Samuel L. Jackson erklærer Verizon 5G UWB er her

Verizon Hurtigere 5G Implementering Movandi

Arleny Valle, una ingeniera de Verizon terninger que la compaà ± aa está activando 5G en todo el Paas. Con la cobertura de 5G Landsdækkende, su desempeà ± o es uforlignelig. Verizon Cree que no solo cambiará tu Tela © Fono, sino que cambiará los negocios y hasta INDUSTRIAS enteras. Según Arleny, este es el 5G que todos Estaban esperando.

Offentlig sikkerhed og andre kritiske kommunikationstjenester brugere bør gavne betydeligt fra Verizons 5G UWB, millimeter-bølge tilbud der lover at levere hidtil usete datahastigheder, lave latency, servicekvalitet og sikkerhed, ifølge en embedsmand til den landsdækkende luftfartsselskab.

John Harris, Verizons føderale direktør for mobile løsninger, sagde under sin åbningstale på IWCE Virtual 2022, at selskabets 5G Ultra Widebandâ €”udnytte hundredvis af MHz millimeter-bølge spectrumâ €” vil give dig utrolige hastigheder 2- 4 Gbps, men sådanne data gennemløb er kun begyndelsen.

Tænker om tidligere ændringer, de virkelig har været fokuseret på hastighed eller generere noget nyt eller tilslutning af nye apparater, siger Harris. Nu er det virkelig om levering i realtid. Så denne fjerde industrielle revolution er på vores dørtrin, og dens virkelig noget, som jeg tror vil gøre en meningsfuld forskel for så mange af os på måder, vi har virkelig ikke været i stand til sikkert at forstå eller genkende i dag.

Dens også om at give kvaliteten af ​​service og pålidelighed af service, som weve virkelig ikke været i stand til at se i trådløse netværk, før en € | Der er mange, mange ting, som vi bør tænke på, når talte om 5G, der er mere end en hurtigere telefon, er der virkelig kraftoverførsel denne platform af teknologi og denne platform af industrielle revolution.

Mens landsdækkende konkurrenter AT & T og T-Mobile også implementerer 5G, har disse luftfartsselskaber koncentreret sig om begrænsede mængder af frekvenser under 1 GHz, hvilket resulterer i enorme mængder af 5G-dækning, men kun beskedne forbedringer i ydeevne i løbet af de seneste generationer af 4G. I modsætning hertil Verizons 5G strategi lægger vægt på brugen af ​​massive mængder af spektrum i millimeter-bølge banda €”en tilgang, der leverer høj data gennemløb, men typisk giver kun plettet dækning i byer, hvor det er indsat i øjeblikket.

I et forsøg på at gøre denne vision til virkelighed, UWB udnytter en tæt række af små celler, en masse fiber til backhaul, software-definerede netværk og kant computing at levere, hvad Verizon Communications Koncernchef Hans Vestberg kalder de otte valutaer af 5G, ifølge Harris.

En af de mest ventede af disse 5G funktioner er netværk udskæring, som lader luftfartsselskaber giver præcis den type af tilslutningsmuligheder nødvendig for en given anvendelse, i stedet for blot at behandle alle pakker det samme, i henhold til Harris.

Hvis du har en high-definition video kamera på gadehjørnet, der helt sikkert har specifikke behov. Det kræver en bestemt mængde data. Det kræver en servicekvalitet, at behov, der skal leveres, sagde han. Hvis du har en sensor sidder i en skraldespand eller sporing af en forsendelse thats gå ned ad vejen, at løsningen har også meget specifik requirementsâ €”meget specifikke data følsomheder.

Hvad vi kan nu gøre med netværk udskæring er give en meget specifik servicekvalitet eller løsning indersiden af ​​netværket for den pågældende use case. Så kan videokameraet få den høje båndbredde, den har brug for. Sensoren kan få den konstante connectivityâ €”men lav bandwidthâ €” at den har brug for. Det skaber mulighed for os at skære netværket og give dedikerede ressourcer til hver enkelt af disse ende enheder på en måde, der ikke har været i stand til at blive gjort før.

