Screenshot i Samsung Galaxy A71

Sådan screenshot Galaxy 7

De oplysninger, vi gemmer i vores mobiltelefoner, vokser som de muligheder, det tilbyder, også er. I dag har vi adgang til vores smartphones for at udføre forskellige søgninger gennem søgemaskinen, men vi har også mulighed for at downloade forskellige ting. Vi indtaster også vores sociale netværk, administrerer vores email eller chat gennem instant messaging applikationer som WhatsApp.

Det betyder, at vi ved mange lejligheder, de forskellige oplysninger, der vises på vores skærm, vil holde det på vores telefon af en eller anden grund, eller vi vil sende det til andre mennesker. Det er i disse tilfælde, når det er meget interessant at vide, hvordan vi kan lave screenshots i terminalen, for at kunne gemme alle disse oplysninger på en simpel måde. Derfor er det meget interessant at vide, hvordan man laver disse screenshots. Da du afhængigt af telefonen og mærket måtte udføre dem, kan variere, nedenfor viser vi alle de trin, du skal følge for at vide, hvordan man laver screenshots på Samsung Galaxy A71.

Sådan laver du Samsung Galaxy et screenshot med knapper

Samsungs brugerdefinerede version af Android, en UI, indeholder masser af gode funktioner og ændringer. Der er dog også nogle dele af en UI, der er bare mærkelige â € "som hvordan screenshots gemmes i komprimeret JPEG-format, i stedet for standard PNG-format, som lager Android bruger. Sikker på, det sparer en lille smule lagerplads, men billederne ser normalt forfærdelige, når de deles.

Sådan skifter du screenshotformater

Alt du skal gøre er at åbne indstillingerne app på din telefon, vælg 'Avancerede funktioner', derefter 'Screenshots and Screen Recorder.' Du skal derefter se en menu for at vælge screenshot-formatet â € "Tryk på det og vælg 'PNG'. Hvis du ikke finder muligheden der, skal du prøve at søge efter "screenshot-format" i indstillingssøgningen.

Tag et screenshot med knapperne af din Samsung Galaxy A

Dette er nok den bedste og hurtigste løsning til at tage et screenshot med din Samsung Galaxy A71. Faktisk, at udføre fangst, skal du blot klikke på 2 knapper på samme tid. Knapperne til at blive tændt vil kunne svinge i henhold til model af din mobiltelefon, men skal se ud som en af ​​måderne nedenfor:

Når screenshotten er færdig på Samsung Galaxy A71, skal du se en slags flash på skærmen på smartphone og en lille støj. Hvis du ikke ser eller hører det, betyder det, at fangsten ikke fungerede. Det sker ofte for ikke at trykke på knapperne perfekt på samme tid. Dette er de små problemer med denne måde at udfører Ting, du skal være meget adroit.

Tag et screenshot med Samsung Galaxy en sovemenu

Denne metode virker ikke på alle smartphones, men det er muligt, at det virker på Samsung Galaxy A71. Proceduren er derfor at bruge standby-menuen for at udnytte Screen Capture mulighed. For at få adgang til denne menu, er det faktisk utroligt nemt, du skal bare ophold trykke på afbryderknappen af ​​Samsung Galaxy A71. Når du er der, vil du opdage standby menu, der giver forskellige valg herunder genstarten smartphone eller flytilstand. Nu, hvis du finde ud af en Screenshot valgmulighed, skal du blot trykke på den for at starte skærmen kopi. Hvis du ikke kan finde ud af dette valg, er det sandsynligvis ikke tilgængelig på Samsung Galaxy A71. Men du behøver ikke være bekymrede, er det faktisk stadig muligt at gøre et screenshot uden vanskeligheder via applikationer.

Tag et screenshot med en applikation

Hvis du ønsker en ganske enkel løsning til at tage et skærmbillede med Samsung Galaxy A71, skal du sørge for, at der er masser af programmer, der giver dig mulighed for at gøre det. Således testede vi for dig ansøgningen Touchshot som vil gøre det muligt at lave et screenshot mere meget lettere end med de tidligere sete måder. I sandhed, denne app giver mulighed for at oprette genveje til at være i stand til at vise skærmbilledet mulighed. Det indikerer, at du kan indstille programmet til at udløse indfangningen af ​​skærmen, når nogensinde du ryster Samsung Galaxy A71, hvis du klikker på knappen på kameraet eller når nogensinde du trykke på ikonet meddelelse. Vi må indrømme, det er endnu mere interessant! Det er op til dig at bestemme den genvej, du ønsker, og du kan lave lige så mange skærmbilleder, som du ønsker. Tror ikke to gange for at læse vores artikel, hvis du har ingen idé om, hvordan du installerer en app på Samsung Galaxy A71.

