Sprint afslører ny rabat InternationalCalling Plan

Sprint tilføjer 33 flere destinationer til Sprint Open World Unlimited GRATIS teksting, gode priser på opkald og highspeed data

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Nye kunder, der skifter til enhver Sprint-plan, modtager 500 gratis referat af opkald pr. Måned gennem 2022 til mobiltelefoner og fastnet i Mexico og 9 yderligere latinamerikanske og latinamerikanske lande, herunder Den Dominikanske Republik, Guatemala, Spanien og Brasilien.

I U.., Er 36 procent af Hispanics udenlandsk fødte og stole på mobiltelefoner for at forblive forbundet, især i de særlige øjeblikke, når de ikke fysisk kan være der, siger Marcelo CLaure, Sprint CEO.

Når vores kunder er på ferie i Caribien eller rejser i udlandet, ved vi, at de vil være i stand til at kommunikere med venner og familie fri for bekymring for overraskende omkostninger til tekst, lav et opkald hjem eller send et billede, sagde Kevin Crull , Chief Marketing Officer, Sprint. Vi fortsætter med at tilføje flere destinationer og gøre det muligt for vores kunder at forblive forbundet næsten uanset hvor de går.

Hent venligst en moderne browser:

Q4. Hvis jeg ikke vælger en langdistance-operatør, hvad der vil ske? Kunder, der ikke vælger en langdistancebærer før 26. juni, vil blive placeret i en ingen PIC-valgstatus, hvilket betyder, at vi ikke kan gennemføre eventuelle fjernopkald fra deres linje. Eventuelle lange afstandsopkald Forsøgt , vil få denne optagelse - "Kode XXX, dit opkald er blevet tilsluttet en ledig nummerserie. Kontroller venligst nummeret og prøv nummeret igen eller ring til en operatør for at hjælpe dig. "

Sprint tilbyder nu international værdi roaming, som hævder ubegrænset internationale data og tekst. Den bedste del af dette er der ikke noget yderligere månedligt gebyr. Du skal bare aktivere funktionen på din plan.

grave dybere, og det er mindre fantastisk. For det første er det kun tilgængeligt i en håndfuld lande: Mexico, Brasilien, Argentina, El Salvador, Guatemala, Nicaragua, Spanien, Chile, Costa Rica, Panama, Tyskland, Japan, Rusland, Sydkorea og Storbritannien.

Fordelen er indlysende: At kunne arbejde i vejen flere lande. Interessant nok, hvis du er en irriterende rejsende som mig, selv T-Mobiles Plan ikke IDNT, da størstedelen af ​​din brug skal være på T-Mobiles U.. netværk.

Det er også værd at bemærke, at nogle gange sprints version af en telefon vil ikke arbejde med alle GSM-frekvenserne, der er nødvendige for at få 4G på GSM-netværk. Så hvis du får en sprint-version af en telefon, med håb om at bruge lokale Sims, kan du være begrænset til 3G.

Jeg rejser meget, og jeg har sprint, men intet om dette spænder mig, selvom det burde. De langsomme hastigheder og begrænsede antal lande er skuffende. Sikker på, hvis det er de lande, du kommer til, og du planlægger ikke at have brug for hurtig internet, eller din telefon er ikke låst op, dette er en no-brainer.

Du går til Google Voice, tilmelde dig et sprintnummer, og din telefon bliver magisk til en Google Voice Phone. Eksisterende brugere kan gå ind på deres liste over telefoner og klikke på et link for at slå deres Sprint-telefon til den magiske telefon.

Hvis du ikke allerede har en Google-stemmekonto, er det ret simpelt. Dit SPRINT-nummer bliver blot dit Google Voice-nummer - uden at skulle porte det over - hvilket gør det super nemt at have et nummer til at styre dem alle.

For dem, der ikke er bekendt - det betyder, at du kan indstille dit mobiltelefonnummer til at ringe alle dine telefoner og endda din computer via en Gmail-konto. Du får voicemails transkriberet og sendt til din e-mail. Du kan indstille regler for hver opkalder, og få billige internationale opkald. Du kan se teksterne sendt fra din telefon online, skærmopkald og sende tekster fra dit nummer fra Google Voice.

