Tmobile Center billetter

Sprint Center skifter navn til tmobile Center i downtown Kansas City

Den Trand-Siberian Orchestra ramte vejen til 2022 med en spændende ny produktion - Juleaften Og andre historier! Deltag dem som de fejrer over 20 år som øverste leverandører af julen forestilling! Dette helt nye show er sikker på at inkludere nogle af deres all-time greatest hits. Oplev hvad holder publikum kommer tilbage år efter år!

rockbandet koncerter er nok den mest visuelt blændende live event, du nogensinde vil se, og byder på gigantiske videoskærme, en pyroteknik vise som rivaler mange byer nytår fester og flere lasere end Star Wars. Består af fire oprindelige medlemmer, er gruppens touring lineup s rækker svulmede med hele strengen sektioner, snesevis af ekstra musikere og kor.

Som for musik, TSO tage folk som Pink Floyd og ja som deres inspiration, tilføjer i elementer af klassisk musik, heavy metal og kun om noget andet, som tager deres fancy. Du vil ikke finde mange andre bands, der skifter fra et sønderriver guitarsolo til de himmelske stemmer af et børnekor uden et øjebliks varsel. De Ghosts of juleaften Tour er opkaldt efter bandets 1999 ferie-tema \ rockopera tv-filmen, som de vil være at spille live!

næste tilgængelige forestillinger

Bemærk venligst: Udtrykket T-Mobile Center og / eller Trans-Siberian Orchestra samt alle tilhørende grafik, logoer, og / eller andre varemærker, handelsnavne eller ophavsrettigheder tilhører T-Mobile Center og / eller transsibiriske orkester og anvendes heri udelukkende faktuelle beskrivende formål. Vi er på ingen måde forbundet med eller godkendt af T-Mobile Center og / eller Trans-Siberian Orchestra og hverken denne enhed eller nogen af ​​dets datterselskaber har licenseret eller påtegnet os at sælge billetter, varer og eller tjenesteydelser i forbindelse med deres arrangementer.

T-Mobile, som for nylig erhvervet Overland Park-baserede Sprint Corp, meddelt, at den vil omdøbe arenaen T-Mobile Center og begynde at erstatte skiltning i august. I en pressemeddelelse, T-Mobile sagde, at det ville beholde navngivning rettigheder på anlægget gennem 2032.

Efter en retssag fra mere end et dusin stater udfordrende unionen, en føderal dommer godkendte $ 26 milliarder fusion af de to trådløse selskaber i februar. T-Mobile officielt lukket om transaktionen i april. Med udgangspunkt i forstæder Seattle, T-Mobile forpligtet til at holde en sekundær hovedkvarter i Overland Park, den mangeårige hjem base af Sprint.

Jeg kunne ikke være mere stolt at annoncere T-Mobile Center og vise Kansas City samfund, der var dybt investeret i hjemmet af vores andet hovedkvarter! Var stolt af at være sammen med dig, og når det er sikkert at genåbne blev bringe dig nogle utrolige Un-carrier erfaringer, T-Mobile CEO Mike Sievert sagde i en pressemeddelelse torsdag.

Kansas City har en rig kultur, kendt for levende underholdning, sport, en blomstrende kunstscene og min personlige favorit, Kansas City BBQ, og vi er beærede over at hjælpe bringe det hele til live i T-Mobile Centre godt ind i næste årti! Gør dig klar til en god tid!

Kevin Hardy dækker forretning for The Kansas City Star. Han har tidligere dækket forretning og politik på The Des Moines Register. Han har også arbejdet på aviser i Kansas og Tennessee. Han er uddannet på University of Kansas

BESKRIVELSE: Anker til mere end $ 8A milliarder i ombygningen, T-Mobile Center er Kansas Citys prisbelønnede hjem for levende underholdning og sport. Siden åbningen i 2022 har Arenaa genereret mere end $ 1. 1 milliard i økonomisk betydning for området Kansas City.

HISTORIE: Arenaen blev udviklet gennem et offentligt / privat partnerskab mellem byen Kansas City, Mo, og Anschutz Entertainment Group. AEG driver nogle af verdens fineste arenaer, herunder STAPLES Center i Los Angeles og Londons verdensklasse arena, The O2.

