De bedste Samsung Galaxy A21s tilbud i januar 2021

Samsung Galaxy A21s anmeldelse fordele og ulemper, Verdict 91Mobiles

FAZZDEVELOPER. OM - Som om der ikke ønsker at gå glip af nogen af ​​de serier, Samsung har lavet en opdatering fra de A20-serien til A21 og undgik ikke også fra "S" version. I sidste ende, Samsung Galaxy A21s var endelig Indviet , med en betydelig stigning i specifikationerne.

Samsung lover premuium funktioner til en mere overkommelig pris gennem sit nye produkt, Galaxy A21s. Kroppen og design af denne smartphone er den samme som for en middelklasse Galaxy En smartphone, med holografiske farveeffekter og 3D-kurver på bagsiden gør det føler luksuriøse. Galaxy A21s kommer med en bred vifte af farvevalg, herunder sort, hvid, blå og rød.

Galaxy A21s lavet en ny innovation ved at tilføje rektangulære vigtigste kamera rammer. Dette gør Galaxy A21s har et design der ligner en højere serier som Galaxy A51 & Galaxy A71. Men fjernelsen af ​​fingeraftrykssensoren som stadig er på bagsiden af ​​kroppen gør denne smartphone ser til at være i en lavere klasse.

På forsiden skærm Samsung Galaxy A21s bærer Infinity-O Display design, med en punch-hullers formet foran kamera, der har en 13 MP opløsning. Som for bageste kamera Samsung Galaxy A21s steget betydeligt med opløsninger nå 48MP ledsaget af en 8MP ultra vidvinkelkamera, 2mp makro- og dybde sensor til Live Focus funktionen. Begge disse smartphone kameraer er enten forreste eller bageste kameraer kan optage videoer op til 1080p opløsning.

Med en bred nok skærm, der er 6. inches, der er udstyret med AMOLED HD + panel gør din erfaring med at bruge en smartphone mere komfortabel. Samsung Galaxy A21s er temmelig tung, fordi den når omkring 200 gram og en tykkelse på 8. millimeter. Men denne smartphone har en 5.000 mAh batteri kapacitet med opladning, der allerede understøtter hurtig opladning op til 15 watt.

Ligesom smartphones generelt, selvfølgelig Samsung Galaxy A21s er udstyret med en mikrofon, højtalere, 3. mm lydstik hul og en opladning hul allerede bruger USB type C huller. Samsung Galaxy A21s bruger også den nyeste Én UI-interface baseret på Android 10, så det ser mere attraktiv. Efter sigende har denne smartphone også blevet udstyret med en NFC-sensor.

Samsung selv nævner ikke navnet på det chipset anvendes specifikt. Mens der i andre specifikationer såsom RAM kapacitet startende fra 3GB / 4GB / 6GB, med et udvalg af 32GB / 64GB intern hukommelse, kan det stadig tilføjes via microSD-kort op til 512GB. Desværre vil Samsung Galaxy A21s ikke være en smartphone, der kommer med 5G støtte.

Med anti-Kina følelser på stigningen, der er en god mulighed for Samsung til endnu en gang at konsolidere sin position i overkommelig smartphone-segmentet. Den sydkoreanske producent har været aktivt oversvømmelser nye overkommelige A og M-serien muligheder for både online og offline markeder siden lockdown lettede, hvoraf mange overlapper, når man tænker på forskellige tilgængelige varianter.

En af de nyligt lancerede telefoner er Galaxy A21s, hvilket er den første telefon til debut med Samsungs egen Exynos 850 octa-core chipset og er måske beregnet til detailhandlen på offline butikker. Før vi er klar uden Galaxy A21s gennemgang, her er vores første impressionsÂ

Samsung Galaxy som Indien pris og specifikationer

The Galaxy A21s flaunts en glasstic tilbage € ”der er marketing lingo proppe glas og plast i en kuffert. Anyways, med rektangulær kamera array og ergonomiske kurver i de rigtige steder, er dette den præmie på de design, Samsung reserver til sine mid-range og øverste lag A-serie telefoner.

Desværre ikke en AMOLED skærm gøre cut. Galaxy A21s har en temmelig fodgænger 6. -inch PLS TFT LCD-panel med HD + opløsning og blålige hvide. Farverne er stadig fyndig og sorte er dybet. Måske folk der samle den op fra offline detail hylder plejer imod den manglende skarphed så meget.

Samsung Galaxy som gennemgang: ydeevne og software

Det er første gang Samsung debuterer sine Exynos 850 på en telefon. Dette er en 8 nm proces baseret mellemklassen chipsæt med 8 Cortex-A55 kerner, alle med en max clock frekvens på 2. GHz. De chipset integrerer ARM Mali-G52 GPU og basen varianten i Indien kommer med 4 GB RAM og 64 GB eMMC opbevaring.

