Singtel CEO sætter positivt spin på hård Q3

Circles Life vs Singtel Simonly, som er bedre økonomisk uafhængig apotek

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

New Singtel Group Chief Executive Yuen Kuan Moon kaldte det et andet straight kvarter af indtægtsgendannelse, men det syntes lidt spin. Ja, for de tre måneder, der sluttede 31. december - â € "Singtels Fiscal Q3 - Omsætningen var faktisk op 8,% i forhold til det foregående kvartal. Givet typiske sæsonbestemte svingninger, men du kan dog forvente en kvart-på-kvarter Uptick i Singtel's Q3 alligevel.

Ved koncernens egen optagelse, som, bortset fra Singapore, ejer operatører i Sydøstasien, Australien og Indien, blev top-line surge i forhold til 2. kvartal drevet primært af højere udstyr salgsindtægter på festlige kampagner. Stærkt efterspørgsel efter populære premium-håndsæt var en anden stærk vækstdriver.

En mere fortællende indsigt i økonomiske resultater er naturligvis årlige sammenligninger. Og ligesom mange andre operatører Wrestling Med Fallout of Covid-19 viser Singtel nogle tegn på blå mærker.

Yuen Kuan Månen syntes ikke desto mindre fast besluttet på at skære en optimistisk figur. "Mens udsigterne stadig er Usikkert er vi godt placeret til den nye normale," han begejstede, "især med gruppens 5G-udrulning, skalering af NCS og vores Digital Bank joint venture i Singapore."

Bill Chang, Executive Vice President of Business, sagde: Med Konvergens af kommunikation og it-tjenester søger virksomhederne i stigende grad en integreret udbyder, der kan levere innovative, overbevisende og omkostninger- Effektive IKT-tjenester.

Hent venligst en moderne browser:

Dette gør det muligt for virksomheder, der opererer på tværs af Asien-Stillehavsområdet for at nyde lokale data SIM-priser i stedet for at blive opladet roamingrenter, hvilket gør det mere omkostningseffektivt at udrulle IOT på tværs af regionen, tilføjede de.

Singtel Group Enterprise Næstformand for Enterprise Mobility Produkt og platform Dennis Wong Sagte IOT-implementeringer voksede hurtigt på tværs af brancher og markeder som virksomheder Digitalise-processer til at blive mere fleksible og effektive.

Kina Unicom IOT Company Assistant General Manager Han Fei tilføjede, at Kina Unicom vil udvikle oversøiske markeder med partnere som Bridge Alliance og Singtel, og "levere topniveau til vores kunder".

Bridge Alliance Chianced Executive Ong Geok Chwee sagde, at under det nye samarbejde, kan mobilkunderne "under det nye samarbejde udvide deres rækkevidde med de førende medlemsoperatører på tværs af Asien-Stillehavsområdet, samtidig med at de er aktiveret med multi-indenlandsk tilslutning, økonomier < / A7> af skala og logistisk effektivitet ".

Samarbejdet udnytter bro alliancer nuværende strategiske IOT-partnerskab med China Unicom og baner vejen for Singtel for at spille en central rolle i lette grænseoverskridende IOT-forbindelse over hele Kina og Singapore.

Med flere IOT-enheder, der er bygget med ESIM'er og grænseoverskridende ESIM-swap-samarbejdspartnere, bliver arrangeret, bliver skifte cellulære netværk i udlandet lettere. Dette gør det muligt for virksomheder, der opererer på tværs af Asien-Stillehavsområdet for at nyde lokale data SIM-priser i stedet for at blive opkrævet roamingrenter, hvilket gør det mere omkostningseffektivt at udrulle IOT på tværs af regionen.

Dette er et spændende internationalt samarbejde, vi er påbegynder på. Kina Unicom vil udvikle oversøiske markeder med vores partnere som Bridge Alliance og Singtel og levere toptjenester til vores kunder, sagde hr. Han Fei, Assistant General Manager, Kina Unicom IOT Company.

