TMOBILE FAMILYMODE Negative anmeldelser

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

T-Mobileâ har i dag lanceret et nyt forældrekontroloffer til styring af enheder, internetbrug og skærmtid. Uncarriers tager især, at brugere administrerer mere end bare iPhones, der er tilsluttet sit netværk.

Hardware koster $ 20 og tjenesten via Carriers FamilyMode app er prissat til $ 10 / måned. T-Mobile Touts Sammenlignet med tilbud fra de andre store trådløse luftfartsselskaber, giver den de mest funktioner og kontrol.

Hvis du tænker på at holde din eksisterende router, kan FamilyMode være værd at overveje. Men hvis du er klar til en routeropgradering, omfatter nogle af de nye mesh-systemer som TP-Links Deco familiekontroller gratis.

Om forfatteren

Da T-Mobile spurgte mig, om jeg ønskede at teste deres familiemåde og oprette hjemmebase i vores husstand, hoppede jeg på muligheden, fordi min mand og jeg har konstant at tale om, hvordan man får kontrol tilbage, når det kommer til enhedens brug. Vi vil ikke være gennemsnitlige forældre og begrænse alle ting sjove, men der skal være grænser og overvågning. Trods alt tror jeg, at alle ting i moderation har potentialet til at være fantastisk.

Udover blokering og Forebyggelse af Visse webindhold, kan jeg overvåge min Kids-brug. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan dine børn virkelig bruger på hele deres tid? Med T-Mobile FamilyMode kan du altid vide, hvad dine børn er op til. Hvor længe så de YouTube-videoer? Hvor længe var de teksting med venner? Ved, hvilke hjemmesider de ofte besøger og være det flyve på den mur, du altid har ønsket at du kunne være. En af mine børn kunne være på YouTube og Hulu hele dagen, hvis jeg lod ham.

Et problem, mine børn har, taber styr på deres enheder. Det kører mig skør, og så forårsager det at kæmpe mellem søskende, fordi mine børn ofte deler enheder i hjemmet. T-Mobile FamilyMode giver real-time placering information og overvågning, så du altid kan vide, hvor dine børn er, eller simpelthen hvor deres enhed er! Hvis dine børn er gamle nok til at gå ud med venner, så er det især nyttigt at holde faner på dem og sørge for at de er hvor de siger, at de er. I mit kids case kan vi spore den iPad, der var fyldt mellem sofa puder, at ingen selvfølgelig gjorde.

Med familienMode hjemmebase kan forældre nu forbinde alle enheder i hjemmet, så du kan få strømmen tilbage! Hvis enheden har evnen til at downloade FamilyMode-appen, kan den tilsluttes hjemmebase, og du kan holde faner på den. Hvis det er på Wi-Fi og bruges, så kan du spore det. Vi har laptops og xboxes, som jeg bare ikke kan lide at blive brugt meget af dagen. Børn kæmper over enhederne, og de har en vanskelig tid at spille fair og give lige tid. Så er der spørgsmålet om at bo på forbi sengetid. Ikke længere kan mine børn ignorere mine anmodninger om at komme ud af spillene, fordi jeg simpelthen kan slukke for Wi-Fi-adgangen, og jeg er ikke bange for at gøre det.

Mine børn kan ikke altid være en stor fan, men ID være snarere i kontrol og være i stand til at begrænse mængden af ​​søskende squabbles. I stedet for at stole på mine børn for at sætte tidsbegrænsninger på deres videospil, der spiller, før jeg kommer ud og giver deres søskende tid, kan jeg få det til at ske. Efter at de 45 minutter er op, går væk fra Wi-Fi eller den tilsluttede enhed, som normalt betyder Fortnite, og det går ikke tilbage, indtil de har overskredet kontrollerne over til den næste person i livet. Sådan en livredder! Hvis mine børn ikke kan blive enige om tidsgrænser, så vil jeg gøre det for dem.

For de børn og familiemedlemmer, der tror, ​​at de ikke kan komme væk med ikke at blive set online, blot ved at gå ud af Wi-Fi og bruge dataene på deres telefon, så er det, hvor appen er praktisk. Fra familiemodus kan jeg styre dataforbruget. Jeg kan til enhver tid standse adgang til internettet og data, og genoptage det, når jeg har lyst til det. Så hvis du har et barn, der bruger for mange data, så er det absolut svaret for dig! Få strømmen tilbage! Â

Alt-i-alt jeg elsker T-Mobile FamilyMode, fordi jeg føler, at jeg kan holde min familie sikker, når de er online, men jeg kan også begrænse deres onlineadgang, så de ikke bliver komplette tech-zombier. Jeg kan også udstede mere tid og tillæg som ve done gøremål og jeg føler ve fortjent det. Dens en win-win for alle. Jeg ønsker at rejse velafrundet mennesker, og de nye kontroller vil bidrage til at gøre dette muligt.