Going af specifikationerne og benchmark score, dette er en moderat kraftfuld SoC, der falder en smule op til, hvad kinesisk konkurrencemæssige tilbud i samme prisklasse. PUBG kører på HD-High som standard, og det kører fint på disse maksimale indstillinger. Vi har ikke haft meget af et problem i dag-til-dag brug, men vi bliver nødt til at teste de A21s nogle mere før vi kan videregive vores endelige dom med hensyn til ydeevne.

Gennemgå Samsung Galaxy A21s Styrker af hvad Samsung Galaxy A21s har at byde på end sin forgænger Samsung Galaxy A20 og Samsung Galaxy A21

Softwaren er One UI 2., en hud, som vi helt ligesom og elsker. Samsung tilføjer en række tredjeparts-apps og spil til softwaren, men brugerne kan fjerne dem, de ikke har brug for. Selv de fleste Samsung ekstramateriale som browser og noter app kan nemt fjernes. Funktioner som Samsung Pay at vi normalt gøre cut for A-serie telefoner mangler.

Samsung Galaxy som anmeldelse: kamera forventninger

Fordelene ved arbejde Samsung har lagt i at perfektionere sine billedbehandling algoritmer for high-end telefoner bliver videregivet til Galaxy A21s så godt, og de lyse skud vi tog fra den primære kamera viste sig over gennemsnittet i betragtning af prisen.

Samsung Galaxy en anmeldelse: batteri

Samsung Galaxy A21 har en forsikre 5000mAh batteri, en, der understøtter 15W adaptiv hurtig opladning. I vores første uge, kunne vi nemt administrere 2 dage på en enkelt opladning med let til moderat brug. Opladningen hastighed er en smule langsom efter de gældende normer.

Samsung Galaxy som første indtryk

The Galaxy A21s er en meget velkendt Samsung overkommelig telefon. Det design, software og branding forblive sin største styrke. Batteriet er tilstrækkelig, og vi ikke står over for eventuelle problemer med dag-til-dag ydeevne.

Vi vil stadig brug for nogle mere til test ydeevne og kamera, før vi beslutter, om vi kan anbefale Galaxy A21s og til hvem. Vi vil være tilbage med vores fulde gennemgang snart. I mellemtiden kan du spørge Galaxy A21s relaterede spørgsmål i kommentarerne nedenfor.

Samsung Galaxy en FAQ

 HP har designet et mesterværk. HE Gaming Keyboard UNDER 2000 rupees og har 3 Metoder Lav bølger, FAST bølger og STADIG det kommer i sort og hvid farve LYDEN af klik er også gode IT har en blanding FARVE RØD, GUL, grøn, blå og PURPLE Jeg skriver dette Blog fra HP GAAAMING KEYBOARD KUN

Iphone gennemgang

Mens Galaxy A21s leverer på mange aspekter af oplevelsen smartphone til en rimelig pris, konkurrenterne synes at one-up det. Samsungs ejer Galaxy M31, en telefon prissat om det samme som A21s, udkonkurrerer sidstnævnte i form af batteri og kameraer. I mit sind, er Galaxy A21s fortjener et andet udseende for sin enestående batterilevetid, men Galaxy M31 kunne være en bedre løsning at overveje.

design og display

The Galaxy A21s idræt en polycarbonat tilbage, hvilket gør ikke føler billigt, men tiltrækker en masse snavs. Bortset fra det, det samme, prisme-lignende afspejler gradient som vi har set på den holder af Galaxy A51 og A31 er også til stede på A21s. De afrundede kanter og buede bagpanel gøre for en let greb på enheden. Telefonen har en lille vægt til det, men det skyldes sandsynligvis den velnæret 5,000mAh batteri opstaldet inde.

Kameraer.

Quad-kamera setup på Galaxy A21s består af en 48MP primær sensor, en 8MP ultrabredt sensor, og to 2MP sensorer med makro- og dybde kapaciteter. Det er klogt at påpege, at mange af de A21s konkurrenter, herunder Galaxy M31, havn 64MP quad-kamera opsætninger. På forsiden af ​​indretningen til huse i punch-hullers, er en 13 MP sensor.

Når masser af lys kastes på den primære sensor det vil kværne ganske detaljerede billeder med et strejf af Samsung-branded løbet mætning. HDR evner og eksponering håndtering af enheden er også gode, selvom sensoren vil kæmpe på farvetemperaturer i overskyet vejr. Ligesom andre 48MP sensorer, telefonen tager pixel-binned 12MP skud selvom du kan klikke på en UHD 48MP skud, der vil tilføje flere detaljer og belysning til dit skud.

Den ultra-wide linse har en 120-graders synsfelt, hvilket gør fange meget mere ind i rammen, men billedkvaliteten er ikke den største. Makro sensor og dybdesensor er lavt på antal megapixels, hvilket negativt påvirker fotokvalitet, men mere så på den tidligere. Dybden kamera er primært for god bokeh skud, som adskiller baggrunden fra motivet. På den konto, at sensoren fungerer godt, men der er stadig områder omkring emnet, som ikke er sløret ud. Makro sensor har en fast fokus, så hvis du placerer kameraet for langt ud eller for tæt på, vil du få ud af fokus skud. De fokuserede skud selv også Dont billetpris for godt.