Hvor skærmbilleder gemmes på Samsung Galaxy en

Tag et screenshot er meget let, men du er nødt til også har dog mulighed for at finde den på Samsung Galaxy A71. Når du har gennemført et screenshot og ønsker at dele det eller overføre det til din pc, skal du vide, hvor det er. Typisk bliver screenshots gemmes i et dokument thats tilgængelig fra fotogalleriet af din Samsung Galaxy A71. I sandhed, bør du finde en bestemt mappe, der indeholder alle dine fanger. Dens vil være tilsvarende placering, hvis du brugte en app. På dette tidspunkt du ved alt!

Skærmbilledet er en nyttig funktion, og fra at fange vigtige øjeblikke til at tage noter, vi bruger det til en masse ting. Samsung er klar over det, og thats hvorfor det giver de tre forskellige måder at fange screenshot på Galaxy A71, og vi vil diskutere dem alle i detaljer. Lad os komme igang.

Buttons kombination

Hvis du er en veteran Android bruger, så du allerede ved denne metode, fordi det har eksisteret i årevis. I denne metode, vil du bruge en kombination af knapper på din A71. Heres vil du gøre det.

Galaxy A71 leveres også med gestus support, og du kan bruge håndfladen knalde gestus at tage screenshot. Men for det første, skal du tænde den. Hele processen er meget enkel, og du kan nemt gøre det ved at følge disse instruktioner.

Smart assistent

Samsung har gjort at tage skærmbilleder på din Samsung Galaxy telefon let. Uanset om du ønsker at fange en sms, eller ønsker at gemme det vindende skærmen på et spil, kan du tage et skærmbillede på en Samsung Galaxy model ved at trykke på en kombination af to knapper â € ”Power og Volume ned. For en mere dybdegående forklaring på, hvordan man kan tage et skærmbillede på en Samsung Galaxy-telefon, så læs videre. Derudover weve også detaljeret hvordan du kan se dine Samsung skærmbilleder efter youve taget dem.

uanset hvad Galaxy telefon du har, de skridt at tage skærmbilleder ligner hinanden. Her weve opført flere metoder i almindelig brug til at vælge fra. Og du kan få en prøve at tage et skærmbillede på din Samsung Galaxy telefon.

Tag et screenshot ved hjælp knap kombinationer

Hvis du hurtigt gemme whats på skærmen, den nemmeste og mest almindelige måde er at bruge magt og Lydstyrke ned tasterne. For at finde dem på din Galaxy telefonen, kan du finde nøglen Volumen på venstre side og nøglen Strøm til højre. Imidlertid kan nøgler steder være omvendt eller kan være på samme side.

At skærmbillede på en Galaxy-telefon, blot holde Power og Lydstyrke ned tasterne på samme tid, indtil du ser den blinkende skærm eller høre et hørbart klik angiver, at et screenshot blev taget til fange.

Tag et screenshot ved hjælp palme knalde

På nogle Samsung telefoner, kan du skubbe side af din hånd hen over skærmen for at tage Samsung skærmbilleder uden at trykke på en knap. Dette kaldes Palm knalde til fange, som er unik for Samsung telefoner.

For at aktivere, gå til Indstillinger, rul ned til Motion og vælge Motions og fagter. Derefter søge efter Palm knalde til opsamling og ramt knappen skifte fra on til off. Nu er du i stand til at tage et skærmbillede blot ved at stryge kanten af ​​hånden på tværs af din telefonens display.

Tag et screenshot ved hjælp scroll capture

Når du har brug for at fange lange webside eller hele artikler, kan du bruge Scroll fange for at få hele billedet. Til fange rulle skærmbillede, først og fremmest, er du nødt til at aktivere Smart Capture værktøjet ved navigere på Indstillinger, avancerede funktioner, Smart Capture.

Efter tryk på Power og Lydstyrke ned tasterne, vil Smart Capture værktøj også dukke op i bunden af ​​skærmen. Tryk på den for at starte scroll capture processen. Fortsæt med at trykke på ikonet, indtil den når bunden af ​​websiden eller din ønskede placering.

Tag et screenshot ved hjælp Bixby stemme

Bixby Voice kan være nyttigt for at tage et skærmbillede på Samsung. Når du er ude af stand til at holde kombinationen knap, kan du bede Bixby at tage et skærmbillede for dig. Du skal blot sige: Hey Bixby, tage et skærmbillede, og Bixby vil fange, hvad der er på skærmen. Du kan endda også bede Bixby at dele skærmbilledet på Twitter gennem at sige hej Bixby, tage et skærmbillede, og andelen på Twitter.

Sådan ser samsung skærmbilleder

Disse er enkle 4 måder at Screenshot Samsung Galaxy telefon. Nu vælger en måde, der passer dig mest til at tage et screenshot af Samsungs skærm og derefter gå til galleriet for at se alle dine skærmbilleder.

Samsung Galaxy S20, S20 +, og S20 Ultra alle vise en værktøjslinje i bunden af ​​displayet umiddelbart efter du har taget et skærmbillede. Baren giver dig mulighed for at redigere, dele og fange rulle skærmbilleder hurtigt. Deaktivering af funktionen er let, hvis du ikke kan lide pop-up-interface.

