De 8 bedste trådløse routere til Virksomheder i 2021

Mesh WiFi til mindre virksomheder

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En stærk og pålidelig internetforbindelse er afgørende for næsten enhver lille virksomhed. Hvis du er på udkig efter en hurtig og effektiv forbindelse, at vælge den bedste router kan hjælpe din virksomhed opnå den høje hastighed trådløst netværk den har brug for. I denne vejledning tager vi et kig på de 10 bedste Small Business Routere, som er ideelt for både forretningsrejsende lokaler andÃ, hjemmekontoret netværk.

Hvad business-router funktioner skal jeg nødt til at sammenligne?

Du vil opdage, at erhvervslivet routere i de sidste par år har forbedret en masse, især de dobbelte og tredobbelte band routere, der understøtter flere netværk. Hvis din virksomhed vil gerne tilbyde en internetforbindelse til kunder, og samtidig opretholde en særskilt business-netværk, denne type af routere er ideelle. Du vil også nødt til at overveje den dækning, som routeren tilbud, med en lille virksomhed ofte kræver mindre dækning end et stort kontor.

asus rt-AXU

Hvis du er på udkig efter den bedste forretning router til en lille virksomhed, denne router er tæt på perfekt. Asus mærket er kendt primært for at producere høj kvalitet bundkort og bærbare computere, men holdet har vendt deres opmærksomhed til erhvervslivet routere. Dette er økse klar, hvilket betyder at det vil være i stand til at håndtere overgangen til Wi Fi 6, den nye trådløse protokol. Det er en dual band-router, med AiProtection, 8 Gigabit LAN-porte. OFDMA og MU MIMO-teknologi til et ekstra løft til hastighed. Hvis du er på udkig efter noget med en smule af stil, theÃ, Asus RT-AX88UÃ, sikkert ser den del, med sit slanke design.

NETGEAR Orbi pro

Dette er en af ​​de bedste små virksomheder routere til rådighed, der tilbyder fantastisk ydeevne og nem opsætning. Men det er dyrere end nogle andre muligheder. Hvis du er på udkig efter et moderne netværk, denne router tilbyder en Wi Fi mesh system, der giver brugerne mulighed for at designe et modulært system. Selv om det er ret dyrt, hvis din virksomhed er stærkt afhængig af en hurtig forbindelse, theÃ, Netgear Orbi ProÃ, er ideel.

NETGEAR Orbi wifi

Hvis du ønsker at forberede din virksomhed til WiFi 6, thisÃ, Netgear Orbi WiFi 6Ã, router er en af ​​de bedste muligheder. Denne router er ideel til virksomheder, der kan have brug for at dække et stort rum, såsom store kontorer eller virksomheder med et stort antal tilsluttede enheder.

Det er ligetil at konfigurere, hvilket gør det til et godt valg for virksomheder med lille in-house netværk ekspertise. Men det er en af ​​de dyrere routere, så hvis du søger kun at tilslutte en håndfuld enheder, der sandsynligvis vil være mere omkostningseffektive alternativer.

synology RTAC

TheÃ, Synology RT2600acÃ, er en anden dual band-router, som er designet til at tilbyde en bred vifte af funktioner, som er til gavn for erhvervsbrugere. For eksempel, vil virksomhederne få gavn af MU MIMO sikkerhed, en private cloud-server, fleksible kapaciteter, deling medier og adgang til en VPN-tjeneste for yderligere netværkssikkerhed.

netgear nighthawk x

Blokeret Optimum

Teknisk set theÃ, Netgear Nighthawk X10Ã, er beregnet til husholdningsbrug. Men takket være den vifte af funktioner, der tilbydes, er det en af ​​de bedste små virksomheder routere. På samme måde som mange af de specifikke forretningsmæssige routere, den Nighthawk tilbyder 6 LAN-porte, to USB-porte og dækning op til 2.500 m². Fødder.

I alt kan denne router håndtere et netværk af op til 45 enheder og er også udstyret med MU MIMO sikkerhed for teknologi. For små virksomheder, der søger efter høj sikkerhed og moderne tech funktioner, kan dette være den ideelle router.

ubiquiti edgerouter erlite -

Hvis dine forretningsmæssige fordele fra in-house teknisk ekspertise, kan thisÃ, Ubiquiti EdgeRouterÃ, give yderligere netværk funktioner, du behøver. Dette er en af ​​de bedste små virksomheder routere til dem, der har høje netværk krav. Routeren er udstyret med en bred vifte af Wi Fi tilpasningsværktøjer, herunder fremragende sikkerhedsfunktioner.