Mødestedet er designet af et samarbejde mellem KC-baserede arkitektfirmaer kaldet Downtown Arena Design Team, herunder repræsentanter fra Populous, Ellerbe Becket, 360 Arkitektur og Rafael Arkitekter. Den CBE del af komplekset er designet af ESI Design, bedst kendt for Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland, Ohio.

I august 2022 borgere godkendt en afstemning initiativ til at finansiere arenaen gennem hotellet, motel og leje bil gebyrer. Byggeri brød jorden i juni 2022 og blev afsluttet efteråret 2022. En særlig præstation af Elton John på oktober 13, 2022, blev den første offentligt billet begivenhed. I sine første 60 dages drift, Sprint Center hilste mere end 400.000 gæster på 38 arrangementer.

Nu kendt som T-Mobile-center, har spillestedet vært for store 12 Herre basketball i hvert år i drift med undtagelse af 2022. Mesterskabet er dømt til at forblive i Kansas City gennem 2025. T-Mobile Center har også vært for første og anden runde samt Midtvesten regionala af NCAA Herre mesterskab, regionale runder af NCAA Dame mesterskab, NCAA Dame Volleyball Final Four og utallige førsteklasses koncerter og familie shows.

Sådan foretages fejlfinding PdaNet til Android

HVOR at få frokost: T-Mobile Centers 14 koncessionen områder har et udvalg af mad og drikkevarer. Før eller efter et show, så tjek de restauranter på den tilstødende Kansas City Power & Light District, hvor spisning muligheder spænder fra en irsk pub til steaks og skaldyr. EN

PARKERING: Mere end 20.000 parkeringspladser er inden for 10 blokke af arenaen. For et kort over tilgængelige downtown parkering, besøge T-Mobile Centers hjemmeside. Ved køb af billetter til den pris Chopper Box Office hos T-Mobile Center under ikke-event timer, 15 minutter parkering er til rådighed på parkeringspladsen nær Oak Street.

beklager ulejligheden

T-Mobile-center bliver ved at tilføje de bedste shows, koncerter og sportsbegivenheder i byen. Vælg et arrangement for at købe billetter T-Mobile Centre online, eller ring 877-685-3322. Køb med tillid! Billetter til Mindre er et akkrediteret BBB forretning med en A + rating og er lokalt til Kansas City. Â Husk, billetter For Mindre aldrig opkræver omsætningsafgift eller skjulte gebyrer ved kassen.

var begejstrede for at arbejde sammen med en af ​​verdens mest innovative og fan-fokuserede partnere i T-Mobile til at tilbyde fantastiske underholdende oplevelser i Kansas City, siger Bob Newman, President og CEO for ASM Global. Som ankeret af et pulserende forlystelsesområdet vil T-Mobile Centre velkommen gæster fra hele verden til den bedste af levende underholdning, familie og sportsbegivenheder.

T-Mobile sætter en ære i at være en virksomhed, der sætter kundens oplevelse på forkant med alt. Så naturligt, kan T-Mobile, Metro ved T-Mobile og Sprint kunder slog tilskuerne ved hjælp af hurtig pass indgangen på hjørnet af 13th Street og Grand Boulevard, når de er overskrift til koncerter, underholdning og sportsbegivenheder hos T-Mobile Centera € | alle billet kunder skal gøre er at vise deres telefon! Plus, vil alle besøgende fortsætte med at modtage gratis Wi-Fi omkring spillestedet fra T-Mobile.

Kansas City lokale kan forvente at se T-Mobile-center kommer til live i løbet af de næste par måneder, med indledende skiltning opdateringer forventes at gå op denne August. T-Mobile Centre årligt værter mere end 100 billet begivenheder og er et unikt partnerskab mellem ASM Global og byen Kansas City.

Sprint og T-Mobile har en lang tradition for at give tilbage til deres lokalsamfund. I 2022 som standalone virksomheder, Sprint og T-Mobile bidraget med en kombineret $ 20 millioner til programmer og organisationer over hele landet. Nu da den fusionerede T-Mobile, er trykladning Un-carrier mere engageret end nogensinde at udnytte sin skala til gode. Det omfatter bygger på Sprints stærk arv af filantropiske støtte på tværs af Kansas City metro, som siden 2022 har overskredet over $ 37 millioner støtter grupper som Harvesters og United Way of Kansas City, samt kunst organisationer.