Nu, i stedet for programmer, der kører programmer hele vejen tilbage til en data Centera €”uanset hvor der måske BEA €” og derefter tilbage til kanten enhed, nu behandlingen der sker på kanten af ​​netværket, siger Harris.

Så for en augmented reality eller virtual reality-løsning, der kræver ultra-lav latency, vi nu får sub-10-millisekund latenstid for dem type løsninger og en virkelig transformativ oplevelse. Du kan nu begynde at se ting som en forstørret-reality-løsning kommer til liv i den virkelige verden "ikke bare på tv eller i filmene.

Alle disse fantastiske tingâ € "Tætheden af ​​netværket, mængden af ​​oplysninger, vi kan flytte, den analytics, vi kan få med alle disse oplysninger" det ville ikke være det værd, hvis det var i de forkerte hænder , hvis vi ikke kunne sikre kommunikationen, sagde Harris. En af de ting, der er kritisk vigtige â € | er, at vi bygger dette netværk med sikkerhed i tankerne, ved hjælp af ting som en software-defineret perimeter og meget specifikke sikkerhedsprotokoller.

tog alle disse forholdsregler i tankerne for at sikre, at "da vi bygger denne platform, og som vi ser denne fjerde industrielle revolution virkelig kommer til lyset" Der er sikkerhed, der er tillid, og der er pålidelighed bygget ind i netværket.

En sådan sikkerhed og pålidelighed er designet til at lade en række kritiske kommunikationsbrugersektorer - regeringer, forsyningsselskaber og virksomheder - føler sig komfortable nok om netværket for at stole på at udføre hensigtsmæssigt, når de leverer pakker, der kører smart-byer, Smart-gitter og smart-building initiativer.

Når du tager de otte 5g valutaer, blander du det med netværksskæringen, og derefter begynde at tilføje kanten computing, har du virkelig en oplevelse, som Weve aldrig har været i stand til at se før i et trådløst miljø, sagde Harris.

Alle disse stykker kommer sammen - "den software-definerede netværk, at multi-access kant computere" virkelig begynder at levere den transformative, industrielle-revolution slags erfaring talte om.

Jeg har været hos Verizon i 15 år, og jeg må sige, at jeg aldrig har været mere begejstret end jeg har lige nu at tale om, hvad vi har på vej, hvor var på vej og alle de ting, der foregår indenfor Af Verizon World og EcoSyStem sagde Harris.

Når du tænker på 5g, ja, det bliver en hurtigere telefon. Og ja, jeg vil være i stand til at se en video på min telefon på en hurtigere måde eller downloade den på en hurtigere måde. Men 5g vil virkelig være en transformativ oplevelse, der vil gøre hundredtusindvis af enheder omkring dig "nogle, som du måske ikke engang er klar over, er der - for at gøre din oplevelse, dit liv og din verden bedre.

Hvad er muligt med 5g og forstørret virkelighed og virtuelle virkelighed og klare samfund og denne tæthed af massive IOT-forbindelser og sensorer? Jeg synes, det er virkelig spændende at tænke på det, og jeg ser virkelig frem til at se, hvor dette går.

Verizon tester en række 5G-teknologier, der potentielt kan forbedre Fodgænger Sikkerhed og hjælpe med at undgå bilulykker. Dette omfatter installation af 5G-tilsluttede kameraer ved hvert skæringspunkt i Mcity Test-sporet for at forhindre kollisioner ved at hjælpe med at identificere trafik og fodgænger mønstre.

Verizon bemærker, at selvom tilsluttede biler har sensorer, der kan kommunikere med hinanden for at undgå ulykker, er der et ekstra beskyttelseslag, når kameraer er forbundet til trafiklyssignaler, hvilket hjælper med at beskytte folk, der går eller cykler.