Singtel CEO sætter positivt spin på hård Q3 lys læsning

En undersøgelse fra markeder og markeder rapporterede, at det globale ESIM-marked ville vokse til en sammensat årlig vækstrate på 31% mellem 2022 og 2023 for at nå 1. 68 milliarder enheder værdsat på US $ 978 mio.

Under samarbejdet vil enheder med China Unicom ESIMS automatisk skifte deres profiler til syntels, når de bringes i Singapore. De enheder, der er indlejret universelt integreret kredsløbskort, downloader også og aktiverer Singtels profiler via en GSMA-kompatibel abonnementshåndteringsplatform.

Vi er begejstrede, at mobile kunder under det nye samarbejde kan udvide deres rækkevidde med de førende medlemsoperatører på tværs af Asien-Stillehavsområdet, samtidig med at de bliver aktiveret med multi-indenlandsk tilslutning, økonomier af skalaen og Logistisk effektivitet, sagde Ong Geok Chwee, CEO for Bridge Alliance, hvoraf de to partnere er medlemmer.

IOT-implementeringer vokser hurtigt på tværs af industrier og markeder, da virksomhederne digitaliserer processer til at blive mere fleksible og effektive. Ved at udnytte vores omfattende, sikre IOT-tilslutningstjenester, kan virksomheder have større kontrol over missionskritiske operationer i realtid og øge virksomhedens produktivitet, siger Dennis Wong, vicepræsident for Enterprise Mobility Product & Platform i Singtel Group Enterprise.

Samarbejdet følger en vellykket ESIM-swapforsøg i begyndelsen af ​​april, hvor Kina Unicom formåede at bytte sine ESIM-profiler til singtels ved hjælp af Bridge Alliances tekniske og kommercielle evner.

Singtel Group Enterprise Vice President for Enterprise Mobility Product and Platform, Dennis Wong, bemærker, at samarbejdet vil hjælpe med at drive mere sømløs tilslutning og bredere IOT-vedtagelse og øge Singtels IOT-økosystem for partnere.

:. Her er mange måder, du kan arbejde sammen med os for at annoncere din virksomhed og oprette forbindelse til dine kunder. Vores team kan hjælpe dig med at dække og oprette en reklamekampagne, i print og digital, på denne hjemmeside og i Print Magazine.

Vi kan også organisere et rigtigt liv eller digital begivenhed for dig og finde tanke ledertalere såvel som industriledere, som kunne være dine potentielle partnere, til at deltage i arrangementet. Vi kører også nogle prisprogrammer, der giver dig mulighed for at blive anerkendt for dine resultater i løbet af året, og du kan deltage i dette som en deltager eller en sponsor.

Top nyheder

Dennis Wong, VP, Enterprise Mobility Product & Platform, Singtel Group Enterprise Dette samarbejde med Bridge Alliance vil hjælpe med at køre mere sømløs tilslutning og bredere IOT-vedtagelse, og øge Singtels Iot økosystem for partnere, forbedre vores evne til at støtte Kina Unicoms og Andre kinesiske virksomhedernes rullning af IOT-enheder i Singapore og regionen.

Hvad er den bedste VPN til Singtel Mobile?

Vores VPN-servere i support Standard VPN-protokoller, herunder Wireguard, PPTP, L2TP, IPSEC, IKEV2, OpenVPN og SSH VPN. Vi har kunder til rådighed for iPhone, MacOS, Windows og Android - Download FlowVPN-appen fra din App Store eller tilmelding nu.

Vores servere overvåges konstant for at sikre, at der ikke er problemer. Vi bruger interne overvågningsværktøjer samt flere tredjepartsudbydere for at sikre, at alle tjenester regelmæssigt kontrolleres og benchmarked så vi kan identificere eventuelle potentielle problemer.

Bridgealliance, en sammenslutning af mobil Telcos i Asien Pacific, Mellemøsten og Afrika har annonceret et samarbejde med to medlemmer "Kina Unicom og Singtel" for at strømline ESIM-implementeringen til IOT i Kina og Singapore .

Aftalen vil gøre det muligt for virksomhedens erhvervskunder at udføre ESIM-ændringer over-the-luft uden at manuelt konfigurere deres enheder SIM-kort for at ændre netværk i enten Kina eller Singapore.