T-Mobile lancerer et nyt abonnement planen i dag som et add-on til abonnenter til sin T-Mobile One og Simple Choice celle planer kaldet FamilyMode. Dens designet til at lade forældre overvåge deres børn skærm tid og brug af internettet, både på mobil, når du bruger en mobilforbindelse og hjemme via Wi-Fi, uanset hvilken type hjem internet service, du bruger. Det giver realtid placering opdateringer, browser og app historie rapporter, internet-fri planlægning , og app og internet tidsfrister. Du kan også tildele børn med mere app og brug af internettet og mindre strenge frister som belønning gennem tjenesten.

Tjenesten starter ved $ 10 om måneden, og det virker på iOS og Android. Væsentlige, den overordnede konto eller hvem der ejer adgang til den samlede T-Mobile cellulære plan kan registrere med T-Mobile og har FamilyMode tilføjet til deres konto. Herfra vil den mobile app arbejder med det samme login og give adgang til alle enheder på planen. Det ser ud som forældre bliver nødt til at sørge for, at app er hentet på hver telefon theyd gerne til skærm, i det mindste for real-time placering opdateringer.

Hvis du gerne vil gå et skridt videre og overvåge hjem internetbrug på Wi-Fi, er T-Mobile sælger en gadget, den kalder Home Base, der vil sidde mellem din router og enhver internet-tilsluttet enhed, uanset om det forbundet til T-Mobiles netværk. Så thats stort set enhver moderne enhed, fra smarte tv'er til spilkonsoller til tabletter. The Home Base koster typisk $ 100, men T-Mobile sælger det som et add-on til FamilyMode i en begrænset periode for $ 20. Du er nødt til at ringe til virksomheden for at bestille det tilsyneladende, selvom T-Mobiles OSS synes at antyde dens relativt nemt at sætte op. Hele FamilyMode service vil være tilgængelig senere i denne uge den 29. juni måned.

Mens luftfartsselskaber løsninger dækker kun de enheder, der er tilsluttet deres netværk, T-Mobile FamilyMode lader dig styre, overvåge, filtrer og fastsætte tidsfrister for dine børn telefoner, tablets, spillekonsoller, bærbare computere, smart tv og den anden Wi -fi-tilsluttede enheder i dit homeâ € | og dens kun $ 20 ud af lommen for enheden og $ 10 / mo for T-Mobile FamilyMode app!

Dagens forældre står problemer, der simpelthen ikke fandtes for 50 år siden â € ”er deres børn online? Hvilke steder er de på besøg? Er de brugte for meget tid på sociale medier? Hvad fanden er Fortnite? Det er spørgsmål, som forældre til min generation didnt skal besvare, siger John Legere, administrerende direktør i T-Mobile. Den typiske U.. husstand har fem tilsluttede enheder â € ”så hvorfor transportørernes løsninger kun give dig kontrol over telefoner og tabletter? De Duopolys børnesikring er ligesom et tæppe at han skal give dække dine fødder. T-Mobile FamilyMode er ægte digital tryghed i lommen.

amerikanske børn får deres første telefon på 10. 1 år, og forældrene vurderer, at deres børn bruger i gennemsnit 192 timer om ugen på tværs af deres tilsluttede enheder. Men med hver ny skærm kommer yderligere bekymringer for forældre - 68% føler en mangel på kontrol over deres børn online vaner og 71% bekymre sig om børnene skærm time3.

Bærerne såkaldte forældrekontrol Arent selv i den samme arena som T-Mobile FamilyMode. De Duopolys familien kontroller plejer kan du indstille tidsfrister for bestemte apps, websites og platforme. Ingen af ​​de luftfartsselskaber løsninger giver dig den detaljeringsgrad T-Mobile gør om dine børn web, app og brug platform. Ingen fortæller dig, hvor meget tid dine børn bruger online per app og kategori A € ”ligesom sociale medier eller spil. Og selvfølgelig, ingen dække dine børn Xbox, smart tv, computere og andre Wi-Fi-enheder. Kun T-Mobile FamilyMode er du dækket.

Fra 29 juni tilmelde dig til T-Mobile FamilyMode i T-Mobile butikker, online eller ved at ringe 1-800-T-MOBILE. Så, bare downloade T-Mobile FamilyMode app fra App Store på din Android eller iOS smartphone eller tablet! T-Mobile FamilyMode app er kun $ 10 / måned for alle T-Mobile kunder på en kvalificerende T-Mobile ONE eller simpelt valg plan, og for erhvervskunder med 12 linjer eller derunder.

T-Mobile FamilyMode app er kompatibel med iPhones kører iOS 9.. eller senere, eller Android-enheder kører 5 eller senere og kan forvaltes i eller ud af hjemmet, hvad enten du er på en Wi-Fi eller mobilnetværk.

T-Mobile sprang ind i den digitale forældrerollen arena i morges med en meddelelse om et nyt produkt kaldet FamilyMode. Ja, navnet er dumt og jeg er ikke sikker på, hvorfor der ikke er en plads mellem familie og tilstand, men det grundlæggende er, at det koster $ 10 / mo, plus en $ 20 engangs gebyr for at få massiv kontrol over de smarte enheder i din Hjem, at hele din familie kan bruge.

