CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Udgivelsesdato: 2022 JanuaryDimensions: 161. x77. x12. mmWeight: 220 gScreen: 5." IPS LCDMain Kamera: Enkelt, 13 MPSelfi Kamera: Enkelt, 5 MPMemory: 32GB 3GB RAMCPU: Batteri: 4200 mAhSensors: Accelerometer, nærhed, kompas

Cat s video anmeldelse - klik for at spille

CAT S42Â er ikke bange for vand og snavs. Mens dens direkte forgænger solgt for en heftig pris, er det mere overkommelig. Dette skyldes til dels de trunkerede funktioner. Du vil bemærke justeringer i skærmopløsningen og batteriets kapacitet. Hvad der præcist Isa CAT S42Â med glæde kan du læse i de følgende linjer. Denne smartphone er værd at holde i tankerne, næste gang du køber en enhed. Den er designet til barske forhold, naturlige eller arbejder. Det er beskyttet mod fugt og fra skade på grund af faldende. Det varer lang tid og giver en anstændig hastighed.

Design

Den robuste krop af the CAT S42 ikke only sets Ita Aparta fra de sædvanlige telefoner, der er udbredt på markedet, men også gør det nyttige i forskellige situationer. Bagpanelet er beskyttet med gummi, samt kanterne. Selv med våde hænder risikerer du ikke beskadige den.

Kanterne er mere massiv end de fleste smartphones. Skærmen er som om nedsænket i den for ikke at blive beskadiget af slag eller fald overflade. Vi kan også sige, at det er protected with Dragontrail Proa Glass.

Udformningen af ​​the CAT S42 er traditionel. Det har skrå hjørner og store knapper, der gør det nemt at bruge, hvis du iført handsker. Denne smartphone kan vaskes. Det er rigtigt, med vand og sæbe eller chlor opløsning eller alkohol. Huset er beskyttet mod fugt, støv og snavs. Han gik igennem en masse tests.

Skærm

CAT S42 har en 5. -inch skærm med en opløsning på 1440 x 720 pixels. Displayet er en capacitive IPS LCD. Billedformatet er 18: 9, hvilket indebærer komfortabel arbejde. Den pixeltæthed per tomme er 293.

Produktivitet

Inside the CAT s42 er aa MediaTek Helio A20 processor, der består af four Cortex-A53 cores clocket på 1.  GHz. I daglig brug, denne smartphone tilbyder glat og problemfri drift, men hvis du beslutter at køre en ressourcekrævende program, vil du bemærke chikane. THEA PowerVR GE8320 isa ansvarlig for grafikken. RAM er 3A GBA og den interne hukommelse - 32A GBA, og du kan øge det ved hjælp af AA microSDXC memory Carda, som har en separat slot.

Kameraer.

Det kan komme som en overraskelse, men the CAT s42 er en smartphone, der har ét kamera på forsiden og én vigtigste kamera på bagsiden. Den bageste kamera Isa 13 MP. Billeder med det er taget ved at berøre skærmen eller trykke på en af ​​knapperne. Den anden mulighed fungerer også under vandet. Spændende, er det ikke?  Hvis du ikke er en krævende bruger, vil kvaliteten af ​​billederne fra den vigtigste kamera synes godt for dig. Ja, de er ikke det klareste, men du skal huske på, â CAT s42 er en enhed, der skal være stærk og holdbar. Producenten har ydet støtte FORA HDR og flere filtre. Indstillinger er begrænsede.

Autonome arbejde

I den beskyttede smartphone CAT s42 finder du et ikke-udskifteligt batteri med en kapacitet på 4200 mAh. Forbruger energi økonomisk. Hvis du bruger din smartphone uden unødig belastning, kan du regne med to dages batterilevetid. Oplader inkluderet i sættet er et beskedent 10A W. Oplader batteriet fra 0 til 100% i lidt over 2 timer.

Konklusion.

Vi skal sætte pris på den indsats, OFA Cata at tilbyde en model, der er overkommelig. For nylig har konkurrencen på området for sikre smartphones intensiveret. Der området mere prisbillige forslag. Som en konsekvens, en kat s42Â optrådte også. Denne model har afkortet funktioner, men er sikker nok til at blive foretrukket frem for en masse andre smartphones på markedet. Det er beskyttet mod vand, støv og snavs. Det vil overleve efter at være faldet beton fra en højde af 1. meter. Du kan vaske og desinficere det.

CAT s42 har store kanter rundt på skærmen, men de er, fordi de har brug for til at yde beskyttelse. De er ikke valgt og udviklet på baggrund af æstetiske præferencer. Keya fordel er selvstændigt arbejde, der sikrer, at brugeren, der kan komme op i bjergene uden at blive rørt af den manglende contact til 2 dage.

Fyld en kløft mellem disse enheder kommer den nye 5. -inch Cat S42, en enterprise-klar robust smartphone rettet mod feltarbejdere, første respondenter, sygehus personale og alle andre, der har brug for en hård, let at rengøre enhed der kan håndtere mainstream arbejdsbelastninger.

Med forbrugeren sektor hurtigt mætte, virksomheden og 'FIRSTLINE' sektorer får stigende opmærksomhed, med Samsung, for eksempel for nylig at tilbyde sin første robust telefon i nogen tid i form af Galaxy Xcover Pro.

