Skift mellem 3G4G LG G7 Thinq

Opdateret LG G7 Thinq Camera Review

LG G Thinq Performance Specification

LGS Seneste smartphone â € "G7 Thinq â €" kommer meget tæt på at være en god telefon. Det pakker high-end specifikationer, et moderne design og god batterilevetid. Men det er bare ikke så interessant. Det mangler en stærk visuel identitet, de unikke egenskaber, den har arent overbevisende grunde til at købe telefonen, og kameraet falder kort af den utroligt stærke konkurrence.

G7 Thinq koster $ 750, men begyndte at se nogle luftfartsselskaber og forhandlere banker prisen ned til omkring $ 650. Til den lavere pris var glade for at anbefale denne telefon, men på $ 750 tror vi, at du skulle forvente mere.

en hak, hake og glas

Lad os få det indlysende ud af vejen: Ja, G7 Thinq har et hak. Dens den lille udskæring på toppen af ​​skærmen, bolig det frontvendte kamera og ørestykke. Efter at have brugt flere telefoner med hak, herunder den essentielle telefon, iPhone X og Huawei P20 Pro, har vi ikke mange kvalme om det her på G7. Ville vi foretrække et hak-mindre udseende? Absolut, men vi har ikke fundet sin tilstedeværelse distraherende.

Der er også en lille hage på bunden af ​​telefonen. I betragtning af Theres et hak, ville vi have ønsket at se ingen Bezelâ her - som iPhone Xâ â € ", men det er ingen dealbreaker. Dette forreste design gør G7 skiller sig lidt mindre fra havet af hakfyldte telefoner.

Hvis du virkelig hader hakket, er der mange måder at tilpasse, hvordan det ser ud i telefonindstillingerne. Du kan ikke gøre det væk, men du kan skjule det ved at tilføje sorte barer rundt om det eller endda en regnbue-lignende effekt, og du kan også fjerne de afrundede hjørner på skærmen, hvis du ikke er en ventilator.

Taler om Thinq â € "Hvad betyder det? Dens LGS kunstigt intelligente platform, der forbinder en række af sine produkter sammen. Hvis du ser LG apparater med Thinq branding â € "som en vaskemaskine â €" betyder det, at du nemt kan forbinde dem til G7 Thinq eller V30s Thinqâ og styre dem lige fra telefonens meddelelsesskuffer. Det er et dumt navn, der sandsynligvis kun forvirrer kunderne.

G7 har en tænd / sluk-knap på højre side af telefonen. Det er første gang i et stykke tid, at LG har tilføjet en selvstændig strømknap til sine telefoner; Det var tidligere indlejret i fingeraftrykssensoren på bagsiden. Vi kunne godt lide den gamle stil bageste tænd / sluk-knappen, men den nye separate er absolut bedre, stort set fordi det betyder, at du kan fordoble, tryk på den for hurtigt at åbne kameraet. Du kan også stadig dobbeltklikke for at tænde eller slukke for skærmen, hvilket altid er praktisk.

På venstre side er en volumen rocker, og under den sidder en ny knap â € "AI-nøglen. Ligesom Samsungs Bixby-knap lader AI-tasten i stand til at interagere med Google Assistant. Dens en af ​​vores yndlingsfunktioner i G7, da det gør det langt lettere at få adgang til assistenten, når du ikke vil sige Hey Google, eller når din telefonskærm er slukket. Tryk på den en gang for at aktivere stemmegenkendelse, eller tryk og hold den nede for at bruge det som en walkie-talkie og tænd kontinuerligt med assistenten. Hvis du dobbelt trykke på knappen, skal du hoppe lige ind i Google Lensâ for objektidentifikation med telefonens kamera.

AI-nøglen fungerer godt, og dens hurtige. Weve har helt sikkert stolt på det ganske få gange at bruge assistent, men vi tror, ​​at wed bruger det endnu mere, hvis du kan bruge det selv med en adgangskode eller pin. I øjeblikket. Hvis du trykker på knappen, og din telefon er låst, skal du først låse op for at bruge assistent. Det er en solid sikkerhedsfunktion, men det begrænser hastigheden og anvendeligheden af ​​at have en AI-nøgle. Hvis du ikke vil bruge det, kan du deaktivere det, selvom vi tror, ​​at LG skal føje en måde at remappe på knappen for at gøre noget andet. LG sagde, hvis kunderne bede om dette, det kan overveje at tilføje en remapping-indstilling.

Samlet set gør G7 ikke nok til at differentiere sit design fra konkurrencen. De farver, der er tilgængelige fra de fleste forhandlere, er utroligt kedelige, hakdesign gør det til at ligne mange andre telefoner, og mens vi kan lide den nye strømknap, står tabet af den bageste en strimler væk, at LG-identiteten. Når det er sagt, tror vi stadig, at telefonen ser slank og moderne â € ", hvis en lille kedelig â €" og det føler sig ikke uhåndterligt i hånden. Hvis du kommer til at købe den og du på T-Mobile, få Raspberry Rose Color, da den ser fantastisk ud.

