The Ultimate Chrome OS Guide til Samsung Galaxy Chromebook 2

Samsungs 4K OLED Galaxy Chromebook er 400 off for Cyber ​​Mandag

Samsung Galaxy chromebook

Chromebooks køre på Chrome OS - et helt nyt operativsystem designet af Google for en ny generation af computere. Dens browserbaseret, sky-drevne, og starter op på få sekunder, hvilket gør det muligt at oprette forbindelse til internettet næsten øjeblikkeligt. Og takket være Chrome OS, er opdateringer lykkedes automatisk1 så Chromebooks faktisk blive hurtigere og mere sikker over tid.

Bedst af google

Minimal, kompakt og robust, er Samsung Galaxy Chromebook XE930QCAI designet til at give stabil brug i enhver tilstand. Sin slanke alligevel fast, fuld-aluminium metalhus giver forbedret holdbarhed. En high-definition 4K AMOLED skærm giver optimal klarhed, og en visning med virkelighedstro liv farver og sorte nuancer. Lad din fantasi få frit løb på skærmen med Galaxy Chromebook pen. Den er indbygget, for at hjælpe dig med at reducere risikoen for at miste det. Enheden læser dit fingeraftryk med en sikker, indbygget sensor, og lader dig låse din bærbare computer hurtigt, nemt og sikkert. Dens Intel® Corea ”¢ i5-10210U processor, 8 GB RAM og 256 GB SDD make arbejde, leg og skifte mellem opgaver problemfri.

Det er usædvanligt, at anden generation af en enhed til at have færre funktioner end den oprindelige ogen stadig har det være en forbedring, men det er tilfældet for Galaxy Chromebook 2. Samsung ringet tilbage på nogle af de funktioner og komponenter, gør denne efterfølger billigere end den første generations-model. Det har også meget bedre batterilevetid. Og Samsung gjorde det hele uden at miste alle sine forgængers præmie appel.

Synes godt om

De $ 699 konfiguration, jeg testede har en 10. generations Intel Core i3 og den dobbelte hukommelse og lagring af basismodellen, men det er ellers det samme. CPU'er til Chromebooks er ikke så make-or-break, som de er på Windows-pc'er, som næsten alt sker i Chrome-browseren.

Samsung Galaxy chromebook

Der har været mange premium Chromebooks i årenes løb, men den første Galaxy Chromebook var virkelig en tand bedre end inde og ude, da det ankom sidste år. Det er det stadig. Galaxy Chromebook 2 er næsten som nice og forskellene er subtile med én undtagelse - displayet.

Selvom det ikke ser så pæn som AMOLED, er det stadig godt, og meget bedre end hvad du ville finde på de fleste Chromebooks. Den QLED panel er lyse og dæksler 100% DCI-P3 farveskala. Skærmen set store med streaming video og spil. I Tablet-tilstand, jeg brugte den til at læse et par grafiske romaner og displayet bragte dem til livet.

BYO pen

Den anden biggish ændring af Chromebook 2 er S Pen følger med første generations-model er væk. Ikke alene er det ikke inkluderet, men det er ikke engang understøttes. I stedet Samsung valgt USI pen støtte til Galaxy Chromebook 2. Samsung gør ikke en USI pen og har ikke nogen planer om USI penne på dette tidspunkt, en Samsung repræsentant sagde.

Da dette er en to-i-en, er det praktisk at have en pen til at skrive eller tegne på skærmen. Men forlader det ud er en god måde at bringe omkostningerne ned, fordi det ikke er en nødvendighed og hvis du beslutter dig en pen, enhver USI pen vil arbejde. Jeg testede med en Lenovo pen og det fungerede fint, selv om der var en svag flex til skærmens glas.

Sammen med S Pen, Samsung også fjernet Galaxy Chromebook verdensberømte vender kameraet ovenfra venstre side af tastaturet med fingeraftrykslæser, fra det øverste højre hjørne af tastaturet. Fingeraftrykslæseren er nyttigt at have. Men, da du kan bruge din telefon som en slags nærhed sensor til at låse op for Chrome, er det ikke enden af ​​verden. Ligeledes har et verdensomspændende vender kameraet er praktisk for en hurtig snapshot eller dokument scanning, men næppe afgørende.

Det eneste, jeg ville ønske, Samsung havde ikke rodet med, er højttaleren positionering. Højttalerne på 2 lyder godt, men den første generations modellens talerne var på siderne, så lyden altid var klart ligegyldigt hvilken holdning det var i. På den nye model, de fyre ned, så hvis du bruger det på en seng eller sofa eller dit skød, er lyden dæmpet. Højttalerne har mere magt til dem, selv om, så det hjælper.

