Den bedste bærbare wifi-hotspot til rejser i udlandet

Årsager Du Rejser Bør med en bærbar WiFi-enhed mobilt hotspot Overseas Mapping Megan

Ja, Ill indrømme, at Im afhængige. Jeg gerne have konstant online adgang, mens rejser; at være i stand til at trække op Google Maps, når Im tabt i Venedig, at foretage bookinger på farten, og streame Netflix på et langt, sejt træk bustur.

Jeg ønsker at bogføre billeder i øjeblikket, call familie og venner i min nedetid, bruge Google translate til tale med lokalbefolkningen, og få adgang til oplysninger som valutakurser, bus tidsplaner , og verdens nyheder.

Så udsigten til at rejse med en pålidelig anordning i min lomme, som tilbyder konstant 4G WiFi hvor nogensinde jeg går, er beskyttet med adgangskode, let, har en lang batterilevetid og Código dyrt, godt, thats lige lavet min dag!

En bærbar WiFi-enhed er nøjagtigt. Det går af mange forskellige navne; du måske har hørt det kaldt en bærbar WiFi hotspot, mobile hotspot, bærbar WiFi, lomme WiFi, bærbar WiFi routerâ € |. Han listen fortsætter. Men uanset hvad du kalder det, her er 6 gode grunde du har brug for en!

Omkostninger: det sparer dig så mange penge

Alternativerne køber lokale SIM-kort i hvert land, du besøger, og derefter at bruge telefonen som en internet-hotspot, men det er dyrt, hvis du rejser gennem flere lande, telefon planer sætte grænser for data, og ikke godt for dine telefoner batteri.

Den anden mulighed er at gå med hotel WiFi, men dens meget sjældne disse dage, at hoteller tilbyder højhastigheds WiFi gratis. Du kan ofte blive fanget ud at skulle betale op til $ 40 om dagen, afhængigt af hvor stor hotellet ønsker deres fortjeneste.

Og så selvfølgelig theres mobil roaming, men vi anbefaler, at du deaktiverer dette, så snart du forlader dit hjemland. Afhængige af telefonens data oversøisk Isa Nota en overkommelig indstilling-bare spørge denne familie, der blev ramt med en $ 30.000 telefonregning efter besøger Bali!

Rejser med en lomme WiFi-enhed er blevet en massiv tendens i de seneste par år, som rejsende har indset deres værdi, og som sådan, er der nu mange virksomheder, der har sprunget ind på markedet.

Hurtig tilslutning på alle enheder

Har adgang til internettet er en ting, men at have adgang Toa working internet er en anden. Især når du rejser gennem udviklingslande, eller endda den vestlige verden og Europa for den sags skyld!

En anden faktor, der kan påvirke de lokale WiFi-forbindelser er vejret; eksempel herpå; når det regner i Australien, disse virksomheder, der får deres forbindelse fra kobber jordkabler helt mister deres forbindelse. Dens meget upålidelige.

At have din egen bærbare WiFi-enhed betyder, at du er den eneste person, der bruger dette netværk. Som sådan kan du opretholde høje hastigheder, uanset om du er i et hotel med 1.000 andre mennesker, der også forbinder, og du er ikke påvirket af lokale vejr.

Internet sikkerhed

At have en bærbar WiFi-enhed til rejse midler Youre altid i stand til at oprette forbindelse til internettet sikkert, og det er massivt vigtigt; dens sandsynligvis endog en større faktor end omkostninger og nem tilslutning!

Årsager Du Rejser Bør med en bærbar WiFi-enhed mobilt hotspot Overseas

Pocket WiFi-enheder er helt sikkert; forbindelsen er udelukkende din, dens beskyttet med adgangskode, og ingen andre er i stand til at se din internet aktivitet eller hacke dine enheder til at stjæle dine data.

Dens blevet en trend for cyberkriminelle Toa oprette offentlig WiFi hotspots i høj trafik områder, specielt til at narre folk til at forbinde, så de derefter kan fortsætte at hacke eller inficere din enhed med malware.

Ved hjælp af en lomme WiFi-enhed dræber denne risiko, og det betyder, youre sikre og trygge på tværs af alle dine enheder. Det betyder også, du plejer bruge en VPN, selvom der er mange andre frynsegoder ved at have en VPN uden for internetsikkerhed.

Fysisk sikkerhed

At være tilsluttet, kan være en absolut livline, når du er i knibe i et fremmed land; at kunne få online midler du har adgang til information, og theres nothing i denne verden thats mere kraftfuld.

Oplysninger, du kunne have brug for i det øjeblik af en nødsituation omfatter telefonnumre til de lokale myndigheder, kontakt info / adresse på din lokale ambassade, tal for en taxa, bus tidsplaner , flight status; du navngiver det!

internetforbindelser. Dens normalt en had-kærlighedsforhold til mange, især dem, der tror de er blevet en slave til at være på hele tiden. For os, og mig i særdeleshed, elsker jeg at blive tilsluttet, og hader, at følelsen af ​​at blive afbrudt. Sikker på, jeg kan blive en slave af det som alle andre, men jeg elsker virkelig at have det der på min beck og opkald, når jeg har brug for det.