Boombox højttaler

LG lægger stor vægt på sin lyd dygtighed med telefoner som V30 â €”, som sport en Quad DAC, og selvfølgelig bevarer hovedtelefonstikket. Det samme Quad DAC og hovedtelefonstik er til stede på G7 ThinQ, med understøttelse af DTS. 3D-lyd, en surround sound technology ligner Dolby Atmos.

Men søgelyset funktion for G7 ThinQ er dens Boombox højttaler. Hvordan kan en enkelt, bottom-fyring monohøjttaler producere boombox-agtig lyd? LG fjernede det modul, der traditionelt dækker højttaleren, og derefter sammenknebne layoutet af de telefoner interne at gøre hele telefonen en resonans kammer. Det betyder, audio føles som dens kommer fra hele kroppen af ​​telefonen, og det lyder fantastisk.

Vi spillede en lang række melodier og sammenlignede G7s ghettoblaster højttaler med stereo-højttalere fra iPhone X, Galaxy S9 Plus, og Huawei P20 Pro, og G7 fik højere, og lød rigere. Det ikke lyde som du spillede musik fra en telefon, men fra en billig Bluetooth højttaler. Da hele telefonen bliver en resonans kammer, kan musik lyde endnu bedre, afhængigt af den overflade, du placere telefonen på en €”hule træ, for eksempel, yderligere styrket lyden. De stereohøjttalere fra telefoner som S9 Plus holdt deres egen, og ofte havde fordele, ligesom når du holder telefonen, eller ser en video. Men hvis du er overvejende spille musik fra dine telefoner højttalere, G7 kommer ud på toppen.

Selv om der blev imponeret over hvor G7 lyde, vi stadig foretrækker Bluetooth-højttalere eller hovedtelefoner. For dem, whoa gøre hyppig brug af deres telefon talere, vil de uden tvivl blive overrasket og tilfreds med den lydkvalitet der kommer ud af G7.

Mærkeligt er telefoner IP68 vandtæt forsegling bundet til ghettoblaster funktionalitet, så hvis forseglingen pauser i en eller anden måde, så lydkvaliteten kan blive hæmmet. LG sagde også sine anbefale case beslutningstagere vælger hårdere sager end bløde dem, da sidstnævnte også kunne absorbere nogle af resonans lyd.

Speedy ydeevne, stor skærm

LG G7 ThinQ er drevet af Qualcomms Snapdragon 845-processor, og kommer med enten 4 GB RAM og 64GB intern hukommelse, eller 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Var glad for at se, at LG didnt vælger sidste års processor, som det gjorde med LG G6.

I hele vores testperiode, weve aldrig en gang løbe ind i nogen forsinkelse eller opbremsning på G7. Den Snapdragon 845-processor er et kraftcenter, og det kan håndtere næsten alt du smider på det. Vi spillede spil såsom PUBG: Mobile ANDA Transformers: Smedede til at kæmpe, og de løb uden problemer. Telefonen kan få temmelig varmt, men det har aldrig stillet et problem.

Sidste år LG G6 scorede en AnTuTu score OFA 135.032, og det blev drevet af Snapdragon 821. Galaxy S9 Plus scorede AA 261.876 â €”de scoringer er næsten den samme. Forvent evnen til at køre flere apps på samme tid, og spille grafiktunge spil uden stamme eller forsinkelse. Denne telefon bør ikke give dig nogen problemer med ydeevne.

Går tilbage til hak, er LG kalder området omkring det nye anden skærm, som dybest set betyder dens sted, der viser din underretninger, samt systemets ikoner som uret og cellulære tilslutningsmuligheder. Hvis du tilføjer sorte bjælker, dens overraskende svært at fortælle telefonen har et hak â €”Thats hvor dybt de sorte ser. Du er nødt til at se nøje for at kunne fortælle.

Hvad unikke ved skærmen er en ny tilstand kaldet Super Bright Display. Det giver dig mulighed for at sætte skub i skærmene lysstyrke op til 1.000 nit, men kun i op til tre minutter om €”thats for at forhindre at batteriet fra at dø hurtigt. Dens lidt knap kan du trykke ved siden af ​​lysstyrke skyderen i skuffen anmeldelsen. Dens nyttigt, når du er udenfor og har problemer med at se på skærmen, og vi fandt det bliver lyst nok til at gøre en forskel. Dens en virkelig praktisk tilføjelse.

Nøgle funktion sammenligning

LG G7 ThinQ er en helt overraskende, risikoavers smartphone, der er beregnet til at være smart, ikke prangende, i modsætning til LG V40 der netop lanceret. Det har en AI-drevne kamera, højt 'ghettoblaster' højttaler, og en lys 6. -inch skærm. Det er en rimelig, men ikke monumentale opgradering over LG G6.

Techradar Bedømmelse

Opdatering: Den LG G7 er ikke længere den nyeste telefon fra selskabet nu, at LG G8 er ude, men det har stadig anstændige specs og detailhandlere har sandsynligvis droppet sin pris i overensstemmelse hermed. Her er vores opdaterede gennemgang.