Om ASM GlobalASM Global er verdens førende mødested ledelse og servicefirma. Selskabet blev dannet ved en kombination af AEG Facilities og SMG, globale ledere i mødested og begivenhed strategi og ledelse. Selskabets elite mødested netværk spænder fem kontinenter med en portefølje på mere end 325 af verdens mest prestigefyldte arenaer, stadioner, konvention og udstillingscentre, og scenekunst spillesteder. Skrivningafdisketteaftrykpået Aberdeen til Anchorage, ogen Sydney Toa Stockholm, dets handelssystemer forbinde mennesker gennem den unikke effekt af levende erfaringer.

Kansas City, MO

har været ventet Flytningen da de $ 26 milliarder Sprint-T-Mobile fusion blev annonceret i april. Meddelelsen var mere pressemeddelelse end præsentation, som ny skiltning isnt forventes indtil august.

T-Mobile, som skal eje navngivning rettigheder indtil 2032, lovede særlige frynsegoder for sine kunder, ligesom en hurtig pass indgang på hjørnet af 13th Street og Grand Boulevard, og opgraderinger for alle i de kommende år.

De $ 300 millioner Sprint Center var en succesfuld arena, på trods af ikke at have en forbindelse til en større liga sportshold, og det var rentabelt for Kansas City, der ejer det. I 2022 Pollstar magasin rangeret det som Amerikas femte travleste arena og No. 13 blandt verdensplan spillesteder. Arenaen har plads til 19.000 personer og har 72 suiter.

Nyheden var ikke ses som varmt fra mange på sociale medier, med nogle lokale lovede altid at kalde arenaen ved sit oprindelige navn. Michelle Lee kommenterede, at hun altid vil kalde alle lokale spillesteder med deres fornavne.

Sprint logoet vil også blive fjernet fra downtown sporvogn s i august, siger Donna Mandelbaum, en KC Streetcar Authority talskvinde. Efter dette, vil KC Streetcar stadig give gratis ombord WiFi via RideKC WiFi-netværk, sagde hun.

Kansas City, Mo. â €”T-Mobile-center, som har været tilskoddede da den pludselige aflysning af Big 12 basketball turnering i marts vil åbne sine døre i slutningen af ​​januar med Disney on Ice forestillinger.

Mødested, tidligere kaldet Sprint Center, annonceret en kørsel af mere end et dusin drøm store shows dømt for slutningen af ​​januar og begyndelsen af ​​februar. Embedsmænd siger disse shows kick off en aggressiv tidsplan for begivenheder på downtown mødested som optrædende udseende til at komme tilbage på turné i 2022.

Kapacitet vil blive reduceret, og alle gæster skal købe billetter i siddepladser bælg , som er adskilt og kan ikke opdeles i separate billetter. Gæsterne skal bære ansigt belægninger med mindre andet er fritaget ved lov, i henhold til produktioner hjemmeside.

booking kalenderen ser meget aggressiv, siger Shani Tate Ross, vice president for salg og markedsføring på spillestedet. Alle i hele landet er stort set i samme båd som vi ser for begivenheder til gengæld. Så vi er meget glade for 2022.

Den 18.000-sæde arena vil blive reduceret til 20% kapacitet â €”omkring 3600 mennesker om €” for Disney forestillinger, sagde hun. Gæsterne kan købe billet bælg i grupper på to til otte pladser spredt rundt om mødested. Hver pod er adskilt fra andre ved mindst otte fødder.

På grund af coronavirus pandemi, har Kansas City borgmester Quinton Lucas begrænset alle indendørs sammenkomster til et maksimum på 10 personer. Alle koncerter, teaterforestillinger, foredrag og bryllupper med mere end 10 personer skal indsende en plan for afbødning og modtage godkendelse af Kansas City Health Department.