Alliancen sagde samarbejdet Leveraged IT strategisk IOT-partnerskab med Kina Unicom og banede vejen for Singtel at spille en central rolle i lette grænseoverskridende IOT-forbindelse på tværs af Kina og Singapore.

Bridge Alliance CEO, MS Ong Geok Chwee, sagde, at aftalen ville hjælpe kinesiske virksomheder med at fremskynde IOT-implementering i Sydøstasien, forenkle forretninger Forhandlinger gennem Bridge Alliances Framework-aftale og bringe markedsfordele i hele regionen for kinesiske virksomheder.

Singtel Vice President, Enterprise Mobility Product & Platform Dennis Wong, sagde samarbejdet ville hjælpe med at drive mere sømløs tilslutning og bredere IOT-vedtagelse, forstærke Singtels Iot økosystem for partnere, forbedre sin evne til at støtte Kina Unicoms og andre kinesiske virksomheder Rulning af Kina IOT-enheder i Singapore og regionen.

Alliancen siger, at samarbejdet er den første mellem to medlemmer / partnere og følger en vellykket ESIM-swapforsøg i begyndelsen af ​​april 2022, hvor Kina Unicom formåede at bytte sine ESIM-profiler til singtels ved hjælp af Bridge Alliances tekniske og kommercielle evner.

Dette gør det muligt for virksomheder, der opererer over Asien-Stillehavsområdet, for at nyde lokale data SIM-priser i stedet for at blive opkrævet roamingrenter, hvilket gør det mere omkostningseffektivt at udrulle IOT over regionen.

Tilbage i 2022 meddelte Alliancen planer om at implementere Ericsson-enhedens Connectivity Platform Multi-Homhjundeløsning til IOT for at gøre det muligt for enhver OEM, Enterprise eller tjenesteudbyder at implementere IOT-løsninger på tværs af flere lande.

I 2022 vandt alliancerne Regional Iot Connectivity Management den mest innovative IOT-løsning på 2022 Asia-kommunikationspriser og i 2022 blev der navngivet en af ​​de 10 bedste IOT-løsningsudbydere af APAC Technology Magazine CioOutlook.

Vigtig

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Løst Hey Jeg tænkte på om det var muligt at bruge Slacks Block Kit formatering inden Post Handling at sende ButtonsActions ind i en

Sådan bruger Google Kalender til at få tingene gjort 31 egenskaber indstillinger

Sådan bruger Google Kalender til at få tingene gjort 31 egenskaber indstillinger

Tableau kan hjælpe nogen se og forstå deres data. Tilslut til næsten enhver database, træk og slip for at oprette visualiseringer, og dele med et klik.

15 Nyttige Slack Tips du bør vide 2020 Hongkiat

15 Nyttige Slack Tips du bør vide 2020 Hongkiat

Find lette svar på svære spørgsmål

10 tips til at designe Slack apps

10 tips til at designe Slack apps

Når det kommer til online chikane beskyttelse, er Slack slacking off.

Officiel Gazette af Det Forenede Staters Patent Office

Officiel Gazette af Det Forenede Staters Patent Office

Tilgængelig plads til tableau dashboards kan begrænses på mobile enheder og blogs, så det ville ikke være rart at have et sammenklappeligt område for alle de hurtige filtre, legender, forklarer og links dette indlæg vil gå gennem, hvordan man viser og skjul et dashboard menuområde uden at skrive nogen kode.

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Læs anmeldelser, sammenligne kunde ratings, se screenshots og lære mere om softwareName. Hent softwareName og nyde det på din iPhone, iPad og iPod touch.

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Sådan Format Meddelelser på Slack

Sådan Format Meddelelser på Slack

Jeg så et andet sted at Airtablelimited markdown er tilgængelig for Automatisering muligvis kun for e-mails ikke klare, men jeg kan ikke synes at få markdown til arbejde for Slack besked automatiseringer. højttaler Account

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

Er Sling TV rigtige for dig Vores saglig gennemgang fortæller dig prisen på sine pakker, kanalerne, den tilbyder, og hvordan det skal sammenlignes med andre streaming-tjenester.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.