Det er en rimelig, men ikke betydelig opgradering i forhold til sidste års LG G6 med en større 6. -inch all-skærm, AI-forbedrede kameraer, et højt 'Boombox Speaker', en hurtigere chipset, og langt om længe, en opdatering til Android 9 Pie.

Men selvom det er blevet overgået af LG G8, er det også sandsynligt billigere - hvilket er bedre værdi, så længe du har det fint, der glemmer den nyere telefonens mere kraftfulde chipset og fancy New Gesture-Recognition Tech.

Du kan ikke straks blive wowed af nogen af ​​LG G7-specifikationerne i sammenligning. Det har ikke en buet OLED-skærm som Samsung Galaxy S10 linje, Quad-Lens-bagkameraet på Huawei P30 Pro eller ubestrideligt Værdien af ​​OnePlus 6T. Og på trods af sin kontroversiel Notch Cutout øverst, har det ikke Apples fancy 3D-tredeph kamera, som set på iPhone XS eller iPhone X.

LG er understreger At dette er en smart, ikke prangende, telefon. Som 'Thinq' del af navnet antyder, er virksomheden bestemt til at skubbe AI på alle sine smarte enheder, uanset hvor akavet moniker lyder.

Dens Dual-Lens AI kamera understreger også Thinq, med dets evne til at kategorisere emner og automatisk indstille sine indstillinger for at snappe bedre billeder via maskinindlæring. Det kan også genkende lavt lys situationer og ansætte super lyse tilstand for at lave billeder og video fire gange så lyse som på G6, omend â € "til en reduceret opløsning.

Det er ikke bedre end Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL eller Samsung Galaxy S9 og S9 Plus â € "mest på grund af LGs mindre kamerasensorstørrelse â €", men det er stadig et skridt op for LG, og dette er en af ​​de eneste telefoner med et vidvinkel kamera.

På forsiden af ​​G7 opgraderede LG endelig sit frontvendte kamera til 8MP. Det er her, vi ser den største forbedring blandt kameraerne, hvis kun fordi LG har holdt tilbage med en 5mp på tidligere håndsæt.

Maskinelæring er kun en måde at hjælpe med at fange overlegne billeder, men som Megapixel Count, der betyder mere, hvordan billederne ser efter alt forarbejdet. Vi har et komplet galleri af billeder senere i anmeldelsen.

LG G7 vinder på fuldstændighed , selvom det ikke har mange standout-funktioner. Det tager ikke store chancer for design eller batterilevetid, men det ser stilfuldt ud i de fleste farver og varer længe nok med hele dagen lang levetid.

Pris og udgivelsesdato

Kameraets specifikationer for mobilen er virkelig imponerende og bemærkelsesværdige, der giver dig mulighed for at fange billeder og videoer med høj opløsning. På bagsiden leveres mobilen med en enkelt kameraopsætning, som har 16 MP + 16 MP-kameraer. Funktioner på bagkameraopsætningen omfatter 8 x digital zoom, optisk zoom, auto flash, ansigtsdetektering, samtidig HD-video og billedoptagelse, tryk på for at fokusere. På forsiden har mobilen et 8 MP kamera til at klikke på smukke selfies og foretage videoopkald.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LG og Tmobile begynde at sælge G Pad X2 8. Plus tablet, med en 8 tommer skærm og en særlig dock. Det har stereohøjttalere og et ekstra batteri.

Pgina de fejl eBay

Pgina de fejl eBay

Vi er skyld kendt for omkring måned nu, at LG var ved at frigive en ny tablet, men nu er det officielt. Den LG G Pad X2 8. er nu tilgængelig via tmobile ja, de bogført en støtte side for denne forud for tid og det endda kommer med Plus Pack, et batteri og højttaler og tablet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tabletten kommer med en pris på 240, og det vil være tilgængelige via tmobile for en månedlig betaling på 10 for 24 måneder.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Vi tager et kig på LG G Pad X 8., en 240 tablet med nogle interessante funktioner, der gør det skiller sig ud fra flokken.

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

HTC Velocity 4G Smartphone Vs LG K20 Plus prissammenlignings, kamera, batterilevetid, Skærmstørrelse, RAM, opbevaring, Vægt Mere GizBot

Få mere med 1 Spørgsmål og 0 Svar til LG K20 V 4G LTE med 16 GB hukommelse Cell Phone Black Verizon.

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

Asus ZenFone 7 Pro flagskib telefon holder flipup kamera fra sidste år ZenFone 6 og tilføjer en tele-modul til de vigtigste og brede kameraer.

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Top detaljer om LG K20 sine specs, pris, fordele og ulemper

Hvis du leder efter en større smartphone, der stadig har et slankt og stilfuldt design, kan du nu få den nye LG K20 V fra Verizon.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LG K20 kører Android Nougat, og kan købes fra ATT i 119, eller kun 4 pr. Måned ...

LG K20 Plus-sager dækker cellefonaser. om.

LG K20 Plus-sager dækker cellefonaser. om.

Køb den nyeste LG20 Plus, K20V, K10 2017 og Harmony Cases. CoverLab bringer dig de seneste slanke dæksler, holsters, tunge tilfælde og skærmbeskyttere for at holde din telefon beskyttet til enhver tid i din egen unikke stil.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.