Det er sjældent, at en anden-generations-enhed er bedre end den oprindelige, fordi der er mindre at det, men det er, hvad du får med Samsung Galaxy Chromebook 2. Originalen var smuk og fyldt med funktioner, men denne ene er mere fornuftigt for flere mennesker. Hvis du er en fuldtidschromebook-bruger eller ønsker at køre mange tunge Android-apps, er det værd at gå med den øverste konfiguration for $ 700. $ 550 basismodellen er nok til regelmæssig brug og føles stadig som en premiumpakke.

Samsung Galaxy Chromebook specifikationer

Samsung har leveret 5W stereohøjttalere sammen med SMART AMP-lyd, der er spioneret til at producere lydudgang op til 178 procent højere end en gennemsnitlig forstærker . Der er også støtte til en stylus, der kan have op til 4.096 niveauer af trykfølsomhed.

Tilslutningsmuligheder på Samsung Galaxy Chromebook 2 inkluderer to USB-type-C-porte, en hovedtelefon / mikrofon combo jack, Wi-Fi 6 og Bluetooth V5. . Det kører på Googles Chrome OS med Google Play Store-adgang.

Chromebook måler 304. x203. x13. mm og vejer 1. 3 kg . Dette er ikke så slank eller let, når man sammenligner med den første generation Galaxy Chromebook, der havde 9. mm tykkelse og 1. 4 Kilogrammer af vægt. Men alligevel er den billigere pris og tilstedeværelsen af ​​qled display den nye model lige så overbevisende.

Hvad vil være den mest spændende tech lancering på 2022? Vi diskuterede dette på orbital, vores ugentlige teknologi podcast, som du kan abonnere på via Apple Podcasts, Google Podcasts eller RSS, downloade episoden eller bare trykke på afspilningsknappen nedenfor.

Jagmeet Singh skriver om forbrugerteknologi til gadgets 360, ud af New Delhi. Jagmeeet er en senior reporter for gadgets 360, og har ofte skrevet om apps, computersikkerhed, internettjenester og telekommunikation Udviklinger . Jagmeet er tilgængelig på Twitter på Jagmeeet13 eller e-mail på Jagmeeetsndtv. om. Send venligst dine ledere og tips. Mere

Prisen på Samsungs flagskib Chromebook er næsten skåret i halvdelen af ​​det $ $

CES 2022 er i næste uge, og meddelelser begynder at ramme ledningen. Sidste år lancerede Samsung Galaxy Chromebook, en premium $ 1.000 Chrome OS laptop, der følte sig som en efterfølger til Google Pixelbook. Ligesom Google, efter at have oplevet salget af en premium $ 1.000 Chromebook, har Samsung besluttet at tone ned premium-ness i efterfølgende versioner, og dagens "Galaxy Chromebook 2" er en billigere opfølgning.

Sidste års Galaxy Chromebook indeholdt en headline-greb 13. -InCH 4K OLED DISPLAY, men dette år har Samsung hacket og slashed på Spec-arket for at komme ned til en lavere pris. I stedet for en 4k OLED har vi en 1080p LCD. Den bærbare computer er langsommere, tykkere og tungere end sidste år, med mindre opbevaring, færre kameraer og mindre ram. Alt dette cost-cutting har næsten skåret prisen i halvdelen, selvom: det starter nu på $ 549.

Den bærbare computer har stadig en aluminiums krop og kommer stadig i enten en ekstremt rød farve eller grå. Den bærbare computer er nu 13. Mm tykt i stedet for sidste års 9. mm. Vægten går op fra 2. 9 pund til 2. 1 pund. Tastaturet er stadig baggrundsbelyst, der er stadig stereohøjttalere, og du får stadig en 360Â ° hængsel, Wi-Fi 6, 2 USB-C-porte og udvidelige microSD-lagring. Desværre fjernede Samsung fingeraftryksensoren.

Du sætter et kamera, hvor?

Galaxy Chromebook 1's gimmicks er også blevet skåret. Sidste år fremhævede den bærbare computer et ulige andet kamera på tastaturdækket, ikke som en frygtelig placeret nostrilkamera, men som et bagudvendt kamera i tablettilstand, så du kan tage billeder af verden med en kæmpe, 13. -inch < A4> Søger . Den bærbare computer heller ikke længere har en stowable stylus. Sidste år Samsung dybest set raidede Galaxy Note samlebånd og tilføjet en identisk, stowable S-Pen til Chromebook 1. I år er der kun solgt-adskilt, unstowable USI pen støtte.

Den gamle Chromebook 1 var berygtet for at have en dårlig batterilevetid, sandsynligvis takket være den 4K OLED-skærm, så dette års omkostningsbesparende er forhåbentlig også en tilbagevenden til fornuftig batterilevetid. Der var også problemer sidste år med overophedning, og denne model er ikke kun tykkere, men har nogle velnæret udseende udluftninger på bagsiden. Så forhåbentlig, der er faste, også. Den bærbare computer kommer ud engang i 1. kvartal 2022.

