviklet sig meget, og støtte er mere moden nu. Theres mindre halter, når du bruger apps som Google Keep, og støtte til stylus input bare bliver bedre og bedre.

Kameraet

Samsung markedsfører Chromebook Plus V2 med det verdensberømte vender kameraet som et centralt aspekt. Kort sagt, de virkelig shouldn. Den 16MP sensor i sig selv er god, men Chrome OS er forfærdelig til at håndtere billeder. Skud kommer ud mangler detaljer, og kameraet app selv er frygtelig langsomt. Det er noget Google kan, og virkelig bør forbedre, men for nu, det bare dårligt.

De små ting |

Audio er næsten altid et ømt punkt med Chromebooks. Højttalerne er bare enten acceptabel eller forfærdeligt. Den Chromebook Plus V2, er dog en undtagelse til en vis grad. De nedad fyring højttalere Arent placeret ideelt, men de er af god kvalitet. De har en anstændig mængde volumen, lyd klar, og har en chokerende mængde bas til en Chromebook. Der er masser af bærbare computere, der slog det ud, men generelt, Im temmelig tilfreds med disse højttalere.

Batteri liv

Et vigtigt aspekt af enhver laptop er batteriets levetid. Generelt Chromebooks har solid batterilevetid og Chromebook Plus V2 er ingen undtagelse. Min brug af Chromebook Plus V2 generelt består af at have flere faner åbne på et givent tidspunkt, måske med en Android-app åben så godt.

Dens på ingen måde intensiv brug, og maskinen holder sig godt. Ive aldrig brugt maskinen fra 100% til 0%, men i almindelig brug, jeg drænet maskinen inden for ca. 5-7 timer af blandet anvendelse i løbet af en dag eller to. Den Pixelbook har absolut bedre udholdenhed , specifikt med mindre batteri afløb i søvn, men generelt Im tilfreds med batteriets levetid her.

Ports

Jeg elsker at Samsung har besluttet at inkludere en fuld-størrelse USB-port på Chromebook Plus V2. Dens en fantastisk tilføjelse, da det i realiteten, at teknologien Código vil væk enhver tid snart. Men jeg er irriteret, at selskabet har besluttet at flytte den anden USB-C-port til den anden side, der forlader dem begge på den ene side af enheden. Dens en mindre qualm, men at kunne oplade fra hver side af maskinen er en bekvemmelighed thats svært at holde op.

Afsluttende tanker |

I slutningen af ​​dagen, er spørgsmålet omkring Samsung Chromebook Plus V2 er dette: er det værd at komme over den oprindelige? Dette er virkelig en hård en at svare på. Den oprindelige Chromebook Plus er en fantastisk maskine. Anden generation forbedrer formel i en masse vigtige områder.

Wi-Fi-kun version af Samsungs Galaxy Chromebook Go er nu tilgængelig for køb. Markedsføres som tyndere og lettere end andre Chromebooks, enheden er officielt til salg på Samsung. on for $ 300, der starter 15. juli

For $ 300 pris, theres en masse grundlæggende specifikationer her for en entry-level Chromebook. Under kølerhjelmen, youll finde en Intel Celeron N4500 processor, parret med 4 GB RAM. Opbevaring kommer ind på 32GB, og den viser opløsning er 1366 x 768. Thats ikke fuld HD, men i betragtning af, at dette er en entry-level Chromebook, det er, hvad der kommer med prisen.

Sporting en 14-tommer skærm, Galaxy Chromebook Go vejer omkring 3 pounds, som gør den perfekt til at rejse til og fra arbejde eller skole. Det er også lavet med en militær-grade design, så den kan modstå dråber, dings, og endda spild. Samsung selv ved hjælp af USB-C opladning på denne enhed, så du kan nyde op til 12 timers batteritid. Det er ikke helt almindeligt for budgetkromebøger.

Andetsteds, dette er en velforbundet maskine. Du finder 2 USB-type-C-porte, 1 USB 2. Port, et microSD-kort, en multimediekortlæser og en 3. mm hovedtelefonstik. Ligesom de fleste moderne krombøger, går Galaxy Chromebook også sportsstøtte til Wi-Fi 6, som Samsung-krav kan være 3 gange hurtigere end den tidligere generation af Wi-Fi.

Endelig, da dette er en Chromebook, får du nogle Android og Chromeos synergier. Dette inkluderer nærliggende del på Chrome OS, og telefonnavet, hvor du kan få adgang til for nylig åbnet Chrome Tabs, find din telefon og endda dele din telefoncellulære forbindelse.

Hvis du leder efter noget mere præmie, foreslår vi den højere ende Galaxy Chromebook 2, som sport en Samsung Spen Support, og en Cabriolet Design med support til berøring. At Samsung Chromebook er prissat til $ 700, godt over $ 300 budgetvenlige mulighed for Galaxy Chromebook GO.

Galaxy Chromebook Go er blot en af ​​Samsungs Chromebooks. Andre modeller omfatter den oprindelige Galaxy Chromebook, Chromebook 4+ og Chromebook 4, samt ChromeBook 3. Samsung tilbyder også Windows Laptops også med lineup inklusive Galaxy Book Pro, Galaxy Book Pro 360, og den overkommelige Galaxy Book Gå .

