Sprint Unlock service

Sådan Lås Sprint iPhone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ikke Impersonate en Sprint eller anden relateret medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Venligst ikke post Teaser eller Clickbait -Style titler til dine tekstposter.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret subreddit til Sprint medarbejdere for at diskutere tingene ikke kundevendte på / r / sprintemployees . Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har et særskilt moderationshold, end vi gør.

Hurtige links

SIM-kort installeret i denne iPhone er ikke understøttet under aktivering politik. Ikke længere ønsker at bruge den eksisterende Sprint netværk på din låst iPhone? Du skal først låse din Sprint iPhone før du skifter til et nyt netværk på din enhed.

Du vil ikke få lov til at skifte til et andet netværk, medmindre din Sprint-enhed er berettiget til det. Der er to måder, du kan søge om processen med at frigøre din Sprint iPhone. Mens den ene måde er at fylde de former og anmodning om oplåsning enheden, den anden måde er at få det gjort af en tredjepart oplåsning service.

Sådan låse sprint iphone og skifte til andre netværk

Du vil ikke have nogen problemer med at frigøre din telefon som bærere vil guide dig gennem trinene. Når du har låst din enhed, vil du være i stand til at bruge et andet luftfartsselskab på enheden.

Grundlæggeren af ​​iGeeksBlog, Dhvanesh, er en Apple aficionado, der ikke kan stå selv en lille insinuationer om Apple-produkter. Han ifører hætten af ​​editor-in-chief for at sikre, at genstande matche kvaliteten standard før de offentliggøres.

IMEI service-detaljer - sprint officiel unlock berettigelse kontrol

Den bedste Sprint iPhone unlock SIM-korttjeneste iRemove vil hurtigt lave den "SIM ikke gyldig" problem. Lær at låse Sprint iPhone til international brug med et enkelt klik, og blive fri for dit netværk restriktioner i dag.

Hvad kunne være bedre end at rejse på tværs af dit land eller gå til udlandet med din Apple smartphone og skifte SIM på farten til at foretage telefonopkald til en rimelig pris? Takket være moderne teknologi, kan du fjernt låse Sprint iPhone i kontrakten eller efter aftale inden for få minutter. En sådan mulighed er tilgængelig for iPhone 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, og X brugere, hvis firmware versioner er fra iOS 12. til 14.. .

Sådan låse sprint iphone

Du skal bruge Sprint unlock iPhone tjeneste, hvis du tager ud din almindelige SIM-kontakt til en anden transportvirksomhed SIM-kort og se den "SIM ikke gyldig" meddelelse på skærmen. Et sådant notat signalerer et problem, at du har et SIM-låst smartphone, der kun understøtter Sprint-netværket og ikke virker med andre hjem eller internationale luftfartsselskaber.

Følg en hurtig guide til hvordan du låser Sprint iPhone til at løse dit problem og blive SIM-fri. Før du begynder, skal du sørge for du har deaktiveret Find min iPhone på din smartphone. Ellers vil du ikke lykkes.

Trin låse sprint iphone

Kun berettigede brugere kan komme til betalingssiden. Den iRemove software leveres med en levetid licens, som skal købes. Det garanterer dig ubegrænset genbrug af værktøjet efter opdateringen iOS eller nulstilling til fabriksstandarder af enheden.

Trin låse sprint iphone

Uanset om du stadig er i kontrakt eller allerede ud af det, er du nødt til Slut din Sprint iPhone at låse sin SIM. Kør IREMOVE-værktøjet ved at trykke på dens enkelte knap, og det vil rette alt inden for et par minutter.

Om Iremove Lås op Sprint iPhone værktøj

Iremove er et perfekt værktøj til at låse op Sprint iPhone til international brug. Det kræver ingen adgangskoder at arbejde. Alt du behøver er en kvalificeret iPhone 5S - X på iOS 12. - 14.. , flere minutter og en computer til at køre softwaren. Bemærk venligst, at denne service understøtter NO Blacklisted enheder.

Sådan låser du op til en Sprint-telefon

Hvordan låser du op for en Sprint-enhed? Bare klik på fanen Min konto, vælg din telefon fra listen, der vises, og vælg Lås op denne enhed for at bruge et internationalt SIM-kort fra rullemenuen Administrer denne enhed. Hvis du foretrækker at have en Sprint-repræsentant, gå dig igennem processen, kan du anmode om en oplåsning ved at ringe 8882267212.

Hvordan låser jeg op for en Sprint iPhone?

Den eneste måde at låse op en iPhone 5 på Sprint er at ringe til Sprint og anmode om en oplåsning. Sprint vil kun låse op din telefon, hvis du har en god konto. Når du er ulåst, fungerer Sprint iPhone 5 kun med internationale luftfartsselskaber; Amerikanske flyselskaber er altid blokeret.

Er min sprint telefon låst?

Sprint trådløse telefoner er forbundet til transportørens netværk. Telefonerne er forbundet på en sådan måde, at de kun arbejder på Sprint-netværket. Hvis du vil bruge din Sprint-telefon i et andet land eller på et andet trådløst netværk, skal du låse den op med en oplåsningskode.

Er Sprint iPhones låst?

I de fleste tilfælde kolliderer Sprint iPhone generelt, når du først køber en enhed, men der er tidspunkter, hvor låsen ikke vil blive frigivet, selv efter din Carrier's kontrakt er udløbet. Nu, hvis du vil bruge din enhed på forskellige mobilbærere, skal du låse den op.

kan sprint låse min telefon?