Samsung Galaxy chromebook

Måling bare 9. mm tyk, den slanke, 2-i-1 Galaxy Chromebook er den tyndeste Chromebook til dato. Dens næste generation kapaciteter omfatter indbygget pen støtte, plus nye måder brugere kan nyde en enklere, hurtigere og mere problemfri Chrome OS oplevelse. Galaxy Chromebook er konstrueret med slidstærkt aluminium og dets bedøvelse 13. -inch AMOLED skærm indeholder den overlegne sejhed og drop-modstand Corning® Gorilla® Glass 6.

De seneste produkter med gorilla glas

Gør business enkel, sikker og produktiv. Nyd eksklusive mængderabatter på støtteberettigede Chromebooks med en Samsung Business-konto, 0% Samsung Forretning finansiering og gratis forsendelse. Plus, kvalificerede organisationer kan handle skattefri med en Samsung skattefritagelse.

Ultrabook, Celeron, Celeron inde, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom indenfor, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel Vpro, Itanium, Itanium Inde, Pentium, Pentium inde, VPRO Inde, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, og Intel Optane er varemærker tilhørende Intel Corporation eller dets datterselskaber i U.. og / eller andre lande.

 Baseret på gennemsnitlig batterilevetid under typiske brugsforhold. Gennemsnitlig forventet præstation baseret på typisk brug. Faktisk batterilevetid afhænger af flere faktorer og andre anvendelsesmønstre. Resultaterne kan variere. 13-timers batterilevetid en gang fuldt opladet

Så meget som vi måske drømmer om Pixelbook-udskiftningen af ​​vores drømme, har Google endnu ikke at gøre det. Det er ikke for svært at finde Premium Chromebooks i disse dage, men hvis du leder efter noget slank og stilfuldt, er Samsungs oprindelige Galaxy Chromebook gadgeten for dig. Det var en hård sælge på sin oprindelige $ 999 pris, men for Cyber ​​Monday kan du få fat i en for $ 400 off.

Der er to store grunde til at hente en Galaxy Chromebook i stedet for den sædvanlige mid-range $ 600 laptop: Design og displayet. Både de grå og røde modeller er til salg, men hvis du leder efter noget for at fange øjet på hvert forbipasserende, er den røde model afgørende. Selvfølgelig er den virkelige stjerne af showet sin 4k amoled display. Hvad denne model mangler i rå hestekræfter , det gør det mere end det, der er med den smukke skærm.

Vigtig

Galaxy S4 Android Lollipop Update Guide Galaxy S4 Guides

Galaxy S4 Android Lollipop Update Guide Galaxy S4 Guides

Samsung Galaxy Tab S4 og S5E tabletter kommer over Air Software Update i denne uge, der tilbyder Android 10based One UI 2. Interface.

Sådan opdaterer Android eller dens OS på Samsung Galaxy S4 Hvordan at fastsætte 2022

Sådan opdaterer Android eller dens OS på Samsung Galaxy S4 Hvordan at fastsætte 2022

Skridtvise vejledning til at opdatere Galaxy S4 LTEA GTI9506 til Android 5.. Lollipop officielle build I9506XXUDOA6. Du kan installere Android 5.. Lollipop firmware

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mobiltelefoner Galaxy S8 Plus Dual Sim 128GB LTE 4G Pink 6GB RAM 175.693 SAMSUNG Quickmobile

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Samsung Galaxy S8 specs, pris, detaljer, anmeldelse, specifikation, størrelse, farver Klik her for at se fra PhonesCounter. Versioner Network Technology Hspalte

Samsung Galaxy S8 plus SMG955FD Specs

Samsung Galaxy S8 plus SMG955FD Specs

Samsung Galaxy S8 specs, pris, detaljer, anmeldelse, specifikation, størrelse, farver Klik her for at se fra PhonesCounter. Versioner Network Technology Hspalte

Samsung Galaxy SmartTag Plus i sort nu op til forudbestilling

Samsung Galaxy SmartTag Plus i sort nu op til forudbestilling

Køb den sorte Samsung Galaxy SmartTag online med gratis levering Retur på Samsung UK. Hold ejendele sikkert med vores nyeste Bluetooth tracker.

Samsung Galaxy SmartTag Alle thats Lost vil blive fundet

Samsung Galaxy SmartTag Alle thats Lost vil blive fundet

I betragtning af Samsung Galaxy SmartTag Få alle de anmeldelser på ét sted, sammenligne priser, stille spørgsmål mere.

Tilføj Samsung Smart Tag Support til SmartThings Integration

Tilføj Samsung Smart Tag Support til SmartThings Integration

Den mest komplette ressource om mobilteknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tabletter og bærbare enheder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.