Med T-Mobile FamilyMode kan du ikke kun administrere telefonerne og tabletterne, som dine børn bruger, men også deres spilkonsoller, laptops, smarte tv'er og andre enheder. T-Mobile gør dette ved at sælge dig FamilyMode Home Base, som forbinder direkte til dine hjem WiFi-router via Ethernet-kabel. Derfra, og med T-Mobile FamilyMode App Setup, bør du have alle de kontroller, du har brug for for at lukke den bratty 8 årige.

Du kan se listen FamilyMode-funktioner nedenfor, og hvordan det sammenligner med Verizon, AT & T og Sprint-tilbud, men du får ting som placeringssporing, internet filtrering , brugsovervågning og Planlægning , historie Breakdowns og skærmtidsgrænser. T-Mobile virker også meget begejstret for detaljeringsniveauet, at denne service er i stand til at vise dig, såvel som kontrollerne over dine børn Xbox eller TV eller computer, som ingen andre luftfartsselskaber gør.

Bemærk: FamilyMode og dens app vil fungere uden hjemmebase, hvis du kun skal administrere dine børns telefoner eller tabletter over mobilnetværk. Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du dog også have hjemmebasis.

Igen koster FamilyMode Home Base $ 20 og forbinder via Ethernet til din WiFi-router. Derefter betaler du $ 10 / mo for adgang til FamilyMode app. Inden for denne app er hvor du vil finde kontrollerne for alle de tilsluttede enheder i dit hjem.

Slaget om de ubegrænsede planer er på, men det er ikke, hvad det hele handler om. Kunder kan også være på udkig efter nye måder at styre deres børns mobil- og onlineaktivitet, og luftfartsselskaberne er også klar til at hjælpe på dette område.

T-Mobile FamilyMode

Først og fremmest, interesserede kunder, der ønsker at drage fordel af, hvad FamilyMode har at byde på, skal nødt til at shell ud $ 10 per måned for den ekstra service, på toppen af ​​det, de allerede betaler. Eventuelt tilbyder T-Mobile også et familiemodehardware-element, som gør det muligt for folk at bruge tjenesten på deres hjem Wi-Fi-netværk.

Vigtig

Tmobile Hotspots mere på tmobile Water St Walnut St i Fitchburg, MA

Tmobile Hotspots mere på tmobile Water St Walnut St i Fitchburg, MA

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Jitterbug flip2 bedste store knap flip telefon til seniorer livlig

Jitterbug flip2 bedste store knap flip telefon til seniorer livlig

Ønsker at købe den bedste mobiltelefon til dig eller en ældre elskede start med disse lister over smarte og grundlæggende mobiltelefoner. De omfatter enkle og overkommelige muligheder, herunder nogle med funktioner til sikkerhed og tilgængelighed. Plus, udforske lowcost-mobilplaner for seniorer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile i 150 Solomons Island Rd N, Prince Frederick, Maryland 20678 butik placering timer, tjenester, tjenester timer, kort, kørselsvejledninger og mere

Tmobile detaljer sin plan for at give gratis internet til 10 millioner hjem

Tmobile detaljer sin plan for at give gratis internet til 10 millioner hjem

At holde vores kunder tilsluttet medarbejdere sikkert er vores højeste prioriteter, som vi overvåge virkningerne af COVID19. Lær om vores løbende bestræbelser.

KTLA.

KTLA.

Når du har tilmeldt dig Google FI og aktiverer din telefon, skal du bruge dine mobildata på tabletter og andre kompatible enheder, tilføje en dataonly SIM CA

Brug Google FI med tabletter Andre kompatible enheder

Brug Google FI med tabletter Andre kompatible enheder

Oplev de nyeste funktioner og innovationer, der er tilgængelige i Galaxy Tab A 8. INCHES 2020, 32GB, MOCHA TMOBILE. Find de perfekte tabletter til dig

T Mobil regering telefon rabat tmobile Lifeline program tmobile ebb gratis tablet og internet til lav indkomst

T Mobil regering telefon rabat tmobile Lifeline program tmobile ebb gratis tablet og internet til lav indkomst

Ankommer fra Fri, 31 december Køb AllyTech Kids Cover til Samsung Galaxy Tab en 8. tommer SMT307 2020 Udgivelse Tablet VerizontMobileatt, Drop Protection Corner Protection Cute Panda Design Case til Galaxy Tab A 8. 2020, Orange på Walmart. om

4 top mobiltelefoner til folk, der er blinde eller synshandicappede raz-mobilitet

4 top mobiltelefoner til folk, der er blinde eller synshandicappede raz-mobilitet

BitDefender Mobile Security er den bedste Android AntiVirus-app, men Norton Mobile Security kører et nært sekund.

Tmobile siger 10 gebyr for gratis tablet-data var en fejl

Tmobile siger 10 gebyr for gratis tablet-data var en fejl

Tilbage i 2013, tmobile annonceret et gratis data for livet deal, der tilbydes 200MB cellulære data om måneden til nye tablet kunder. Men Tmobile nu ophørende tilbuddet som 7th maj måned. Det...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.