Health Department embedsmænd ikke straks reagere på en anmodning om at kommentere tirsdag. Men Tate Ross sagde departementet sundhed havde underskrevet på en plan for Disney viser ydeevne på city-ejede mødested.

Kommende arrangementer bliver booket ved 20% kapacitet i håb om at øge kapaciteten som coronavirus vaccine bringer pandemien under kontrol. T-Mobile Centret vil være vært for latin musikalske handling Grupo Firme i april. Den 2022 kalender er også udstyret med Justin Bieber, Rage Against the Machine og Maroon 5.

Tidligere i denne måned, de William Baker Festival Singers flyttet deres årlige ferie koncerter fra downtown Kansas City til Leavenworth County, som ikke har en maske mandat og begrænser ikke sammenkomster .

Vær den første til at vide

Store begivenheder i Kansas City, Missouri, kom i stå den 12. marts 2022. Den COVID-19 pandemi annulleret Big 12 mesterskaber, en dag efter konferencen annoncerede planer om at forbyde fans, ved, hvad nu er kendt som T-Mobile center.

Enhver med billetter til den aflyste begivenhed vil automatisk modtage refusion via deres oprindelige købsstedet. Nogle billetter kan være tilgængelige for de resterende shows, som fortsætter til søndag.

Vi beklager ulejligheden og tak for forståelsen. Vi ser frem til at levere den samme magiske oplevelse du og din familie er kommet til at forvente fra Disney on Ice, T-Mobile-center sagde i en erklæring.

Tilmeld dig The Breaking News Nyhedsbrev og modtage opdateret information

Offentliggjorte rapporter i december 2022 viste, at St. Louis Blues ledte til at flytte deres American Hockey League til arenaen fra forstæder Chicago. Rapporten fastslog, at Lamar Hunt Jr., der ejer Missouri Mavericks i ECHL var involveret i indsatsen. Dette ville føre til foldning af Mavericks da holdet spiller ude af Kansas City forstad til Independence, Missouri.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udviklingen af ​​mobilteknologi har bragt os til vores femte generation af trådløs teknologi.

iPhone 7 viser aldrig LTE selv på LTE-netværk

iPhone 7 viser aldrig LTE selv på LTE-netværk

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find de bedste kontaktoplysninger, som mit nummer siger SCAM sandsynligvis. Du vil hurtigt finde kontakt med de oplysninger, du har brug for.

Hvorfor min Samsung Android telefon liste mit telefonnummer som Ukendt i dets indstillinger Samsung Sydafrika

Hvorfor min Samsung Android telefon liste mit telefonnummer som Ukendt i dets indstillinger Samsung Sydafrika

Når jeg går til Indstillinger om enhedens status mit telefonnummer viser som ukendt. Hvordan kan jeg tilføje mit nummer på SIM uden at rode min enhed Android 6.. Samsung SMA500G Galaxy A5

Hvorfor får jeg 4G stedet for LTE

Hvorfor får jeg 4G stedet for LTE

Skift mellem 3G4G LG Leon 4G LTE

Hvad betyder ikonet 5G E på min ATT telefon middelværdi

Hvad betyder ikonet 5G E på min ATT telefon middelværdi

Lær om My 5G telefon skifter gentagne gange mellem 4G og 5G netværk, når jeg flytter. Find alle forbrug guide, fejlfinding tips og ressourcer til din HUAWEI produkt.

Hvorfor siger min Waze App ingen netværksforbindelse, når jeg har service

Hvorfor siger min Waze App ingen netværksforbindelse, når jeg har service

Hvis din telefon virker som om den mister en dataforbindelse, tydeligt ofte, er der en nem løsning for at sikre, at det ikke sker.

Svar Oppo Australia.

Svar Oppo Australia.

Heres hvad jeg gør, når mine mobildata er tændt, men ikke virker. Du kan også prøve det på din enhed. Få genopkoblet om et par minutter

Løst Ikke registreret til Netværk Samsung Galaxy Note II

Løst Ikke registreret til Netværk Samsung Galaxy Note II

En meget almindelig træk med Samsung Galaxy J3 er, at ejerne til tider står over for en No Service fejl. Dette problem er identisk med når Galaxy J3 er

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.