Den 5. -inch Cat S42 har en IP68 rating for støv / vandresistens og er MIL-STD 810H kompatibel. Det kører på MediaTek Helio A20 chipset med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, drevet af en 4,200mAh batteri.

design

Der er store kanter omkring 5. -inch skærm, som giver Cat S42 noget af en gammel- gammeldags udseende - skærmen-til-krop-forholdet er bare 62.%, sammenlignet med moderne minimal-bezel telefoner med nøgletal over 90%.

Der er ingen fingeraftryk sensor eller ansigtsgenkendelse: du låse denne telefon med en traditionel 6-cifret PIN-kode. Hvis du ikke ønsker at beholde indtaste din PIN-kode i løbet af dagen, kan du bruge Android Smart Lock funktion til at holde håndsættet ulåst, når det handler om din person i visse betroede steder, og når den er tilsluttet til betroede enheder som en Bluetooth-ur eller din bils infotainment system.

funktioner

Vi løb også PCMark til Android Work 2. suite, som dækker webbrowsing, videoredigering, skrivning, fotoredigering og data manipulation. Den overordnede Work 2. Scoren var 4915, som er på den lave side - klassens førende handsets øjeblikket kommer ind på mere end 13000.

Under PCMark Arbejde 2. batteri test, Cat S42 tog 18 timer 37 minutter at gå fra 100% til 20% af 4,200mAh batteriets kapacitet. På dette grundlag, bør du få mindst to arbejdsdage batterilevetid før kræver en genopladning, der er imponerende. Dette slår også den rapporterede 13h 16m resultat for sin forgænger, Cat S41, trods dennes større 5,000mAh batteri.

konklusioner

Organisationer med budgetmæssige begrænsninger kan finde Cat S42 passende til deres behov, men Samsungs fornyet skub i virksomheden robust smartphone rum med $ 499. 9 / Â £ 529 Galaxy Xcover Pro vil være fristende, hvis omkostningerne er mindre af et problem.

En telefon der virker for dig: - Designet til dem, der kræver mere af deres smartphone. The Cat S42 H + Blends A Robust telefon med antimikrobielle sølv ioner. Gør det det perfekte valg, om du arbejder i en Hygiejnisk bevidst miljøet eller i de hårdeste betingelser. Den S42 H + er den perfekte følgesvend.

Beyond Rugged: - Pålidelig Udstyr kan betyde forskellen mellem liv og død. Thats hvorfor vi Kombiner IP69 / IP68 Military Grade kabinet med sølvioner giver dig en robust telefon, der er svært på bakterier.

CatS42 H + smartphone fås med forskellige karakteristika. Køb det på techinn og nyde godt af alle fordelene. Desuden CatS42 H + Smartphone har den officielle garanti af brandet Kat. Du kan også supplere din ordre med andre produkter fra vores telefoner katalog og Mobiltelefoner kategori.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Den smartphone, der kommer til Revolutionere markedet. Caterpillar CAT S42 H + er ideel til brug under ekstreme forhold, hvor mere konsekvent hygiejne og desinficere ion er nødvendige. Denne telefon er designet til anti-bakterielle beskyttelse takket være Silver Ion Biomaster belægning, som forhindrer bakterier klistrer til overfladen af ​​din smartphone.

Vigtig

Herre Gear Awards bedste telefon Case Brands

Herre Gear Awards bedste telefon Case Brands

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung telefon Cases Covers CellularOutfitter

Samsung telefon Cases Covers CellularOutfitter

Vælg fra en bred vifte af Samsung sager. Shop nu for brugerdefinerede dæksler eller oprette dit eget design

Hvordan man starter en telefon Case Business med Shopify Printful The Complete Guide

Hvordan man starter en telefon Case Business med Shopify Printful The Complete Guide

Første gang i Indien 100 Naturlig, miljøvenligt, biologisk nedbrydeligt, iPhone og OnePlus telefon Sager. GreenCo arbejder hen imod en plasticfree Jorden

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kan finansiere en mobiltelefon hjælpe dig med at opbygge kredit Lær om mobiltelefonfinansiering er en god ide til at hæve din kredit score.

sony liv gratis abonnement

sony liv gratis abonnement

sony liv fri subscriptionlndiaICAITheInstituteofCharteredAccountantsofIndia

Find Mobiltelefon Butikker i nærheden af ​​mig Vurderinger

Find Mobiltelefon Butikker i nærheden af ​​mig Vurderinger

Har en telefon, der skal repareres eller søger instore eksklusivaftaler Find den nærmeste TELUS butikken for at lære mere om TELUS produkter og tjenester.

Den luskede årsag din mobiltelefon regningen er så høj det er ikke altid dit trådløse udbydere fejl

Den luskede årsag din mobiltelefon regningen er så høj det er ikke altid dit trådløse udbydere fejl

Hvordan man beregner en mobiltelefon skattefradrag for selvstændig virksomhed. Hvis du er selfemployed, kan det være muligt at fradrage udgifter til din mobiltelefon tjeneste på din selvangivelse. Din mobiltelefon kan betragtes som en legitim forretning udgift afhængig af et par forskellige faktorer. For at afgøre om din mobiltelefon koster ...

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Gebyrer for apparater licenser

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.