Hvis du har brug for at oprette din egen kommando niveau konfigurationer, dette er muligt med den EdgeRouter. For virksomheder med meget specifikke Wi Fi krav, er dette en stor router, selvom den nødvendige viden kan ikke passer til enhver virksomhed.

netgear nighthawk x

For dem, der søger en mere budget venlige router, kunne theÃ, Nighthawk X45Ã, giver en ideel løsning. Denne router tilbud WiFi hastigheder af 2. 3Gbps, multi-user-teknologi og flere Ethernet-porte.

business serie n trådløs router

Denne specialist router har aftagelige antenner og dual band Wi Fi, selvom den største fordel er hastigheden af ​​installationen. Plug and play design kan understøtte mere end 120 modemer, og det er også kompatibel med mange VPN-systemer. For små og mellemstore virksomheder med fjernadministration, denne router giver stor sikkerhed funktioner for både offentlige og private netværk.

tp-link desktop VPN-router

Hvis du er på udkig efter en fleksibel router, theÃ, TP-LinkÃ, tilbyder fire porte Gigabit LAN og en én gigabit WAN-porten. Selvom routeren er kun en lille, let design, det giver højhastighedforbindelser, DoS forsvar og dual-VPN protokoller. ,   Det er en af ​​de hurtigste routere til opsætning og vejledningen let kan forstås, hvilket gør dette til en ideel mulighed for hjemmearbejdspladser og små virksomheder.

Find den bedste bredbånd pakke

Uanset om du er en ny start eller en større etableret kontor med høje krav, som du kan se er der en række forskellige routere til rådighed, der passer til ethvert budget. Ud over at finde den bedste router, er det også muligt at sammenligne dine bredbånd muligheder. her på BusinessComparison, kan vi hjælpe dig med at sammenligne en række business internet muligheder, så du finder den bedste løsning for dine individuelle behov og budget.

Vi kan hjælpe youÃ, sammenligne internet packagesÃ, fra en række forskellige udbydere, herunder BT, Plusnet, Talk Talk og fokusgruppe. Vores mål er at hjælpe dig med at finde på internettet løsning, du har brug for at hjælpe din virksomhed vokse og vores ekspert team er klar til at hjælpe.

Den bedste wifi lille kontor voip routere

At få de allerbedste routeren til en rimelig pris er ikke kun muligt, det er gennemførligt og du har flere at vælge imellem. Alle fem valgmuligheder er blevet top bedømt i over to år med tusindvis af tilfredse kunder. Hver router valg hele tiden modtager de allerbedste øverste anmeldelser og levere løbende ydelse til gode priser. Derudover hver af de fem har en meget vigtig funktion, de kan fungere med DD-WRT eller tomat, to fremragende valg af open source Linux-firmware, der forvandler en rigtig god router til en robust kraftcenter. En, der vil håndtere din VoIP-netværk med QoS og trafik formværktøjer og andre skal have "store router" vigtige funktioner.

BEMÆRK: AsteriskPbxSystems. about er deltager i Amazonas Services LLC Associates Program, en affiliate reklamer program designet til at give et middel til websteder for at tjene reklame gebyrer af reklamer og linke til produkter på Amazon. om. Amazon og Amazon-logoet er varemærker tilhørende Amazon. about, Inc, eller dets partnere.

Og selvom de bedste routere i Consumer Reports vurderinger holde tingene summende sammen, genudlægning indhold fra Netflix, Disney +, og Xbox Live uden en hitch, nogle modeller gøre et bedre job end andre.

Hvis Im betaler for en 200-megabit internetforbindelse, kan jeg faktisk få data, der hurtigt med min trådløse router? siger Richard FISCO, der fører tilsyn med elektronik test på Consumer Reports. En god router kan hjælpe dig med at sikre, at svaret er ja. Men hvis du oplever problemer med døde pletter eller langsomme forbindelser, FISCO siger, kunne det være tid til at gå på indkøb.

Mesh routere har en enhed, der sættes i modemet, plus en eller to ekstra enheder, benævnt satellitter eller beacons, der kan være stationeret i andre dele af dit hjem. Enhederne tale med hinanden, hvilket skaber hvad der er kendt som et mesh-netværk.

En enkelt router er generelt fint til lejligheder og mindre huse, men hvis du bor i en større hjem, siger, større end 2.000 kvadratfod, en maske router kunne være en bedre pasform. Thats især, hvis du arbejder hjemmefra eller har I børn, der lærer på afstand, og har mere end én person ad gangen forsøger at videochat eller uploade store filer. Du kan flytte satellitenhederne rundt for at maksimere coverageà ¢ â,¬â € styretøj WiFi signalet omkring fælles forhindringer såsom døre, vægge og apparater.

På den anden side, hvis du blot forsøger at få bedre WiFi dækning i et enkelt værelse, i modsætning til at ville bedre ensartet dækning i hele hele dit hjem, en WiFi extender kan være et bedre alternativ.

Mange af disse trådløse routere er nu kompatibel med den nyeste WiFiÃ, 6 standard, som understøtter hurtigere hastigheder og større antal tilsluttede enheder end WiFi 5. Bemærk, at i vores vurderinger henviser vi til WiFi 6 ved sit mere tekniske navn 802. 1AX.

Og i betragtning af den store rolle, som WiFi nu spiller i vores liv, brugte vi de sidste par måneder raffinering af vores test Methodology for bedre at afspejle virkelige forhold. Som nogensinde forbliver målet med disse test de samme: at give nøjagtige, videnskabeligt strenge data, så du kan foretage bedre informerede købsbeslutninger.