Nemlig bliver dit Google Voice-nummer stort set din mobiltelefonens nummer. Når du har tændt funktionen, bruger alle dine udgående opkald og tekster fra din Sprint-telefon automatisk dit Google Voice-nummer.

Tidligere, hvis du ønskede dette, måtte du indstille Google Voice til dette og bruge Google Voice-appen til at sende tekstbeskeder. Nu vil et tekst-beskedprogram sende SMSES ved hjælp af dit Google Voice-nummer.

Endnu bedre, alle opkald bruger din Google Voice-nummer - men du vil ikke længere bruge Google Voice servere for at foretage indenlandske opkald. Tidligere Google Voice-opkald arbejdede meget gerne en telefonkort, tilføjer en mellemliggende hop, der alt for ofte tilføjet statisk til opkaldet.

Med integrationen, indenlandske opkald lyder klarere kun bruger Sprints netværk. Og da disse opkald gå igennem Sprint, du får gavn af Sprints gratis mobil-til-mobil opkald til sine smartphone planer - hvilket ikke er muligt for dem, der bruger Google Voice app.

Denne introducerer en af ​​de oddnesses for eksisterende brugere vender dette på. Du bliver nødt til at foretage ændringer i din Google Voice-app. Den nemmeste måde at gøre dette på er at skifte det på din telefon på Google Voice-webside, så afinstallere Google Voice app fra din telefon, så re-installere det.

Du kan sende en mms fra en Sprint-Google Voice-telefon via den indfødte tekst-besked app, men det vil blive sendt ud viser din Sprint nummer, ikke dit Google Voice-nummer. Du kan modtage MMSes, men også kun hvis folk sende det til din Sprint nummer. For nye brugere vender deres Sprint nummer i deres Google-nummer, men at sende og modtage MMSes er helt fint.

Der er også noget sært uretfærdigt for Google Voice-brugere, der pined så lang tid til havn deres nummer fra deres mobiltelefon til Google Voice, der skete først i slutningen af ​​sidste år. Nu hvor beslutningen, som koster $ 20 og tid på telefonen med et luftfartsselskab, straffer eksisterende brugere. Min kollega David Kravets og jeg ville både elsker muligheden for at porten vores tal tilbage til Sprint, og en tilbagebetaling ville ikke være dårligt.

En anden gene : Gmail giver dig mulighed for at ringe ud ved hjælp af din Google Voice-nummer, og kan du sende SMS'er fra Google Chat. Men disse SMS'er ikke fra dit Google Voice-nummer. Hvis du vil bruge dit Google Voice-nummer til SMS'er sendt fra Gmail, er du nødt til at indstille Voice at sende SMS'er til din e-mail og derefter svare på dem, som om de var e-mails. Alternativt kan du åbne Google. about / stemme og send SMS'er derfra - men det burde ikke være nødvendigt.

Alt-i-alt er dog, at nye integration Sprint er en no-brainer for eksisterende og ikke-Google Voice-brugere. Integrationen skjuler stort set mekanikken i Google Voice, samtidig med at din telefon liv meget mere feature-rige.

Og i modsætning til portering dit nummer til Google Voice, at det enkle tænde og nemt vendbar hvis du finder du ikke kan lide tjenesten eller få creeped ud ved at have Google overtage en anden del af dine oplysninger liv.

Sprinta er aggressivt udrulle serviceopgraderinger og kampagner

Open World blev oprindeligt lanceret i august. På det tidspunkt serviceâ omfattede forskellige roamingtjenester i 34 lande, med den største krog værende fri adgang til en gigabyte 3G-data for kunder, der rejser i Mexico, Canada, Den Dominikanske Republik, Argentina, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama og Paraguay. Disse kunder får også ubegrænset stemme opkald og sms i disse lande. Efter 1 GB 3G data bliver brugt, kan kunderne købe yderligere gigabytes for $ 30, som er faktureret i intervaller kilobyte.