Jo mere vi rejser, jo mere jeg indse, hvor meget vi er afhængige af tilslutningsmuligheder til alle dele af vores tur. Borte er de dage, hvor vi bærer enorme og tunge guider rundt, og jeg ville ikke engang ved, hvordan man finder et telefonnummer nu uden internettet. Dens vores kilde til information, vejledning, hjælp, kommunikation og endda sjov og underholdning.

På vores seneste tur, vi rejste med det passende navn Travel Wifito holde vores rejser på skinnerne. Har også lige brugt en del tid på at rejse med folk fra et andet land og se deres problemer med tilslutningsmuligheder, jeg ved, hvor frustrerende dette emne kan være. Søgning efter og finde den rigtige wifi, der vil passe til dine behov i et andet land kan være vanskeligt og ligefrem forvirrende.

At få den bedste internet til rejser

Køb et SIM-kort i det land, du rejser i, er én mulighed. Dette giver den ekstra fordel at være i stand til at foretage telefonopkald samt adgang til data via en mobilforbindelse i modsætning til wifi. Lokale sims skal købes i butikker i det land, du rejser i, og kan ofte indebære at skulle fuldføre en masse papirarbejde . Du bliver også nødt til at arbejde gennem de forskellige planer, der tilbydes.

Lokale sims virker kun i det land, hvor du har købt den. Så for eksempel, hvis du rejser i tre europæiske lande, du vil kræve tre forskellige sims, hver gang du ændrer et land. Der er EU sims at dække alle lande i the EU og nogle ikke-EU, som har accepteret at de vilkår, men disse er ikke en simpel transaktion, og vil kræve normalt bevis på EU-opholdstilladelse.

Køb en plan fra din udbyder derhjemme, før du forlader

Et alternativ er at udvide den service, du normalt bruger hjemme til udlandet. Disse spænder i pris og ofte kun har en godtgørelse lav data inkluderet. Yderligere dataforbrug kan være ganske dyrt. Det samme er en mobilforbindelse og ikke wifi.

Vi har for nylig rejste med nogle folk fra Amerika, der havde planer med deres internationale udbyder. En af dem blæste alle deres tildelte kvoter månedlige data på én dag ved hjælp af Google Maps. Fra derefter , tingene blev meget dyrt at bruge flere data, og hun var nødt til at forsøge at stole på offentlig wifi.

Offentlig wifi

En anden mulighed er at stole på offentlig wifi. Offentlig wifi kan være stor, men det kan også være sporadisk, langsom og dens normalt aldrig rundt, når du virkelig har brug for det. Youll ofte finde youll nødt til at købe en øl på en bar, eller mad og drikke fra en cafe for at få adgang til adgangskoder. Også Código offentlig wifi sikre, så du ikke ville være i stand til at gøre noget af følsom karakter som bank.

Lej en personlig rejse wifi-hotspot

Disse kan kaldes mange ting. En bærbar wifi-hotspot, en bærbar wifi-enhed, mobile hotspot, bærbar wifi, lomme wifi, bærbar wifi routerâ € |. Han listen fortsætter. Væsentlige, det er en lille enhed, der indeholder et SIM-kort, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til det, som du ville din trådløse router derhjemme. Det åbner op wifi adgang til dine enheder. Rejser Wifiis en af ​​disse, og du kan læse videre for at finde ud af mere om denne særlige mærke af bærbare wifi-hotspot.

Hvad er den rejse wifi?

Rejser Wifi er en bærbar WiFi-enhed eller hotspot, der giver dig konstant wifi adgang, hvor du går. Anordningen er lille nok til at passe i en lomme eller lille håndtaske. Når tændt og tilsluttet dine enheder, det giver 4G / 3G internet hastighed med en adgangskode beskyttet forbindelse.

Der kan tilsluttes op til 10 enheder på én gang, hvilket betyder at dine smartphones, tablets og bærbare computere kan nyde kontinuerlig tilslutning. Mere end en person kan bruge på samme tid. Det er op til dig, hvem der skal give adgangskoden til. Generelt vil de fleste mennesker bare være at forbinde med andre familiemedlemmer.

Oversigt over funktioner

Dens super nemt. Selv om jeg er teknisk set kultiveret, theres ingen færdigheder der kræves for at aktivere og bruge Travel Wifi. Den ankommer alle klar til at gå, med nogle meget grundlæggende instruktioner. Disse Arent de grundlæggende instruktioner, du får, når du køber et nyt stykke elektrisk udstyr og de på en måde forventer du at have en grad i raketvidenskab.

Hvordan får jeg det?

En mobil hotspot er et bærbart Wi-Fi-enhed, der giver dig mulighed for at bære en bærbar internet kilde med dig overalt. Med et mobil hotspot har du trådløs internetadgang i din bil, hjemme eller andre steder. Det behøver ikke at blive tilsluttet en dataport, og du behøver ikke et trådløst eller internetabonnement for at bruge det.