Ifølge Verizon omfatter 5g service en række komponenter, der kan hjælpe med at forbedre sikkerheden, herunder dens høje båndbredde, lav latens og evnen til at forbinde hundredvis af enheder i et relativt lille område. Virksomheden forklarer, at hvis hvert køretøj, der passerer gennem et skæringspunkt, kan relæere og modtage information fra andre køretøjer og streetlight-kameraer, kan oplysningerne bruges til at underrette biler, når lysene bliver røde eller køretøjer fremad, kommer til et pludseligt stop. Alle disse data kan overføres hurtigere end et blik i øjet, siger Verizon, ved hjælp af Companys 5G Ultra Wideband Network, som ville gøre det muligt for autonome køretøjer at reagere hurtigere end mennesker, når det kommer til bremsning for at undgå en kollision.

Verizon mener, at det kan medvirke til at reducere antallet af trafikfødte om året ved at bruge 5G for at hjælpe med at fjerne mennesker fra drivprocessen med selvkørende køretøjer. Udstyret med massiv båndbredde, super hurtige hastigheder og ultra-lav latens, kan Verizons 5G Ultra Wideband Network give rygraden til autonome køretøjer, som selskabet siger, da det hjælper dem bedre med at kommunikere med andre biler, trafiklys, fodgænger < / A5> s og nødkøretøjer for at undgå ulykker.

Biler kan kommunikere med hinanden i næsten realtid og med sensorer installeret i gader og trafiklys. De vil næsten øjeblikkeligt dele information om kørebane og vejrforhold og advare dig om farlige situationer foran.

Verizon bygger netværket, der vil ændre, hvordan vi lever, arbejder og leger, og disse nyheder markerer betydelige spring fremad i 5g innovation. Verizon var først til 5g, og vi fortsætter med at drive industrien og vores kunder frem til at skabe flere muligheder for forbrugere og virksomheder, der søger at trykke på kraften på 5G for arbejde, underholdning og alt imellem.

Vores kunder har brug for 5g accelererende, sagde Kyle Malady, Chief Technology Officer for Verizon. Opbyggede vores 5G Ultra Wideband Network for at udvikle og aktivere de 5G-innovationer, der vil understøtte at ændre forbrugernes, virksomheders og hele branchernes adfærd.

Da vi fortsætter med at udvide mobil og hjemme dækning over hele landet, vil Verizon arbejde sammen med førende teknologipartnere for yderligere at fremme 5G økosystemet og bringe revolutionerende 5g erfaringer til vores kunder.

Verizon opererer syv 5g labs i USA og Storbritannien, designet som inkubatorer til de 5G-teknologier, der vil ændre, hvordan vi lever, arbejder og spiller. Begrebet laboratorierne er at skabe et fysisk rum til kunder, partnere, iværksættere, studerende og andre til at arbejde sammen og stress test deres ideer på Verizons 5G Ultra Wideband Network. Den globale pandemi har ændret sig, hvordan vi arbejder, og Verizon har hurtigt tilpasset laboratoriet i et virtuelt rum for at fremskynde samarbejdet, der er nødvendigt for at bruge 5G for at løse de mange, presserende udfordringer, der står over for samfundet i dag.

Derudover kan rummet bruges til at være vært for virtuelle konferencer , demo nye løsninger, vært impromptu Brainstorming sessioner osv. Verizoner Nyligt erhvervet Bluejeans Technology vil spille en vigtig rolle i at bringe det virtuelle laboratorium til livet.

Americas fineste by vil nu være en 5G Ultra Wideband City. San Diego vil være den 35. amerikanske by, der har Verizons 5G Ultra Wideband Mobility Service, når netværket går live den 28. maj. Verizons 5G Mobility Service tilbyder en stærk oplevelse, der påvirker industrier så forskellige som offentlig sikkerhed, sundhedspleje, detailhandel og sport.

I San Diego vil 5G Ultra Wideband Service i første omgang være koncentreret i dele af Mission Valley nær Westfield Mission Valley og SDCCU Stadium, Linda Vista langs Linda Vista Road, Kensington nær El Cajon Blvd, og i Bankers Hill på 1. Avenue.

Når kunderne flytter uden for Verizons 5G Ultra Wideband-dækningsområde, er de 5G-aktiverede enhedsovergange til Verizons 4G LTE-netværk, netværket flere mennesker stole på. Faktisk, Â rapporterne tidligere i år sagde, at Verizons 4G LTE er hurtigere end andre 5G-netværk i brugeroplevelse test.