Om natten falder kvaliteten af ​​fotos betydeligt, primært fordi Galaxy A51S ikke tilbyder en dedikeret nattilstand. Billeder har tendens til at mangle en masse detaljer, mens de andre tre linser stopper med at producere noget værdigt helt. Tilføjelsen af ​​en AI-aktiveret nat-tilstand kunne løse mange problemer og er muligt at blive introduceret i en fremtidig softwareopdatering. Bortset fra det sker enheden også med en 13mp selfie shooter, som kaster ud anstændige billeder med en blanding af ansigtslukning. Portrættilstanden på forsiden af ​​enheden fungerer ganske godt med hensyn til baggrundsseparation fra emnet.

software og ydeevne

A21S pakker en intern exynos 850 SOC, som er første gang, jeg ser chipset på en telefon. Det bruger en 8nm fremstillingsproces og er en octa-core SOC, som har Mali G52 GPU integreret med den. EXYNOS 850, som Per Samsung, er mere af en effekt effektivitetsløsning snarere end en Workhorse . Det betyder, at tung grafisk brug eller forlænget multi-tasking er ikke enhederne stærkeste dragt. Benchmarks bevise punktet i en kvantitativ måde. På Geekbench, Managed A Single-Core score på 183, mens der var på flere kernen, var scoren 1.103. På Antutu lykkedes enheden en score på 121.139 og på GFXBench viste Manahattan-testen enheden med en score på 28fps. Med hensyn til konkurrerende enheder med Snapdragon 730G, er disse scoringer meget på undersiden. Galaxy M31, en enhed, der er til stede på den mere budgetorienterede M-serie, har scoringer på 338 og 1.284 på henholdsvis single-core og multi-core scores på Geekbench.

Vigtig

Samsung Galaxy A30 vs Samsung Galaxy M30 Sammenlign Specifikationer, pris Gadgets nu

Samsung Galaxy A30 vs Samsung Galaxy M30 Sammenlign Specifikationer, pris Gadgets nu

Køb Samsung Galaxy A30 Blue, 4GB RAM, 64GB opbevaring online. ead produktspecifikationer, funktioner og kunde anmeldelser. Et års brandgaranti EMI tilgængelig

Køb Galaxy A31 6GB Black Price tilbud Samsung Indien

Køb Galaxy A31 6GB Black Price tilbud Samsung Indien

Samsung Galaxy A31 smartphone er en værd at flaunting omkring den kommer med en lang række misundelsesværdige funktioner som sin quadcamera setup 48 MP Main 8 MP Ultrawideangle Camera 5 MP Macro kamera 5 MP Dybde kamera 20 MP Front kamera og en stor Infinityu display Åh, det er ikke alle dets stilfulde

Samsung A32 4G med 90 Hz opdateringshastighed kommer til Indien, check specs og funktioner

Samsung A32 4G med 90 Hz opdateringshastighed kommer til Indien, check specs og funktioner

Den nye Samsung Galaxy A32 4G kommer med en 6. tommer sAMOLED skærm med en InfinityU hak design.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy A32 5G forventede pris i Indien er Rs 0. forventes Denne telefon til at blive lastet med 4 GB RAM, 128 GB Internt lager og 5000 batteri. Tjek Samsung Galaxy A32 5G forventede mobile specifikationer, udgivelsesdato og fotos.

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Swaziland

Samsung Galaxy A32 5G Pris i Swaziland

Dens ikke kun 4G versionen thats tilgængelig i Filippinerne Samsung Galaxy A32 5G er, også. Se hvor meget du kan få det til her

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

TMobiles mostlyfree telefon, Samsung Galaxy A32 5G, blev rost for sin opbygge kvalitet, men kritiseret for sin dårlige skærm.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fuld specifikationer Telefon Samsung Galaxy A32 5G Specs, detaljeret teknisk information, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Samsung Galaxy A32 5G pris og specifikationer ABP LIVE

Samsung Galaxy A32 5G pris og specifikationer ABP LIVE

Ankommer ved Wed, 22 dec Køb Bemz Trådløs oplader til Samsung Galaxy A32 5G Ultra Thin10W Hurtig Opladning med Touch Tool Astronaut på Walmart. om

Mobiltelefoner Samsung Samsung Galaxy A32 128 GB6 GB RAM Awesome Black

Mobiltelefoner Samsung Samsung Galaxy A32 128 GB6 GB RAM Awesome Black

Køb Samsung Galaxy A32 8GB RAM 128GB Blå online. Få din nye mobiltelefon med den bedste pris og tilbud på Samsung Indien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.