Begynd med at åbne de telefoner Indstillinger. Den nemmeste måde at komme til menuen er ved at skubbe ned fra toppen af ​​skærmen og optage meddelelsespanelet. Tryk nu på Gear-ikonet ved siden af ​​tænd / sluk-knappen.

Mens du er i menuen Screenshots, kan du også ændre billedformatet. Som standard gemmes screenshot som jpg. Tryk på skærmbilledet Screenshot-format for at vælge PNG fra pop op-menuen for at foretage ændringen. Husk på, at det vil resultere i store filstørrelser.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Et eksempel kommer i at tage screenshots, hvor Samsung har tilføjet sin egen tage på redigering og deling af skærmbilleder umiddelbart efter at du har taget en, mens Android-adfærd kommer ind gennem anmeldelsespanelet.

Trin: Tag et screenshot

Den traditionelle metode til at tage et screenshot på tværs af Android-enheder holder samtidigt nede og volumen ned. Du kan også også bede Google Assistant om at tage et screenshot.

Samsung har dog implementeret yderligere screenshot metoder, der er specifikke for en UI. Du kan tage et screenshot ved at skubbe siden af ​​din hånd på tværs af displayet, og du kan spørge Bixby om at fuldføre opgaven for dig også.

Hvilken måde du gør det, vil du se en skærm animation Bekræft Handlingen efterfulgt af et bånd nederst på skærmen med handlingsknapper til Deling, redigering og Initierer et udvidet screenshot samt udseendet af en anmeldelse med lignende muligheder.

Trin: Access screenshot notifikationsindstillinger

Nu skal du trykke på meddelelsen for at afsløre underretningsindstillinger. Du kan vende tilbage til lydløs, så den har lavere prioritet i forhold til andre meddelelser, eller du kan gå med den nukleare indstilling og rydde dem helt ved at deaktivere skifteafbryderen. Hit Gem for at acceptere ændringerne.

Genaktivering af screenshot notifikationer

De siger, at fraværet får hjertet til at vokse fonder. Så hvis du vil vende tilbage til standardadfærden for screenshot-meddelelser i fremtiden, skal du skrue ned fra midten af ​​startskærmen og søge efter "Samsung Capture" og trykke på det i resultaterne for at navigere til dens sektion af indstillingsapp.

Hold din forbindelse sikker uden en månedlig regning. Få et Lifetime Abonnement på VPN Unlimited for alle dine enheder med et engangs køb fra den nye Gadget Hacks Shop, og se Hulu eller Netflix uden regionale begrænsninger, øge sikkerheden, når du browser på offentlige netværk og meget mere.

Vigtig

Samsung Galaxy R190 Buds Pro Pris i Pakistan Galaxy. k

Samsung Galaxy R190 Buds Pro Pris i Pakistan Galaxy. k

Samsung Galaxy Buds Pro er blevet bebudet af organisationen og her handler om Buds Pro pris i Indien, har, salg dato og preorder detaljer

Samsung Galaxy Buds Pro anmeldelse ikke den bedste TWS høretelefoner men en stor performer på sit pris teknologi nyheder, Firstpost

Samsung Galaxy Buds Pro anmeldelse ikke den bedste TWS høretelefoner men en stor performer på sit pris teknologi nyheder, Firstpost

Aktiv støjreduktion øretelefoner var nok den opsigtsvækkende produkt af 2020, og Samsung er startet ud det nye år med sin nyeste tilbud, Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds Pro Sort

Samsung Galaxy Buds Pro Sort

Ønsker trådløs lyd med studioquality fordybende lyd kraftfuld bas Den nye Samsung Galaxy knopper Pro i sort er for dig Få det Harvey Norman.

Sådan tilføjes, fjernes, og Slet Samsung-konto fra din Android-telefon

Sådan tilføjes, fjernes, og Slet Samsung-konto fra din Android-telefon

Du kan redigere dine profiloplysninger i Samsung Pay hvis du gerne vil tilføje en faktureringsadresse, kredit-eller betalingskort, eller opdatere dit telefonnummer.

Undskyld vores afbrydelse

Undskyld vores afbrydelse

Kompatibel med Smartphone og Buds Series Fast Wireless Opladning Maksimum 9W Qi Certified P1300 Wireless Charg

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lige i tide til ferien, en ny lowcost Chromebook er til rådighed til at købe i England.

XE345XDANA1TT GALAXY CHROMEBOOK GO 14 SILVER ATT SAMSUNG BUSINESS

XE345XDANA1TT GALAXY CHROMEBOOK GO 14 SILVER ATT SAMSUNG BUSINESS

Vælg og sammenlign de nyeste funktioner og innovationer, der er tilgængelige i de nye alle Chromebooks Chromebooks. Find de perfekte Samsung Chromebooks til dig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kør Samsung Cloud i distractionfree vindue, styre flere Samsung Cloud-konti nemt og meget meget mere med den uofficielle Samsung Cloud desktop app til MacOS, Windows og Linux på WebCatalog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.