Mens flertallet af routere i vores vurderinger scorer ganske godt i vores laboratorier, hvilket indikerer at det er noget svært at købe en virkelig dårlig router, er her dem, der skiller sig ud med stærke overordnede scoringer baseret på en række kriterier, herunder Hvor godt de udfører på en række afstande og hvor godt de beskytter dit privatliv og sikkerhed.

Denne model, der kommer i en pakke med tre, kombinerer hurtig præstation med en pris, der er blandt de laveste i vores vurderinger, men det er en WiFi 5-model, så det kan ikke være ideelt for dem, der omgiver sig med masser af state-of-the-art gadgets.

Der er dog ingen indbyggede USB-porte, som kan være nyttige til tilslutning og lettere at dele Peripherals som printere og eksterne harddiske blandt de forskellige enheder i dit hjem.

Google gør i øjeblikket to WiFi-routere: Denne nest-mærket en og en anden, lavere ende model simpelthen kendt som Google WiFi. Nestmodellen, som er en tre-pak, rækker højere i vores ratings på grund af dets hurtigere ydeevne. Begge er WiFi 5 routere.

Denne model, den nyeste i Amazons Higher-end Mesh Router lineup, understøtter WiFi 6, som lader dig fremtidssikre dit hjemmenetværk, modtage den fulde fordel af WiFi 6-kompatible enheder, som de bliver tilgængelige.

Ud over hurtige hastigheder tilbyder modellen smartphone-baseret opsætning og ledelse og automatisk firmwareopdatering. Det fordobler også som et smart hjem hub. Når du kombineres med, siger en Alexa-drevet smarthøjttaler, som Amazon-ekko eller Sonos One, kan du bruge talekommandoer til at styre Select Smart Lights og Overvågning Kameraer.

Denne Netgear model er en stærk performer selv i større hjem, der tilbyder fire Ethernet-porte, en USB-port og support til WiFi 6. Den har gode til-havs som smartphone-baserede opsætning Og automatisk firmware opdatering også.

Enheden indeholder smartphone-baseret opsætning og ledelse og en enkelt USB-port. Det understøtter ikke automatisk firmwareopdateringer, så det er op til dig til rutinemæssigt Sørg for, at du har de nyeste sikkerhedsretter installeret.

RV serie

Når det kommer til netværk udstyr, er forskellen mellem en lille virksomhed og en hjemmebruger ikke så signifikant. For trådløse netværk skal routere være pålidelige og skal kunne opretholde store mængder trafik.

Det betyder ikke, at en lille virksomhed skal investere i routere, der koster tusindvis af dollars. Der er mid-range produkter, der kan bruges med succes af små virksomheder på grund af deres pålidelighed og sikkerhedsfunktioner.

Vigtig

Binge APK Gratis download app til Android

Binge APK Gratis download app til Android

Du er ved at downloade Binge 8. Sidste APK til Android, Leder du efter noget spændende at se Binge er din gotoplatform Binge, en All in One streaming tjeneste, tilbud itsusers en endeløs ENTERTAINM ...

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Binge, Bangladeshs første IPTV, dykning dybt ind bengalsk originalt videoindhold

Udvikler RedDot Digital Limited Pris Gratis Lister 0 Points 18 Version 1.. RSS Spor priser. Tilføj til liste. Lær mere om Binge BD app.

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Digital medieplatforme og brugen af ​​tv-indhold Binge Watching og VideoonDemand i Tyskland

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Personlighedstræk Relateret til druk en systematisk gennemgang

Binge drinking er en af ​​de mest almindelige mønstre af overdreven brug af alkohol, og kan være et advarselstegn om brug af alkohol lidelse.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Dette faktablad beskriver symptomerne, årsagerne, funktionen og behandlingsmulighederne for binge-spiseforstyrrelser.

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Tata Sky Binge app introduceret for adgang til online-indhold på telefoner

Nye kunder kan få adgang til en 14 dag gratis prøveperiode for binge tv app fra Foxtel. Dette er, hvordan man får den Binge gratis prøveperiode, og hvad det giver dig.

Tata Sky Binge, der bringer film og viser fra over 9 OTT-platforme, der nu er tilgængelige som mobilapp

Tata Sky Binge, der bringer film og viser fra over 9 OTT-platforme, der nu er tilgængelige som mobilapp

NJM Journal Watch Anmeldelser over 250 videnskabelige og medicinske tidsskrifter for at præsentere vigtige kliniske forskningsresultater og indsigtsfuld kommentar

Watchworthys personlige tv-anbefaling app vil hjælpe dig med at finde din næste binge

Watchworthys personlige tv-anbefaling app vil hjælpe dig med at finde din næste binge

Binge Buddy lader bingewatching fans sporer deres yndlings shows, så de vil ikke savne en anden episode af Westworld.

Tmobile mobilt hotspot binge på

Tmobile mobilt hotspot binge på

Binge VPN, hurtig, sikker og 100 gratis VPN primært til fjernelse af blokering streaming

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.