Sprint tilbyder Sim Unlock Services både online og ved at ringe 8882114727. For at få puksen til din Sprint-telefon online, skal du logge ind på din Sprint-konto og klikke på Hent min PIN1 / PUK for at fjerne blokering af det. 1. Åbn telefonappen på din enhed for at få adgang til opkalderen. Indtast derefter din PUK-kode, og tryk på ENTER for at låse din enhed op.

Sådan låser du op iPhone X / 8/7 / 6S / 6/5 Sprint ved hjælp af IMEI Unlock Service. Åbn Sprint iPhone Unlock Service og vælg din iPhone model. Indtast dit iPhone's IMEI-nummer i dialogboksen. Når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, skal du klikke på knappen "Lås op nu".

Hvordan låser du op for en Sprint-enhedsadgangskode

For at anmode om en oplåsning skal du kontakte Sprint kundeservice til en indenlandsk oplåsning eller Sprint Worldwide Care for en militær og international låsning. IMEI eller MEID-nummeret på enheden. Dette nummer er placeret et sted på enheden, eller du kan ringe * # 06 # for at finde ud af.

Hvordan låser jeg min Samsung Sprint-telefon?

For at låse din telefon op gennem Sprint, skal du følge disse enkle trin: Dial # 06 # Fra den telefon, du bruger, vil den vise IMEI-nummeret. Skriv det ned, fordi kundeservice vil bede om det. Du ringer til Sprint Support og beder om at låse op for din Samsung S7.

Er min Sprint iPhone ulåst?

Den iPhone, du vil låse op, skal være en Sprint iPhone og have en Home Sim Unlock-funktion. iPhone skal være aktiv på Sprint-netværket i mindst 50 dage. Sprint-kontoen, der er knyttet til iPhone, skal være i god stand.

Sådan låser du en Sprint iPhone

Lås op Sprint iPhone 5 Selvom Sprint iPhone 5 er en CDMA-model, som Verizon iPhone 5, vil Sprint iPhone 5 ikke låse op straks. Den eneste måde at låse op en iPhone 5 på Sprint er at ringe til Sprint og anmode om en oplåsning. Sprint vil kun låse op din telefon, hvis du har en god konto.

Er min sprint telefon låst eller deaktiveret

Tilmeld dig for adgang: Gå til klik på "Login". Indtast dit telefonnummer. Bekræft derefter din identitet. Vælg en af ​​disse tre muligheder: Konto ejer, indtast min Sprint PIN-kode. Indtast din postnummer og faktureringstift for at oprette en kontoholderprofil. Derefter oprette dit brugernavn, adgangskode og indtast din e-mail-adresse.

Hvordan tjekker jeg min Sprint konto info?

For at se dine detaljer via hjemmesiden, skal du gå til Sprint-webstedet, klikke på Min Sprint i øverste venstre hjørne og logge ind med dine brugeroplysninger. Derefter gå til om mine enheder, og vælg Vis al brug for at se dine data, opkald og tekstbeskeder. Du kan også downloade Sprint Zone-applikationen for hurtig adgang til din enhed.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sprints Obdii Dongle tilføjer køretøjets tilstandsovervågning, GPS-sporing og mere til din tur til en rimelig pris.

Samsung Galaxy Watch mister mobil forbindelse efter parring til ny telefon

Samsung Galaxy Watch mister mobil forbindelse efter parring til ny telefon

Den Bruins træner forventer at se SpiderMan Ingen vej hjem med sin datter i weekenden.

Sprint Waynesboro VA 760 Town Center Dr StE e

Sprint Waynesboro VA 760 Town Center Dr StE e

Se 2 tips fra 13 besøgende til Sprint Store. Bed om Mike Thomas Han er meget knowledgable og lavt tryk.

Sprint 0 vores bedste fremgangsmåder Codibly Opret, Impact, Innovate

Sprint 0 vores bedste fremgangsmåder Codibly Opret, Impact, Innovate

Vi bliver inspireret til at ændre lasten industrien gennem de digitale produkter, vi skaber. Vores mål er enkle make folk arbejder bedre, hurtigere og nemmere.

Sprint Weston WV 310 Markedsplads Mall Ste 4D

Sprint Weston WV 310 Markedsplads Mall Ste 4D

Søg i adressen og timerne for mobiltelefonplanerne og Boost Mobile i Weston, WV.

Et år af kdesprints.

Et år af kdesprints.

En kort gennemgang af Springs of KDE Team i det sidste år.

Ironman 70. betaler DaixenProvence noget er muligt

Ironman 70. betaler DaixenProvence noget er muligt

GOLANG SITE Pålidelighed job i AixenProvence i december 2021 7 nye i denne uge

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

En dag efter formelt at fuldføre salget af boost, jomfru og andre spint forudbetalt netværk til skål, trækker tmobile stikket på Sprint 5G. Flytningen er en i en lang liste over problemer, der har brug for at sortere ud i kølvandet på april 26. milliarder fusion. Og som en række andre bevægelser, dets

Brug af Mit arbejde

Brug af Mit arbejde

Post et job finde kandidater Hjælp Indeed Events. Om. Om Ansættelse Lab Over 10 millioner historier deles. 2021 Sandelig ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.