Verizons 5G Ultra Wideband Network er synonymt med hurtige downloadhastigheder, men en af ​​de største anmodninger Weve havde siden lanceringen af ​​vores 5G-netværk er, når uplink til 5G uploads vil være tilgængelige på Verizon. Begyndende i dag kan kunder uploade indhold ved hjælp af Verizons 5G Ultra Wideband Network. Dette gør det nemmere at uploade High-Def-videoer til sociale netværk, backup-arbejde og skoleprojekter til skyen og spille massiv Multiplayer Spil.

Indledningsvis bør kunder se uploadhastigheder på 5 g ca. 30 procent hurtigere end 4G LTE. 5G Upload er tilgængelig i alle 35 Verizon 5G Ultra Wideband-byer, i vores Chicago 5G Home Market og i enhver stadion eller arena med Verizon 5G Ultra Wideband Service.

San Joses 5G dækning vil være koncentreret I nogle områder af byen, såsom downtown, Little Saigon, West San Jose, Little Italy og Dele of North og South San Jose. Du får 5g adgang til San Jose landemærker som den japanske venskabshave, Guadalupe River Park og uden for Cefcu Stadium og Excite Ballpark.

Vigtig

5GHz WiFi ikke dukker op Foreslåede Rettelser

5GHz WiFi ikke dukker op Foreslåede Rettelser

Hvorfor kan ikke adapteren registrerer 5G WiFi i min router

Tidlig afstemning tager af Queens Gazette af

Tidlig afstemning tager af Queens Gazette af

12. oktober 2021 af Allie Griffin NYC-bestyrelsen har øget antallet af tidlige afstemningswebsteder for at åbne i Queens i denne måned før den generelle

Min Eyelab Morrow åbningstider 6735 Jonesboro Rd

Min Eyelab Morrow åbningstider 6735 Jonesboro Rd

671 kundebedømmelser af My Eyelab. En af de bedste laser øje SurgeryLasik, Healthcare forretninger på 6735 Jonesboro Rd, Morrow GA, 30260. Find anmeldelser, vurderinger, Kørselsvejledning, åbningstider, kontaktoplysninger og book online aftale.

Sprint Mesa Superstition Springs Centre

Sprint Mesa Superstition Springs Centre

Realtime kørselsvejledning til 6736 E Baseline Rd, 6736 E Baseline Rd, Mesa, baseret på levende trafik opdateringer og vejforhold fra Waze kollega drivere

Hvordan man laver private opkald fra telefonen Gør Tech Lettere

Hvordan man laver private opkald fra telefonen Gør Tech Lettere

Dette dokument forklarer, hvordan man blokere opkalds-id og anonyme opkald på Cisco SPA300 serie IP-telefoner

Dial 69 til nummeret på din Sidste Telefonopkald

Dial 69 til nummeret på din Sidste Telefonopkald

Hvordan du blokere en telefon Er det 69 eller 67 67 vil gøre dit nummer private og 69 gør det muligt at finde ud af, hvem kaldte telefonen sidste. hav en god dag

CA69 Cover CA TOYOGIKEN

CA69 Cover CA TOYOGIKEN

Anmeldelser af M B Express, Rajajinagar 2nd Block, Bangalore. Unbiased, ægte brugeranmeldelser, ratings og erfaring for M B Express, Rajajinagar 2nd Block på Justdial side 69

Hvem vinder i 6g

Hvem vinder i 6g

Ministeren for meddelelse siger, at Indien kunne forvente 6G-tilslutningsstandarder inden udgangen af ​​2023, mens 5G-lanceringen forventes inden udgangen af ​​2022. Læs videre for at vide mere.

Godtgørelse for Mobile boliger. 872. 6 Marts 1962

Godtgørelse for Mobile boliger. 872. 6 Marts 1962

Liste over de bedste 6 tommer Mobiler med Pris i Indien for december 2021. Tjek de nyeste 6 tommer Mobiler Pris, specifikationer, funktioner og Brugernes bedømmelse på MySmartPrice.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.