For kunder roaming i de resterende lande, vil de have adgang til fri sms, taleopkald faktureret på 20 cent per minut, og kan købe 3G dataadgang på $ 30 pr GB. Disse lande omfatter Australien, De Kanariske Øer, Danmark, England, Tyskland, Irland, Israel, Italien, Japan, New Zealand, Nordirland, palæstinensiske områder, Rusland, San Marino, Skotland, Sydkorea, Spanien, Sverige, Det Forenede Kongerige, Vatikanstaten og Wales.

I september, Sprint tilføjede 33 lande til Open World listen: Frankrig, Anguilla, Antigua og Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Bermuda, Bonaire, De Britiske Jomfruøer, Caymanøerne, Curacao, Dominica, Fiji, Gibraltar, Grenada, Guadeloupe, Guyana, Haiti, Jamaica, Martinique, Montserrat, Nauru, Papua Ny Guinea, Seychellerne, Saint Bartha © lemy, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent & Grenadinerne, Surinam, Tonga, Trinidad og Tobago, Turks- og Caicosøerne og Vanuatu.

Hos Sprint, ved vi, at vores kunder vil være i stand til at rejse verden rundt og holde forbindelsen med familie og venner, uden at bekymre sig om overdosering afgifter, transportøren noteret. Det er derfor, vi fortsætter med at tilføje flere lande til Sprint Open World og Sprint global roaming. Med tilføjelsen af ​​Peru, Guam, Nordmarianerne og Saipan nu dækker vi 76 destinationer rundt om i verden.

Vigtig

Sprint Food Store 724 accepterer madfrimærker på 4681 Jefferson Davis Hwy Clearwater SC 29841

Sprint Food Store 724 accepterer madfrimærker på 4681 Jefferson Davis Hwy Clearwater SC 29841

Realtime Kørselsvejledning til Sprint Foods, 525 E Martintown Rd, North Augusta, baseret på levende trafik opdateringer og vejforhold fra Waze Fellow Drivers

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sprint er luring omskiftere med en ny promo denne ferie sæson. Hop ombord med en ubegrænset Basic for fem linjer, og du får tre af dem gratis.

Whos de bedste Carrier i McDonough 154 mennesker er enige Dens Denne.

Whos de bedste Carrier i McDonough 154 mennesker er enige Dens Denne.

Sprint i 1816 Jonesboro Rd, McDonough, Georgien 30253 butik placering timer, tjenester, tjenester timer, kort, kørselsvejledning og flere

Betydning Centered Design Agency Strategisk Design Consultancy opskrift Design

Betydning Centered Design Agency Strategisk Design Consultancy opskrift Design

Velocity er et mål for arbejdet Team afslutter i løbet af en enkelt Sprint og beregnes på Sprints ende ved alt Points of afsluttede User Stories.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sprint i 4025 Veterans Memorial Highway, Metairie, Louisiana 70002 butik placering timer, tjenester, tjenester timer, kort, kørselsvejledning og flere

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stillinger om Korea Sprint skrevet af Gyongmaman

6 Cycling Dokumentarfilm til Watch på Netflix lige nu

6 Cycling Dokumentarfilm til Watch på Netflix lige nu

Beklager, Yowamushi Pedal Yowamushi Pedal Sprint Climb er ikke tilgængelig på belgisk Netflix, men du kan låse den op lige nu i Belgien og begynde at se Med et par enkle trin, du kan ændre din Netflix region til et land som USA og begynde at se amerikansk Netflix, som omfatter Yowamushi Pedal Yowamushi Pedal Sprint klatre.

Sprint udvider sit 4G LTE-dækning til 45 nye markeder

Sprint udvider sit 4G LTE-dækning til 45 nye markeder

Et tab af åben og gennemsigtig netværksoplysninger

FCC Record

FCC Record

Sprint vil være den første bus prioritet korridor af sin art overalt i landet, der forbinder steder fra Walsall til Solihull og Birmingham Airport i en kontinuerlig rute.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.