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

For et år siden introducerede Samsung den første chromebook â € "en bærbar computer bygget omkring Chrome operativsystemet. Samsung introducerede også chromeboxen. Bygget omkring en lav effektprocessor, var disse to enheder rimeligt prissat og betød som en indgangsniveau laptop og desktop rettet mod forretningsbrugeren. filosofien Bag disse var at give et grundlæggende system med moderat RAM og næsten ingen indbygget opbevaring.

Da Chrome OS åbnes via Chrome-browseren, udføres de fleste applikationer og datalagring online i skyen, snarere end på selve enheden. Fra en teknisk Viewpoint er denne tilgang temmelig en tynd klient / serveropsætning, med Chrome-enheden, der fungerer som en tynd klient og den serverdel, der findes i skyen.

Den oprindelige Samsung Series 5 Chromebook blev prissat i $ 500 rækkevidde og tilbydes kun Wi-Fi eller med Wi-Fi og 3G. Til denne pris blev chromebooket set som en netbook-udskiftning, og opnåede kun beskedne salg.

Ved første øjekast kan den nye Samsung Series 3 Chromebook ikke skelnes fra en lille ultrabook. De ydre målinger er ens, som er skærmstørrelsen, kl. 11. tommer. Sagen, der ligner børstet aluminium, er faktisk plastik, og det har helt sikkert ikke stivheden af ​​en dyrere laptop. Men det er en af ​​de kompromiser , som du skal lave, når du bruger $ 250 på en bærbar computer.

Desværre er det ikke den eneste. Mens kromebogen er god for mange fælles opgaver, er det ikke godt for andre. CPU'en i Samsung Chromebook er en 1. GHz Samsung Exynos 5200. Dette er en dobbelt kerne lavende armbaseret processor med omkring den samme computerkraft som en af ​​Intels Dual Core Atom CPU'er. I betragtning af at mange af dagens tabletter sport en Nvidia Tegra 3 Quad Core CPU, er Exynos 5200 ikke særlig imponerende. På plus side genererer armprocessoren meget lidt varme, så enheden kræver ikke en ventilator og er helt tavs i brug.

Dette er ikke nødvendigvis murstenmuren, det måske synes at være i starten. 3G Broadband fra Verizon er tilgængelig som en mulighed for Chromebook, men på $ 200 fordobles næsten prisen på Chromebook selv. En mere praktisk tilgang er at tette din chromebook til din mobiltelefon eller Mi-Fi, når det er nødvendigt. Mange smartphones i dag kan også tjene som et Wi-Fi hot spot.

Vigtig

Samsung udgivelser Foldbar Galaxy Z Flip Smartphone

Samsung udgivelser Foldbar Galaxy Z Flip Smartphone

Samsung udgav Galaxy Fold i 2019 som den første bredt tilgængelige foldbare smartphone. Siden da har den frigivet forbedrede modeller og variationer, fortsætter med at give overbevisende foldbare oplevelser.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

December 2021 Sammenlign bedste nye Samsung Galaxy Z Fold2 5G pris i Hongkong. Læs mere om Samsung Galaxy Z Fold2 5G pris, specs, og anmeldelser i Hong Kong hos iPrice Samsung Galaxy Z Fold2 5G ,

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G Pris i Kuwait Køb online Xcite Kuwait

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G Pris i Kuwait Køb online Xcite Kuwait

Køb Samsung Galaxy Z Fold 2 til den laveste pris i Pakistan af Rs. 257.499. Vis priser fra alle online-butikker i Pakistan, sammenlign specs, funktioner sæt pris beskeder.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Oplev de nyeste funktioner og innovationer til rådighed i Galaxy Tab En 8. inches NY 32GB, Sølv. Find den perfekte Tabletter til dig

Samsung Galaxy A52 5G Review

Samsung Galaxy A52 5G Review

Samsung Galaxy A52 vs Galaxy A51 Allnew Galaxy A52 har en higherrefresh rate display, bedre kameraopsætning og større batteri, men er det værd at opgraderingen, vi finder ud af i denne sammenligning

Samsung Galaxy A02s gennemgå 150 fakta og højdepunkter

Samsung Galaxy A02s gennemgå 150 fakta og højdepunkter

Samsung Galaxy A02s smartphone. Udgivet 2021 Februrary. Det har en TFT-skærm på 6. størrelse. 3GB RAM og Snapdragon 450 får strøm fra processoren. Tag billeder med en 13 MP Triple kamera

Samsung Galaxy A10 Batteri

Samsung Galaxy A10 Batteri

Køb BatteryFor Samsung Galaxy A10 SMA105F EBBA750ABU ved Laveste pris OnlineOnline Pris i Indien, Delhi, Noida, Banglore, Chennai, Kerala, Goa, Mumbai, Aizawal

Samsung Galaxy A10e pris i Bangladesh Specs 2021 880mobiles.com

Samsung Galaxy A10e pris i Bangladesh Specs 2021 880mobiles.com

Samsung Galaxy A10e har attraktive specifikationer af 5,83 Display, 2 GB RAM, 8 MP kamera, 3000 mAh batteri.

Galaxy A10e Android Police

Galaxy A10e Android Police

Samsung Galaxy A10e Pris i Indien Sammenlign priser til Samsung Galaxy A10e online på CompareRaja. Tjek Samsung Galaxy A10e prisliste, specifikationer anmeldelser.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.