Biblioteket har flere hotspots, der giver internetadgang til smartphones, tablets og andre trådløse aktiverede enheder via et mobilnetværk. Et hotspot kan understøtte op til 10 enheder ad gangen og give ubegrænset internet service. Tjenesten er afhængig af tilgængeligheden af ​​netværket, hvor hotspot bruges.

Hvor kan jeg tjekke et mobil hotspot? Mobile hotspots holdes på begge Olathe Bibliotekssteder. Hotspots kan ikke placeres på vent. De skal tjekkes ud på et olathebibliotek og kan ikke sendes til et Johnson County Library. Hotspots skal returneres til biblioteket, de blev tjekket ud.

Hvordan returnerer jeg de mobile hotspots? Mobile hotspots skal returneres personligt til information desk på biblioteket, hvor de blev tjekket ud. Personalet vil inspicere hotspot og dets tilbehør til tilstand og manglende dele.

Er den mobile hotspot sikker? Hotspots er usikrede , trådløse netværk og eventuelle oplysninger, der sendes eller modtages over netværket, kunne potentielt blive opsnappet af en anden trådløs bruger. Mobile hotspot Låntagere er advaret mod Overførsel deres kreditkortoplysninger, adgangskoder og andre følsomme personlige oplysninger, mens du bruger ethvert trådløst netværk og gør det på deres egen risiko.

Er den mobile hotspot filtreret? De mobile hotspots er ikke udstyret med nogen internetfiltrerende kapacitet. Låntagere er helt ansvarlige for noget indhold, der er tilgængeligt via et mobil hotspot. Mobile hotspot Låntagere er ansvarlige for at beskytte børn mod upassende indhold. Mobile hotspot-brugere bør afholde sig fra onlineaktivitet, der overtræder føderale, statslige eller lokale love.

Vigtig

Book en ServiceOntario aftale

Book en ServiceOntario aftale

Hampton Inn Pittsburgh Airport Robinson Mall Area PA, Moon Township Picture Shower Afrejse Tripadvisor medlemmer 199 oprigtige billeder og videoer.

Hvordan at fastsætte Samsung Galaxy Note 10 Lite fast ved opstart logo

Hvordan at fastsætte Samsung Galaxy Note 10 Lite fast ved opstart logo

Samsung Galaxy S10 Lite Modes SMG770F, SMG770U1 ​​Hent Mode fejlsikret tilstand, Recovery Mode hard reset, Soft Reset, Tør cache, SAR-værdi.

Sådan indtastes Gendannelsesmodus Insamsung Galaxy S10 Lite

Sådan indtastes Gendannelsesmodus Insamsung Galaxy S10 Lite

Løst mig bit bange for den seneste store opdatering af S10 Lite kan nogen fortælle mig, hvis jeg skal gå efter det, jeg mener, at jeg har hørt gennem mange mennesker det

Fix Samsung Galaxy S10 holder genstarter på vilkårlige At Night

Fix Samsung Galaxy S10 holder genstarter på vilkårlige At Night

Applikationer gemme cachen på enheden for at reducere loading tider og give brugerne en mere jævn oplevelse. Denne cache er gemt på enheder partition og forbliver der, medmindre slettet. Cachen regenereres automatisk, hvis det er slettet, så det sletter cachen ikke medføre noget problem ...

Sådan tørres cache partition på Samsung Galaxy S10 Plus

Sådan tørres cache partition på Samsung Galaxy S10 Plus

Hej, efter opdatering af min S10 til Android 11, bliver telefonen afladet hurtigere. Så tænkt at tørre cache partitionen. Men da jeg forsøgte at gøre det som pr

SolvedHow til Tør Cache partition på Android

SolvedHow til Tør Cache partition på Android

Her er Sådan Tør Cache på Samsung Galaxy A42 5G følg skridtvise instruktionerne på denne side for at rengøre telefonen

Sådan rydde cachen On Samsung Galaxy

Sådan rydde cachen On Samsung Galaxy

Lær hvordan du kan tørre cache partition til android 11 opdatering på Galaxy S21S20 serien. ører I useiPhone 13 Pro httpsamzn. o3i454lHVelbon Sherpa 200 ...

Shark Bevis Liquid WipeOn Skærmbeskytter 1 Piece, Varia

Shark Bevis Liquid WipeOn Skærmbeskytter 1 Piece, Varia

60 OFF og gratis forsendelse beskytte din Apple iPhone eller SAMSUNG GALAXY mod ridser og bakterier NU. KOMPATIBLE FOR NOGEN gøre nogen MODEL buet skærm BEDSTE DISPLAY PROTECT. 9H Extreme Hårdhed 100 ingen bobler Ridsefasthed REVERSE KAMERAER Antimikrobiel 500.000 Solgt ISO 9001 certificeret Prisvindende

PGINA NO TROBADA SOS RACISME

PGINA NO TROBADA SOS RACISME

Find alle links relateret til GonPL login her

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.